Vasa najgora date iskustva :P
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Djecak_sa
#901 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Bas bih volio da cujem i drugu stranu price, tj. da nam svoje dozivljaje istog izlaska opisu i osobe koje su bile glavni glumci u pomenutim pricama. Meni se znalo par puta desiti da izadjem sa djevojkom i da mi se tokom izlaska djevojka ne dopadne u toj mjeri da jednostavno neka negativna osjecanja poput razocaranosti, ljutnje sto sam uopste izasao i sl uzrokoju reakcije koje dovedu do toga da drugoj strani bude neugodno u mom drustvu i vjerovatno kada bi nju pitali da preprica dozivljaj ona bi ga ocjenila kao neugodan, los i sl. Mene bi opisala sa raznim epitetima koji ukljucuju neki negativan prefiks, a kada bi mene neko pitao da opisem taj isti izlazak, ja bih takodje to isto rekao za nju, tako da nemojte da unaprijed osudjujete neznane nam heroje pomenutih dogadjaja, mozda kada bi oni(sto je nemoguce) ispricali svoju verziju, mozda bi prica dobila sasvim drugu dimenziju i nabacila crvenilo na obraze nasih forumasica.....
I jedna poruka za njih, ne otkrivajte bas previse slabih tacaka neprijateljima:)
I jedna poruka za njih, ne otkrivajte bas previse slabih tacaka neprijateljima:)
- Ma.Le.Na
#902 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Zelena Carapa wrote: okolo kalajli unutra belajli![]()
ovo moram zabiljezit
- Zelena Carapa
#903 Re: Vasa najgora date iskustva :P
pritefteri zlu netrebaloMa.Le.Na wrote:Zelena Carapa wrote: okolo kalajli unutra belajli![]()
![]()
ovo moram zabiljezit
- Filter
#904 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Djecak_sa wrote:Bas bih volio da cujem i drugu stranu price, tj. da nam svoje dozivljaje istog izlaska opisu i osobe koje su bile glavni glumci u pomenutim pricama. Meni se znalo par puta desiti da izadjem sa djevojkom i da mi se tokom izlaska djevojka ne dopadne u toj mjeri da jednostavno neka negativna osjecanja poput razocaranosti, ljutnje sto sam uopste izasao i sl uzrokoju reakcije koje dovedu do toga da drugoj strani bude neugodno u mom drustvu i vjerovatno kada bi nju pitali da preprica dozivljaj ona bi ga ocjenila kao neugodan, los i sl. Mene bi opisala sa raznim epitetima koji ukljucuju neki negativan prefiks, a kada bi mene neko pitao da opisem taj isti izlazak, ja bih takodje to isto rekao za nju, tako da nemojte da unaprijed osudjujete neznane nam heroje pomenutih dogadjaja, mozda kada bi oni(sto je nemoguce) ispricali svoju verziju, mozda bi prica dobila sasvim drugu dimenziju i nabacila crvenilo na obraze nasih forumasica.....
drekalicin dejtas ??
- zonna
#905 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Filter wrote:Djecak_sa wrote:Bas bih volio da cujem i drugu stranu price, tj. da nam svoje dozivljaje istog izlaska opisu i osobe koje su bile glavni glumci u pomenutim pricama. Meni se znalo par puta desiti da izadjem sa djevojkom i da mi se tokom izlaska djevojka ne dopadne u toj mjeri da jednostavno neka negativna osjecanja poput razocaranosti, ljutnje sto sam uopste izasao i sl uzrokoju reakcije koje dovedu do toga da drugoj strani bude neugodno u mom drustvu i vjerovatno kada bi nju pitali da preprica dozivljaj ona bi ga ocjenila kao neugodan, los i sl. Mene bi opisala sa raznim epitetima koji ukljucuju neki negativan prefiks, a kada bi mene neko pitao da opisem taj isti izlazak, ja bih takodje to isto rekao za nju, tako da nemojte da unaprijed osudjujete neznane nam heroje pomenutih dogadjaja, mozda kada bi oni(sto je nemoguce) ispricali svoju verziju, mozda bi prica dobila sasvim drugu dimenziju i nabacila crvenilo na obraze nasih forumasica.....
drekalicin dejtas ??
-
Djecak_sa
#906 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Nisam, mada ne bih imao nista protiv da budem, ako ona nema niss protiv mozemo se dogovriti za kafu, a iskustvo cemo oboje javno da napisemo kada se vratimo sa dejta:) mada ne bi bilo lose ni sa cecilijom, ona je nekako vise open-minded:) uglavnom vec znam na cemu su grijesili prethodni, tako da ce mi posao biti umnogome olaksan....nikad neprijatelju ne otkrivaj slabe tacke:)Filter wrote:Djecak_sa wrote:Bas bih volio da cujem i drugu stranu price, tj. da nam svoje dozivljaje istog izlaska opisu i osobe koje su bile glavni glumci u pomenutim pricama. Meni se znalo par puta desiti da izadjem sa djevojkom i da mi se tokom izlaska djevojka ne dopadne u toj mjeri da jednostavno neka negativna osjecanja poput razocaranosti, ljutnje sto sam uopste izasao i sl uzrokoju reakcije koje dovedu do toga da drugoj strani bude neugodno u mom drustvu i vjerovatno kada bi nju pitali da preprica dozivljaj ona bi ga ocjenila kao neugodan, los i sl. Mene bi opisala sa raznim epitetima koji ukljucuju neki negativan prefiks, a kada bi mene neko pitao da opisem taj isti izlazak, ja bih takodje to isto rekao za nju, tako da nemojte da unaprijed osudjujete neznane nam heroje pomenutih dogadjaja, mozda kada bi oni(sto je nemoguce) ispricali svoju verziju, mozda bi prica dobila sasvim drugu dimenziju i nabacila crvenilo na obraze nasih forumasica.....
drekalicin dejtas ??
Last edited by Djecak_sa on 12/09/2011 12:05, edited 2 times in total.
- dječak sa šibicama
#907 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Trznu me ovaj djecak_sa, mislim se kad sam ja ovo napisao, i jesam li normalan? 
- Ridjobrki
#908 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ma pusti forum: uzmi Bonton i pročitaj - čitava knjiga slabih tačaka!!!Djecak_sa wrote:nikad neprijatelju ne otkrivaj slabe tacke:)
- Ajvi
#909 Re: Vasa najgora date iskustva :P
1) Nije najgori date ali je bio poprilicno neugodan. Prije nekih 5-6 godina sam cesto vidjala simpaticnog momka u gradu i to na relaciji Vrazova - Vjecna vatra i stalno smo se gledali i smjeskali jedno drugom
. Jedan dan sam setala sa prijateljicom i opet ga sretnemo, i ona me pita jesam li primjetila da je decko uvijek u istoj odjeci - bijela majica i tole bas upadljive. Reko jesam al' sta znas, mozda decko bas voli tu kombinaciju
. Ubrzo smo se slucajno upoznali na trafici i usput me pitao imam li 20 feninga, gospodja nema sitno bla bla... kratka neka pricica i to je to. Nakon par dana, opet se sretnemo i pozove me vani. Sutra dan me zove neki nepoznat broj, kad on rece da zove s govornice pa ne moze dugo pricati
i dogovorimo se za izlazak. I tako se ja spremim, frizura, sminka, dolazi momak - opet u istom
Prvo cemo kao prostetati (jer se njemu trenutno nigdje ne sjedi) pa cemo u tadasnji Internet. Pitam ja njega jel' zivi tu negdje , s obzirom da se tu srecemo cesto, kaze on: " Moglo bi se tako reci, mada ti ja ustvari zivim svugdje pomalo". Hajd dobro, glumi nekog miserioznog, kontam u sebi. Dosli mi pred Internet (ulaz se placao 3 marke jedno vrijeme) vadi on marku, kaze imas li sitno, nemam ja treutno. Reko imam i platim. Narucili smo pice, on je uzeo kiselu (jer je sok bezobrazno skup
) i prica je bila poprilicno cudna, izbjegavao je odgovore na sva pitanja. Svako malo bi nam neko prisao da se s njim pozdravi i neke cudne fraze izgovarao tipa: "Danas sam te trazio da ti ostavim brate bar za cigara ali su mi rekli da si nocio negdje drugo" ili "Ooo pasha, nek si nam i ti dosao, nema te ovih dana, a vidim i djevojku si doveo, jel se to naslo i za izlaska." Zabrinuto sam ga upitala, ko su ovi silni ljudi i o cemu pricaju, kaze on duga prica. Kad smo krenuli, kaze on da nema da plati, trebaju mu pare za cigara. Malo se zbunim al' haj reko nije frka, platicu ja. Tako se razidjemo, kao eto zvat ce me bla bla. Sutra dan, ja u Internet, kaze drug pomalo sokirano: "Nemam nista protiv tih ljudi, ali stvarno, odakle ti ideja da izlazis sa beskucnicima? "
Na kraju se ispostavilo da su ga istjerali iz kuce i da lik zivi na ulici na toj relaciji, raja ga zna pa mu nekad pare daju....

Prvo cemo kao prostetati (jer se njemu trenutno nigdje ne sjedi) pa cemo u tadasnji Internet. Pitam ja njega jel' zivi tu negdje , s obzirom da se tu srecemo cesto, kaze on: " Moglo bi se tako reci, mada ti ja ustvari zivim svugdje pomalo". Hajd dobro, glumi nekog miserioznog, kontam u sebi. Dosli mi pred Internet (ulaz se placao 3 marke jedno vrijeme) vadi on marku, kaze imas li sitno, nemam ja treutno. Reko imam i platim. Narucili smo pice, on je uzeo kiselu (jer je sok bezobrazno skup
Na kraju se ispostavilo da su ga istjerali iz kuce i da lik zivi na ulici na toj relaciji, raja ga zna pa mu nekad pare daju....
- zonna
#910 Re: Vasa najgora date iskustva :P
uh ajvi, ovo nije nimalo smijesno...zao mi ga...
- dječak sa šibicama
#911 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Jel ovo njegov drug pitao?Ajvi wrote: Sutra dan, ja u Internet, kaze drug pomalo sokirano: "Nemam nista protiv tih ljudi, ali stvarno, odakle ti ideja da izlazis sa beskucnicima? "
Ali koji ljudski odnos.... ja sam odusevljen.
Mada ne treba cuditi, ovdje su sokirani i kad izadjes sa djevojkom/deckom druge nacije. Naravno, nemaju nista protiv "tih ljudi"
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#912 Re: Vasa najgora date iskustva :P
I sta bi sa deckom iz te price,isi ga vidjala vise,il' si ga (barem povremeno) vidjala al da je drugacije obucen od tog svog "uobicajenog". A to bi vjerovatno znacilo da je momak ipak stao na svoje noge.
Ovo meni skoro pa za filma,cudnih i komplikovanih sudbina ima..hebi ga.
Ovo meni skoro pa za filma,cudnih i komplikovanih sudbina ima..hebi ga.
-
hodzina
#913 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ja nisam plaho imala nekih date iskustava, ali zar vam nije jednostavnije otici u Vilsonovo setaliste...ako vam se svidi neko svratite u Titi, a ako ne produzite do stanice..kazete ja zurim i cao
Nego ih vodate po pivnicama,planinama i ne znam sve gdje ne, bas ste blentavi

-
Djecak_sa
#914 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Da, meni je to takodje zapalo za oko, ono prvi izlazak, pivnica, ceh preko 30 km, za mene je prvi izlazak uvijek neka neobavezna kafica u nekom kaficu i to je to, a sad ako izlazak prodje ok i desi se obostrano dopadanje tada su u igri restorani, pivnice i sl, a prvi put je to uvijek kafica da vidimo da li uopste mozemo da je popijemo, a nekad se desi da je i ona previse, tako da je taj tvoj prijedlog nekako najvise fer i korektan.
-
hodzina
#915 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Pa upravo, nego prvi put odmah teatar praviti i na kraju zbog nekog mega kretena ili kretenke sto bi vi forumasi rekli

- Ridjobrki
#916 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Registrirala si se. Prešla si na tamnu stranu. Sad si mi...hodzina wrote:Pa upravo, nego prvi put odmah teatar praviti i na kraju zbog nekog mega kretena ili kretenke sto bi vi forumasi rekli![]()
- Ma.Le.Na
-
Mercy
#918 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ridjobrki wrote:Registrirala si se. Prešla si na tamnu stranu. Sad si mi...hodzina wrote:Pa upravo, nego prvi put odmah teatar praviti i na kraju zbog nekog mega kretena ili kretenke sto bi vi forumasi rekli![]()
![]()
A meni niko nije rekao da sam postala mi.
- Ridjobrki
#919 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Što kaže naš narod, nakon crvene pilule nema kajanja.

-
Djecak_sa
#920 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Da, a pogotovo kada dogovoris date sa nekim preko neta. Ja uvijek imam obicaj da kazem da je upoznavanje na netu kao kad pocnes da pravis kucu od krova, a temelji su uvijek najvazniji, a temelj u ovom slucaju je taj vizuelni kontakt, koji ako ne odgovara sve ostalo pada u vodu, tako da ona na netu moze zraciti kao nukllearna elektrana, moze biti pametna kao nikola tesla i pisati stvari koje te pogadjaju u dusu bolje od jesenjina, ali kada se vidite face to face i ako ono sto ulgedas ne odgovara u prvih 30 sekudni sve se rusi kao kula od karata i magija nestaje. Tako da jedino sto jedno drugom mozete ponuditi je neka neobavezna kafica bez bilo kakvih pretenzija, ocekivanja i skrivenih motiva, a sve ostalo je jedan veeeliki rizik, na koji ja ne bih pristao.
-
hodzina
#921 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ja sam mu mescini zapela za oko

- madner
#922 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Sa druge strane lakse je doc do seksa, iako ti faca ne odgovara. 
-
Zlatni_djecko
#923 Re: Vasa najgora date iskustva :P
hahah.. a samo jos da dodam kad me naspomenu, da je bilo "Kemola i AOsima" XDnew_jazzWa wrote:boze...ja kad sam isla u srednju mi o internetu gledali u filmovimaZlatni_djecko wrote:hahah..
4 razred srednje skole, godina tek pocela, ono mi face sad najvece i tak...
i neka mala, ovako naizgled top,2. ili 3. godina, stalno prati ovog jarana iz razreda...
I mi njega napucali, idi zbari dogovori se i tak... i on se cuje snjom preko fb-a i dogovore se..
i sad on prepricava tok razgovora..
Ona: cao
On: cao, sta ima ktb, sta se radi??
Ona: Nista posebno bla bla
....
On: koju vrstu muzike slusas inace??
Ona: Pa ja ti slusam "Kemala i Asima"!
On:![]()
joj ja zaboravio da imam precas, hajd vidimo se drugi put... XD
hahhaha i to be to.. mogli ste misliti zeze na njegov racun sa nase strane, tokom skoro cijele godine.. a i dan danaas nekad..![]()
... ma tema je inace mrOk, sve sam procitala,ali ja nemam ovakvih dogodovstina...samo nastavite!
-
hodzina
#924 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ja tebe vodim u Kapetanovu kucu na ostrige i crno vino, ti placas naravnoDjecak_sa wrote:Da, a pogotovo kada dogovoris date sa nekim preko neta. Ja uvijek imam obicaj da kazem da je upoznavanje na netu kao kad pocnes da pravis kucu od krova, a temelji su uvijek najvazniji, a temelj u ovom slucaju je taj vizuelni kontakt, koji ako ne odgovara sve ostalo pada u vodu, tako da ona na netu moze zraciti kao nukllearna elektrana, moze biti pametna kao nikola tesla i pisati stvari koje te pogadjaju u dusu bolje od jesenjina, ali kada se vidite face to face i ako ono sto ulgedas ne odgovara u prvih 30 sekudni sve se rusi kao kula od karata i magija nestaje. Tako da jedino sto jedno drugom mozete ponuditi je neka neobavezna kafica bez bilo kakvih pretenzija, ocekivanja i skrivenih motiva, a sve ostalo je jedan veeeliki rizik, na koji ja ne bih pristao.
-
Djecak_sa
#925 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Dobra ideja....mada nije los ni dimljeni losos u parku princeva, sta mislis o tome?hodzina wrote:Ja tebe vodim u Kapetanovu kucu na ostrige i crno vino, ti placas naravnoDjecak_sa wrote:Da, a pogotovo kada dogovoris date sa nekim preko neta. Ja uvijek imam obicaj da kazem da je upoznavanje na netu kao kad pocnes da pravis kucu od krova, a temelji su uvijek najvazniji, a temelj u ovom slucaju je taj vizuelni kontakt, koji ako ne odgovara sve ostalo pada u vodu, tako da ona na netu moze zraciti kao nukllearna elektrana, moze biti pametna kao nikola tesla i pisati stvari koje te pogadjaju u dusu bolje od jesenjina, ali kada se vidite face to face i ako ono sto ulgedas ne odgovara u prvih 30 sekudni sve se rusi kao kula od karata i magija nestaje. Tako da jedino sto jedno drugom mozete ponuditi je neka neobavezna kafica bez bilo kakvih pretenzija, ocekivanja i skrivenih motiva, a sve ostalo je jedan veeeliki rizik, na koji ja ne bih pristao.![]()
![]()