Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Plavih_11 wrote:
"Nisam se baš najbolje izrazio, pa ću ponoviti. Za Želju će osim Manijaka, navijati i oko 1.500 žitelja Širokog Brijega. Za nas će navijati Zenica i ostatak BiH, ali i oko 100.000 Hordi zla u BiH i širom svijeta", podsjetio je Ibraković na početku razgovora za «San».[/i]
Ovo su one Mirzine horde ...
Ovaj lupeta strasne gluposti... Koji bi klinac navijac Sarajeva "navijao" za Celik ili za Zeljeznicar???
Arma-Sarma wrote:Hajde Željooooooooo. Bolje Široki nego Čelik u Europi!
U međusobnim duelima uspješniji trener Želje
Ibraković ne zna za trijumf – dva remija i 5 pobjeda Osima
Aktuelni trener Čelika u prošloj sezoni protiv Osima je vodio Velež i samo je u jednoj utakmici Kupa uspio ostati neporažen, ostala tri duela je izgubio
U međusobnim duelima uspješniji trener Želje
Ibraković ne zna za trijumf – dva remija i 5 pobjeda Osima
Aktuelni trener Čelika u prošloj sezoni protiv Osima je vodio Velež i samo je u jednoj utakmici Kupa uspio ostati neporažen, ostala tri duela je izgubio
Celik volim ja!!Srce je ko Zenica!!Sanjam sretno Bilino!!Naprijed Celik daj go,daj go!!! ....samo brisite komentare mogu ja pisat cijeli dan!!!! )))))))))
Crno_Crvena_Sabina wrote:Celik volim ja!!Srce je ko Zenica!!Sanjam sretno Bilino!!Naprijed Celik daj go,daj go!!! ....samo brisite komentare mogu ja pisat cijeli dan!!!! )))))))))
Crno_Crvena_Sabina wrote:Celik volim ja!!Srce je ko Zenica!!Sanjam sretno Bilino!!Naprijed Celik daj go,daj go!!! ....samo brisite komentare mogu ja pisat cijeli dan!!!! )))))))))
A mogu te i banovati pa neces vise moci pisati
A joooj,nemooooooooojjjjjjjjjjjjj!!!!!! Sta da ja radim ako me banuju,pa zivot mi sav ode u vodu ha ha !!