Komitet za normalizaciju
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- and
#901 Re: Komitet za normalizaciju
komitet nastavlja sa normalizacijom pacijenata

- metar_drva
#902 Re: Komitet za normalizaciju
ovdje je svakom sve štetno, što je ipak dobar znak da se radi na pravi način.Edin H. wrote:Nista osobito.potres_mozga wrote:Ja opet ne kontam sta je u novom statutu na stetu bosnjaka?
Nacionalisti Bosnjaci bi htjeli da imaju glavnu rijec u savezu i da donese odluke, jer oni mahom navijaju i bosnjacki fudbaleri mahom igraju za reprezentaciju, pa eto smatraju da polazu neko prirodno pravo na majorizaciju ostalih .
Medjutim u suludoj, ali ipak voljom naroda postavljenoj drzavi (potvrdjeno brojnim izborima) srpski i hrvatski nacionalisti naravno imaju potpuno jednaka prava i imaju pravo da se zastite od preglasavanja.
Jedini pravi gubitnici su ljudi koji se ne osjecaju da pripadaju torovima (poput recimo Osima), koji jedino mogu donositi pravilne odluke, ali naravno u ovom sistemu ih nema nigdje, ukoliko se ne svrstaju. Zato uostalom i postoji presuda Suda za Ljudska prava koju niko za sada ne zarezuje.
Uglavnom bravo Osime za nacin na koji se nosis sa ovim ludjacima.
- Gandalf
#903 Re: Komitet za normalizaciju
samo_ti wrote:Nista onda , neka Gracic i Dzindo oforme repku i Savez Kantona Sarajevo sa Jusufom Pusinom na celu , a nas ostale neka puste na miru ... tetkice jedne , ne znaju sta bi vise od sebe
- and
#904 Re: Komitet za normalizaciju
kad su osim i kompanija tu,nema klepanja para,i odmah su svi ugroženi.metar_drva wrote:ovdje je svakom sve štetno, što je ipak dobar znak da se radi na pravi način.Edin H. wrote:Nista osobito.potres_mozga wrote:Ja opet ne kontam sta je u novom statutu na stetu bosnjaka?
Nacionalisti Bosnjaci bi htjeli da imaju glavnu rijec u savezu i da donese odluke, jer oni mahom navijaju i bosnjacki fudbaleri mahom igraju za reprezentaciju, pa eto smatraju da polazu neko prirodno pravo na majorizaciju ostalih .
Medjutim u suludoj, ali ipak voljom naroda postavljenoj drzavi (potvrdjeno brojnim izborima) srpski i hrvatski nacionalisti naravno imaju potpuno jednaka prava i imaju pravo da se zastite od preglasavanja.
Jedini pravi gubitnici su ljudi koji se ne osjecaju da pripadaju torovima (poput recimo Osima), koji jedino mogu donositi pravilne odluke, ali naravno u ovom sistemu ih nema nigdje, ukoliko se ne svrstaju. Zato uostalom i postoji presuda Suda za Ljudska prava koju niko za sada ne zarezuje.
Uglavnom bravo Osime za nacin na koji se nosis sa ovim ludjacima.
nagradno pitanje:iz kojeg kluba dolazi predjednik fudbalskog saveza kantona sarajevo?
- Gandalf
#905 Re: Komitet za normalizaciju
@and
ta lova od raznoraznih štela i jeste razlog kuknjave džinda i ostalih šošona
- and
#907 Re: Komitet za normalizaciju
Gandalf wrote:@andta lova od raznoraznih štela i jeste razlog kuknjave džinda i ostalih šošona
znaš li odgovor na nagradno pitanje?
- Gandalf
#908 Re: Komitet za normalizaciju
Ne znam, prosvijetli me, želim da saznam sve o velikom fudbalskom magu i expertu džindiand wrote:Gandalf wrote:@andta lova od raznoraznih štela i jeste razlog kuknjave džinda i ostalih šošona
sve će to doći na svoje
![]()
-
Ripicipi
#909 Re: Komitet za normalizaciju
Qrca bi Gracic ovako pricao da mu Olimpik igra u Europi
-
ultrajvosa 1987
#910 Re: Komitet za normalizaciju
upaljac01 wrote:ultrajvosa 1987 wrote:Ma Bosnjo bi dao guzice samo da vidi "repku".... FUJ
Opet po ko zna koji put cetnici pobjedjuju, zaprijete "silom", ovi se nasi naguze, oni dobiju sta hoce....
Kako moze biti napredak nesto iz 2006te, sto je ta ista UEFA ponistila tj takvo glasanje, a nazadak nesto sto je usvojilo preko 200 saveza, i sto su cetnici odbili ??? Pa je l' oni nesto odbijaju znaci da je dobro po drzavu, a kad prihvataju ... e onda kuku nama....
Super, idemo u Evropska takmicenja, reprezentacija nastavlja kvalifikacije, samo sta ce biti kad opet Dodiku bude do povlacenja rucne ??? Pa onda neko kaze ne pita se Dodika, jok , ma nikako....
Sta je sa delegatima ??? Isti glasaju, hoce li biti sankcija za niih sto nisu prihvatili statut kao i sve normalne zemlje ??? Naravno da nece, jer ce biti nagradjeni glasanjem iz proslosti.... Dobro neko rece svi idu u buducnost samo mi u proslost.
Al' eto i to je "dobro" ukinuce se suspenzija... a sto ce za godinu dana biti gore, ma nema veze...
Znaci opet mi imamo kontra statut u odnosu na ostale clanice... Ali imamo jednog predsjenikaBoze sacuvaj...
jeste rusitelji zemlje su nas uvalili u milionske dugove a mi dobre bosnje postene smo to halalili, jah dodo rusi drzavu ali sda stranka za bih su tu i spasavaju nas vec 20 godina zaposljavaju nas itd itd... ti si im dao razlog i argumente da to mogu...
Ne lupaj gluposti koje nemaju veze sa mojim postom, libo me racku za stranke,a ponajvise za SDA i SBiH, odgovori konkrento na postavljeno pitanje , kako sada moze biti dobro nesto iz 2006 koje je UEFA ponistila , a ne valja novi statut kojeg su cetnici odbili ??? Jeste rusitelj Bosne je odlucio kako ce biti, sa njim je bio sastanak koliko se sjecam, a sto se s njim sastancilo ako se on nista ne pita ??? Zasto se nije sastancilo sa npr.Komsicem??? Je l' fino rekao ako bude to ti to bi ce jedan predsjednik... i ??? Sta se usvojilo, novi statut ili prijedlog amandmana rusitelja drzave???
- nellington
#911 Re: Komitet za normalizaciju
FK Jug?and wrote:Gandalf wrote:@andta lova od raznoraznih štela i jeste razlog kuknjave džinda i ostalih šošona
sve će to doći na svoje
![]()
- slobodni armirach
#912 Re: Komitet za normalizaciju
ovaj Komitet nije trajna kategorija kao sto je skupština, nažalost
i nakon glasanja 26, ako bude usvojen, njihovo postojanje nema smisla, sto znaci ako sta naprave do glasanja napravili su,
i nakon glasanja 26, ako bude usvojen, njihovo postojanje nema smisla, sto znaci ako sta naprave do glasanja napravili su,
-
nekoeko
#913 Re: Komitet za normalizaciju
Ako Srbi i Hrvati ne zele statut, nek ne ucestvuju u NFSBiH i vozdra!
Treba ih jednostavno iskljuciti pa nek igraju kako znaju i umiju. Oni koji prihvataju nove uslove nek se takmice u Premijer ligi i evropskim takmicenjima. Ko nece, ne mora.
- and
#914 Re: Komitet za normalizaciju
svaka častnellington wrote:FK Jug?and wrote:Gandalf wrote:@andta lova od raznoraznih štela i jeste razlog kuknjave džinda i ostalih šošona
sve će to doći na svoje
![]()
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#915 Re: Komitet za normalizaciju
Seratori,hoce Dzindo i Gracic da se i oni nesto pitaju i mole,nebi li kakav uski sicar i za sebe zaradili.smoki_choko wrote:pa to bi najbolje dzindo i gracic mogli da nam objasnepotres_mozga wrote:Ja opet ne kontam sta je u novom statutu na stetu bosnjaka?
Ako je kome u interesu da se izadje u Evropu i da reprezentacija pokusa izboriti za plasman..onda je to bosnjacima..mada ,mrzim dijeliti ljude po nacijama i slicno.
I koga boli briga koje ce nacionalnosti biti predsjednik. Eto neka Osim odradi prvi mandat ,sto da ne.
-
upaljac01
#916 Re: Komitet za normalizaciju
pa izgleda da je trebalo i sa komsicem...pa ti si poceo sa glupostima pa nesto tersas... najlakse je u tudju avliju prebacivat, sad ti kriv dodik i FSRS sto imaju svoje uslove a nisu ti krivi nasi ipotentni debili sto nemaju nista... odrasti boga ti...ultrajvosa 1987 wrote:upaljac01 wrote:ultrajvosa 1987 wrote:Ma Bosnjo bi dao guzice samo da vidi "repku".... FUJ
Opet po ko zna koji put cetnici pobjedjuju, zaprijete "silom", ovi se nasi naguze, oni dobiju sta hoce....
Kako moze biti napredak nesto iz 2006te, sto je ta ista UEFA ponistila tj takvo glasanje, a nazadak nesto sto je usvojilo preko 200 saveza, i sto su cetnici odbili ??? Pa je l' oni nesto odbijaju znaci da je dobro po drzavu, a kad prihvataju ... e onda kuku nama....
Super, idemo u Evropska takmicenja, reprezentacija nastavlja kvalifikacije, samo sta ce biti kad opet Dodiku bude do povlacenja rucne ??? Pa onda neko kaze ne pita se Dodika, jok , ma nikako....
Sta je sa delegatima ??? Isti glasaju, hoce li biti sankcija za niih sto nisu prihvatili statut kao i sve normalne zemlje ??? Naravno da nece, jer ce biti nagradjeni glasanjem iz proslosti.... Dobro neko rece svi idu u buducnost samo mi u proslost.
Al' eto i to je "dobro" ukinuce se suspenzija... a sto ce za godinu dana biti gore, ma nema veze...
Znaci opet mi imamo kontra statut u odnosu na ostale clanice... Ali imamo jednog predsjenikaBoze sacuvaj...
jeste rusitelji zemlje su nas uvalili u milionske dugove a mi dobre bosnje postene smo to halalili, jah dodo rusi drzavu ali sda stranka za bih su tu i spasavaju nas vec 20 godina zaposljavaju nas itd itd... ti si im dao razlog i argumente da to mogu...
Ne lupaj gluposti koje nemaju veze sa mojim postom, libo me racku za stranke,a ponajvise za SDA i SBiH, odgovori konkrento na postavljeno pitanje , kako sada moze biti dobro nesto iz 2006 koje je UEFA ponistila , a ne valja novi statut kojeg su cetnici odbili ??? Jeste rusitelj Bosne je odlucio kako ce biti, sa njim je bio sastanak koliko se sjecam, a sto se s njim sastancilo ako se on nista ne pita ??? Zasto se nije sastancilo sa npr.Komsicem??? Je l' fino rekao ako bude to ti to bi ce jedan predsjednik... i ??? Sta se usvojilo, novi statut ili prijedlog amandmana rusitelja drzave???
-
1mustra
#917 Re: Komitet za normalizaciju
Sto je to nelogicno u zahtjevima iz FSRS? Zele ljudi da imaju mogucnost da se njihovi glasovi racunaju i da mogu blokirat odluke koje su protiv njihovih interesa. Ako neko ne zeli da se Srbi i/ili Hrvati pitaju, nek se organiziraju tri saveza po ugledu na V. Britaniju.
- jeza u ledja
#918 Re: Komitet za normalizaciju
A u cemu to cetnici pobjedjuju?ultrajvosa 1987 wrote:Ma Bosnjo bi dao guzice samo da vidi "repku".... FUJ
Do prije dva dana niko nije ni znao koji su elementi statuta koji su problematicni, a danas pricate o pobjedi cetnika jerbo su izglasali neko pravo veta. Ponavljalo se ko mantra - "ukidanje troclanog predsjednistva", to je bila najvaznija stavka i svima na ustima. Danas niko o tome ne prica, glavno da je da su cetnici dobili neke ustupke - to odmah znaci da su pobjedili.
Mislim halo, koga boli kurac kako ce oni glasati? Nije to parlament BejHa pa da odlucuju o zivotnim pitanjima gradjana. Zar je bitno jel 3/4 ili 2/3 ili 1/2 glasova kad su "cetnici" i "ustase" i ovako i onako mogli blokirati sve odluke NSBiH? (Ko misli da nije tako nek vidi zbroj glasova sa zadnje sjednice NSBiH gdje su glasali protiv novog statuta). Uostalom, zar nam je bitno jesu li jedan ili tri predsjednika? Koga je bolila chuna u vezi toga? U pitanju su UEFA standardi koji nama u praksi gotovo nista ne znace. To su sve kozmeticke promjene ljudi moji. Nasi problemi su sustinski - da fudbalom upravljaju kriminalci, to prvo, drugo, da fudbalom upravljaju ljudi koji nemaju puno veze sa sportom, trece, da se najjaci klubovi ne pitaju proporcionalno u savezu, samim time fudbalski interesi nisu na prvom mjestu, i cetvrto, naravno, da u fudbalu ima previse politike.
Danas na celu saveza imamo Komitet, sta li ce se desiti nakon Komiteta ne znam, ali zar vi stvarno mislite da su Osim i Co. tuke i da sad kad su preuzeli uzde da ce ga prepustiti mafiji ponovo?
Imate Osima, Hadzibegica, Bajevica, Barbareza, Susica na klupi, Jagodica na klupi U21, Usanovic i Kures suspenzija, troglavi i IO noga, i pored svega nema vise suspenzije (zbog statuta kojeg nismo mi trazili vec UEFA) - pa sta hocete vise?!!!?!?!
Ne vidite sumu od drveta. To je nas problem vazda bio.
Gracicu, seres!
- Impavidus
#919 Re: Komitet za normalizaciju
Nije ni Gracić više sporan...
Ne moraju svi detalji u javnost ići, a dovoljna nam je garancija da vidimo Švabu kako drži sve u svojim rukama.
Ne moraju svi detalji u javnost ići, a dovoljna nam je garancija da vidimo Švabu kako drži sve u svojim rukama.
- and
#920 Re: Komitet za normalizaciju
logično je da se ljudi pitaju,ali i da doprinose radu saveza u mjeri u kojoj bi da se pitaju.1mustra wrote:Sto je to nelogicno u zahtjevima iz FSRS? Zele ljudi da imaju mogucnost da se njihovi glasovi racunaju i da mogu blokirat odluke koje su protiv njihovih interesa. Ako neko ne zeli da se Srbi i/ili Hrvati pitaju, nek se organiziraju tri saveza po ugledu na V. Britaniju.
koliko su reprezentativnih utakmica organizovali i jesu li ijednog dokazanog igrača doveli u reprezentaciju?
- slobodni armirach
#921 Re: Komitet za normalizaciju
jesu reprezentaciju Srbijeand wrote:logično je da se ljudi pitaju,ali i da doprinose radu saveza u mjeri u kojoj bi da se pitaju.1mustra wrote:Sto je to nelogicno u zahtjevima iz FSRS? Zele ljudi da imaju mogucnost da se njihovi glasovi racunaju i da mogu blokirat odluke koje su protiv njihovih interesa. Ako neko ne zeli da se Srbi i/ili Hrvati pitaju, nek se organiziraju tri saveza po ugledu na V. Britaniju.
koliko su reprezentativnih utakmica organizovali i jesu li ijednog dokazanog igrača doveli u reprezentaciju?
- and
#922 Re: Komitet za normalizaciju
ovi su rekli da komitet i dalje nastavlja sa radom dok se stanje ne normalizuje,a to znači zastalnoslobodni armirach wrote:ovaj Komitet nije trajna kategorija kao sto je skupština, nažalost
komitet će voditi savez,a ovi će se birati i za jedno 50 godina izabrati članove i predsjednika.
ali to nam neće biti prblem jer imamo komitet sastavljen od normalnih ljudi koji će voditi poslove
- slobodni armirach
#923 Re: Komitet za normalizaciju
volio bih i ja da taj komitet ostane, ali previse spekulacija u medijima, tako da je prilicno zbunjujuca situacijaand wrote: ovi su rekli da komitet i dalje nastavlja sa radom dok se stanje ne normalizuje,a to znači zastalno![]()
komitet će voditi savez,a ovi će se birati i za jedno 50 godina izabrati članove i predsjednika.
ali to nam neće biti prblem jer imamo komitet sastavljen od normalnih ljudi koji će voditi poslove
- and
#924 Re: Komitet za normalizaciju
ne treba slušati medije,već samo tatu osima.sve će to biti okslobodni armirach wrote:volio bih i ja da taj komitet ostane, ali previse spekulacija u medijima, tako da je prilicno zbunjujuca situacijaand wrote: ovi su rekli da komitet i dalje nastavlja sa radom dok se stanje ne normalizuje,a to znači zastalno![]()
- slobodni armirach
#925 Re: Komitet za normalizaciju
ma znas njega hrsuza, slabo nesto pricaand wrote: ne treba slušati medije,već samo tatu osima.sve će to biti ok
ebaiga svaka mu zlatna