ekupon.ba

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply

Vaše mišljenje o ekupon.ba ?

Dobra ideja, učestvovati ću u kupovinama
403
64%
Ništa posebno, a sigurno je i navlakuša
103
16%
Ne zanima me
119
19%

Total votes: 625

Gospoda Ministarka

#901 Re: ekupon.ba

Post by Gospoda Ministarka »

Drndo wrote:Hvala na informacijama, nema potrebe za slikama iskusiti cu iz prve ruke :D

Ima li neko detaljnijih informacija/iskustava o domu?
Ja od prosle godine planiram da odem u Jezernicu, ali ako ista znaci, moji prijatelji su bili, cijena je inace 20KM po osobi bez dorucka, ali rekli su da su cijene hrane i vise nego prihvatljive,prezadovoljni su. Jedini nedostatak je to, kako oni rekose, sto wc ili jedan od wc-ova dijele dvije sobe, smjestaj je znaci vise kao hostel.
perfect_guy

#902 Re: ekupon.ba

Post by perfect_guy »

Gospoda Ministarka wrote:
Drndo wrote:Hvala na informacijama, nema potrebe za slikama iskusiti cu iz prve ruke :D

Ima li neko detaljnijih informacija/iskustava o domu?
Ja od prosle godine planiram da odem u Jezernicu, ali ako ista znaci, moji prijatelji su bili, cijena je inace 20KM po osobi bez dorucka, ali rekli su da su cijene hrane i vise nego prihvatljive,prezadovoljni su. Jedini nedostatak je to, kako oni rekose, sto wc ili jedan od wc-ova dijele dvije sobe, smjestaj je znaci vise kao hostel.
realno, niko ni ne ide gore da bi proveo 7, 10, 15 dana, tako da se i to bez problema može "preživjeti"
Glas

#903 Re: ekupon.ba

Post by Glas »

Isplati li se kupiti ovaj novi kupon "70% popusta na usluge u stomatološkoj ordinaciji Kenzzo - platite 24 KM umjesto 80 KM za UZV čišćenje zubnog kamenca, poliranje zuba i popravku jednog zuba " ?

I kada kaže "čiščenje zubnog kamenca, poliranje zuba i popravku jednog zuba" na koliko zuba misli ? Je li to znači da čisti kamenac i polira sve zube a popravlja samo jedan zub ili čisti kamenac, polira i popravlja samo jedan zub ?!

Treba pisati "čiščenje zubnog kamenca i poliranje zubiju te popravku jednog zuba".
Gospoda Ministarka

#904 Re: ekupon.ba

Post by Gospoda Ministarka »

Glas wrote:Isplati li se kupiti ovaj novi kupon "70% popusta na usluge u stomatološkoj ordinaciji Kenzzo - platite 24 KM umjesto 80 KM za UZV čišćenje zubnog kamenca, poliranje zuba i popravku jednog zuba " ?

I kada kaže "čiščenje zubnog kamenca, poliranje zuba i popravku jednog zuba" na koliko zuba misli ? Je li to znači da čisti kamenac i polira sve zube a popravlja samo jedan zub ili čisti kamenac, polira i popravlja samo jedan zub ?!

Treba pisati "čiščenje zubnog kamenca i poliranje zubiju te popravku jednog zuba".
:lol: :lol: :lol: :lol:
Isplati se.
ekupon.ba

#905 Re: ekupon.ba

Post by ekupon.ba »

Glas wrote:Isplati li se kupiti ovaj novi kupon "70% popusta na usluge u stomatološkoj ordinaciji Kenzzo - platite 24 KM umjesto 80 KM za UZV čišćenje zubnog kamenca, poliranje zuba i popravku jednog zuba " ?

Ponuda se odnosi na čišćenje zubnog kamenca sa svih zuba, poliranje svih zuba i popravku jednog zuba :-D
Erzsebet

#906 Re: ekupon.ba

Post by Erzsebet »

Zna li neko broj telefona ove ordinacije, ili neki email, da se zakažem?
boyka

#907 Re: ekupon.ba

Post by boyka »

Ja, boyka, sam isprogramirao oko 90% ovog eKupon.ba portala.

Na moju žalost i na nečiju sreću :)

Pozdrav.
ekupon.ba

#908 Re: ekupon.ba

Post by ekupon.ba »

Erzsebet wrote:Zna li neko broj telefona ove ordinacije, ili neki email, da se zakažem?
tel/fax 033 216 396, e-mail: [email protected]
Alive

#909 Re: ekupon.ba

Post by Alive »

Neki ljudi castan i cijenjen poziv DOKTORA znaju spustiti na jako niske grane i prodati obraz tako lagano... Stidite se kada ste spali na to da vam ORDINACIJA bude kao parfimerija, restoran itd. pa da se vasa "ORDINACIJA" nadje na jednom ovakvom mjestu gdje se nude masovni popusti...
terra_incognita

#910 Re: ekupon.ba

Post by terra_incognita »

Doktori su u ovom slučaju samostalni poduzetnici, kao i svi drugi i očito da marketing shvataju ozbijno.
Ovo im je odlična prlika da se kvalitetno i brzo oglase a sa druge strane sa vrlo niskim troškovima.

Postoje kanali kroz koje marketinška poruka putuje i što je duži kanal, to se više od te poruke raspršatava a ekupon je vrlo kratak kanal i samim tim vrlo efikasan.
O tome da pogađa samo ciljanu publiku, ne treba ni pričati.

To nema nikakve veze sa srozavanjem sopstvenog poziva, oni svoj posao i dalje obavljaju onako kako to rade i obično.
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#911 Re: ekupon.ba

Post by plain vanilla »

Alive wrote:Neki ljudi castan i cijenjen poziv DOKTORA znaju spustiti na jako niske grane i prodati obraz tako lagano... Stidite se kada ste spali na to da vam ORDINACIJA bude kao parfimerija, restoran itd. pa da se vasa "ORDINACIJA" nadje na jednom ovakvom mjestu gdje se nude masovni popusti...
spustaju cijene koje su ionako previsoke...
a tih casnih i cijenjenih doktora je svakim danim sve manje, samo sto ekopon nije razlog tome, ali to nije tema
Alive

#912 Re: ekupon.ba

Post by Alive »

Skupo ti je popravljanje od 20-30 KM? Duso da smo na zapadu za to bi platila oko 100-200 USD pa ti vidi koliko je skupo... A price da je zapad ZAPAD i da se to tamo uradi "10 puta bolje" mogu misliti samo oni koji se uopste ne razumiju u medicinu, stomatologiju ili sta vec...

Ja u gornjem postu rekoh svoje sto se tice profesije... Za nekoga ko ne cijeni zdravlje, za nekoga kome je prioritet da ZARADI a ne IZLIJECI naravno da je ovakav vid reklame dobar...
plain vanilla

#913 Re: ekupon.ba

Post by plain vanilla »

Alive wrote:Skupo ti je popravljanje od 20-30 KM? Duso da smo na zapadu za to bi platila oko 100-200 USD pa ti vidi koliko je skupo... A price da je zapad ZAPAD i da se to tamo uradi "10 puta bolje" mogu misliti samo oni koji se uopste ne razumiju u medicinu, stomatologiju ili sta vec...

Ja u gornjem postu rekoh svoje sto se tice profesije... Za nekoga ko ne cijeni zdravlje, za nekoga kome je prioritet da ZARADI a ne IZLIJECI naravno da je ovakav vid reklame dobar...
prvo, nisam ti ja dusa :oops:
drugo, da smo na zapadu ne bismo imali ovakve platice, ili bolje receno imala bih platu na vrijeme

a trece, ja sam popravku zuba, onu sitnu tackicu nevidljivu golim okom placala 50KM, a skidanje kamenca s jedne vilice isto 50KM

i zato, nemoj bgt demagogije o nekakvoj profesiji kad se doktoru ne mozes pomoliti bez koverte
Alive

#914 Re: ekupon.ba

Post by Alive »

Znaci za tebe ako je neko doktor odmah mu se stavlja i to da je "lopov, profiter, nemoralan... sta sve ne". Cijenim tvoje misljenje :lol:

A ovo za duso... hellooooo :-) (mislim da ti nisam nista ruzno rekao)
plain vanilla

#915 Re: ekupon.ba

Post by plain vanilla »

Alive wrote:Znaci za tebe ako je neko doktor odmah mu se stavlja i to da je "lopov, profiter, nemoralan... sta sve ne". Cijenim tvoje misljenje :lol:

A ovo za duso... hellooooo :-) (mislim da ti nisam nista ruzno rekao)
naravno da nije tako..vec si ti rekao da srozavaju profesiju, sto nigdje veze nema
oni prodaju uslugu koju debelo naplaciju..i ovo snizenje je samo borba za pacijente
to ce neko iskoristiti da ode zubaru i u ova teska vremena ustedi koju markicu

ono sto je njihov problem su inace previsoke cijene za nas standard, a ne ovo snizenje..ovo je samo promocija usluge koju pruzaju
nera18

#916 Re: ekupon.ba

Post by nera18 »

pa pobogu, sta je e kupon :)
uzmes ako ti se dopada, ostavis ako ti se ne dopada i svi sretni :)
Alive

#917 Re: ekupon.ba

Post by Alive »

:D :D :D

Jesam li ja rekao mozda sam doktor, stomatolog...? Rekao sam ovo: " ...mogu misliti samo oni koji se uopste ne razumiju u medicinu, stomatologiju ili sta vec..." tako da...
Moje rijeci "ne izvrci" i ne stavljaj u kontekst u kojem tebi odgovaraju! :x

Moj cijeli prvi post se upravo i odnosio na ovo sto kazes " za dobrim konjem se prasina dize ". Profesija doktora nije nesto sto se treba (barem po meni) reklamirati i stavljati na ova mjesta, a ovo masovno snizenje doktorskih usluga mi je JADNO! Mene bi bilo stid recimo u ovom slucaju staviti ordinaciju, polikliniku sta vec ovdje... Lijepo sam rekao... neki ljudi NA OVAJ ILI ONAJ NACIN sve vise i vise srozavaju medicinu i samo znacenje rijeci DOKTOR! Toliko od mene... Vi govorite kako hocete ali ovako je kako ja kazem... :D

I da... moj post se ne odnosi na KORUMPIRANE doktore, i ljude koji obavljaju taj posao VEC NA DJELATNOST KAO TAKVU... da ne bude zabune...
vesna555

#918 Re: ekupon.ba

Post by vesna555 »

Bijah u Peppersu. Jedan od mojih omiljenih restorana se pretvorio u kafanu gdje izlaze guzonje i imam još primjedbu, ali ne znam čita li ovo gazda, pa neću da neko najebe zbog mene i ne daj bože bez posla ostane, pa ne bih htjela napisati. Cijene su podigli u zadnjih 6 mjeseci za otprilike 5-6 KM po jelu.
Jeli piletinu u woku s prženom rižom. Poslije toga prošli pored Mrkve u uđemo i spucali još po peticu :D Eto toliko se možeš najesti. Ali hajd da bar ja nešto puno jedem... Ja se od jednog hot doga mogu najesti, ali ovo u Peppersu loše stvarno, ja se razočarala. Vrijedi 16 KM za dvije osobe, ali ni marke više. I piće nam je bilo uključeno, samo smo doplatili poviš iznos, to je super.
Sve u svemu -3.
mayab

#919 Re: ekupon.ba

Post by mayab »

Takodjer, bili u Pepersu, cijene ne bih komentirao, paprene su kao sto ime i kaze, i znam da je kod njih to tako!Takodje, kod njih dolazi jako puno stranaca, kojima su te cijene OK a mjesto im je "kul"!
Porcija jeste pomalena , ali je ukusna, a valjda je to tako u tim "napucanim" restoranima! :D
Medjutim, ono sto je mene "potreslo" jeste da uopste nismo dobili meni i CJENOVNIK, osim lista papira sa sa cijenama onoga sto se moze pojesti na kupon !
I nismo dosli sami nego je sa nama bila i treca osoba koja regularno placa, ali se lik nije udostojio da donese meni.
I potrosili smo jos poprilicno preko cijene kupona.
Na kraju kad smo trazili racun da platimo, konobar rece (opet usmeno, ne daj Boze da smo vidjeli papirni racun ) "dodjete mi kupon i jos toliko i toliko maraka"!
Pa jebote, nismo na zelenoj pijaci ili nekom bircuzu na Alipasinom polju!Ovo je definitivno za inspekcije!
Ako su mislili da ovom akcijom na ekuponu privuku i pridobiju nove musterije, i onda ovako rade, bojim se da su se gadno za.ebali!
Od mene imaju dozivotno mahanje!
Last edited by mayab on 16/07/2011 12:50, edited 1 time in total.
Comrad

#920 Re: ekupon.ba

Post by Comrad »

Najjaci su ovi sto porede nas i zapad... :roll:

'zapadnjacke' prosjecne plate:
Belgium[3] 1,825 €
Austria[2] 2,043 €
Denmark[9] 2,390 €
Germany[13] 2,040 €
United Kingdom[39] 2,749 €
France[12] 1,828 €
Finland[11] 2,043 €

Znaci u prosjeku cca. gotovo 4000 KM prosjecn plata..kod nas 820 KM. Kako god okrenes kod njih je popravljanje zuba jeftinije, kao i sve ostale usluge i proizvodi...

:roll:
Glas

#921 Re: ekupon.ba

Post by Glas »

ekupon.ba wrote:

Ponuda se odnosi na čišćenje zubnog kamenca sa svih zuba, poliranje svih zuba i popravku jednog zuba :-D
OK, hvala na informaciji, a koliko se još može kupiti kupona za ovu uslugu ?

Vidim da ih sada ima 97 kupljenih, a ja nemam trenutno novca na računu. Ako budem čekao do ponedjeljka, hoće li se "ispucati" ponuda ? :)
LaCici

#922 Re: ekupon.ba

Post by LaCici »

Bila i ja u Peppersu veceras, hrana odlicna i porcija taman. Kad se moj muz stokilas najeo onda je stvarno taman. :D Jedina zamjerka mi je na konobara, koji nije bio bas naljubazniji, i ono sto mrzim je da mi "u letu" uzima narudzbu. Brate dragi, stani da ti kazem sta hocu pa idi svojim poslom. Ne stignes ni izgovoriti on je vec otisao. Isto smo jos 6 KM doplatili jer nema sanse da dobijes i jelo i pice za tih 16 KM. I veliki minus sto nismo dobili regularni meni jer smo htjeli jos i desert uzeti ali s obzirom da nismo imali ni priliku da vidimo sta imaju u ponudi, nismo htjeli ni naruciti. Ali eto bar smo vidjeli Nedu Ukraden :D :lol:
drndalo

#923 Re: ekupon.ba

Post by drndalo »

LaCici wrote:bar smo vidjeli Nedu Ukraden :D :lol:
Uh, vasoj sreci kraja nema...

:mrgreen:
mericak

#924 Re: ekupon.ba

Post by mericak »

Jel ko radio nokte u Mangu? Jeste li zadovoljni? ja dobila kupon od kolegice koja ga nije iskoristila i otisla na more... Sad mi ofirno jer se mora rezervisati....da se rezervisem pod njenim imenom (da se ne izofiram ako traze licnu), a ako kazem svoje ime, nemam njenu licnu-moze biti i da sam ga ukrala.... Uffff.... Imam jos 3 dana, ha, ha
LaCici

#925 Re: ekupon.ba

Post by LaCici »

Nisam radila, ali sam cula da je katastrofa.
Post Reply