Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Jebiga raja opet me ponijelo,malo se cugnulo ovo ono,evo poslije nekoliko sati sna sam došao sebi malo.komeba nije ti fer stavljati moju sliku u besvjesnom stanju,a ne bi ti bilo ništa i da si me pokrio nečim mog'o sam upalu pluća fasovati,a ne da iskoristite moje stanje kako bi me pozicionirali za što bolju sliku.Neka,neka..vratiću vam za ovo....
E raja, samo da se javim da su me pokupili nasi u Doveru ( ekipa iz Zenice, tri autobusa ), tako da nemate vise brige za mene i usput da vam kazem, da su digli trans navijacima Uniteda kod Banja Luke. Okrenut ce ga naopacke na derbiju.
Šibicar wrote:Jebiga raja opet me ponijelo,malo se cugnulo ovo ono,evo poslije nekoliko sati sna sam došao sebi malo.komeba nije ti fer stavljati moju sliku u besvjesnom stanju,a ne bi ti bilo ništa i da si me pokrio nečim mog'o sam upalu pluća fasovati,a ne da iskoristite moje stanje kako bi me pozicionirali za što bolju sliku.Neka,neka..vratiću vam za ovo....
Šibicar wrote:Jebiga raja opet me ponijelo,malo se cugnulo ovo ono,evo poslije nekoliko sati sna sam došao sebi malo.komeba nije ti fer stavljati moju sliku u besvjesnom stanju,a ne bi ti bilo ništa i da si me pokrio nečim mog'o sam upalu pluća fasovati,a ne da iskoristite moje stanje kako bi me pozicionirali za što bolju sliku.Neka,neka..vratiću vam za ovo....
ih, da vidiš tek one slike koje nisu objavili i gdje su te sve pozicionirali
samo sreća tvoja, pa nije bilo bureka, da te iskoristi...
ih, da vidiš tek one slike koje nisu objavili i gdje su te sve pozicionirali
samo sreća tvoja, pa nije bilo bureka, da te iskoristi...
halo ba...opet provociras... malo prije umjesto naseg otoka, ti spominjes Goli otok...
priznaj da si sa periferije grada pa navijas za united
ljudi pazite se neki naši što su išli privatnim autima su već došli do manćestera i bilo je belaja po ovim ruralnim djelovima gdje izgleda većina navija za paćenike