What to wear???

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
Nadinka

#901 Re: What to wear???

Post by Nadinka »

Partizzanka wrote:http://www.hm.com/no/product/82880?article=82880-B
mislim da bi meni ovakav stajao
njamii je
joj, skroz mi je lijep, naoricto u ovoj puder rozoj :D
Litotes

#902 Re: What to wear???

Post by Litotes »

njamii je
Ovaj tvoj i slican njemu je bio sada na snizenju, ja ih juce vidjela za nekih 17EUR, al imaju samo brojeve 40 ili 42
I jos ove su imali za 12EUR u svim velicinama
Image
Image
Image
alica.k

#903 Re: What to wear???

Post by alica.k »

danas je super vrijeme, mislim da bi i majica kratkih rukava mogla proci :)
Partizzanka

#904 Re: What to wear???

Post by Partizzanka »

litotes gdje si to vidjel???
Ma.Le.Na

#905 Re: What to wear???

Post by Ma.Le.Na »

Litotes wrote:
njamii je
Ovaj tvoj i slican njemu je bio sada na snizenju, ja ih juce vidjela za nekih 17EUR, al imaju samo brojeve 40 ili 42
I jos ove su imali za 12EUR u svim velicinama
Image
Image
Image
nije fer da nam pokazujes sta ima za kupit u H&M :(
Partizzanka

#906 Re: What to wear???

Post by Partizzanka »

pa i vi pokazujete sta ste kupile u azel frace ... za xxs velicinu i pare :)
Ma.Le.Na

#907 Re: What to wear???

Post by Ma.Le.Na »

e kad dodjete odvedemo vas u azel da vidite koliko smo mi u stvari napuhale sta je u sustini azel :lol:
alica.k

#908 Re: What to wear???

Post by alica.k »

ma pustite to vec partizzanka kas ti vamo nama?

da nam poneses h&m-a :D
fino mi ti uplatimo na racun a ti nama kontejner odjece doneses nazad :)
Gospoda Ministarka

#909 Re: What to wear???

Post by Gospoda Ministarka »

Ma.Le.Na wrote:e kad dodjete odvedemo vas u azel da vidite koliko smo mi u stvari napuhale sta je u sustini azel :lol:
Ej majke mi moje :) , vidala sam pun AF stranaca s nama se otimaju za stvari, a vidjela sam par puta i na forumima da se Hrvati raspituju za AF tako da mi ne znamo koliko smo sretni sto je Azel trgovinu otvorio. :D
Litotes

#910 Re: What to wear???

Post by Litotes »

Partizzanka wrote:litotes gdje si to vidjel???
Juce bila u HM, i sve vidjela :D

A Azel ima mnogo stvari iz ZARE, puno jeftinije al naravno odjeca iz prosle sezone.

To Malena, sorry :( al ne mogu obecat da necu vise :D
Last edited by Litotes on 24/03/2011 13:47, edited 1 time in total.
Partizzanka

#911 Re: What to wear???

Post by Partizzanka »

a DZe si to ti???
ja ne vidjeh da je kod mene snizenje ... oj sad i u hm moram hahhaa
Litotes

#912 Re: What to wear???

Post by Litotes »

Partizzanka wrote:a DZe si to ti???
ja ne vidjeh da je kod mene snizenje ... oj sad i u hm moram hahhaa
Otidji dok jos ima, evo i na stranici ima snizenjehttp://shop.hm.com/se/shoppingwindow?de ... shoptype=S , samo nisu cijene iste u svim drzavama, evo sada gledam da je HM.se jeftiniji nego HM.no, kod Svedjana je samo 19EUR :D
zamzija

#913 Re: What to wear???

Post by zamzija »

alica.k wrote:danas je super vrijeme, mislim da bi i majica kratkih rukava mogla proci :)
Ja obukla čizme, skuhala se živa samo čekam kad će mi početi para izlaziti odozdo sa stopala :D
Gdje zamzija prođe, tu para nastane :lol:
zamzija

#914 Re: What to wear???

Post by zamzija »

Ma.Le.Na wrote::lol: jedna u tifaniju druga u azelu :shock:

nakon sto sam obisla BBI...ALtu...citavu ferhadiju...i uopce se nisam ni ogranicila lovom jer mi je bilo stalo da nadjem jaknu koja mi pase...nadjem ove u outletima :shock: :lol:

jedna crna strukirana kratka..nesto kao military stil :D ...druga suskava sivkasta :D

jedna je H&M druga je Zara :D
Daj slike, šta si se ušutila :D
zamzija

#915 Re: What to wear???

Post by zamzija »

nakon sto sam obisla BBI...ALtu...citavu ferhadiju...i uopce se nisam ni ogranicila lovom jer mi je bilo stalo da nadjem jaknu koja mi pase...nadjem ove u outletima :shock: :lol:

jedna crna strukirana kratka..nesto kao military stil :D ...druga suskava sivkasta :D

Nadinka

#916 Re: What to wear???

Post by Nadinka »

Danas u Azelu kupila:
1. preslatku plavo bijelu majicu na prugice, imam jednu ali ova je drukcija :D nije tamno plava nego vise modro plava, rukavi ono do lakta, i neki zlatni dugmici niz ramena

2. obicnu bijelu pamucnu majicu,massimo duti, s nekim dugmicima, super za farmerke i sorceve, imala jednu finu springfield prosle godien na taj fol, ali se sva razvukla

3. helanke/hlace ono sa savom po sredini bež, sad mi žao što kupih i one smedje al gotovo sad, a hajd 10 km nije strasno

Zakljucak: ne smijem vise primaknuti se azelu naredni mjesec :)

jooj a vidjela sam divan bijeli kardigan na nitnice i svasta jos :) Zamzi, znas kako ima lijepih duzih dzemperaka na kocanje,tankih,odmah si mi naumpala (cijene 25-30)
zamzija

#917 Re: What to wear???

Post by zamzija »

Nadinka wrote: jooj a vidjela sam divan bijeli kardigan na nitnice i svasta jos :) Zamzi, znas kako ima lijepih duzih dzemperaka na kocanje,tankih,odmah si mi naumpala (cijene 25-30)
Joj hvala ti :) Ti si zlato :-D
Koji azel, đe, govori!!! :lol:
Nadinka

#918 Re: What to wear???

Post by Nadinka »

zamzija wrote:
Nadinka wrote: jooj a vidjela sam divan bijeli kardigan na nitnice i svasta jos :) Zamzi, znas kako ima lijepih duzih dzemperaka na kocanje,tankih,odmah si mi naumpala (cijene 25-30)
Joj hvala ti :) Ti si zlato :-D
Koji azel, đe, govori!!! :lol:
ovaj moj ti slabo pomaze, u Zenici :) ali provjeri i ovdje, tamo ima predivnih stvarno
Ma.Le.Na

#919 Re: What to wear???

Post by Ma.Le.Na »

zamzija wrote:

pa nisam se usutila :D vidis da pricam
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#920 Re: What to wear???

Post by ladyblue18 »

Glede rasprave od prije dva dana povodom koznih hlaca. :D

Gledah sad spot novi od Badricke, zena nije mrsavica ali kako je dobro stoje :D
Inace svaki dan bar sa jednog portala mi izleti slika Halle Berry u koznim hlacama, i zna ih zena nositi. :D

Tako da ne mislim da su kozne hlace iskljucivo za cure poput one sa slike, ali dobro nisu sad vjerovatno ni za neke xxxl size :-)
No ja ih svejedno ne bih nikada na svoju kozu natakla. :cry: :D
Ma.Le.Na

#921 Re: What to wear???

Post by Ma.Le.Na »

za kozne hlace moras imati stil i uopce znati ih nositi..to moze vrlo malo osoba
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#922 Re: What to wear???

Post by ladyblue18 »

Ma.Le.Na wrote:za kozne hlace moras imati stil i uopce znati ih nositi..to moze vrlo malo osoba
E to. :D
yellow cat

#923 Re: What to wear???

Post by yellow cat »

Eleonora wrote:
alica.k wrote:pa vidim da se ne slazes posto si napisala da stoji samo visokim mrsavicama.

jedna te ista stvar moze se nositi na vise nacina. modno osvijestena punija niska cura ce znati kako da to obuce a da ne izgleda ruzno i neestetski.

je, itekako diskriminacija.
Modno osvijestena punija, niska cura znat ce da to nije za nju, i nece se tvrdoglavo pokusati ugurati u ove hlace, ili recimo obuci kratku suknjicu ( kod nas : minjak :D ), na debele, kratke noge. Jednostavno ne izgleda lijepo i dzaba brate mili. :D
Isto kao sto visokim i mrsavim curama ne stoje neki drugi komadi odjece.

Redovno gledam u nasem gradu kako se nase ''modno osvijestene cure'' proruznjaju same ( sminkom ili odjecom ), istaknu sta se ne bi trebalo istaci, a prikriju neki lijepi i interesantni dio svoga tijela. Ili obuku nesto sto ih ''poklopi'' ili ucini vulgarnima, i sl.
Dzaba, zena koja ima ukusa i stila, trebala bi znati sta joj stoji, a sta ne, a ona koja to ne zna ili nema u sebi, mislit ce da joj sve stoji. Daj boze srece da joj zaista sve stoji, onda super. :-D

Necu te pokusati ubijediti, to je samo moje misljenje. ;-) Naravno, imas pravo da imas svoje i to je sasvim ok.
ne stoji svima sve. Naročito danas kad imaš toliko lijepih stvari da možeš birati, ne vidim potrebe da se kupuje nešto što ti ne stoji, samo zato što ti se sviđa.
Ako imaš sala na stomaku, ne možeš obući plitke hlače koje te taman ispod šlaufa stegnu, pa ti on još više dođe do izražaja....ja imam jače kukove+ omanji šlauf (ništa strašno) :D i svaki put kad biram hlače, prvo poletim na one plićeg struka jer su one uglavnom i ljepše..ali kad sjedneš u njima, ružno brate. Zato sebi uvijek uzimam dublje farmerke, jer onda u njima izgledam kao vila ravijojla. :D
Nadinka

#924 Re: What to wear???

Post by Nadinka »

Zamzi, evo prve kombinacije za ciganku, potrudicu se da napravim jos par. Prva je sa bijelom, pa ti je najlakse preslikati na svoje boje. Meni je ciganka opdlicna uz ovakav top bez rukava i ramena, imas u mangu bijeli, crni i ne znam u kojoj jos boji :), preko odlicno ide teksas jakna ako je potrebna, na takve topove super idu i ogrlice ono multichain ili neke s kamenjem :). Ako ne volis te topove samo zamijeni sa onim obicnim potkosulja majicama i bice jednako dobro.

Uz nju velika torba odgovarajuce boje ili ona mala na lanac preko ramena.

Obuca..eh ljeti naravno super idu japanke skroz ravne a do ljetna, ne znam, ja bih je u ovoj kombinaciji nopsila sa starkama ili martinkama:

Image
Gospoda Ministarka

#925 Re: What to wear???

Post by Gospoda Ministarka »

Woooooow :shock:
Post Reply