Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
DaysleepeR wrote:napeto je u Italiji, a baš ovi navijači Srbije nemaju sreće, prvo ih tuče Latvija, pa sad za vikend vlastita milicija, sad italijanska pa će ih tući i Italija
Plavo-zuti ...plavooki vikinzi ...biju tesku bitku u Amsterdamu protiv mrskih kolonijalista u naradzastim majicama ... i gube ...ali drzimo se imamo jos jedno poluvrijeme ... taman da nam zabiju jos dva -tri. Za sve one koje to u ovom teskom momentu uopste zanima ...
Dakle Nizozemska : Svedska 2:0 .... ali bice bolje
mene cudi da klotzevi iz saveza nisu kakvu prijateljsku utakmicu za veceras organizovali... da se nasi uigraju... gledam kako to hrvati rade oni se necemu i mogu nadat a mi ama bas nicemu... i jest dzeko i ekipa za bejzmnta
Jedan001 wrote:mene cudi da klotzevi iz saveza nisu kakvu prijateljsku utakmicu za veceras organizovali... da se nasi uigraju... gledam kako to hrvati rade oni se necemu i mogu nadat a mi ama bas nicemu... i jest dzeko i ekipa za bejzmnta
i ja sam se isto to pitao, bili su bugari slobodni. al se sjetim naseg nesposobnog saveza pa mi sve bude jasno
Last edited by smoki_choko on 12/10/2010 21:30, edited 1 time in total.
Stari wrote:Plavo-zuti ...plavooki vikinzi ...biju tesku bitku u Amsterdamu protiv mrskih kolonijalista u naradzastim majicama ... i gube ...ali drzimo se imamo jos jedno poluvrijeme ... taman da nam zabiju jos dva -tri. Za sve one koje to u ovom teskom momentu uopste zanima ...
Stari wrote:Plavo-zuti ...plavooki vikinzi ...biju tesku bitku u Amsterdamu protiv mrskih kolonijalista u naradzastim majicama ... i gube ...ali drzimo se imamo jos jedno poluvrijeme ... taman da nam zabiju jos dva -tri. Za sve one koje to u ovom teskom momentu uopste zanima ...
karanana wrote:meni nije jasno zasto ove srbe jednostavno ne pomaknu sa tribine i izdegenece ih ispred stadiona.
I ja sam to mislio isto..ali izgleda da su one tribine pravo nezgodne a Srbi nebi samo hladno izasli...boje se povrijedjenih ili cega vec...vidis da murija ne ulazi...hebiga ne znam slova italijanskog nagadjam
Jedan001 wrote:mene cudi da klotzevi iz saveza nisu kakvu prijateljsku utakmicu za veceras organizovali... da se nasi uigraju... gledam kako to hrvati rade oni se necemu i mogu nadat a mi ama bas nicemu... i jest dzeko i ekipa za bejzmnta
i ja sam se isto to pitao, bili su bugari slobodni. al se sjetim naseg nesposobnog saveza pa mi sve bude jasno
A sta je sa Iranom?
Nismo odavno razigrali? ...vrijeme je za jubilarni 467. susret.
Italijanski komentatori prosto ne mogu da vjeruju u ovakav primitivizam, i ja ih podrzavam, ovo fakat nema veze sa bilo kakvom navijackom furkom, kodeksom i ostalim izgovorima...
Jel se u slucaju prekida drasticno kažnjava domacin Italija jer nije u stanju organizovati utakmicu kako treba
Kako se kod nas mogla organizovati sa Srbijom (još je bila 10 puta sa vecim rizikom) bez baklji, tuce, incidenata u toku utamice....mislim, nije bilo frke na stadionu u toku utakmice.
Ko ovdje sad snosi krivicu?? nesposoban organizator ili divljacki navijaci??