BHTelecom All About

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
BarbaDue

#901 Re: PREVARA MOJA TV BH TELEKOM

Post by BarbaDue »

malo sam se raspitao i izgleda da bhtelekom stvarno sprema neko iznenađenje za svoje pretplatnike :-D
Kenan-sa

#902 Re: PREVARA MOJA TV BH TELEKOM

Post by Kenan-sa »

BarbaDue wrote:malo sam se raspitao i izgleda da bhtelekom stvarno sprema neko iznenađenje za svoje pretplatnike :-D
Nadam se da ce poboljsati ponudu sportskih kanala na Moja tv,ne znam kako jedan HS ima 10 puta bolji sportski program od Moja tv-bh telekom!? ja recimo imam HS i Moja tv,i necu da iskljucim HS samo zbog sportskih kanala prije svega sportklub i sportklub plus..dok na mojoj tv od sportskih kanala postoji samo eurosport..nigdje veze.. ako to uskoro ne poprave Moju tv cu kao vecina cim prije iskljuciti..
nijedneviše

#903 Re: PREVARA MOJA TV BH TELEKOM

Post by nijedneviše »

može li sada kakav ozbiljan odgovor molim te. stariji sam slabo se razumijem u sve ovo ali kako čuh od drugih ovo je nemoguće-[/quote]

ponovi jos jednom ovaj test pa nabaci rezultate...ako se ponovi isti rezultat...kud mene takvo nesto ne zapadne :x[/quote]
sada sam definitivno siguran da je negdje nešto prolupalo :run:

Image
Dendrlix

#904 Re: PREVARA MOJA TV BH TELEKOM

Post by Dendrlix »

Seed-aj covjece, seeeeedaaaaaaaaaaajjjj!

:D
neki

#905 Re: PREVARA MOJA TV BH TELEKOM

Post by neki »

ma greska speedtest-a
probaj neki drugi server nemoj sarajevo
afanalen

#906 Re: PREVARA MOJA TV BH TELEKOM

Post by afanalen »

Kenan-sa wrote:
BarbaDue wrote:malo sam se raspitao i izgleda da bhtelekom stvarno sprema neko iznenađenje za svoje pretplatnike :-D
Nadam se da ce poboljsati ponudu sportskih kanala na Moja tv,ne znam kako jedan HS ima 10 puta bolji sportski program od Moja tv-bh telekom!? ja recimo imam HS i Moja tv,i necu da iskljucim HS samo zbog sportskih kanala prije svega sportklub i sportklub plus..dok na mojoj tv od sportskih kanala postoji samo eurosport..nigdje veze.. ako to uskoro ne poprave Moju tv cu kao vecina cim prije iskljuciti..
Kakav SK i SK+ na HS kad je to sve ukinuto.
Mustafapasa

#907 Re: PREVARA MOJA TV BH TELEKOM

Post by Mustafapasa »

Ja svoju konekciju ne smijem ni postaviti...svakako mi niko nece vjerovati :)
roki

#908 Re: PREVARA MOJA TV BH TELEKOM

Post by roki »

Pustite se speedtesta.Kod mene je Bitdefender pravio probleme speedtestu pa je kazaljka na stotinku skakala do maksimuma i to je kao bila moja brzina.Postavite screen nekog torenta ili običnog downloada.Hebo vas vise speedtest da vas hebo :skoljka:
Fozgen

#909 Re: PREVARA MOJA TV BH TELEKOM

Post by Fozgen »

hebo speedtest tebe :-D

Image

Ovo nije ona konencija koju sam postao sa slikama sa speedtest-a, ova je slabija, ali je isto Imagekabel Zenica
Last edited by Fozgen on 07/01/2011 16:54, edited 1 time in total.
DoradO

#910 Re: PREVARA MOJA TV BH TELEKOM

Post by DoradO »

Fozgen wrote:hebo speedtest tebe :-D

Image

Ovo nije ona konencija koju sam postao sa slikama sa speedtest-a, ova je slabija, ali je isto Imagekabel Zenica
jao slicice :lol: :lol: :lol: :lol: livo ga ti a!?
BarbaDue

#911 Re: PREVARA MOJA TV BH TELEKOM

Post by BarbaDue »

naj logicnija opcija je da ce i adsl i moja tv biti flat na 2048/256 Kb/s :!: :?: 4096/384 Kb/s bi bilo logicnije ali je to mission impossible :D
Fozgen

#912 Re: PREVARA MOJA TV BH TELEKOM

Post by Fozgen »

DoradO wrote:Imagekabel Zenica

jao slicice :lol: :lol: :lol: :lol: livo ga ti a!?
:-) :-) :lol: :lol: :lol:
tak ti je to kad postas slicice sa nekom "zastitom" :D ( valjda ) :zzzz:
Entropio
Vozim: njemackog premiuma
Horoskop: TDI

#913 Re: PREVARA MOJA TV BH TELEKOM

Post by Entropio »

BarbaDue wrote:naj logicnija opcija je da ce i adsl i moja tv biti flat na 2048/256 Kb/s :!: :?: 4096/384 Kb/s bi bilo logicnije ali je to mission impossible :D
Onda moraju povećati brzinu i korisnicima Moje TV.
Tuzla_BHF

#914 Re: BIHnet primjedbe i komentari

Post by Tuzla_BHF »

hubke wrote:Mrzim Telecom iz dna duše ali u nekim stvarima treba biti objektivan. BHT ima najvecu rasprostranjenos i to je veliki plus. Mobilni internet u odnosu na mtel i Eronet je džaba međutim najveća kočnica adsl-a je zastarjela tehnologija i naravno cijene. BHT trenutno pruza osnovnu ADSL uslugu (ADSL2 i 2+ nije ni na vidiku). Sto se tića stabilnosti ADLS je stabilniji jedino od Telemacha i HS-a a od blicneta i Lol-a nije ali to na kraju krajeva nije ni toliko bitno ako se uzmu u obzir limiti i cijene. Raja ce radije nestabilan internet nego limite i ograničenja. BHT hitno mora uvesti flat ako misli da opstane ADSL međutim od flata NECE DUGO BITI NISTA!!!!!! Svake godine neka budala krhe pricu o flatu i na kraju nista. NEMA FLATA U BHT-U NAJMANJE JOS 3-4 GODINE. Mozete sada traziti izvore ove informacije i kojekakve gluposti ali realnost je realnost.
BHTelecom ima ADSL 2+ ja ga upravo koristim na G paketu takav mi je DSLAM
Moja tv ide preko ADSL 2 sistema...
Tako da ne valjaj suplju..od Telecoma se ocekuje flat i VDSL :bih:
visocicaguy

#915 Re: BIHnet primjedbe i komentari

Post by visocicaguy »

da.. s tim da VDSL2 ima smisla do nekih 300-400 m od MSAN-a/DSLAM-a... znaci za VDSL(~800 m)/VDSL2(~400m) se mora napraviti "plitka" mreza... ali, naravno, ima prednost u tome sto na kraju mozes iskoristiti postojecu bakarnu paricu.. sto ne mozes kod FTTH ili neke FTTx-UTP kombinacije... ipak, mislim da ce VDSL zadovoljiti potrebe korisnika u narednih 10-ak godina

flat: i ja sam nacuo o tome..

Image

edit... ova slika sto slijedi je ipak vjerodostojnija - ova iznad je vise "menadzerska" za nekog ko prodaje VDSL...:

xDSL usporedba

Image

de facto, ove linije se sijeku... na osnovu prve slike bi neko zakljucio da se "uvijek" isplati staviti VDSL karticu.. a nije tako..
Mustang1

#916 Re: BIHnet primjedbe i komentari

Post by Mustang1 »

:D
Ljudi imam nove vijesti. Maloprije sretoh jarana iz bh telecoma i to onog stog koji mi je najavio prije nekih 15-20 dana da će doći do pojeftinjenja i ukidanja limita. loše vijesti su nažalost da to sigurno nećemo vidjeti u februaru a možda čak ni u martu (on mi je rekao mart-april). navodno je sad to sve zapelo kod RAK-a, čekaju odobrenja, ovo ono, iako ja lično više mislim da su oni smotani pa da im je RAK alibi. jaran je bio sa kolegom sa posla koji je to sve potvrdio, a vidim da su pod velkim pritiskom zbog telemacha. kritikuju ga jer im je jedino to ostalo kao utjeha. kao vratiće se svi oni koji su otišli na telemach itd. itd.. eto žao mi je što vam donosim loše vijesti, ali nažalost tako je. jedino što mogu reći jeste: Telemach-u spašavaj nas od Bh Telecoma i HS-a i raširite se što prije plz
energIs

#917 Re: BIHnet primjedbe i komentari

Post by energIs »

od februara flat na bihnetu na svim paketima :-D
neki

#918 Re: BIHnet primjedbe i komentari

Post by neki »

energIs wrote:od februara flat na bihnetu na svim paketima :-D
jest shipak :lol:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#919 Re: BIHnet primjedbe i komentari

Post by Truba »

trza cijeli dan adsl
šta je reć?
1946
Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada

#920 Re: BIHnet primjedbe i komentari

Post by 1946 »

komi wrote:trza cijeli dan adsl
šta je reć?
Uvode flat pa isprobavaju :lol:
alibaba_i_30_godina

#921 Re: BIHnet primjedbe i komentari

Post by alibaba_i_30_godina »

komi wrote:trza cijeli dan adsl
šta je reć?
Kod mene sve ok.
kurty

#922 Re: BIHnet primjedbe i komentari

Post by kurty »

Raja...Ako sam potpisao ugovor na dvije godine za MojaTV full... jel moguce nakon godinu recimo da se prebacima na MojaTV premi
Neelix

#923 Re: BIHnet primjedbe i komentari

Post by Neelix »

ne znam kako je sa mojatv uslugom, ali i kod adsl i kod bhmobile, mogao bi preci na veci paket besplatno u toku ugovora, a na manji ne...nemam pojma sta je vece od tog tvog :)
kurty

#924 Re: BIHnet primjedbe i komentari

Post by kurty »

Neelix wrote:ne znam kako je sa mojatv uslugom, ali i kod adsl i kod bhmobile, mogao bi preci na veci paket besplatno u toku ugovora, a na manji ne...nemam pojma sta je vece od tog tvog :)
kod mene je full... eh kad sam se prijavljivao za full bilo je nesto sto mi nije odgovoralo za premi (koji je veci od full)... m'scini da je bilo da moram broj mobitela mjenjati (a imam ga vec 10 godina)...

Provjerit cu to sutra, pa javim ostalim za info
neki

#925 Re: BIHnet primjedbe i komentari

Post by neki »

kurty wrote:
Neelix wrote:ne znam kako je sa mojatv uslugom, ali i kod adsl i kod bhmobile, mogao bi preci na veci paket besplatno u toku ugovora, a na manji ne...nemam pojma sta je vece od tog tvog :)
kod mene je full... eh kad sam se prijavljivao za full bilo je nesto sto mi nije odgovoralo za premi (koji je veci od full)... m'scini da je bilo da moram broj mobitela mjenjati (a imam ga vec 10 godina)...

Provjerit cu to sutra, pa javim ostalim za info
Haj kad vec provjeravas pitaj i za ono 500 MB dzaba interneta na mobitelu sto pise jel istina :D i ja razmisljam o tom premi samo zbog tih 500 MB mjesecno :-)
Locked