Znam, zato sam i napisao.don_emir wrote:Ti najbolje znas koja ti je namjena bila onim postom.
Duga je sezona, vratit cu se ja nekad na onaj gore post, da sad ne talasam jer je tek poceo cirkus ..
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Znam, zato sam i napisao.don_emir wrote:Ti najbolje znas koja ti je namjena bila onim postom.
Šta da ti kažem na te izjave?0038733 wrote:Nije se odnosilo na tebe... A LSD, da te pitam...zašto se niko nije žalio na suđenje u Lukavici kada je Sarajevo izgubilo??? Zato sto nije bilo razloga, odigrali utakmicu kao kakvi manekeni, nisu zasluzili da pobijede, i to je to! U međuvremenu, vratila se 2-3 igrača koji su bili suspendovani (povrijeđeni), trener skontao 2-3 rokade u timu, i rezultat toga je 4 vezane pobjede! A Ibrakovićeve izjave ne bih komentarisao, kao navodno gol u 96 minuti??? Ko god sumlja, bio je snikam na Vogošći, ima u uglu vrijeme, i sve će vam biti jasno! Toliko o tome... Nego, Sarajevo sa ovakvom igrom ako nastavi, oho vam se oho, svima redom...Plavih_11 wrote:Sta sam rekao pa bi mogao "usrati" temu? Da je interesantno da se niko ne zali na (ne)regularnost a citav forum je o tpme brujao prosle sezone, posebno u jesenjem djelu. Zar se ne smije pisati o tome? Vjerovatno je sudjenje na visem nivou ove sezone pa nema potrebe za pricom ..don_emir wrote:Mislim da cete opet usrati temu samo tako...
Što bi Đole Balašević rekao "(Sa Nijazom) odlazi cirkus iz našeg malog grada"Plavih_11 wrote:Znam, zato sam i napisao.don_emir wrote:Ti najbolje znas koja ti je namjena bila onim postom.
Duga je sezona, vratit cu se ja nekad na onaj gore post, da sad ne talasam jer je tek poceo cirkus ..
Pa sto, dobri moj emire, nisi moralisao svojima kad su prosle polusezone drvlje i kamenje po Zelji bacali i svaka 3 boda Nijaza spominjali. Kad sam ja pokusavao da na normalan nacin pricam tad, nije bio niko od vas da prihvati to. Kad sam davao argumente o sudijama i pisao maratonske postove opet niko nista. Kad sam svako malo pisao da je tema ta i ta opet niko nista. E sad kad nemaju o cemu kakiti protiv Zelje, sad je sve divno i bajno.don_emir wrote:Daleko od toga. Samo mi je glupo kad tema krene kako treba nađe se neko ko ce je usrati...al jbg bosanski mentalitetsamo_ovaj_put wrote:evo i moderatori se zbog namjestanja posvadjase
Onda nemoj pratiti cirkus imas englesku, spansku i njemacku ligu tamo uzivaj u fudbalu/nogometu...Plavih_11 wrote:Znam, zato sam i napisao.don_emir wrote:Ti najbolje znas koja ti je namjena bila onim postom.
Nisi imao potrebu ni pocinjati...Plavih_11 wrote: Opet kazem, ja cu sad zavrsiti sa ovim ali mislim da ce se spominjati ovo opet nekad, duga je sezona ..
Gdje si procitao u mom postu da nisam zainteresovan za pracenje? Da necu vise da gledam cirkus? Odakle to izvuce zivota ti ..don_emir wrote:Onda nemoj pratiti cirkus imas englesku, spansku i njemacku ligu tamo uzivaj u fudbalu/nogometu...Plavih_11 wrote:Znam, zato sam i napisao.don_emir wrote:Ti najbolje znas koja ti je namjena bila onim postom.
Baltazar_khan wrote:Kraj utakmice na Hasetu, Velež uzeo sva 3 boda Olimpiku i Sarajevo ostaje usamljeno na vrhu tablice premijer lige
Vidi fakatDeriguz wrote:Baltazar_khan wrote:Kraj utakmice na Hasetu, Velež uzeo sva 3 boda Olimpiku i Sarajevo ostaje usamljeno na vrhu tablice premijer lige
na pocetnoj pise obrnuto
Znaci treba kao i prosle godine usrat temu?Plavih_11 wrote:....
Na pocetnoj veze nemaju. Koji blamDeriguz wrote:
na pocetnoj pise obrnuto
Eeeee gdje ces ocekivati da tad Emir morališe...tad je bilo prece kenjati po uspjesima Želje, ispirati usta svaki dan sa Nijazom....tada su Emir moderator i njemu slicni imali preceg posla, valjalo je pricati o Nijazu , 100% provjerene mahalske informacije kako je viđen na pecenju kod Gojka sa upravom Veleža i sl.Plavih_11 wrote:Pa sto, dobri moj emire, nisi moralisao svojima kad su prosle polusezone drvlje i kamenje po Zelji bacali i svaka 3 boda Nijaza spominjali. Kad sam ja pokusavao da na normalan nacin pricam tad, nije bio niko od vas da prihvati to. Kad sam davao argumente o sudijama i pisao maratonske postove opet niko nista. Kad sam svako malo pisao da je tema ta i ta opet niko nista. E sad kad nemaju o cemu kakiti protiv Zelje, sad je sve divno i bajno.don_emir wrote:Daleko od toga. Samo mi je glupo kad tema krene kako treba nađe se neko ko ce je usrati...al jbg bosanski mentalitetsamo_ovaj_put wrote:evo i moderatori se zbog namjestanja posvadjase
Opet kazem, ja cu sad zavrsiti sa ovim ali mislim da ce se spominjati ovo opet nekad, duga je sezona ..
Imas preko 400 stranica na svojoj temi nađi jedan moj post da sam spomenuo Nijaza(osim u ovom postu) ja se brisem sa ovog forumaLSD wrote: Eeeee gdje ces ocekivati da tad Emir morališe...tad je bilo prece kenjati po uspjesima Želje, ispirati usta svaki dan sa Nijazom....tada su Emir moderator i njemu slicni imali preceg posla, valjalo je pricati o Nijazu , 100% provjerene mahalske informacije kako je viđen na pecenju kod Gojka sa upravom Veleža i sl.
Sad treba moralisati i objašnjavati da se ko fol spama tema kad se prica o istim stvarima.
punk's not dead wrote:bleky aka blutut,je majstor za prljave poslove,a u to cemo se uvjeriti kako sezona bude odmicala.
E, Pink Floyd, šta ima? Hoćeš se malo pomaći, molim te?Deriguz wrote:bluuuuuuuu tuuuuuuuuuuuu![]()
![]()
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ilXt5N1a ... re=related[/youtube]
Majostor za povećanu razinu šećera u krvi vama željezničarimapunk's not dead wrote:bleky aka blutut,je majstor za prljave poslove,a u to cemo se uvjeriti kako sezona bude odmicala.
Sudjenje u Banovicima je bilo izuzetno lose i pravo domacinsko, moglo je direktno uticati na rezultat zbog najmanje dvije, a mozda i tri situacije kada je Sarajevo drasticno osteceno.Plavih_11 wrote:Interesantno je da se niko ne buni na regularnost prvenstva, sudjenje, gostujuce pobjede i ostalo. Naglo se popravilo sve sa sudijskom organizacijom u PL BiH. Kad gosti uzmu bodove i kad imaju normalno sudjenje na strani o tome se ove godine suti ..
sta bolan pricasGde si sad cica maco wrote:E, Pink Floyd, šta ima? Hoćeš se malo pomaći, molim te?Deriguz wrote:bluuuuuuuu tuuuuuuuuuuuu![]()
![]()
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ilXt5N1a ... re=related[/youtube]