Sarajevo shopping
Moderator: anex
- belafonte
#901 Re: Sarajevo shoping
Hvala @ Irma@ & mimsy, nadam se da ste mislili na muške patike...
-
mimsy
#902 Re: Sarajevo shoping
Joj ovo su zenske,mada mozda ima i muskih.Muske od platna imas i u Alti u Skecersu,mislim da su Cat-ove al nesto se ne sjecam kakvih ima boja.
- belafonte
#903 Re: Sarajevo shoping
Heheheeh, dobra si, bio u Skechers-u, ne crveni se ništa, još mi je Alta ostala...
Kontam do Viteza da se zaputim, možda tamo ima, al teško, to se vani jedino može uzeti, a ima i internet, helem...
Kontam do Viteza da se zaputim, možda tamo ima, al teško, to se vani jedino može uzeti, a ima i internet, helem...
- Irm@
#904 Re: Sarajevo shoping
ja sam mislila na zenske crvene
a za dijete..mora biti u Conversu
a za dijete..mora biti u Conversu
- alica.k
#905 Re: Sarajevo shoping
nema razlike....a ima u sport life tih malih, al ne znam imal bas 19! znam da ima za djecu, ja ih tamo sestri kupujem odavno.semlaca wrote:Jel' ima razlike između ženskih i muških onih klasičnih starki? Valjda nema. Meni trebaju, male maljušne za jednog dječaka koji slavi prvi rođendan. Pogledat ću u sportlife.u.
-
bumboo
#906 Re: Sarajevo shoping
Ima u Sportlife, ne znam baš ima li br.19. Bolje ti je uzmi malo veći broj (21-22), s godinu dana pretpostavljam da ta beba još i ne hoda samostalno i ne trči, pa bolje da ih pronosa kad "stane čvrsto na svoje noge". 
- belafonte
#907 Re: Sarajevo shoping
Šta je smiješno, jel to imaš neke predrasude prema muškim crvenim patikamaIrm@ wrote:ja sam mislila na zenske crvene![]()
![]()
Svjetle tole jeans, karo crvenaksta košulja, navy blue jacket i crvene patike - ko me ne bi
- eluna
#908 Re: Sarajevo shoping
belafonte wrote:Šta je smiješno, jel to imaš neke predrasude prema muškim crvenim patikamaIrm@ wrote:ja sam mislila na zenske crvene![]()
![]()
![]()
Svjetle tole jeans, karo crvenaksta košulja, navy blue jacket i crvene patike - ko me ne bi
opa!!! vidi, vidi ...... muškarac sa stilom - moramo te preporučiti nadinki
- belafonte
#909 Re: Sarajevo shoping
Ejh još da sam plavokos(vrlo rijetki su trenuci kad poželim to biti) bilo bi to eine grosse perversion
Ko je nadinka?
Ko je nadinka?
- Nadinka
#910 Re: Sarajevo shoping
hahaha, jooj al me slatko nasmija, hvala ti gdje cula i necula, smao je nadinka zauzetaeluna wrote:belafonte wrote:Šta je smiješno, jel to imaš neke predrasude prema muškim crvenim patikamaIrm@ wrote:ja sam mislila na zenske crvene![]()
![]()
![]()
opa!!! vidi, vidi ...... muškarac sa stilom - moramo te preporučiti nadinki![]()
- Nadinka
#911 Re: Sarajevo shoping
Da si jos plavokos, rekle bismo ti: Brena voli plavebelafonte wrote:Ejh još da sam plavokos(vrlo rijetki su trenuci kad poželim to biti) bilo bi to eine grosse perversion![]()
Ko je nadinka?
Haha, to bi bila ja
- belafonte
#912 Re: Sarajevo shoping
Hahaha, pa ja u dva-tri posta na temama ove vrste dogurah do modnog urednika - e to se zove napredovanje
Nadinka, evo nađoh ti postove i blog, vidim da znaš znanje, svaka čast
Ee, kad si pri šutu
, može li šta drugo na noge ako ne nađem crvene patike uz ovu kombinaciju koju opisah?
Ee, kad si pri šutu
- Nadinka
#913 Re: Sarajevo shoping
hvala belafonte! nego te crvene platnene, jesil pogledao lacoste, znam da je moj brat kupio bijele rposle gdoine,a sad je kupio teget plave u springfieldu pa ako nisi dosad, zrakni.belafonte wrote:Hahaha, pa ja u dva-tri posta na temama ove vrste dogurah do modnog urednika - e to se zove napredovanje![]()
- belafonte
#914 Re: Sarajevo shoping
Gledo u Springfield-u, imaju crvene ali converse style, lacoste crvene naš'o na net-u ali ne vrše dostavu vamo, odoh sad u bbi pogledat u lacoste-u, možda mi se posreći, hvala u svakom slučaju...
Helem, ne reče mi ako ne nađem crvene može li druga kakva boja, imaš li bar prijedlog?
Helem, ne reče mi ako ne nađem crvene može li druga kakva boja, imaš li bar prijedlog?
- Nadinka
#915 Re: Sarajevo shoping
ako volis navy style, drzi se teget plave ili bijele ili kombinacije i naravno ako nađeš bež, ne volim preporucivati sta ne vidim svojim ocima, pa vdijela sam samo te teget plave u SPFbelafonte wrote:Gledo u Springfield-u, imaju crvene ali converse style, lacoste crvene naš'o na net-u ali ne vrše dostavu vamo, odoh sad u bbi pogledat u lacoste-u, možda mi se posreći, hvala u svakom slučaju...
- belafonte
#916 Re: Sarajevo shoping
Ma volim ja sve što vole mladi
Odlična je teget, samo monotono malo uz ovu kombinaciju koju ja hoću, bijele već mogu i te sam već nosio uz ovaj outfit ali ne idu ko crvene...
Bio u Lacoste-a, našao ovaj model koji sam vidio na net-u, samo tamno siva boja, kaže ona prodavačica, pomalo letargično, to je sve što imamo...
Biće aBd
Odlična je teget, samo monotono malo uz ovu kombinaciju koju ja hoću, bijele već mogu i te sam već nosio uz ovaj outfit ali ne idu ko crvene...
Bio u Lacoste-a, našao ovaj model koji sam vidio na net-u, samo tamno siva boja, kaže ona prodavačica, pomalo letargično, to je sve što imamo...
Biće aBd
- Nadinka
#917 Re: Sarajevo shoping
Ali Lacoste patike ima si u sportskim radnjama, jesi li pogledao tamo?belafonte wrote:Ma volim ja sve što vole mladi![]()
Bio u Lacoste-a, našao ovaj model koji sam vidio na net-u, samo tamno siva boja, kaže ona prodavačica, pomalo letargično, to je sve što imamo...![]()
Biće aBd
bež bi ti bila takođe odlična na ovo što ti hoćes
-
zamzija
#918 Re: Sarajevo shoping
Pogledaj u Mangu, Orsay-u - standardno, Calypso
Pogledaj u Lindex-u, u Importane centru, sad su dobili neku novu ljetnu kolekciju ima super stvari i baš tih ljetnih cvjetnih (http://www.lindex.com/se/StartPage/Star ... Zoe_styles)
U BBI centru pogledaj u Motivima, NAF NAF-u ( samo su tu haljine prravo skupe po 200 KM),
Fransa - 3 sprat pored Oviesse ( ja sam znala naći preslatkih haljinica )
Oviesse...
Pogledaj u Lindex-u, u Importane centru, sad su dobili neku novu ljetnu kolekciju ima super stvari i baš tih ljetnih cvjetnih (http://www.lindex.com/se/StartPage/Star ... Zoe_styles)
U BBI centru pogledaj u Motivima, NAF NAF-u ( samo su tu haljine prravo skupe po 200 KM),
Fransa - 3 sprat pored Oviesse ( ja sam znala naći preslatkih haljinica )
Oviesse...
- alica.k
#919 Re: Sarajevo shoping
pogledaj ti u tiffanyju ima bas to sto trazis 
-
dina_arajevo
#920 Re: Sarajevo shoping
Meni treba haljina za svadbu. Buduci da ne nosim haljine tako cesto, trebala bi biti malo elegantnija.
- LONGMAN
#921 Re: Sarajevo shoping
U BBI-u Hilfiger ima tako lijepe tamno plave muske, belafonte da znas. Danas ih vidjeh na jednom momku, i jos su ljepse na nozi nego onako u radnji. 
- bez_ideje
#922 Re: Sarajevo shoping
I mene zanima kupaci.......ima li gdje kakvih sto im je gornji dio kao grudnjak ,da je deblji onaj dio gdje se spajaju korpice ...onako,generalno da je malo kompleksniji
U ovim platnenim bikinijima sad izgledam otuzno,hitno mi treba 3-4 kile....
U ovim platnenim bikinijima sad izgledam otuzno,hitno mi treba 3-4 kile....
-
zamzija
#923 Re: Sarajevo shoping
Ja bila jučer u Tiffaniju - nema ništa posebnoalica.k wrote:pogledaj ti u tiffanyju ima bas to sto trazis
Rijetko nađem nešto što valja, al izgleda da je do mene
- alica.k
#924 Re: Sarajevo shoping
imaju 4 tiffanyjazamzija wrote:Ja bila jučer u Tiffaniju - nema ništa posebnoalica.k wrote:pogledaj ti u tiffanyju ima bas to sto trazis![]()
Rijetko nađem nešto što valja, al izgleda da je do mene
- belafonte
#925 Re: Sarajevo shoping
Oo cure što mi vadite mast s tom teget varijantom, opasno ću se naložitLONGMAN wrote:U BBI-u Hilfiger ima tako lijepe tamno plave muske, belafonte da znas. Danas ih vidjeh na jednom momku, i jos su ljepse na nozi nego onako u radnji.
Mada kad malo bolje skontam i ta teget ide fino ide na svjetle jeans, ionako će karo košulja crvena sama razbit tu jednobojnost
Al eto bio je fol malo se kofrčit sa crvenim patikama hihihi