sta ako je neko uzeo prosle godine i zavrsio fax moze opet uzetifukushima wrote:donosila si potvrdu kad si uzimala godisnju. ne treba ti sad opet potvrdalala* wrote:I sta sad, trebamo donijeti novu sliku, ovu sadasnju kartu i index na uvid, naravno pare i to je to? Ne treba potvrda sa fax-a?
GRAS - karte
-
nino90
#901 Re: GRAS - karte
-
DON_eARL
#902 Re: GRAS - karte
Mogu vidjeti u indexu jel doticni upisan na fax u ovom semestru...reni-90 wrote:sta ako je neko uzeo prosle godine i zavrsio fax moze opet uzetifukushima wrote:donosila si potvrdu kad si uzimala godisnju. ne treba ti sad opet potvrdalala* wrote:I sta sad, trebamo donijeti novu sliku, ovu sadasnju kartu i index na uvid, naravno pare i to je to? Ne treba potvrda sa fax-a?
- Lady Saray
#903 Re: GRAS - karte
pa ako ima zavrsen fax s ovjerenim indexom za ovaj semestar nek uzme..reni-90 wrote:sta ako je neko uzeo prosle godine i zavrsio fax moze opet uzetifukushima wrote:donosila si potvrdu kad si uzimala godisnju. ne treba ti sad opet potvrdalala* wrote:I sta sad, trebamo donijeti novu sliku, ovu sadasnju kartu i index na uvid, naravno pare i to je to? Ne treba potvrda sa fax-a?
-
fukushima
#904 Re: GRAS - karte
evo rece ti earl, u indexu ce ti pisati da si upisao i ove. ako nisi nista od kartereni-90 wrote:sta ako je neko uzeo prosle godine i zavrsio fax moze opet uzetifukushima wrote:donosila si potvrdu kad si uzimala godisnju. ne treba ti sad opet potvrdalala* wrote:I sta sad, trebamo donijeti novu sliku, ovu sadasnju kartu i index na uvid, naravno pare i to je to? Ne treba potvrda sa fax-a?
- amiria
#905 Re: GRAS - karte
Pa zar ne uzimaju index kad diplomiras 
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#906 Re: GRAS - karte
53, mislim...kiki-miki wrote:Koliko košta mjesečna za B zonu (radnička)?
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#907 Re: GRAS - karte
u pravu si... poDrko sam lončićekiki-miki wrote:To je za A zonu![]()
B zona bi trebala biti do Hadžića,Pazarića tako nekako?
- perfect_guy
#908 Re: GRAS - karte
http://www.gras.ba/bs/index.php?option= ... Itemid=115kiki-miki wrote:To je za A zonu![]()
B zona bi trebala biti do Hadžića,Pazarića tako nekako?
svaka zona pojedinačno 53
ove varijante kombinacije 2, 3 zone su druga priča i imaju posebnu cijenu
-
nino90
#909 Re: GRAS - karte
imaju li oni neki kontakt telefon da se malo raspitamo
na stranici jedino se moze mailom kontaktirati
na stranici jedino se moze mailom kontaktirati
-
zonbirile
#910 Re: GRAS - karte
kao i uvijek vlast baci kost dok oni pokupe meso.Kakve karte,jebo 50KM gore-dole,eno vam poskupljuju upisnine na fakultete za 3x
- Curve
#911 Re: GRAS - karte
u vezi ovih 2 mjesecnih karata zanima me konkretno ako ko moze da odgovori:
1. ako ko nije imao tu godisnju, moze li uzeti ovu 2 mjesecnu ?
2. moze li uzeti student II ciklusa, tj. mastera (u indexu pise da je redovan)
3. cuo sam kad su se uzimale te godisnje, da je se moglo uzet samo ko ima do 25 god. istina ?
thx... pozz
1. ako ko nije imao tu godisnju, moze li uzeti ovu 2 mjesecnu ?
2. moze li uzeti student II ciklusa, tj. mastera (u indexu pise da je redovan)
3. cuo sam kad su se uzimale te godisnje, da je se moglo uzet samo ko ima do 25 god. istina ?
thx... pozz
- dharma
#912 Re: GRAS - karte
Tek se sutra mogu uzeti karte, a u pon ce biti gotove, prijateljica pitala, i pitala sta ce u pon jer nema kartu, i rekla joj "Pa jel problem kupiti kartu". Ma nije nikakav, meni pare padaju sa neba. PA majka mu stara, ne radim u Grasu, da dobijam lovu onako 
- Lady Saray
#913 Re: GRAS - karte
znaci sutra, subota svi trebamo otic u grad po kartu ili moze na vise lokacija?dharma wrote:Tek se sutra mogu uzeti karte, a u pon ce biti gotove, prijateljica pitala, i pitala sta ce u pon jer nema kartu, i rekla joj "Pa jel problem kupiti kartu". Ma nije nikakav, meni pare padaju sa neba. PA majka mu stara, ne radim u Grasu, da dobijam lovu onako
- dharma
#914 Re: GRAS - karte
Mozes i u pon, nema sanse da svi sutra to odradimo, a i nema smisla da se neko ogranicava na jedan dan. Mogu pitati poslije za te lokacije, ako ne zaboravim, ali vjerovatno ce moci. Ipak, samo jedna lokacija. Ne vjerujem da ce to funkcionisatiLady Saray wrote:znaci sutra, subota svi trebamo otic u grad po kartu ili moze na vise lokacija?dharma wrote:Tek se sutra mogu uzeti karte, a u pon ce biti gotove, prijateljica pitala, i pitala sta ce u pon jer nema kartu, i rekla joj "Pa jel problem kupiti kartu". Ma nije nikakav, meni pare padaju sa neba. PA majka mu stara, ne radim u Grasu, da dobijam lovu onako
- Lady Saray
#915 Re: GRAS - karte
tnxdharma wrote:Mozes i u pon, nema sanse da svi sutra to odradimo, a i nema smisla da se neko ogranicava na jedan dan. Mogu pitati poslije za te lokacije, ako ne zaboravim, ali vjerovatno ce moci. Ipak, samo jedna lokacija. Ne vjerujem da ce to funkcionisatiLady Saray wrote:znaci sutra, subota svi trebamo otic u grad po kartu ili moze na vise lokacija?dharma wrote:Tek se sutra mogu uzeti karte, a u pon ce biti gotove, prijateljica pitala, i pitala sta ce u pon jer nema kartu, i rekla joj "Pa jel problem kupiti kartu". Ma nije nikakav, meni pare padaju sa neba. PA majka mu stara, ne radim u Grasu, da dobijam lovu onako
karte se kupuju tek od ponedjeljka i čitavu sljedeću sedmicu će važiti godišnje, jer znaju da ne mogu ovaj pos'o primopredaje/kupovine obavit za dan. kupon se odmah dobije, ne mora se ponovo dolazit na onaj šalter.
- dharma
#916 Re: GRAS - karte
Ovo bi bilo super, iako djevojka rece da joj je ona rekla da tek sutra moze, a kuponi se dobiju u pon. Ma vidjecu sutra, vjerovatno ni oni tamo na salteru jos to ne znaju kako trebaLady Saray wrote:tnxma samo me zanimalo jel danas pocelo da ne idem bezveze gore a evo sta je neko napisao na portalu
karte se kupuju tek od ponedjeljka i čitavu sljedeću sedmicu će važiti godišnje, jer znaju da ne mogu ovaj pos'o primopredaje/kupovine obavit za dan. kupon se odmah dobije, ne mora se ponovo dolazit na onaj šalter.
- dharma
#917 Re: GRAS - karte
Isla, i samo kod Estrade, nista Ilidza i Otoka 
- neo7
#918 Re: GRAS - karte
Jesi li slucajno upitala da li oni koji nisu imali do sada godisnju imaju pravo da izvade ove dvomjesecne kupone ?dharma wrote:Isla, i samo kod Estrade, nista Ilidza i Otoka
Hvala...
- Gutaperka
#919 Re: GRAS - karte
Treba li potvrda fakulteta o statusu redovnog studenta?
-
savsvoj
#920 Re: GRAS - karte
neo7 wrote:Jesi li slucajno upitala da li oni koji nisu imali do sada godisnju imaju pravo da izvade ove dvomjesecne kupone ?dharma wrote:Isla, i samo kod Estrade, nista Ilidza i Otoka
Hvala...
Ko nije imao godisnju treba mu potvrda ko jeste sam godisnja index i slika.Gutaperka wrote:Treba li potvrda fakulteta o statusu redovnog studenta?
- dharma
#921 Re: GRAS - karte
http://www.gras.ba/bs/index.php?option= ... &Itemid=63
Ni oni ne znaju sta i kako. Ko nije imao kartu, treba dodatno potvrdu sa faksa da je redovan student. Evo na stranici pise da se moze vaditi i na drugim mjestima, vjerovatno su skontali da ne moze samo jedno mjesto, a do 22. moramo zavrsiti
Ni oni ne znaju sta i kako. Ko nije imao kartu, treba dodatno potvrdu sa faksa da je redovan student. Evo na stranici pise da se moze vaditi i na drugim mjestima, vjerovatno su skontali da ne moze samo jedno mjesto, a do 22. moramo zavrsiti
-
The Realist
#922 Re: GRAS - karte
Mogu svi dobiti, a neće valjda biti problem vozati se bez karata dok se ne dobiju one karte.
Pitao sam i ja danas, jer nekima su indeksi na fakultetu, radi ispita koji traju i nije problem valjda, ima i cijela sljedeća sedmica za podići karte, a neće kontrolori praviti probleme (valjda).
Pitao sam i ja danas, jer nekima su indeksi na fakultetu, radi ispita koji traju i nije problem valjda, ima i cijela sljedeća sedmica za podići karte, a neće kontrolori praviti probleme (valjda).
-
fukushima
#923 Re: GRAS - karte
jel se mora vratiti godisnja karta i jel se daju pare tu ili se mora na uplatnicu nesto. danas u avazu citam spominju nekakve uplatnicedharma wrote:Isla, i samo kod Estrade, nista Ilidza i Otoka
- ema_
#924 Re: GRAS - karte
fukushima wrote:jel se mora vratiti godisnja karta i jel se daju pare tu ili se mora na uplatnicu nesto. danas u avazu citam spominju nekakve uplatnicedharma wrote:Isla, i samo kod Estrade, nista Ilidza i Otoka![]()
![]()
Ma kakve sad uplatnice, nikad nisu trebale
Eno na drugoj temi fino piše da može na više mjesta se izvaditi karta
- dharma
#925 Re: GRAS - karte
Imas gore link, svasta nesta pise. Nigdje nisam vidjela da ista pise za uplatnicu.fukushima wrote:jel se mora vratiti godisnja karta i jel se daju pare tu ili se mora na uplatnicu nesto. danas u avazu citam spominju nekakve uplatnicedharma wrote:Isla, i samo kod Estrade, nista Ilidza i Otoka![]()
![]()