kako mislis ?Kapri wrote:Postoji li mogucnost skinuti slike naslovnice od ljudi koji mi nisu prijatelji?
uobicajno ljude koji nisu prijatelji ti i ne izbacuje na naslovnicu
Moderator: Benq
kako mislis ?Kapri wrote:Postoji li mogucnost skinuti slike naslovnice od ljudi koji mi nisu prijatelji?
Na timelineu ljudi koji mi nisu prijatelji naslovnice su otvorene.Kako skinuti te slikeJanjicar wrote:kako mislis ?Kapri wrote:Postoji li mogucnost skinuti slike naslovnice od ljudi koji mi nisu prijatelji?
uobicajno ljude koji nisu prijatelji ti i ne izbacuje na naslovnicu
ahhh toKapri wrote:Ne shvatas me![]()
Ovako gledala sam profil nekih osoba koji mi nisu prijatelji i imaju Timeline.Slike naslovnice tj one velike slike na Timelineu su otvorene za public.E sad me zanima da li mogu skinuti te fotografije nekako jer tamo od Opcijama nema Preuzmi fotografiju
ma žešća prevara brato,biće tu još svašta....suzzy_q wrote:Ode "vrijednost" FB-a
I zrak ima 7 milijardi korisnika, ali nema dobiti.
ne moze jedino ako je osoba zabranila Cover photosKapri wrote:Nemoze ni zto
Cover photos ne mozes zabraniti...mhm, visa sila xDJanjicar wrote:ne moze jedino ako je osoba zabranila Cover photosKapri wrote:Nemoze ni zto
haj daj link na pp od osobe da ti ja probam to
ako zelis
nije moguće, uvijek će ti biti profilna ujedno i cover pic na albumu slika s profilaruud wrote:vozdrica,
je li moguce ikako promijeniti ovu glavnu sliku albuma profilnih slika (cover od albuma), evo na sta mislim
( http://img443.imageshack.us/img443/2004 ... 29699e.png )![]()
jer ako postavim neku sliku za profilnu, pa je izbirsem, ona opet ostane kao profilna ali kad se klikne na nju ne moze se vidjeti uvecana, nego se mogu vidjeti samo ostale slike iz albuma, i sad meni se uvijek otvara ova jedna a za koju ne zelim da bude prva-glavna-cover, pa je li to kako moguce promijeniti ?
mislim da to ne moze.Zvek wrote:Kako na FB blokirati zahtjeve za prijateljstva, tj da mi niko ne moze poslati zahtjev, ali da ja mogu?