Televizija OBN

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
winnie

#901 Re: Televizija OBN

Post by winnie »

zenny wrote:ali zasto je zaboga onaj mali derpe iz debele mame voditelj na 'red carpetu' :-) priznajem, gotivim red carpet na novoj :D i nadao sam se u pocetku da ce ovo bit neka malo bolja kopija ali vremenom sve vise postaje tracarska emisija hrvatske.. pa 70% price je u vezi hrvatske scene i njihovih pacenika, gledal' ono neko :-)
zasto se red carpet emituje u terminu koji nije iza 24 do 6 ujutro?
juce ja lagano doruckujem oko 1 popodne, kad s tv-a peder cita sms-ove ko je kome popusio i poslije s njakvom plavusom te jel' imala ikad curu, te voli li analno ili oralno itd. :?
hajd emisija onako, ko voli nek gleda... ali te stvari pustati u po bijela dana? cudi me da ih niko ne prijavi RAK-u, bar neko ko ima malu djecu...
Šizika

#902 Re: Televizija OBN

Post by Šizika »

a baš sam se ponosila što mi nemamo ekskluziva, in magazina, red carpeta i sl emisija posvećenih maminim i tatinim sinovima. tačnije, onima koji su poznati jer su im roditelji poznati, te tzv "posvudušama" koje niti pjevaju, niti glume, niti su dizajneri, niti ne znam šta, već su popularne samo zato što se pojavljuju na tim zabavama i što izgledaju kao plastične lutke. bila sam ponosna što nemamo Zrće i što budalama ne pridajemo pažnju. također i što nemamo vlatku, dolores i dikana...i sad odjednom OBN sve usra. ali eto sreća pa ga nemam
chengaba

#903 Re: Televizija OBN

Post by chengaba »

Ady88 wrote:Izgleda da nam Lanica voza aston martina dbs i ima vilu u miami-u a vi samo komentarisite :D :lol:

Image
I neki se ovdje žale što moraju do Vogošće na posao, ova cura iz Miami-a na Pofaliće dođe snimati vremensku prognozu! :thumbup: :D :D :-) :-)
ProBank

#904 Re: Televizija OBN

Post by ProBank »

Da :) svaka joj cast, mora da voli Bosnu i OBN mnooogo. Ipak ostavila je vilu u Majamiju i auto od 220.000 eura da dodje voditi vremensku prognozu u BiH hahahahah.
Gospoda Ministarka

#905 Re: Televizija OBN

Post by Gospoda Ministarka »

chengaba wrote:I neki se ovdje žale što moraju do Vogošće na posao, ova cura iz Miami-a na Pofaliće dođe snimati vremensku prognozu!
:lol: :lol: :lol: :thumbup:

@DOTTORU sto kaze da mu Adrijana Kurtisaj valja, kako kome moj dotore... kako kome... nekome je i dalje polupismena voditeljica koja za 500km (pola u bonovima) daje gazdi "koke" a on joj ustupa mjesto na OBN-u.
StupskaBitanga

#906 Re: Televizija OBN

Post by StupskaBitanga »

Gospoda Ministarka wrote:
chengaba wrote:I neki se ovdje žale što moraju do Vogošće na posao, ova cura iz Miami-a na Pofaliće dođe snimati vremensku prognozu!

@DOTTORU sto kaze da mu Adrijana Kurtisaj valja, kako kome moj dotore... kako kome... nekome je i dalje polupismena voditeljica koja za 500km (pola u bonovima) daje gazdi "koke" a on joj ustupa mjesto na OBN-u.
zar im je tako mizerna plata
Gospoda Ministarka

#907 Re: Televizija OBN

Tako sam ja cula.
Mah to nadu neke kojima je zivotni san biti na tv-u pa veliki broj njih radi za dzaba.
Baltazar_khan

#908 Re: Televizija OBN

Post by Baltazar_khan »

Ne znam jel ko postavio ovo do sad, mrsko mi da tražim po prijašnjim stranicama teme.

Dakle...

:lol:
Saray_li

#909 Re: Televizija OBN

Post by Saray_li »

Da :D
Da..Da! :-D
Mislim...Da. Imam govornu manu...ne znam reći n...Dakle- DA
chengaba

#910 Re: Televizija OBN

Post by chengaba »

Baltazar_khan wrote:Ne znam jel ko postavio ovo do sad, mrsko mi da tražim po prijašnjim stranicama teme.

Dakle...

Sjooooo kakva konverzacija, kakav dijalog, kakve provokacije. Od "novinara" do gosta....
Da ih sastaviš možeš možda dobiti znanje djeteta prvog srednje... :roll:
Margita81

#911 Re: Televizija OBN

Post by Margita81 »

chengaba wrote:
Ady88 wrote:Izgleda da nam Lanica voza aston martina dbs i ima vilu u miami-u a vi samo komentarisite :D :lol:

Image
I neki se ovdje žale što moraju do Vogošće na posao, ova cura iz Miami-a na Pofaliće dođe snimati vremensku prognozu! :thumbup: :D :D :-) :-)

Lady Gaga, Ricky Martin i Dostojevski - :skoljka:
"koga biste poveli na pusti otok" -odgovor je ludilo :dance:
GOLFER

#912 Re: Televizija OBN

Post by GOLFER »

Baltazar_khan wrote:Ne znam jel ko postavio ovo do sad, mrsko mi da tražim po prijašnjim stranicama teme.

Dakle...

hahahaha jao jao jaoooo koja tuga koja zalost, al biram da se smijem ljudskoj gluposti, a jos se vise smijem onima koji ove emisije fakat gledaju, ali mislim da ce nam ti presudit :-) crnjak...

djaba ovo je moderna i savremena omladina :-)
Gospoda Ministarka

#913 Re: Televizija OBN

Ovu sam sliku slala raji, oplakali su....nisam znala ko je ona ali vidim da je kopija "Hanči" i da je "posvuduša" :lol:
Izvol'te....pogledajte samo taj sexipil i tu prirodnost pred kamerama.
Image
sofist

#914 Re: Televizija OBN

Post by sofist »

Desna ista Marilyn Manson.
burek_in_space

#915 Re: Televizija OBN

Post by burek_in_space »

@StupskaBitanga, jesi li ti pisao da je OBN pred prodajom nekoj grchkoj kompaniji?!
StupskaBitanga

#916 Re: Televizija OBN

Post by StupskaBitanga »

burek_in_space wrote:@StupskaBitanga, jesi li ti pisao da je OBN pred prodajom nekoj grchkoj kompaniji?!
govorilo se o Antenni group iz Grčke vlasniku Fox TV Srbija koja od ponedeljka nosi ime Prva Srpska TV
zašto
burek_in_space

#917 Re: Televizija OBN

Post by burek_in_space »

StupskaBitanga wrote:
govorilo se o Antenni group iz Grčke vlasniku Fox TV Srbija koja od ponedeljka nosi ime Prva Srpska TV
zašto
Ma zanima meni blisku osobu, zbog eventualnog posla kod njih.
Pa zna li se kada bi to moglo biti zvanichno?!
StupskaBitanga

#918 Re: Televizija OBN

Post by StupskaBitanga »

burek_in_space wrote:
StupskaBitanga wrote:
zašto
Ma zanima meni blisku osobu, zbog eventualnog posla kod njih.
Pa zna li se kada bi to moglo biti zvanichno?!
Caleta je prevrtljiv a ne zan koliko je pametno raditi kod njih dok je ovo rukovodstvo na ceelu
burek_in_space

#919 Re: Televizija OBN

Post by burek_in_space »

StupskaBitanga wrote: Caleta je prevrtljiv a ne zan koliko je pametno raditi kod njih dok je ovo rukovodstvo na ceelu
Pa nije ni plan raditi kod Calete, nego kod ovih Grka ako budu kupili OBN. :D
Hvala na odgovorima.
sofist

#920 Re: Televizija OBN

Post by sofist »

Dakle...

Kakav je ono pederski glasiČ kod "voditelja"? :cry: A ona je prava partijanerka plave krvi 8-) , prsti joj ko hrenovke. Neobarene.
StupskaBitanga

#921 Re: Televizija OBN

Post by StupskaBitanga »

jel iko jučer zapazio da je cepala Ceca sa 39,2 u Laninom vremenskoj prognozi
sofist

#922 Re: Televizija OBN

Post by sofist »

Uh, ovo mi je promaklo! :D

Ne vjerujem da je istina ali dobro. Po tebi, je li samo Adrijana "daje gazdi koke" ili to rade i ostale uposlenice OBN televizije?
Gospoda Ministarka

#923 Re: Televizija OBN

sofist wrote:

Uh, ovo mi je promaklo! :D

Ne vjerujem da je istina ali dobro. Po tebi, je li samo Adrijana "daje gazdi koke" ili to rade i ostale uposlenice OBN televizije?
Nevjerujes da im je plata tako mala ili nevjerujes da daju koke nekome na OBN-u sad da'l je gazdi za kojeg vjerujem zbog onoliko gayeva da bi mogao biti i homoseksualan ili nekom drugom "direktoru"?
Jedno je sigurno polupismena voditeljica s plasticnim zubima (vjerujem da ima vise novca da bi bili i silikoni) koja radi (bruka se) na OBN-u za male pare.
sofist

#924 Re: Televizija OBN

Post by sofist »

Gospoda Ministarka wrote: Nevjerujes da im je plata tako mala ili nevjerujes da daju koke nekome na OBN-u sad da'l je gazdi za kojeg vjerujem zbog onoliko gayeva da bi mogao biti i homoseksualan ili nekom drugom "direktoru"?
Jedno je sigurno polupismena voditeljica s plasticnim zubima (vjerujem da ima vise novca da bi bili i silikoni) koja radi (bruka se) na OBN-u za male pare.
Za platu vjerujem da im je mala. A ovo drugo ne vjerujem. Sad vec razvodnjavas, mozda nije gazda nego neki drugi direktor. :roll: Eto, i moja ljubimica Munda je sa Fedjom, Bože moj, dešava se. Ali ne mora da znaci da je ravaku. Ne ulazim u to sta ti imas licno protiv Kurtisaj, jer je ocigledno da imas, ali meni je ona sasvim ok.
Gospoda Ministarka

#925 Re: Televizija OBN

sofist wrote:
Gospoda Ministarka wrote: Nevjerujes da im je plata tako mala ili nevjerujes da daju koke nekome na OBN-u sad da'l je gazdi za kojeg vjerujem zbog onoliko gayeva da bi mogao biti i homoseksualan ili nekom drugom "direktoru"?
Za platu vjerujem da im je mala. A ovo drugo ne vjerujem. Sad vec razvodnjavas, mozda nije gazda nego neki drugi direktor. :roll: Eto, i moja ljubimica Munda je sa Fedjom, Bože moj, dešava se. Ali ne mora da znaci da je ravaku. Ne ulazim u to sta ti imas licno protiv Kurtisaj, jer je ocigledno da imas, ali meni je ona sasvim ok.
Pa pomislim, toliki broj kurava na jednom mjestu sigurno ih gazda ghuzi, pa onda skontam vidi sta homoseksualaca ima... pa onda skontam ili je gazda bi ili ima vise gazdi/direktora.
Protiv polupismene voditeljice nemam ama bas nista...
Btw, sto se tice Munde... ukus ti je katastrofa. :evil:
Post Reply