Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
zenny wrote:ali zasto je zaboga onaj mali derpe iz debele mame voditelj na 'red carpetu' priznajem, gotivim red carpet na novoj i nadao sam se u pocetku da ce ovo bit neka malo bolja kopija ali vremenom sve vise postaje tracarska emisija hrvatske.. pa 70% price je u vezi hrvatske scene i njihovih pacenika, gledal' ono neko
zasto se red carpet emituje u terminu koji nije iza 24 do 6 ujutro?
juce ja lagano doruckujem oko 1 popodne, kad s tv-a peder cita sms-ove ko je kome popusio i poslije s njakvom plavusom te jel' imala ikad curu, te voli li analno ili oralno itd.
hajd emisija onako, ko voli nek gleda... ali te stvari pustati u po bijela dana? cudi me da ih niko ne prijavi RAK-u, bar neko ko ima malu djecu...
a baš sam se ponosila što mi nemamo ekskluziva, in magazina, red carpeta i sl emisija posvećenih maminim i tatinim sinovima. tačnije, onima koji su poznati jer su im roditelji poznati, te tzv "posvudušama" koje niti pjevaju, niti glume, niti su dizajneri, niti ne znam šta, već su popularne samo zato što se pojavljuju na tim zabavama i što izgledaju kao plastične lutke. bila sam ponosna što nemamo Zrće i što budalama ne pridajemo pažnju. također i što nemamo vlatku, dolores i dikana...i sad odjednom OBN sve usra. ali eto sreća pa ga nemam
Da svaka joj cast, mora da voli Bosnu i OBN mnooogo. Ipak ostavila je vilu u Majamiju i auto od 220.000 eura da dodje voditi vremensku prognozu u BiH hahahahah.
chengaba wrote:I neki se ovdje žale što moraju do Vogošće na posao, ova cura iz Miami-a na Pofaliće dođe snimati vremensku prognozu!
@DOTTORU sto kaze da mu Adrijana Kurtisaj valja, kako kome moj dotore... kako kome... nekome je i dalje polupismena voditeljica koja za 500km (pola u bonovima) daje gazdi "koke" a on joj ustupa mjesto na OBN-u.
chengaba wrote:I neki se ovdje žale što moraju do Vogošće na posao, ova cura iz Miami-a na Pofaliće dođe snimati vremensku prognozu!
@DOTTORU sto kaze da mu Adrijana Kurtisaj valja, kako kome moj dotore... kako kome... nekome je i dalje polupismena voditeljica koja za 500km (pola u bonovima) daje gazdi "koke" a on joj ustupa mjesto na OBN-u.
Baltazar_khan wrote:Ne znam jel ko postavio ovo do sad, mrsko mi da tražim po prijašnjim stranicama teme.
Dakle...
Sjooooo kakva konverzacija, kakav dijalog, kakve provokacije. Od "novinara" do gosta....
Da ih sastaviš možeš možda dobiti znanje djeteta prvog srednje...
Baltazar_khan wrote:Ne znam jel ko postavio ovo do sad, mrsko mi da tražim po prijašnjim stranicama teme.
Dakle...
hahahaha jao jao jaoooo koja tuga koja zalost, al biram da se smijem ljudskoj gluposti, a jos se vise smijem onima koji ove emisije fakat gledaju, ali mislim da ce nam ti presudit crnjak...
Ovu sam sliku slala raji, oplakali su....nisam znala ko je ona ali vidim da je kopija "Hanči" i da je "posvuduša"
Izvol'te....pogledajte samo taj sexipil i tu prirodnost pred kamerama.
Uh, ovo mi je promaklo!
Ne vjerujem da je istina ali dobro. Po tebi, je li samo Adrijana "daje gazdi koke" ili to rade i ostale uposlenice OBN televizije?
Uh, ovo mi je promaklo!
Ne vjerujem da je istina ali dobro. Po tebi, je li samo Adrijana "daje gazdi koke" ili to rade i ostale uposlenice OBN televizije?
Nevjerujes da im je plata tako mala ili nevjerujes da daju koke nekome na OBN-u sad da'l je gazdi za kojeg vjerujem zbog onoliko gayeva da bi mogao biti i homoseksualan ili nekom drugom "direktoru"?
Jedno je sigurno polupismena voditeljica s plasticnim zubima (vjerujem da ima vise novca da bi bili i silikoni) koja radi (bruka se) na OBN-u za male pare.
Gospoda Ministarka wrote:
Nevjerujes da im je plata tako mala ili nevjerujes da daju koke nekome na OBN-u sad da'l je gazdi za kojeg vjerujem zbog onoliko gayeva da bi mogao biti i homoseksualan ili nekom drugom "direktoru"?
Jedno je sigurno polupismena voditeljica s plasticnim zubima (vjerujem da ima vise novca da bi bili i silikoni) koja radi (bruka se) na OBN-u za male pare.
Za platu vjerujem da im je mala. A ovo drugo ne vjerujem. Sad vec razvodnjavas, mozda nije gazda nego neki drugi direktor. Eto, i moja ljubimica Munda je sa Fedjom, Bože moj, dešava se. Ali ne mora da znaci da je ravaku. Ne ulazim u to sta ti imas licno protiv Kurtisaj, jer je ocigledno da imas, ali meni je ona sasvim ok.
Gospoda Ministarka wrote:
Za platu vjerujem da im je mala. A ovo drugo ne vjerujem. Sad vec razvodnjavas, mozda nije gazda nego neki drugi direktor. Eto, i moja ljubimica Munda je sa Fedjom, Bože moj, dešava se. Ali ne mora da znaci da je ravaku. Ne ulazim u to sta ti imas licno protiv Kurtisaj, jer je ocigledno da imas, ali meni je ona sasvim ok.
Pa pomislim, toliki broj kurava na jednom mjestu sigurno ih gazda ghuzi, pa onda skontam vidi sta homoseksualaca ima... pa onda skontam ili je gazda bi ili ima vise gazdi/direktora.
Protiv polupismene voditeljice nemam ama bas nista...
Btw, sto se tice Munde... ukus ti je katastrofa.