Bundesliga
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- fosil
#901 Re: Bundesliga 2010/11
Stanislawski od iduce sezone trener Hoffenheim-a, a Scholl bi ga mogao zamjeniti na klupi St. Pauli-ja.
-
SKAFISKAFNJAK
#902 Re: Bundesliga 2010/11
Za dvije sezone ako ne i za jednu dortmund ce biti opet osrednja ekipa. ovo sto sad rade je daleko iznad njihovih limita, nesto tipa Stuttgart prije par sezona. Ovi igraci sto nabrajate su vecinom prosjecni talenti sem mozda trojice ali oni ce vjerovatno i ici dalje ako ne sad odma´ onda poslije prve malo losije serije rezultata. Gledam sad ova zadnja utakmica idu 3 na 2 i kako traljavo izbacuje ovog na centarsut, halo na centarsut a idu trojica na dvojicu i ovaj dok je ubacio vec je bilo 2 u kaznenom iz dortmunda i 4 ova protivnika. slabo, slabo. bayern ce sljedece sezone poharati ovu ligu mada bih vise volio da ih neko drugi zguzi ali tesko. 
- BHF_Manijak
#903 Re: Bundesliga 2010/11
Dortmund ce za koju godinu(ukoliko naravno ostanu ovi klinci na okupu) imati strasnu ekipu, odbrana im je vec sad beton, po meni mozda u toj liniji jedino je malo gurav Pisczcek, ali solidan je, dok je ostatak tima iskljucujuci napad beton! Napad im je najranjiviji dio tima, gledao sam gotovo sve Dortmunda ove sezone, kao i vecina drugih Bundesligasa, pratio sam statistiku i mogu reci da muku muce sa napadom! Barrios jeste klasa igrac, ali jebo napadaca kojem 5 100% prilika treba za gol! O Lewandowskom da i ne pricam...Njima bi npr Klose(iako u godinama!) dosao ko kec na 11, ili recimo Julias Schieber iz Stuttgarta, po meni dobar mladi napadac koji je ove godine proradio na posudbi u Nurnbergu! Uz Reusa i Gundogana to bi bilo sasvim dovoljno da se pojacaju! A onda za iduce sezone ako ostanu ovako u kontinuitetu dobri mogu razmisljati o malo pikantnijim pojacanjima!
Bitno je sacuvati kostur tima(Goetze, Grosskreutz, Hummels, Subotic, Schmelzer, Bender) i napraviti sto bolji rezultat u LP i solidan plasman opet u Bundesligi, to bi torpediralo BVB opet na mjesto koje i zasluzuju, sami vrh Bundeslige!
Ovo da ne bude zabune pisem kao neutralni posmatrac i zaljubljenik Bundeslige i njemackog fudbala!
Schalke bi mogao biti jako opasan konkurent iduce sezone jer su najbolji potez ove godine uradili to sto su Rangnicka doveli, meni poslije Magatha najdrazeg trenera u Bundesligi! Covjek koji gaji ofanizvan fudbal, dobro takticki potkovan, gospodin covjek! Uz Kloppa, Magatha, Heynckesa i Schaafa sigurno jedno od najjacih trenerskih imena trenutno!
Bayern ako uspije dovesti Neuera iduce sezone kao i Coentraoa(eventualno Van Der Wiela), te Boatenga, sva trojica su im zelje, mogli bi biti opet onaj stari Bayern! Za Neuera je sve izvijesnije, samo sad zavisi kojim igracem ce odbranu pojacati, po meni najbolje bi im bilo da dovedu svestranog Boatenga koji moze vise pozicija igrati u odbrani te Van der Wiela, jer za Coentraoa bi morali minimum 25mil eura izdvojit...
Ovo da ne bude zabune pisem kao neutralni posmatrac i zaljubljenik Bundeslige i njemackog fudbala!
Schalke bi mogao biti jako opasan konkurent iduce sezone jer su najbolji potez ove godine uradili to sto su Rangnicka doveli, meni poslije Magatha najdrazeg trenera u Bundesligi! Covjek koji gaji ofanizvan fudbal, dobro takticki potkovan, gospodin covjek! Uz Kloppa, Magatha, Heynckesa i Schaafa sigurno jedno od najjacih trenerskih imena trenutno!
Bayern ako uspije dovesti Neuera iduce sezone kao i Coentraoa(eventualno Van Der Wiela), te Boatenga, sva trojica su im zelje, mogli bi biti opet onaj stari Bayern! Za Neuera je sve izvijesnije, samo sad zavisi kojim igracem ce odbranu pojacati, po meni najbolje bi im bilo da dovedu svestranog Boatenga koji moze vise pozicija igrati u odbrani te Van der Wiela, jer za Coentraoa bi morali minimum 25mil eura izdvojit...
- ReD aka Socijalista
#904 Re: Bundesliga 2010/11
Pises glupost, covjece ova ekipa je primila najmanje golova od sve i jedne ekipe i to ubjedljivo. Cuj izbacuje ovog na centarsutSKAFISKAFNJAK wrote:Za dvije sezone ako ne i za jednu dortmund ce biti opet osrednja ekipa. ovo sto sad rade je daleko iznad njihovih limita, nesto tipa Stuttgart prije par sezona. Ovi igraci sto nabrajate su vecinom prosjecni talenti sem mozda trojice ali oni ce vjerovatno i ici dalje ako ne sad odma´ onda poslije prve malo losije serije rezultata. Gledam sad ova zadnja utakmica idu 3 na 2 i kako traljavo izbacuje ovog na centarsut, halo na centarsut a idu trojica na dvojicu i ovaj dok je ubacio vec je bilo 2 u kaznenom iz dortmunda i 4 ova protivnika. slabo, slabo. bayern ce sljedece sezone poharati ovu ligu mada bih vise volio da ih neko drugi zguzi ali tesko.
Zieht den Bayern die Lederhosen aus!!! I to dva puta
- ReD aka Socijalista
#905 Re: Bundesliga 2010/11
Lijepa analiza, slazem se sa svim...pogotovo onog sto se tice napada orussije, to je porazavjuce jer stvore mali milijun prilika a na kraju im kako i sam kazes treba 5 za jedan golBHF_Manijak wrote:Dortmund ce za koju godinu(ukoliko naravno ostanu ovi klinci na okupu) imati strasnu ekipu, odbrana im je vec sad beton, po meni mozda u toj liniji jedino je malo gurav Pisczcek, ali solidan je, dok je ostatak tima iskljucujuci napad beton! Napad im je najranjiviji dio tima, gledao sam gotovo sve Dortmunda ove sezone, kao i vecina drugih Bundesligasa, pratio sam statistiku i mogu reci da muku muce sa napadom! Barrios jeste klasa igrac, ali jebo napadaca kojem 5 100% prilika treba za gol! O Lewandowskom da i ne pricam...Njima bi npr Klose(iako u godinama!) dosao ko kec na 11, ili recimo Julias Schieber iz Stuttgarta, po meni dobar mladi napadac koji je ove godine proradio na posudbi u Nurnbergu! Uz Reusa i Gundogana to bi bilo sasvim dovoljno da se pojacaju! A onda za iduce sezone ako ostanu ovako u kontinuitetu dobri mogu razmisljati o malo pikantnijim pojacanjima!Bitno je sacuvati kostur tima(Goetze, Grosskreutz, Hummels, Subotic, Schmelzer, Bender) i napraviti sto bolji rezultat u LP i solidan plasman opet u Bundesligi, to bi torpediralo BVB opet na mjesto koje i zasluzuju, sami vrh Bundeslige!
![]()
-
SKAFISKAFNJAK
#906 Re: Bundesliga 2010/11
ja sam rek´o sta mislim a ti bi mozda mog´o pripaziti na vokabular, mogli bi mozda i moderatori uciniti nesto u vezi s tim sto ce nadam se i uciniti jer djecu koja ne priznaju druga misljenja treba nauciti na neki nacin malo kulturi razgovoraReD aka Socijalista wrote:Pises glupost, covjece ova ekipa je primila najmanje golova od sve i jedne ekipe i to ubjedljivo. Cuj izbacuje ovog na centarsutSKAFISKAFNJAK wrote:Za dvije sezone ako ne i za jednu dortmund ce biti opet osrednja ekipa. ovo sto sad rade je daleko iznad njihovih limita, nesto tipa Stuttgart prije par sezona. Ovi igraci sto nabrajate su vecinom prosjecni talenti sem mozda trojice ali oni ce vjerovatno i ici dalje ako ne sad odma´ onda poslije prve malo losije serije rezultata. Gledam sad ova zadnja utakmica idu 3 na 2 i kako traljavo izbacuje ovog na centarsut, halo na centarsut a idu trojica na dvojicu i ovaj dok je ubacio vec je bilo 2 u kaznenom iz dortmunda i 4 ova protivnika. slabo, slabo. bayern ce sljedece sezone poharati ovu ligu mada bih vise volio da ih neko drugi zguzi ali tesko.a idu trojica na dvojicu
, pa da zbog toga su prvaci njemacke
...daj molim te pa upravo ponavljas ono sto je Bayernu bio problem ove sezone.
Zieht den Bayern die Lederhosen aus!!! I to dva puta![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- BHF_Manijak
#907 Re: Bundesliga 2010/11
Bayern doveo Van der Wiela, a Neuer nece produziti ugovor sa Schalkeom koji istice 2012. godine dakle iduce godine kada bi mogao dzabe napustiti klub, dakle velika je vjerovatnoca da ce ga prodati sad na ljeto, a najzagrijaniji je Bayern i 90% da ce tamo!

-
missko
#908 Re: Bundesliga 2010/11
Kome nepostojeci penal u 90 minuti? Pa zna se Fc Holivud.
- fosil
#909 Re: Bundesliga 2010/11
Gladbach - Dortmund 1-0
jos ima nade
jos ima nade
- Fourier88
#911 Re: Bundesliga 2010/11
Kome NE 2 postojeća penala u 90 minuta? Pa zna se FC Bayern!missko wrote:Kome nepostojeci penal u 90 minuti? Pa zna se Fc Holivud.
- pirmin
#912 Re: Bundesliga 2010/11
Idu Hannoveru i Hamburgu, dolazi im Freiburg...znaci maksimalno 4 boda su realna.fosil wrote:Gladbach - Dortmund 1-0
jos ima nade
Nadam se da grijesim, volio bih da ostanu u ligi.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#913 Re: Bundesliga 2010/11
Hannover ce ih oderati. Igraju ljudi ko podmazani. A drago bi mi bilo da budu ispred Bayerna (koji me opet oboriopirmin wrote:Idu Hannoveru i Hamburgu, dolazi im Freiburg...znaci maksimalno 4 boda su realna.fosil wrote:Gladbach - Dortmund 1-0
jos ima nade
Nadam se da grijesim, volio bih da ostanu u ligi.
- fosil
#914 Re: Bundesliga 2010/11
Koja cvaka

- cyprus
#915 Re: Bundesliga 2010/11
Stvarno bi šteta bila da Gladbach ispadne...
- BHF_Manijak
#916 Re: Bundesliga 2010/11
Ma po mojim zeljama ispast ce St Pauli i mrtvi Wolfsburg dok ce se Gladbach spasiti kroz relegaciju
Opet ponavljam to je moja zelja...
- van Basten
#917 Re: Bundesliga 2010/11
a meni bi više žao bilo da ispadne klub gusara, prostitutki i ostale društvene kreme - St.Pauli 
- pirmin
#918 Re: Bundesliga 2010/11
Do jaja glupa akcija!
Al bas do jaja.
Shvatam tetoviranje grba, to mi je OK jer ipak je to ono sto ostaje kroz godine.
Al`facu trenera koji sutra moze preci u S04 npr. , e pa to je vrh gluposti.
Ima negdje na jutjubu snimak nekog glupana koji je dao da mu se tetovira
faca trenera St. Paulija(poklon od zene
I sta sad?
Ispadaju iz lige a trener ode u Hoffenheim.
Sta reci nego-"Driu se glupane!"
- pirmin
#919 Re: Bundesliga 2010/11
van Basten wrote:a meni bi više žao bilo da ispadne klub gusara, prostitutki i ostale društvene kreme - St.Pauli
"Ich krieg neue Zähne, ich krieg neue Zähne!"

- no_crnjak
- smoki_choko
#921 Re: Bundesliga 2010/11
prodana utakmica werder - wolfsburg 100%
hoenes kupio da ne bi ispali iz lige
- ultima_palabra
#922 Re: Bundesliga 2010/11
Zeleni i zeleni su jarani veliki... sjeti se onog zadnjeg kola kad je Wolfsburg uzeo titulusmoki_choko wrote:prodana utakmica werder - wolfsburg 100%
- smoki_choko
#923 Re: Bundesliga 2010/11
ko brat bratu, pomazu se. ne sjecam se nesto te utakmiceultima_palabra wrote:Zeleni i zeleni su jarani veliki... sjeti se onog zadnjeg kola kad je Wolfsburg uzeo titulusmoki_choko wrote:prodana utakmica werder - wolfsburg 100%
- ultima_palabra
#924 Re: Bundesliga 2010/11
Ma petaka im stavili rutinski... da su morali s nekim drugim igrati bilo bi tu nervoze.smoki_choko wrote:ko brat bratu, pomazu se. ne sjecam se nesto te utakmiceultima_palabra wrote:Zeleni i zeleni su jarani veliki... sjeti se onog zadnjeg kola kad je Wolfsburg uzeo titulusmoki_choko wrote:prodana utakmica werder - wolfsburg 100%
-
missko
#925 Re: Bundesliga 2010/11
Koji Henes? Sta on ima sa Wolfsburgom?smoki_choko wrote:prodana utakmica werder - wolfsburg 100%