Aca Lukas,narkoman,kockar,kriminalac i veliki prijatelj cece,legije,arkana i sl kada dolazi u Sarajevo niko se ne buni
Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT
- grunt
- Location: Ne budi med da te raznesu,ni otrov da se od tebe truju.
#901 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT
Sada da nam krenu uhapsiti Jovu Divjaka ili Vikica nebi na ulicu izaslo sto ljudi,a da bude protest protiv Brene doslo bi mozda par hiljada.Ovdje je veliko licemjerje na djelu.
Aca Lukas,narkoman,kockar,kriminalac i veliki prijatelj cece,legije,arkana i sl kada dolazi u Sarajevo niko se ne buni
- trinaesti
#902 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT
sunovrat cijeg morala?
ako ona moze da pjeva, sto bi se ti brinula za taj sunovrat? ionako je prema vama vec odavno nemoralna.
a uz to, inace zivimo u zemlji jako visokog morala. da ne kazem visockog (: pa ne vjerujem da ce to bas biti sunovrat. jer nema te visine s kojeg bi se moral
sunovratio (:
ako ona moze da pjeva, sto bi se ti brinula za taj sunovrat? ionako je prema vama vec odavno nemoralna.
a uz to, inace zivimo u zemlji jako visokog morala. da ne kazem visockog (: pa ne vjerujem da ce to bas biti sunovrat. jer nema te visine s kojeg bi se moral
sunovratio (:
- Toffee karamela
#903 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT
Nisi shvatio poentu. ONI SU BILI ŠTO ZBOG BRENINE POPULARNOSTI A ŠTO ZBOG IONAKO RODBINSKIH VEZA ZAŠTIĆENI KO MEDVJEDI:KatarinaKosaca wrote:Meni nije bitno ko je za koga oženjen ili udat. Nije mi niti bitno ko je ko je nacionalnosti. Neka bude šta hoće. Ali JESTE MORALNI SUNOVRAT DA PJEVA U GRADU KOJI JE UBIJAN OD VOJSKE ČIJU JE UNIFORMU OBUKLA, A DA MOŽDA ISTU TU VEČE UHAPSE GENERALA DIVJAKA
Kakva zaštita i kakvo izvlačenje, kakvi bakrači. Ali čim je pevaljka i njen PR osjetio potrebu da takvo što izmišlja znači da i sami vide da tu ni onda ni sada nisu čista posla.
A za Severinu se 100% slažem. Crna uniforma je s njenog albuma "Hrvatica" koji je nasnimila nakon afere s snimanjem sebe i Lučića i ženska se očito okrenula najnižim motivima i pomagalima da bi vratila popularnost u Hrvata. Tužno je i jadno što ta koza misli da će to uraditi baš time što će obući ustašku uniformu. Što sve govori o njoj.
Last edited by Toffee karamela on 22/05/2009 13:10, edited 1 time in total.
- trinaesti
#904 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT
grunt wrote:Sada da nam krenu uhapsiti Jovu Divjaka ili Vikica nebi na ulicu izaslo sto ljudi,a da bude protest protiv Brene doslo bi mozda par hiljada.Ovdje je veliko licemjerje na djelu.
ja se samo pitam kakav je odnos prema generalu divjaku svih ovih godina, do momenta kad se eto pocelo pricati o tim optuznicama iz beograda.
pa mislim da bi se trebali zapitati kako se odnosi nasa drzava koja se zove Bosna i Hercegovina prema tom, i mnogim drugim hrabrim ljudima.
hoces da ti kazem: nikako.
on je odavno maknut sa scene. i nije ga maknuo beograd, nego ovdasnji vladari.
i ne treba njemu da ga se brani sada. zna se on sam braniti. pomoc licemjera mu ne treba.
- jedna
#905 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT
trinaesti wrote:
meni vise smeta crna uniforma na severini u njenom spotu. jer se zna na sta ona asocira 99% ljudi (nebitno onih koji je vole ili koji se zgrazavaju nad crnom uniformom).
pa nesto ne vidjeh da je iko rekao da severina nije dobrodosla. a koketirala je sa ustastvom vise no jednom.
ej da, ne sjećam se da je to iko ikada komentarisao, a sevka je i više nego dobro došla. ima i onaj spot gdje pjeva ss oficirima
- trinaesti
#906 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT
ali je opet "sarajevo" voli. odglumi ona u duhovima sarajeva. a crna uniforma kao da nikad nije ni bila.Toffee karamela wrote:Nisi shvatio poentu. ONI SU BILI ŠTO ZBOG BRENINE POPULARNOSTI A ŠTO ZBOG IONAKO RODBINSKIH VEZA ZAŠTIĆENI KO MEDVJEDI:KatarinaKosaca wrote:Meni nije bitno ko je za koga oženjen ili udat. Nije mi niti bitno ko je ko je nacionalnosti. Neka bude šta hoće. Ali JESTE MORALNI SUNOVRAT DA PJEVA U GRADU KOJI JE UBIJAN OD VOJSKE ČIJU JE UNIFORMU OBUKLA, A DA MOŽDA ISTU TU VEČE UHAPSE GENERALA DIVJAKA
Kakva zaštitia i kakvo izvlačenje, kakvi bakrači. Ali čim je pevaljka i njen PR osjetio potrebu da takvo što izmišlja znači da i sami vide da tu ni onda ni sada nisu čista posla.
A za Severinu se 100% slažem. Crna uniforma je s njenog albuma "Hrvatica" koji je nasnimila nakon afere s snimanjem sebe i Lučića i ženska se očito okrenula najnižim motivima i pomagalima da bi vratila popularnost u Hrvata. Tužno je i jadno što ta koza misli da će to uraditi baš time što će obući ustašku uniformu. Što sve govori o njoj.
jer, sve sto je protiv srba, dobrodoslo je. zalosno je, ali je istina.
ja dodjem u sarajevo. i pitam kako da dodjem od bascarsije do dobrinje, odgovor pocinje: mozes preko srba... HALO!!??
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#907 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT
trinaesti wrote:ali je opet "sarajevo" voli. odglumi ona u duhovima sarajeva. a crna uniforma kao da nikad nije ni bila.
ja dodjem u sarajevo. i pitam kako da dodjem od bascarsije do dobrinje, odgovor pocinje: mozes preko srba... HALO!!??
Ne paranoiši. Haman ti jedini Srbin, i to što se kaže možeš preko Srba (Vraca) je kao dokaz srbofobije. Ma, bolestan si
- grunt
- Location: Ne budi med da te raznesu,ni otrov da se od tebe truju.
#908 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT
Vjeruj mi nekada pomislim da bi ovi nasi "vladari" rado izrucili Divjaka i njemu slicne,jer su takvi ljudi poput njega samo smetnja stvaranju nacionalistickih torova.trinaesti wrote:grunt wrote:Sada da nam krenu uhapsiti Jovu Divjaka ili Vikica nebi na ulicu izaslo sto ljudi,a da bude protest protiv Brene doslo bi mozda par hiljada.Ovdje je veliko licemjerje na djelu.
ja se samo pitam kakav je odnos prema generalu divjaku svih ovih godina, do momenta kad se eto pocelo pricati o tim optuznicama iz beograda.
pa mislim da bi se trebali zapitati kako se odnosi nasa drzava koja se zove Bosna i Hercegovina prema tom, i mnogim drugim hrabrim ljudima.
hoces da ti kazem: nikako.
on je odavno maknut sa scene. i nije ga maknuo beograd, nego ovdasnji vladari.
i ne treba njemu da ga se brani sada. zna se on sam braniti. pomoc licemjera mu ne treba.
- Toffee karamela
#909 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT
Ne voli nju Sarajevo toliko koliko se njoj to čini i nama koji pratimo našu estradnu štampu gdje se ona koči na naslovnicama...nego Sarajevo nastavlja svoju tradiciju okretanja glave od svega što se ne tiče njega pa tako ni koketiranje s ustaštvom dotične gospođice ne ostavlja baš previše utiska....ali hajde neka ode u Donji Vakuf ili Mostar ili Drvar ili bilo gdje gdje su Bobetkovi soldati prohujali u ovom ratu pa će vidjet kako će se provest...mislim da ni Thompson ne bi dobio ban da se građanska javnost (koje još uvijek ima) nije digla protiv njegatrinaesti wrote: ali je opet "sarajevo" voli. odglumi ona u duhovima sarajeva. a crna uniforma kao da nikad nije ni bila.
- vaca
#910 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT
Jedan od sledecih dana, kada budem imala vremena izvuci cu biser izjave sa ovog foruma o srbima. koliko se sjecam neki dan si trazila da se banuje covjek zato sto je koristio izraz 'sarajlijica' za jednog od forumasa i okarakterisala to kao fashizam!!???!! Ovdje se srbi pljuju najstrasnije i to je dozvoljeno.KatarinaKosaca wrote:trinaesti wrote:ali je opet "sarajevo" voli. odglumi ona u duhovima sarajeva. a crna uniforma kao da nikad nije ni bila.
Ne paranoiši. Haman ti jedini Srbin, i to što se kaže možeš preko Srba (Vraca) je kao dokaz srbofobije. Ma, bolestan si
- KatarinaKosaca
#911 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT
Gdje sam pljuvala Srbe?? Paranoja i to malo žešća 
Ne znam to za fašizam, izvuci ako ti nije plaho mrsko. sarajlijica jesta uvreda, ali baš da sam to nazivala fašizmom, sumnjam. Nešto si malo pobrkala

Ne znam to za fašizam, izvuci ako ti nije plaho mrsko. sarajlijica jesta uvreda, ali baš da sam to nazivala fašizmom, sumnjam. Nešto si malo pobrkala
- nosara
#912 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT
Nemas se ti sta s njom raspravljat...vaca wrote:Jedan od sledecih dana, kada budem imala vremena izvuci cu biser izjave sa ovog foruma o srbima. koliko se sjecam neki dan si trazila da se banuje covjek zato sto je koristio izraz 'sarajlijica' za jednog od forumasa i okarakterisala to kao fashizam!!???!! Ovdje se srbi pljuju najstrasnije i to je dozvoljeno.KatarinaKosaca wrote:trinaesti wrote:ali je opet "sarajevo" voli. odglumi ona u duhovima sarajeva. a crna uniforma kao da nikad nije ni bila.
Zato, mani...
- KatarinaKosaca
#913 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT
Nemoj manuti. Baš mi daj taj post. Pa u Nosarinom stilu

- ladyada
#914 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT
hoce li to brena dozivjeti sudbinu marlene ditrich ........... nakon njene smrti bit ce u svojoj zemlji priznata za zivota persona non grata .............
- vaca
#915 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT
Kakva je to uvreda sarajlijica???? Evo i ja iz sarajeva pa ne kontam? Pa jos fashizam! ako dobro razumijem ti se smatras mjerodavnom odrediti sta jeste a sta nije uvreda? kako za srbe tako i za ostale?KatarinaKosaca wrote:Gdje sam pljuvala Srbe?? Paranoja i to malo žešća
Ne znam to za fašizam, izvuci ako ti nije plaho mrsko. sarajlijica jesta uvreda, ali baš da sam to nazivala fašizmom, sumnjam. Nešto si malo pobrkala![]()
Fakat ti ne mogu traziti tvoje izjave kojih se ne sjecas, ali na temi o Srbiji je pa pogledaj
- Toffee karamela
#916 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT
Veliku Marlene je za života proglasio nepoželjnom osobom lično Hitler što za ovu glumicu i njene potomke može biti samo čast...naravno, to je usljedilo nakon što je Marlene zglajzala preko Atlantika i otuda pustila jezik. I da, za vrijeme rata obilazila je savezničke vojnike i pjevala im, a ova naša pevaljka je radila upravo suprotno...išla je na front neonacističkoj vojsci.ladyada wrote:hoce li to brena dozivjeti sudbinu marlene ditrich ........... nakon njene smrti bit ce u svojoj zemlji priznata za zivota persona non grata .............
- Dozer
#917 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT
E pa stvarno smo mi naopak narod, na sve BOSANCE mislim.
Evo 30 i kusur strana pljuvanja, svega i svacega, a stvarno nemam zivaca sve to citati. Medjutim, zanima me jedna stvar - cemu sva ova prica? Iskreno, ona slika u uniformi koja je objavljena i prikazana na TV (neka Hrvatska tv cini mi se prva to ucini, moze bit' NOVA) meni uopste ne predstavlja "Brenu koja je pjevala cetnicima". Izvinite, ali da li je iko zaista pogledao tu sliku, onako, detaljno? Izgelda da nije, jer da jeste tada bi vjerovatno shvatio da je ono nekakva reklamna slika, posterska, gdje je ona u glanc novom gornjem dijelu maskirne uniforme, sa jasno vidljivim grudnjakom, manekenskim cvikerima, usminkana i utegnuta do bola.
Ako se, pak, prica o onom snimku gdje je ona u Bijeljini (ili ne znam ni ja gdje), na ulici i prica s onim nekakvim maskirnim VRS-ovcem, pa joj se ona odjeca na njoj naziva maskirnom uniformom, onda pitanje glasi - koliko vas ovdje ima dioptriju (bez uvrede)? Ono uopste nije uniforma, nego nekakav kompletic sa dezenom koji podsjeca na maskirnu uniformu.
Stvarno ste mi nejasni ljudi moji...toliko ste se nadigli na Brenu (meni je ona marginalna pojava, da se razumijemo, nit' je slusam nit' sam je kad slusao, nit' mi sta znaci u zivotu, tako da je ovim uopste ne branim za bilo sta), toliko zuci se prosipa, a rjesenje svega je vrlo jednostavno - ko hoce da ode na taj koncert - otici ce. Ko nece - nece. I gotova stvar.
Ja licno, recimo, ne volim ni ilahije i kaside pa sta? Jel' to treba da bude javni problem? Jel' meko misli da se i za ovu muziku i njene pjevace ne moze naci 1001 budalastina koja bi se mogla isprevrtati i da se dodje do negativnih konotacija? Naravno da moze, a evo i primjera radi - ko slusa ilahije i kaside taj je totalni kreten, podrzava pedofile iz G.Bukovice, podrzava pljacku reisa Cerica, radi protiv Bosnjaka, bla, bla, bla...itd. Koliko god ova muzika da je dobra ili losa, meni se zgadila radi licemjernih ljudi koji se mogu vidjeti na tim koncertima. Ali, ja taj problem rijesim vrlo lako - ne idem na te koncerte, ne slusam tu muziku, i gotova stvar.
I, na kraju, znate sta je najtuznije ovdje u i svemu ovome? Svi skacete na tu Brenu, ovakva je, onakva je, a niko ne registruje da je ona bila prvi gost (valjda) "naseg" voditelja Emira Hadzihafizbegovica. Pored toga sto je voditelj, doticni sibicar je i glumac, sto svi znamo (i to dobar, nema govora da nije), ali i ne samo to nego je lik i ministar kulture! A da li jednom ministru kulture jedne drzave ili njenog dijela, svejedno, prilici da snima kojekakve nebulozne reklame, i to za drugu drzavu?! Naravno da ne prilici, jer po mojoj percepciji on je onda osoba koja ce dat' guzice za 1000-2000 KM ili EUR, a tesko da je takva osoba onda bas pogodna da bude ministar kulture. I nesto ne znam da sam ikada cuo ili vidio da je ijedan ministar kulture bilo koje svjetske drzave snimao ikakve reklame, pogotovo ne u drugoj drzavi. I sta se onda bilo ko ovdje buni kada je "nas" Emir, u stvari, Breni otvorio vrata da dodje i odrzi koncert? Jesmo li zaista toliko maloumni? Neko je "nas" i na toj Breni vec klepio koji dinar, zar ne...
Evo 30 i kusur strana pljuvanja, svega i svacega, a stvarno nemam zivaca sve to citati. Medjutim, zanima me jedna stvar - cemu sva ova prica? Iskreno, ona slika u uniformi koja je objavljena i prikazana na TV (neka Hrvatska tv cini mi se prva to ucini, moze bit' NOVA) meni uopste ne predstavlja "Brenu koja je pjevala cetnicima". Izvinite, ali da li je iko zaista pogledao tu sliku, onako, detaljno? Izgelda da nije, jer da jeste tada bi vjerovatno shvatio da je ono nekakva reklamna slika, posterska, gdje je ona u glanc novom gornjem dijelu maskirne uniforme, sa jasno vidljivim grudnjakom, manekenskim cvikerima, usminkana i utegnuta do bola.
Ako se, pak, prica o onom snimku gdje je ona u Bijeljini (ili ne znam ni ja gdje), na ulici i prica s onim nekakvim maskirnim VRS-ovcem, pa joj se ona odjeca na njoj naziva maskirnom uniformom, onda pitanje glasi - koliko vas ovdje ima dioptriju (bez uvrede)? Ono uopste nije uniforma, nego nekakav kompletic sa dezenom koji podsjeca na maskirnu uniformu.
Stvarno ste mi nejasni ljudi moji...toliko ste se nadigli na Brenu (meni je ona marginalna pojava, da se razumijemo, nit' je slusam nit' sam je kad slusao, nit' mi sta znaci u zivotu, tako da je ovim uopste ne branim za bilo sta), toliko zuci se prosipa, a rjesenje svega je vrlo jednostavno - ko hoce da ode na taj koncert - otici ce. Ko nece - nece. I gotova stvar.
Ja licno, recimo, ne volim ni ilahije i kaside pa sta? Jel' to treba da bude javni problem? Jel' meko misli da se i za ovu muziku i njene pjevace ne moze naci 1001 budalastina koja bi se mogla isprevrtati i da se dodje do negativnih konotacija? Naravno da moze, a evo i primjera radi - ko slusa ilahije i kaside taj je totalni kreten, podrzava pedofile iz G.Bukovice, podrzava pljacku reisa Cerica, radi protiv Bosnjaka, bla, bla, bla...itd. Koliko god ova muzika da je dobra ili losa, meni se zgadila radi licemjernih ljudi koji se mogu vidjeti na tim koncertima. Ali, ja taj problem rijesim vrlo lako - ne idem na te koncerte, ne slusam tu muziku, i gotova stvar.
I, na kraju, znate sta je najtuznije ovdje u i svemu ovome? Svi skacete na tu Brenu, ovakva je, onakva je, a niko ne registruje da je ona bila prvi gost (valjda) "naseg" voditelja Emira Hadzihafizbegovica. Pored toga sto je voditelj, doticni sibicar je i glumac, sto svi znamo (i to dobar, nema govora da nije), ali i ne samo to nego je lik i ministar kulture! A da li jednom ministru kulture jedne drzave ili njenog dijela, svejedno, prilici da snima kojekakve nebulozne reklame, i to za drugu drzavu?! Naravno da ne prilici, jer po mojoj percepciji on je onda osoba koja ce dat' guzice za 1000-2000 KM ili EUR, a tesko da je takva osoba onda bas pogodna da bude ministar kulture. I nesto ne znam da sam ikada cuo ili vidio da je ijedan ministar kulture bilo koje svjetske drzave snimao ikakve reklame, pogotovo ne u drugoj drzavi. I sta se onda bilo ko ovdje buni kada je "nas" Emir, u stvari, Breni otvorio vrata da dodje i odrzi koncert? Jesmo li zaista toliko maloumni? Neko je "nas" i na toj Breni vec klepio koji dinar, zar ne...
- veljaca
#918 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT
Hajde Vaco, nadji, nadji, nadji ....budi karakter, ne daj na sebe i na svoje principe ( sa stanom u centru Sarajeva ) .....
- Toffee karamela
#919 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT
Ne radi se o tom posteru, i ćoravom je jasno šta je to. Radi se o drugoj slici, ona sa tamnim očalima, maskirni kačet na glavi, slika je nekako mutna ali njen osmijeh je prepoznatljiv i plava kosa, nažalost nemam je sad pri ruci, proguglaj malo i naći ćeš je...to je realityDozer wrote:E pa stvarno smo mi naopak narod, na sve BOSANCE mislim.
...
- Dozer
#920 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT
Ama sve i da jeste to tako, i dalje ne kontam sta je problem? Neka dodje i neka svira i pjeva i baca se i radi sta hoce. Ja na taj koncert ne idem, a ko hoce da ide neka ide. Stvarno ne vidim problem u tome... I opet kazem, zasto se isto tako ne postavimo i prema ilahijama? Eno, naveo sam samo par blesavih primjera kako bi se i to sve moglo preokrenuti na negativu.
- kebele
#921 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT
@ Dozer, u potpunosti se slažem s tobom. Naš narod je malo "pomahnitao", a svi će na kraju vidjeti da su od muhe pravili slona, kad se stiša ova priča oko koncerta.
- kekec
#922 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT
veljaca wrote:Hajde Vaco, nadji, nadji, nadji ....budi karakter, ne daj na sebe i na svoje principe ( sa stanom u centru Sarajeva ) .....
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... a#p2648713PostPostao/la KatarinaKosaca dana 28/04/2009 16:05KAKAV FAŠISOIDAN KOMENTAR ZA SARAJLIJE. MODERATOR, IMA OČI, NADAM SE.
mmostar je napisao/la:
"Dallton" ti je bolan "čaršijaner" sarajevski,pravi "šaner".Rođeni "sarajlijica" evo ima par godina ,zar se ne vidi.Nema ti on neke posebne veze sa Kosovom
Zadnja izmjena: KatarinaKosaca; 28/04/2009 16:13; ukupno mijenjano 1 put/a.
Last edited by kekec on 22/05/2009 14:18, edited 1 time in total.
- Dozer
#923 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT
Jel' se misli na ovaj snimak? http://www.youtube.com/watch?v=tDFywAGTpRA
Ako da, onda stvarno...pa ono uopste nije uniforma...snimak jeste mutan, ali se ipak vidi da ono nije uniforma.
I dajte ba ljudi, koji vam je... Pa cak se i kroz njene komentare i stav vidi da je sva u nebulozi, da joj nije nimalo drago sto je tu, a na kraju, na one rijeci koje su "sporne", pa sta se ocekuje od jedne Fahrete Jahic koja zivi u Beogradu?! Koja je u onom momentu vec odavno pod propagandom za koju znamo sta je i kakva je, i koja se, na kraju krajeva, mora vratiti u taj Beograd da zivi?! Stvarno niste normalni...
Ako da, onda stvarno...pa ono uopste nije uniforma...snimak jeste mutan, ali se ipak vidi da ono nije uniforma.
I dajte ba ljudi, koji vam je... Pa cak se i kroz njene komentare i stav vidi da je sva u nebulozi, da joj nije nimalo drago sto je tu, a na kraju, na one rijeci koje su "sporne", pa sta se ocekuje od jedne Fahrete Jahic koja zivi u Beogradu?! Koja je u onom momentu vec odavno pod propagandom za koju znamo sta je i kakva je, i koja se, na kraju krajeva, mora vratiti u taj Beograd da zivi?! Stvarno niste normalni...
- KatarinaKosaca
#924 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT
Fašisoidno nije jednako fašističkokekec wrote:veljaca wrote:Hajde Vaco, nadji, nadji, nadji ....budi karakter, ne daj na sebe i na svoje principe ( sa stanom u centru Sarajeva ) .....http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... a#p2648713KAKAV FAŠISOIDAN KOMENTAR ZA SARAJLIJE. MODERATOR, IMA OČI, NADAM SE.PostPostao/la KatarinaKosaca dana 28/04/2009 16:05
mmostar je napisao/la:
"Dallton" ti je bolan "čaršijaner" sarajevski,pravi "šaner".Rođeni "sarajlijica" evo ima par godina ,zar se ne vidi.Nema ti on neke posebne veze sa Kosovom
Zadnja izmjena: KatarinaKosaca; 28/04/2009 16:13; ukupno mijenjano 1 put/a.
Gdje tražim ban?
A sada, jesam ovo napisala i opet bih. A molim Vas lijepo gdje ja to pljujem po Srbima kako mi se kaže?? Koje sam ja to nacionalnosti?
- ladyada
#925 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT
Toffee karamela wrote:
Ne radi se o tom posteru, i ćoravom je jasno šta je to. Radi se o drugoj slici, ona sa tamnim očalima, maskirni kačet na glavi, slika je nekako mutna ali njen osmijeh je prepoznatljiv i plava kosa, nažalost nemam je sad pri ruci, proguglaj malo i naći ćeš je...to je reality

jel ova ....