Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Meshtar

#901 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Meshtar »

Neelix wrote:ovaj je i poceo kenjati kako je magath otisao iz wolfa :) njemu ocito nije smio.

Aha, Hagi veliki trener koji gradi autoritet na prvom asistentu Bundeslige. Ma daj. Uostalom gdje je ono Galata na tabeli? Da li je ikada Hagi obrazložio zbog čega je otjerao Misimovića? Ne bacajte se budalaštinama, pa nije Miske neki balavac da se po njemu tako gazi. Zvjezdan je odličan igrač, Hagi je trebao ukopiti Misimovića u tim. Imao bi višestruku korist.
Uostalom svaki se igrač nekada pobuni i neke mu stvari ne budu po volji. Zanimljivo od svih Misimovićevih šefova jedino su Ćiro i Hagi imali nešto protiv njega. Isto tako je zanimljivo kako obojici treba opravdanje za rezultate.
Neelix

#902 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Neelix »

:-) pa od po 20 igraca u timu svi nasli jadnog nevinog misimovica da se iskaljuju na njemu. uh bas mi ga je zao.
Meshtar

#903 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Meshtar »

Razumijem, kad ostaneš bez suvislog argumenta onda pišeš nešto u tom smislu. Hajde uživaj onda u sebi. :wink:
Neelix

#904 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Neelix »

i ja razumijem da kad ostanes bez argumenata udaris po autoru ;) nista novo.
MrMaliJoe

#905 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by MrMaliJoe »

Neelix wrote:ovaj je i poceo kenjati kako je magath otisao iz wolfa :) njemu ocito nije smio.
Inače Hagi je trener sa visokim trenerskim iskustvom, klubovi čekaju u redu ne bi li s njim potpisali sporazum. Čujem Real je zainteresovan. Daj ba Neelix, šta ti je. Kao Galatu su počeli problemi sa dolaskom Misimovića? On nema veze sa poslom koji trenutno radi sa bi bez Misketa.
Neelix

#906 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Neelix »

a eto hagija, ciru, veha, prenosilo pa se svadjali s misketom. merak im bio, od toliko igraca, bas po njemu kenjat.

to nije sumnjivo nimalo?
Obuca9

#907 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Obuca9 »

Ćiro bi po mrtvoj majci kenjao, samo da svoju guzicu izvuče.
Meshtar

#908 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Meshtar »

Neelix wrote:a eto hagija, ciru, veha, prenosilo pa se svadjali s misketom. merak im bio, od toliko igraca, bas po njemu kenjat.

to nije sumnjivo nimalo?

Nije sumnjivo. Ima posebna sorta trenera koja voli da glumi autoritet na dobrim igračima kupujući sebi vrijeme. Miske je bio idealna meta, skupo plaćen i još uvijek neuklopljen u ekipu. Idealna žrtva za turske medije i navijače željne "krvi"

Inače Hagi kao trener je do sada fasovao otkaze u 4 od pet ekipa koje je vodio. I to treba nešto da znači. Uostalom kakav je to čovjek dovoljno govori da su ljudi u Rumuniji preimenovali stadion koji se zvao po njemu.

Fakin.
Neelix

#909 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Neelix »

dobro, kod veha i kod cire je bio ukomponovan u ekipu.

iznenadio bi se npr koliko je puta jedan capello dobio otkaz.
Meshtar

#910 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Meshtar »

Neelix wrote:dobro, kod veha i kod cire je bio ukomponovan u ekipu.

iznenadio bi se npr koliko je puta jedan capello dobio otkaz.

Super ti je poređenje :wink:
Neelix

#911 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Neelix »

sta je problem?

htjedoh da kazem da to tvoje "dobio otkaz u 4 ekipe" ne znaci nista kada govoris o kvaliteti trenera.
extraordinary

#912 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by extraordinary »

hz__semir wrote:Ćiro bi po mrtvoj majci kenjao, samo da svoju guzicu izvuče.
Ćiro je imao moju bezrezervnu podršku sve do momenta kad je počeo sebe prati preko Misketovih leđa. Miske je pravi patriota, ko to ne vidi, slijep je ili mu smeta ime Zvjezdan. To što Miske ne trči nema nikakve veze sa njegovom voljom, Dimitar Berbatov zna pretrčati po 3-4 km, dati dva gola i smatran je herojem. Misketov posao ionako nikad nije bio da trči. Ja sam mislio da naši navijači imaju malo više respekta prema čovjeku koji ima najviše nastupa u historiji reprezentacije. Sigurno ih je sakupio prodajući utakmice i izvlačeći se od reprezentativnih obaveza.
zecko_kupuz

#913 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by zecko_kupuz »

U reprezentaciji pod vodstvom Ćire Miske je bio numero uno, čovjek nas je pronosao kroz ciklus svojim igrama. Ćiro je očigledno imao najviša očekivanja od njega i stoga na kraju dođe međusobno podbadanje. Hagi je u Misketu vidio poskupu akviziciju i šta se opet desilo? Podbadanje. :roll:

Više vjerujem Misketu nego Hagiju ili Ćiri, djeluje kudikamo osvješteniji od potonje dvojice. ;-)
extraordinary

#914 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by extraordinary »

I ja sam isprva mislio da je Miske osnovni krivac za svoje stanje u Galati, međutim, sad sam sve uvjereniji da je do Hagija a ne do njeg. Hagi je trener ala Maradona. Jedan od najboljih igrača u svom vremenu, ali totalno izgubljen na klupi. Uostalom, ne treba pogledati dalje od tabele turske lige. Igra Galate nikako nije napredovala dovođenjem Hagija, još manje istjerivanjem Misketa, tako da ne vidim da se Miske i za šta može kriviti.
smoki_choko

#915 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by smoki_choko »

za njega je njemacka liga najbolja. tu je odigrao svu svoju karijeru. najbolje je tu da je i zavrsi
Edin Džeko za sportski magazin Kicker
"WOLFSBURG NIJE SMIO PRODATI MISIMOVIĆA"

http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/wol ... vica/51019
jeza u ledja

#916 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by jeza u ledja »

Neelix wrote:eto sad hagi je malouman, a misimovic kralj svega i svacega :lol: naletio je konacno na trenera koji mu nece trpit glumljenje zvijezde i setkanje na terenu, i zato je kaznjen. nista sto nije sam skrivio. kad se uozbilji, strasan je igrac, al je problem sto izgleda nikad nije odrastao u glavi, ne shvata da ga niko nije duzan maziti i paziti niti klanjati mu se.
Hagi je kretino par ekselans bio i ostao, prgav i odvratan.
Znao sam da tu nece na dobro cim sam vidio da mu je on trener.
burek_in_space

#917 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by burek_in_space »

@veljacha, poshto si spomenuo na temi o selektoru da ti ne pishesh bez argumenata nikad, zamolio bih te da mi dash argumente Misketove izdaje u utakmici protiv Portugala, da jednom za sva vremena prekrizhim pakasha iz svojih misli koje su povezane sa reprezentacijom.
veljaca

#918 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by veljaca »

burek_in_space wrote:@veljacha, poshto si spomenuo na temi o selektoru da ti ne pishesh bez argumenata nikad, zamolio bih te da mi dash argumente Misketove izdaje u utakmici protiv Portugala, da jednom za sva vremena prekrizhim pakasha iz svojih misli koje su povezane sa reprezentacijom.
Vrlo rado:

Ako Miske ne odigra revans protiv Portugala u Zenici zbog povrede ( za BIH izuzetno vaznoj utakmici ) - a samo 3 (TRI) dana nakon toga odigra prvenstvenu utakmicu za Volsburg - onda po meni tu nije sve cisto ....
Prave patriote bi ( bez obzira na moguce dotadasnje sukobe sa Cirom koje je Miske imao posle utakmice u Portugalu ) tu utakmicu odigrale pod inekcijama ili bi igrali "sepajuci".
Kad si me licno pitao ( a svrha foruma je i razmjena misljenja ) recicu ti moje licno misljenje:
- postoji pretpostvka ( ali samo pretpostavka ) da ja Misketu neko prijetio da ne igra u Zenici ( ovo je samo pretpostavka a ne argument ) ali ja mislim da je Miske bio uvrijedjen Cirinim odnosom poslije Portugala i zato se to sve desilo. Normalno je neko ce reci - to nisu argumenti. Argumente je ponekada tesko naci ali su vidljivi izmedju redova.
Eto kad vec spominjes temu o selektoru - ja cak prostrem argument iz stampe - i onda to opet nije to ....
Sve je relativno - i poslije svake diskusije - velika vecina diskutanata - ostaje zakopana u svojim rovovima i "puca" po drugoj strani ( sa ili bez argumenata ) ...

:sax:
burek_in_space

#919 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by burek_in_space »

veljaca wrote:
Vrlo rado:

Ako Miske ne odigra revans protiv Portugala u Zenici zbog povrede ( za BIH izuzetno vaznoj utakmici ) - a samo 3 (TRI) dana nakon toga odigra prvenstvenu utakmicu za Volsburg - onda po meni tu nije sve cisto ....
Prave patriote bi ( bez obzira na moguce dotadasnje sukobe sa Cirom koje je Miske imao posle utakmice u Portugalu ) tu utakmicu odigrale pod inekcijama ili bi igrali "sepajuci".
Kad si me licno pitao ( a svrha foruma je i razmjena misljenja ) recicu ti moje licno misljenje:
- postoji pretpostvka ( ali samo pretpostavka ) da ja Misketu neko prijetio da ne igra u Zenici ( ovo je samo pretpostavka a ne argument ) ali ja mislim da je Miske bio uvrijedjen Cirinim odnosom poslije Portugala i zato se to sve desilo. Normalno je neko ce reci - to nisu argumenti. Argumente je ponekada tesko naci ali su vidljivi izmedju redova.
Eto kad vec spominjes temu o selektoru - ja cak prostrem argument iz stampe - i onda to opet nije to ....
Sve je relativno - i poslije svake diskusije - velika vecina diskutanata - ostaje zakopana u svojim rovovima i "puca" po drugoj strani ( sa ili bez argumenata ) ...

:sax:
Kao shto ti smatrash pretpostavkom to da mu je neko prijetio, i ja isto tako mislim da je samo pretpostavka da nije htio da igra zbog Cirinog blebetanja.
Tih dana sam i ja bio ljut, tuzhan, razocharan...izmedju ostalog i na Misketa, medjutim kada se glava ohladila, shvatio sam da nemam razloga za tim. I to bash zato shto chovjek kad god je mogao, dolazio je na okupljanja i bio pokretachka snaga nashe reprezentacije.

A ono ne bih komentarisao, jer ono nije argument, nego novinarsko naklapanje.

Uglavnom, kao shto sam i mislio - nishta novo nemash da kazhesh na temu Misketa i Portugala, nego se sve zasnima na tvom lichnom ubjedjenju koje mozhee bit' a i ne mora ispravno. Sklon sam vjerovati da si daleko od istine.
veljaca

#920 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by veljaca »

burek_in_space wrote:

Kao shto ti smatrash pretpostavkom to da mu je neko prijetio, i ja isto tako mislim da je samo pretpostavka da nije htio da igra zbog Cirinog blebetanja.
Tih dana sam i ja bio ljut, tuzhan, razocharan...izmedju ostalog i na Misketa, medjutim kada se glava ohladila, shvatio sam da nemam razloga za tim. I to bash zato shto chovjek kad god je mogao, dolazio je na okupljanja i bio pokretachka snaga nashe reprezentacije.

A ono ne bih komentarisao, jer ono nije argument, nego novinarsko naklapanje.

Uglavnom, kao shto sam i mislio - nishta novo nemash da kazhesh na temu Misketa i Portugala, nego se sve zasnima na tvom lichnom ubjedjenju koje mozhee bit' a i ne mora ispravno. Sklon sam vjerovati da si daleko od istine.
Mislim da grijesis - ali i tvoje ubjedjenje mozhee bit' a i ne mora ispravno ....

Eto odgovori ti meni - kao moze neko nakon 3 ( TRI ) dana igrati utakmicu a prije 3 ( TRI ) dana ne moze - pogotovo kada je prva Reprezenattivna a druga klupska ? Hvala ...
burek_in_space

#921 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by burek_in_space »

veljaca wrote:
Mislim da grijesis - ali i tvoje ubjedjenje mozhee bit' a i ne mora ispravno ....
Kada uzmesh u obzir sve faktore, prijashnja igranja za reprezentaciju od strane Misketa - itekako se mozhe reci da grijeshish, ali ne mozhesh ti to vidjeti, jer jednostavno ne dopire do tebe ono shto se ovdje napishe.
Neelix

#922 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Neelix »

burece, brate, nisi upravu, malo si zaslijepljen :)

ocito je da je misimovic zivac koji ne moze ili ne zeli igrati kad mu se upute kritike. Pitaj Veha, Ciru, Hagija...nemre on bit upravu a svi oni pojma nemat :)
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#923 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by JoseMujica »

pa budimo realni...nije Miske kiborg pa da svaku tekmu odigra perfektno i junački....čoek je ko i mi svi pa te nekad ide a nekad ne...nekad ti je mrsko i nemreš se pomaći a nekad letiš kano soko sivi

I Miske je čoek, ljudina i igračina...i valja mu nekad nako ljudski progledati kroz prste
mavcs

#924 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by mavcs »

Pa šta je sad s Misketom znal iko? :-D Prop'o je ko žeton izgleda... :?
veljaca

#925 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by veljaca »

burek_in_space wrote:
veljaca wrote:
Kada uzmesh u obzir sve faktore, prijashnja igranja za reprezentaciju od strane Misketa - itekako se mozhe reci da grijeshish, ali ne mozhesh ti to vidjeti, jer jednostavno ne dopire do tebe ono shto se ovdje napishe.
Dobro, ako je i tako .... Ovo je Forum i nasa misljenja ne uticu ni na Misketa, ni na Ciru, ni na Papeta, ni na Reprezentaciju ....
Ne rijetko se desavalo a i desavace se da se pojedini ljudi vremenom mijenjanju .... Nekad misle jedno a sada drugo. Nije to napoznata u svijetu cinjenica ...

Ali ako moze odgovor na moje prethodno pitanje ...

Hvala ...
Post Reply