burek_in_space wrote:@veljacha, poshto si spomenuo na temi o selektoru da ti ne pishesh bez argumenata nikad, zamolio bih te da mi dash argumente Misketove izdaje u utakmici protiv Portugala, da jednom za sva vremena prekrizhim pakasha iz svojih misli koje su povezane sa reprezentacijom.
Vrlo rado:
Ako Miske ne odigra revans protiv Portugala u Zenici zbog povrede ( za BIH izuzetno vaznoj utakmici ) - a samo 3 (TRI) dana nakon toga odigra prvenstvenu utakmicu za Volsburg - onda po meni tu nije sve cisto ....
Prave patriote bi ( bez obzira na moguce dotadasnje sukobe sa Cirom koje je Miske imao posle utakmice u Portugalu ) tu utakmicu odigrale pod inekcijama ili bi igrali "sepajuci".
Kad si me licno pitao ( a svrha foruma je i razmjena misljenja ) recicu ti moje licno misljenje:
- postoji pretpostvka ( ali samo pretpostavka ) da ja Misketu neko prijetio da ne igra u Zenici ( ovo je samo pretpostavka a ne argument ) ali ja mislim da je Miske bio uvrijedjen Cirinim odnosom poslije Portugala i zato se to sve desilo. Normalno je neko ce reci - to nisu argumenti. Argumente je ponekada tesko naci ali su vidljivi izmedju redova.
Eto kad vec spominjes temu o selektoru - ja cak prostrem argument iz stampe - i onda to opet nije to ....
Sve je relativno - i poslije svake diskusije - velika vecina diskutanata - ostaje zakopana u svojim rovovima i "puca" po drugoj strani ( sa ili bez argumenata ) ...