Haram im bilo.....

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
sanasa

#901 Re: Haram im bilo.....

Post by sanasa »

pustopoljina wrote:5ar5rovic,kurty,amrica,havana,ahmed-koji je postavio temu...su najvise zasluzni sto nije sve ostalo na: jah...jah...moj br'te... a bogami,znaju se i fino izrazavati :D
bas bi bilo super vidjeti ih na CD (molim snimak na youtube za dijasporu :D ) da kazu uhljupima-haram vam bilo!!!
znate ono:kakav narod-takva vlast? e meni fakat nije jasno...uzorak naseg naroda,kao da su iz KPD zenica uzimali-pa po njemu pravili vlast.

slazem se :thumbup:
teAMICA

#902 Re: Haram im bilo.....

Post by teAMICA »

Mogli bi predložiti Senadu da napraci na CD-u anketicu:
Kako će se zvati krava?
0901111 = Halaluša
0901112 = Haramulja
0901113 = Forumulja
0901114 = Esmeralda
0901115 = Nafakuša
piupiu

#903 Re: Haram im bilo.....

Post by piupiu »

Digoh se sred mrkle noci da provjerim sta se dogadja, :D . Kurty i 55 za "glasnogovornike", onaj u zebrastim cOrapicama ne mERe (jesi ono ti, Havana??? :D ), odvuci ce paznju od teme -- kamera ce stalno 'fashion moment' snimati :lol: !!!! Jah, radosti, ... :sax: .
Last edited by piupiu on 15/04/2009 21:24, edited 1 time in total.
istina živa

#904 Re: Haram im bilo.....

Post by istina živa »

ladyblue18 wrote:evo iscitah sve, pogledah slike, i jos jednom hvala vam :) :thumbup:
za CD ja bih vas 3,4 koji ste danas isli, ne mogu da izdvojim samo jednu osobu, iako bi kurty mozda imao blagu prednost zbog preuzimanja na sebe finansija.
u subotu ne mrdam iz kuce, hocu gledati CD :mrgreen: :bih:
slažem se za kurtyja a bogami i ostale.Vjerovatno će ići prilog koji je pokrenuo ovu akciju,izjave i današnja posjeta.Naravno traže i moju izjavu jer sam snimila prilog-malo sam nervozna.
Maraschino

#905 Re: Haram im bilo.....

Post by Maraschino »

pustopoljina wrote:5ar5rovic,kurty,amrica,havana,ahmed-koji je postavio temu...su najvise zasluzni sto nije sve ostalo na: jah...jah...moj br'te... a bogami,znaju se i fino izrazavati :D
bas bi bilo super vidjeti ih na CD (molim snimak na youtube za dijasporu :D ) da kazu uhljupima-haram vam bilo!!!
znate ono:kakav narod-takva vlast? e meni fakat nije jasno...uzorak naseg naroda,kao da su iz KPD zenica uzimali-pa po njemu pravili vlast.
dobar prijedlog... :thumbup:
teAMICA

#906 Re: Haram im bilo.....

Post by teAMICA »

Mislim da bi bilo najbolje da idu 5ar5rovic (ozbiljan gospodin :D ) i kurty (mladi, fini momak :) ), uvjerili smo se da pričati znaju
piupiu

#907 Re: Haram im bilo.....

Post by piupiu »

teAMICA wrote:Mogli bi predložiti Senadu da napraci na CD-u anketicu:
Kako će se zvati krava?
0901111 = Halaluša
0901112 = Haramulja
0901113 = Forumulja
0901114 = Esmeralda
0901115 = Nafakuša
Jedan glas za Forumulju! :P
piupiu

#908 Re: Haram im bilo.....

Post by piupiu »

teAMICA wrote:Mislim da bi bilo najbolje da idu 5ar5rovic (ozbiljan gospodin :D ) i kurty (mladi, fini momak :) ), uvjerili smo se da pričati znaju
Slazem se, ali sada ozbiljno. :)
faruche

#909 Re: Haram im bilo.....

Post by faruche »

Imam ja prijedlog. neka njih 5 predlozenih bude u studiju cd u subotu. mozda je malo previse ali sta ima veze. mislim da oni to zasluzuju vise nego od jednog priloga. da se barem jedni subote odmorimo od politicara, raznoraznih suceljavanja, petljanja politicara i sl. to bi nam svima godilo
kurty

#910 Re: Haram im bilo.....

Post by kurty »

Ako zelite tako, prihvatam...javim se kasnije aktivno da ucestvujem u dopisivanju...pisem ESEJ i NEKI TEHNICKI IZVJESTAJ o STALI, i molbu u ime majke Mejre, koju sutra trebam predati i malo objasniti ljudima koji ce nam napraviti stalu....
Jedna molba za one koji su upuceni u administraciju...STA sve stoji u lijevom zaglavlju MOLBE
HAVANA

#911 Re: Haram im bilo.....

Post by HAVANA »

piupiu wrote:Digoh se sred mrkle noci da provjerim sta se dogadja, :D . Kurty i 55 za "glasnogovornike", onaj u zebrastim cOrapicama ne mERe (jesi ono ti, Havana??? :D ), odvuci ce paznju od teme -- kamera ce stalno 'fashion moment' snimati :lol: !!!! Jah, radosti, ... :sax: .

Imaš oko za detalje :D
Ne znam ko me i ovde ufati,ja i kamera :run: :lol:
Ufatili me na foru dok sam vama tipkao onaj post.
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#912 Re: Haram im bilo.....

Post by ladyblue18 »

faruche wrote:Imam ja prijedlog. neka njih 5 predlozenih bude u studiju cd u subotu. mozda je malo previse ali sta ima veze. mislim da oni to zasluzuju vise nego od jednog priloga. da se barem jedni subote odmorimo od politicara, raznoraznih suceljavanja, petljanja politicara i sl. to bi nam svima godilo
pa ne mozemo mi Senadu krojiti CD :mrgreen:

@istina-ako traze dvoje bar, onda kurtya i 55 (ako se slazu naravno) a mislim da ne bi bio problem i da se Havana ugura malo :P
a kod tebe ne smije biti nervoze, jer si ti pokrenula ovo, pa onda mi ostali :thumbup:
faruche

#913 Re: Haram im bilo.....

Post by faruche »

ladyblue18 wrote:
faruche wrote:Imam ja prijedlog. neka njih 5 predlozenih bude u studiju cd u subotu. mozda je malo previse ali sta ima veze. mislim da oni to zasluzuju vise nego od jednog priloga. da se barem jedni subote odmorimo od politicara, raznoraznih suceljavanja, petljanja politicara i sl. to bi nam svima godilo

@istina-ako traze dvoje bar, onda kurtya i 55 (ako se slazu naravno) a mislim da ne bi bio problem i da se Havana ugura malo :P
a kod tebe ne smije biti nervoze, jer si ti pokrenula ovo, pa onda mi ostali :thumbup:
jbg, ponijelo me, sta cu sad :-D
teAMICA

#914 Re: Haram im bilo.....

Post by teAMICA »

kurty wrote:Ako zelite tako, prihvatam...javim se kasnije aktivno da ucestvujem u dopisivanju...pisem ESEJ i NEKI TEHNICKI IZVJESTAJ o STALI, i molbu u ime majke Mejre, koju sutra trebam predati i malo objasniti ljudima koji ce nam napraviti stalu....
Jedna molba za one koji su upuceni u administraciju...STA sve stoji u lijevom zaglavlju MOLBE
Bravo kuuuurty :thumbup: :thumbup: :thumbup: Čekat ćemo te ispred Hayata sa BH zastavama :D
Što se tiče molbe: u lijevom zaglavlju pišeš prvo svoje podatke (pošiljaoca), zatim staviš datum i grad, a ispod toga podaci primaoca. Sve u lijevom zaglavlju, ovim redoslijedom . Ako griješim ispravite me, ako se niko ne javi piši ovako. :zjev:
HAVANA

#915 Re: Haram im bilo.....

Post by HAVANA »

ladyblue18 wrote:

Haj ti mjesto mene :D
Ja sam pozadinac :P
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#916 Re: Haram im bilo.....

Post by ladyblue18 »

HAVANA wrote: Haj ti mjesto mene :D
Ja sam pozadinac :P
thx,but no thx :mrgreen:
ja u sustini nisam nista uradila, za razliku od vas :thumbup:
bosanska rijec

#917 Re: Haram im bilo.....

Post by bosanska rijec »

Baby Blue wrote:[

Ljudiiiiiiiiiiii, SVAKA CAST!!!!! :-D
Havani, 55, kurtyju i novinarki :kiss:

:thumbup: svima koji su se trudili da pomognu, svaka cast i sve najbolje vam zelim :)
teAMICA

#918 Re: Haram im bilo.....

Post by teAMICA »

5ar5rovic, još tvoju čekamoooooo, hoćeš li ići sa kurtom?
amrica

#919 Re: Haram im bilo.....

Post by amrica »

Ja sam za 55 i kurty-a, najvise su uradili (bar po mom misljenju :-D ), bili su tamo, vidjeli sve, a istovremeno su spoj mladosti i skustva, prava kombinacija.
5ar5rovic

#920 Re: Haram im bilo.....

Post by 5ar5rovic »

teAMICA wrote:5ar5rovic, još tvoju čekamoooooo, hoćeš li ići sa kurtom?
U vatru i u vodu !
faruche

#921 Re: Haram im bilo.....

Post by faruche »

Image

Image

... vidjeti osmjeh na njegovom licu - neprocjenljivo
HAVANA

#922 Re: Haram im bilo.....

Post by HAVANA »

5ar5rovic wrote:
U vatru i u vodu !

:thumbup: :sax:
pustopoljina

#923 Re: Haram im bilo.....

Post by pustopoljina »

ali pliiiz da vas oslovi sa nickom s foruma :lol: recite-to vam je ime kad ste na duznosti :lol:
teAMICA

#924 Re: Haram im bilo.....

Post by teAMICA »

5ar5rovic wrote:
U vatru i u vodu !
Jupiii :thumbup: :thumbup:

OVIM SVEČANO OBJAVLJUJEMO DA U SUBOTU NA CENTRALNOM DNEVNIKU IMATE JEDINSTVENU MOGUĆNOST (NAKON SVIH ONIH G....OD POLITIČARA I NAKON DUUUGO VREMENA) GLEDATI U DVA ČOVJEKA!
kurty i 5ar5rovic, svaka čast, ponosna sam što ćete predstaviti nas sviju koji smo bili barem mali dio ove velike stvari
neno68

#925 Re: Haram im bilo.....

Post by neno68 »

amrica wrote:Ja sam za 55 i kurty-a, najvise su uradili (bar po mom misljenju :-D ), bili su tamo, vidjeli sve, a istovremeno su spoj mladosti i skustva, prava kombinacija.
:thumbup: :thumbup:
Locked