Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
pustopoljina wrote:5ar5rovic,kurty,amrica,havana,ahmed-koji je postavio temu...su najvise zasluzni sto nije sve ostalo na: jah...jah...moj br'te... a bogami,znaju se i fino izrazavati
bas bi bilo super vidjeti ih na CD (molim snimak na youtube za dijasporu ) da kazu uhljupima-haram vam bilo!!!
znate ono:kakav narod-takva vlast? e meni fakat nije jasno...uzorak naseg naroda,kao da su iz KPD zenica uzimali-pa po njemu pravili vlast.
Mogli bi predložiti Senadu da napraci na CD-u anketicu: Kako će se zvati krava? 0901111 = Halaluša
0901112 = Haramulja
0901113 = Forumulja
0901114 = Esmeralda
0901115 = Nafakuša
Digoh se sred mrkle noci da provjerim sta se dogadja, . Kurty i 55 za "glasnogovornike", onaj u zebrastim cOrapicama ne mERe (jesi ono ti, Havana??? ), odvuci ce paznju od teme -- kamera ce stalno 'fashion moment' snimati !!!! Jah, radosti, ... .
Last edited by piupiu on 15/04/2009 21:24, edited 1 time in total.
ladyblue18 wrote:evo iscitah sve, pogledah slike, i jos jednom hvala vam
za CD ja bih vas 3,4 koji ste danas isli, ne mogu da izdvojim samo jednu osobu, iako bi kurty mozda imao blagu prednost zbog preuzimanja na sebe finansija.
u subotu ne mrdam iz kuce, hocu gledati CD
slažem se za kurtyja a bogami i ostale.Vjerovatno će ići prilog koji je pokrenuo ovu akciju,izjave i današnja posjeta.Naravno traže i moju izjavu jer sam snimila prilog-malo sam nervozna.
pustopoljina wrote:5ar5rovic,kurty,amrica,havana,ahmed-koji je postavio temu...su najvise zasluzni sto nije sve ostalo na: jah...jah...moj br'te... a bogami,znaju se i fino izrazavati
bas bi bilo super vidjeti ih na CD (molim snimak na youtube za dijasporu ) da kazu uhljupima-haram vam bilo!!!
znate ono:kakav narod-takva vlast? e meni fakat nije jasno...uzorak naseg naroda,kao da su iz KPD zenica uzimali-pa po njemu pravili vlast.
teAMICA wrote:Mogli bi predložiti Senadu da napraci na CD-u anketicu: Kako će se zvati krava? 0901111 = Halaluša
0901112 = Haramulja
0901113 = Forumulja
0901114 = Esmeralda
0901115 = Nafakuša
Imam ja prijedlog. neka njih 5 predlozenih bude u studiju cd u subotu. mozda je malo previse ali sta ima veze. mislim da oni to zasluzuju vise nego od jednog priloga. da se barem jedni subote odmorimo od politicara, raznoraznih suceljavanja, petljanja politicara i sl. to bi nam svima godilo
Ako zelite tako, prihvatam...javim se kasnije aktivno da ucestvujem u dopisivanju...pisem ESEJ i NEKI TEHNICKI IZVJESTAJ o STALI, i molbu u ime majke Mejre, koju sutra trebam predati i malo objasniti ljudima koji ce nam napraviti stalu....
Jedna molba za one koji su upuceni u administraciju...STA sve stoji u lijevom zaglavlju MOLBE
piupiu wrote:Digoh se sred mrkle noci da provjerim sta se dogadja, . Kurty i 55 za "glasnogovornike", onaj u zebrastim cOrapicama ne mERe (jesi ono ti, Havana??? ), odvuci ce paznju od teme -- kamera ce stalno 'fashion moment' snimati !!!! Jah, radosti, ... .
Imaš oko za detalje
Ne znam ko me i ovde ufati,ja i kamera
Ufatili me na foru dok sam vama tipkao onaj post.
faruche wrote:Imam ja prijedlog. neka njih 5 predlozenih bude u studiju cd u subotu. mozda je malo previse ali sta ima veze. mislim da oni to zasluzuju vise nego od jednog priloga. da se barem jedni subote odmorimo od politicara, raznoraznih suceljavanja, petljanja politicara i sl. to bi nam svima godilo
pa ne mozemo mi Senadu krojiti CD
@istina-ako traze dvoje bar, onda kurtya i 55 (ako se slazu naravno) a mislim da ne bi bio problem i da se Havana ugura malo
a kod tebe ne smije biti nervoze, jer si ti pokrenula ovo, pa onda mi ostali
faruche wrote:Imam ja prijedlog. neka njih 5 predlozenih bude u studiju cd u subotu. mozda je malo previse ali sta ima veze. mislim da oni to zasluzuju vise nego od jednog priloga. da se barem jedni subote odmorimo od politicara, raznoraznih suceljavanja, petljanja politicara i sl. to bi nam svima godilo
@istina-ako traze dvoje bar, onda kurtya i 55 (ako se slazu naravno) a mislim da ne bi bio problem i da se Havana ugura malo
kurty wrote:Ako zelite tako, prihvatam...javim se kasnije aktivno da ucestvujem u dopisivanju...pisem ESEJ i NEKI TEHNICKI IZVJESTAJ o STALI, i molbu u ime majke Mejre, koju sutra trebam predati i malo objasniti ljudima koji ce nam napraviti stalu....
Jedna molba za one koji su upuceni u administraciju...STA sve stoji u lijevom zaglavlju MOLBE
Bravo kuuuurty Čekat ćemo te ispred Hayata sa BH zastavama
Što se tiče molbe: u lijevom zaglavlju pišeš prvo svoje podatke (pošiljaoca), zatim staviš datum i grad, a ispod toga podaci primaoca. Sve u lijevom zaglavlju, ovim redoslijedom . Ako griješim ispravite me, ako se niko ne javi piši ovako.
Ja sam za 55 i kurty-a, najvise su uradili (bar po mom misljenju ), bili su tamo, vidjeli sve, a istovremeno su spoj mladosti i skustva, prava kombinacija.
teAMICA wrote:5ar5rovic, još tvoju čekamoooooo, hoćeš li ići sa kurtom?
U vatru i u vodu !
Jupiii
OVIM SVEČANO OBJAVLJUJEMO DA U SUBOTU NA CENTRALNOM DNEVNIKU IMATE JEDINSTVENU MOGUĆNOST (NAKON SVIH ONIH G....OD POLITIČARA I NAKON DUUUGO VREMENA) GLEDATI U DVA ČOVJEKA!
kurty i 5ar5rovic, svaka čast, ponosna sam što ćete predstaviti nas sviju koji smo bili barem mali dio ove velike stvari
amrica wrote:Ja sam za 55 i kurty-a, najvise su uradili (bar po mom misljenju ), bili su tamo, vidjeli sve, a istovremeno su spoj mladosti i skustva, prava kombinacija.