Stadion: Bilino Polje, Zenica

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply

Treba li se stadion dograditi??

Da
334
80%
Ne
84
20%

Total votes: 418

luckylaka

#901 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica

Post by luckylaka »

belfy wrote:ma, libero, nije bit uopste atmosfera vise, nego sta je ko uspio napraviti. sramotno je za Sarajevo da Zenica pravi bolje i vise i to je bit svega. na utakmicama kao zadnjoj ce uvijek to, i samo to, biti reprezentativno. zasto ljudi gadjaju metu okolo? barem na forumu to mogu reci jasno i glasno.

i u svojoj predzadnjoj recenici sigurno nisi iskren. naravno da je bitno gdje reprezentacija igra.

P.S. popio malo nocas, ne zamjerite... :-)
Jebi ga ti popio juce,popio danas,popices i sutra necemo ti onda nikada moci ni zamjeriti. :D Licno bi volio da pored Bilinog neko renovira Grbavicu jer je pravi fudbalski stadion ali onaj nacelnik obeca nesto pred izbore a nista od toga jos se srusi i krov,jos malo propast ce ko Grcka :-D
belfy

#902 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica

Post by belfy »

cek malo, sad ne kontam jel jebe to sto pijem il' taj nacelnik sto obecava. :)
Bosanski_kralj

#903 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica

Post by Bosanski_kralj »

Rob_Atl wrote:Daj pretjerujete cuj u Bihacu, pa od kako smo se rijesili govana iz saveza i od kad ne bojkotujemo tekme nije nikad bilo ispod 10 000 , samo Sarajevo i Zenica dolaze u obzir u buduce
Kad bi reprezentacija protiv bilo koga igrala prijateljsku utakmicu u Bihaću, ko od šale bi se napunio stadion od 15-20 hiljada. ;-)
solo2

#904 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica

Post by solo2 »

Eh ovako, kao prvo ja sam iz Sarajeva.
Reprezentacija najbolje igra u ZE, tamo su oni izabrali. Najbolji su od svih predhodnih generacija, da kazu da hoce da igraju na Vlasicu treba im ispuniti zelju i napraviti stadion. Zenica ulaze u Bilino Polje a savez u Zenicu, rezultati vidljivi, u cemu je problem?! Manite se rasprava kad' imamo dobitnu kombinaciju - uzivajte!
Sezam

#905 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica

Post by Sezam »

solo2 wrote:Eh ovako, kao prvo ja sam iz Sarajeva.
Reprezentacija najbolje igra u ZE, tamo su oni izabrali. Najbolji su od svih predhodnih generacija, da kazu da hoce da igraju na Vlasicu treba im ispuniti zelju i napraviti stadion. Zenica ulaze u Bilino Polje a savez u Zenicu, rezultati vidljivi, u cemu je problem?! Manite se rasprava kad' imamo dobitnu kombinaciju - uzivajte!
Zenica, od sad pa na dalje i u buduce :thumbup:
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#906 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica

Post by JoseMujica »

:thumbup: isto sve

gledamo mi tek mu i prije tek svu onu atmosferu kaže moj jaran ma mi u Sarajevu realno i ne zaslužujemo da reprezentacija igra ovdje...tamo su ljudi nalozeni ko da je pitanje Života i smrti a ovdje većinu libo tuki...i tako i jeste

zato Bilino polje :thumbup: :bih: još kad bi mi pametni bilo ko sto nismo da se malo kreira o mit Bilinog polja, historijski, od Sabora do repke, pa zovnut ovog novog papu na BP i od Zenice napraviti novo, fudbalsko Medjugorje...vjerujte ima sve predispozije za filmsku pricu
sorted

#907 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica

Post by sorted »

-LIBERO- wrote: Pofgeldajte derbi na Kosevu. pogledajte evropske utakmice Sarajeva i Zeljeznicara...to je vasiona i dimenzija iznad bilo koje utakmice reprezentacije, pa i na Bilinom ;-).
Ocigledno nisi nikad bio u ze kad igra reprezentacija, a ako su ti utakmice zelje i sarajeva plafon definitivno nisi nista vidio mimo kasabe. :zzzz:
irac300

#908 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica

Post by irac300 »

Ja bih razumio ova prepucavanja da mi imamo 5, 6 stadiona po UEFA i FIFA standardima, pa da se svi grabe za reprezentaciju. Al' brate dragi, imamo samo jedan jedini stadion koji ispunjava uslove i jedan koji skoro ispunjava, a koji je atletski stadion i igrači ga ne vole. Kakva rasprava? Igrat' će se u Zenici, na Koševu ja ne bih ni prijateljske organizovao.
hordash

#909 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica

Post by hordash »

sorted wrote:
-LIBERO- wrote: Pofgeldajte derbi na Kosevu. pogledajte evropske utakmice Sarajeva i Zeljeznicara...to je vasiona i dimenzija iznad bilo koje utakmice reprezentacije, pa i na Bilinom ;-).
Ocigledno nisi nikad bio u ze kad igra reprezentacija, a ako su ti utakmice zelje i sarajeva plafon definitivno nisi nista vidio mimo kasabe. :zzzz:
Bio sam ja na mnogim utakmicama repke u Zenici i apsolutno se slazem sa Liberom po pitanju navedenog. Druga strana medalje je razlika u navijackoj strukturi reprezentacije i recimo FKS.
ledeni_caj

#910 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica

Post by ledeni_caj »

Sta je pravi pritisak sa tribina fino su nam demonstrirali Portugalci sad zadnji put, iako su nikakvi navijaci. Sa stanjem u reprezentaciji kakvo jeste Kosevo bi bilo puno na vjerovatno svakoj tekmi. Price o atmosferi su za malu djecu.
doff

#911 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica

Post by doff »

Image
Last edited by doff on 24/03/2013 12:32, edited 1 time in total.
Co0l

#912 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica

Post by Co0l »

Bujrum,brate,pravite stadione u svakoj mahali,niko vam ne brani,pa pravite u njima atmosferu kakvu god hocete.
ganjeta

#913 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica

Post by ganjeta »

Ma nek odu u Brazil, pa nek se igra u Zenici dok se boje ne rastope. :wink:

Ali za to imam jedan mali uslov, samo neka bude HD signal i mjera :D :thumbup: .

Zenica ima jedine uslove, to što je nekom daleko, nekom skupa karta, nekom seljakluk itd to nije bitno. Ljudi su ulagali i nešto stvorili, na tom im čestitam i samo nastavite. Kad mi se bude išlo nabaviću kartu kao i do sada. Mada neću zadugo.

Ponavljai ko papagaj o nekoj do sada ne zapamćenoj atmosferi je smiješno. @ LIBERO je fino objasnio u nekom ranijem postu.
Morales

#914 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica

Post by Morales »

Kad procitam samo komentare kako reprezentacija pobjedjuje na Bilinom hocu da povratim...koliko poraza smo tamo dozivjeli i to ponizavajucih, i plus iskreno jebo reprezrentaciju koja ne moze igrati dobro na drugom terenu nego samo u Zenici. Pa kako cemo onda igrati u Brazilu? Niđe veze....
JoseMujica

#915 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica

Post by JoseMujica »

ganjeta wrote:Ma nek odu u Brazil, pa nek se igra u Zenici dok se boje ne rastope. :wink:

Ali za to imam jedan mali uslov, samo neka bude HD signal i mjera :D :thumbup: .

Zenica ima jedine uslove, to što je nekom daleko, nekom skupa karta, nekom seljakluk itd to nije bitno. Ljudi su ulagali i nešto stvorili, na tom im čestitam i samo nastavite. Kad mi se bude išlo nabaviću kartu kao i do sada. Mada neću zadugo.

Ponavljai ko papagaj o nekoj do sada ne zapamćenoj atmosferi je smiješno. @ LIBERO je fino objasnio u nekom ranijem postu.
:thumbup: bravo daj mi HD pa makar u Nemiloj se igralo, a ja nikad ne otišao na tekmu
Infaze Studio

#916 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica

Post by Infaze Studio »

Morales wrote:Kad procitam samo komentare kako reprezentacija pobjedjuje na Bilinom hocu da povratim...koliko poraza smo tamo dozivjeli i to ponizavajucih, i plus iskreno jebo reprezrentaciju koja ne moze igrati dobro na drugom terenu nego samo u Zenici. Pa kako cemo onda igrati u Brazilu? Niđe veze....
'nako k'o u Spaniji, Danskoj, Norveskoj, Belgiji itd.. nebi bilo lose :wink:
am2804

#917 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica

Post by am2804 »

:thumbup:
Ja nisam iz Sarajeva, volim Grbavicu najviše, ali polemisati o stadionu u ovom trenutku je suludo.
BP :thumbup: :bih:
I da...daleko mi je BP još dalja Grbavica, al ljubav je ta koja prevagne
nicaze_072

#918 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica

Post by nicaze_072 »

Bujrum napravite Kosevo i svi sretni. Al zivota vam ako ikako moze od svojih para. Mani mi sakupljanja od plate kao kad se za olimipjadu pravilo.
motorola01

#919 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica

Post by motorola01 »

doff wrote:Image
I sta kaze, ruzan stadion :D . No no no :-)
Murat Sabanovic

#920 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica

Post by Murat Sabanovic »

da se ja pitam ,na kosevu se nikad nebi odrzale sportske ili muzicke priredbe . jednostavno ,jer je okruzeno grobljima. mrtvima nije potrebno psovanje i pjevanje !

bilino polje prosiriti za jos 10.000 mjesta i gotova prica ! ko hoce da dodje- bujrum,a ko nece - tv !
Logovan

#921 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica

Post by Logovan »

Murat Sabanovic wrote:da se ja pitam ,na kosevu se nikad nebi odrzale sportske ili muzicke priredbe . jednostavno ,jer je okruzeno grobljima. mrtvima nije potrebno psovanje i pjevanje !

bilino polje prosiriti za jos 10.000 mjesta i gotova prica ! ko hoce da dodje- bujrum,a ko nece - tv !
:lol: :shock: :shock: :skoljka:

Čekaj samo malo, ovo ti ozbiljno??
JoseMujica

#922 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica

Post by JoseMujica »

:lol: pa nije slagao i jeste sve okruženo grobljima...ako slučajno ko rikne, koje god da je vjere, dovoljno je samo preko ograde da ga cibnu i more se pravo kopati
Logovan

#923 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica

Post by Logovan »

JoseMujica wrote::lol: pa nije slagao i jeste sve okruženo grobljima...ako slučajno ko rikne, koje god da je vjere, dovoljno je samo preko ograde da ga cibnu i more se pravo kopati
Uozbilji se. :wink: Mislim da imaš dovoljno godina da shvatiš zašto sam boldirao ona gore slova i da ne pišeš ovakve gluposti.
nicaze_072

#924 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica

Post by nicaze_072 »

_terminaš_ wrote:
Murat Sabanovic wrote:da se ja pitam ,na kosevu se nikad nebi odrzale sportske ili muzicke priredbe . jednostavno ,jer je okruzeno grobljima. mrtvima nije potrebno psovanje i pjevanje !

:lol: :shock: :shock: :skoljka:

Čekaj samo malo, ovo ti ozbiljno??
Ozbiljan je ko i imenjak mu 90-tih... :lol: Nemoj brane Murate! :lol:
Murat Sabanovic

#925 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica

Post by Murat Sabanovic »

najozbiljnije !
Post Reply