Dres reprezentacije BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- burekodsira
#901 Re: Errea nas novi sponzor za BH dress?????
bezveze se raspravljate vise kad sam vam sve reko 
- scheph
- zecko_kupuz
#903 Re: Errea nas novi sponzor za BH dress?????
Dobar, ali niđe veze sa našim bojama. Bez uvrede. 
- KPNCTNJAH
#904 Re: Errea nas novi sponzor za BH dress?????
Koje su to nase boje ako nisu bijela, plava i eto ta zuta?zecko_kupuz wrote:Dobar, ali niđe veze sa našim bojama. Bez uvrede.
- zecko_kupuz
#905 Re: Errea nas novi sponzor za BH dress?????
Nesporazum, ja sam pogledao ovaj gornji link gdje je urađen crno-žuti dres. 
- zecko_kupuz
#906 Re: Errea nas novi sponzor za BH dress?????
A šta kada bi imali dresove u različitim plavim nijansama. Majica u svijetloj, azurno-plavoj varijanti, a šorc i štucne u tamnoj, indigo-plavoj varijanti. Sve to uz nešto bijelih ili kremasto-žutih (odnosno blijedo-žutih) dodataka.
Sam bi ovo rado napravio, ali nemam "alata".
- bijelo_dugme
#907 Re: Errea nas novi sponzor za BH dress?????
Aha...burekodsira wrote:bezveze se raspravljate vise kad sam vam sve reko
Pogledaj slike iz Estonije, samo sto je to slucajno jer je Legea zurila pakovanjem.zecko_kupuz wrote:A šta kada bi imali dresove u različitim plavim nijansama. Majica u svijetloj, azurno-plavoj varijanti, a šorc i štucne u tamnoj, indigo-plavoj varijanti. Sve to uz nešto bijelih ili kremasto-žutih (odnosno blijedo-žutih) dodataka.![]()
- zecko_kupuz
#908 Re: Errea nas novi sponzor za BH dress?????
Ih, ja o ozbiljnim stvarima, a ti prn'o u šegu.bijelo_dugme wrote:Pogledaj slike iz Estonije, samo sto je to slucajno jer je Legea zurila pakovanjem.zecko_kupuz wrote:A šta kada bi imali dresove u različitim plavim nijansama. Majica u svijetloj, azurno-plavoj varijanti, a šorc i štucne u tamnoj, indigo-plavoj varijanti. Sve to uz nešto bijelih ili kremasto-žutih (odnosno blijedo-žutih) dodataka.![]()
- bijelo_dugme
- zecko_kupuz
#911 Re: Errea nas novi sponzor za BH dress?????
Kad je to Džeko postao hokejaš? 
- makkaj
#912 Re: Errea nas novi sponzor za BH dress?????
kad je to Džeko potpisao za FK Modriču????
ma ljudi, bilo ko iz te grupe top proizvođaća sportske opreme(nike,adidas,puma,umbro,kappa pa čak i oni le coq i lotto)...šta mislite o onim portsmouth dresovima canterbury ,nekako su mi ludi,koriste ih uglavnom za rugby...
- Petit_Beurre
#913 Re: Errea nas novi sponzor za BH dress?????
Neka tako i ostane.makkaj wrote:kad je to Džeko potpisao za FK Modriču????ma ljudi, bilo ko iz te grupe top proizvođaća sportske opreme(nike,adidas,puma,umbro,kappa pa čak i oni le coq i lotto)...šta mislite o onim portsmouth dresovima canterbury ,nekako su mi ludi,koriste ih uglavnom za rugby...
di Kappa majka
- makkaj
- A1fa
#915 Re: Errea nas novi sponzor za BH dress?????
Dajte ba, jos samo treba da nam sponzor bude firma cije me ime podsjeca na jednu drugu, doduse englesku rijecmakkaj wrote:kad je to Džeko potpisao za FK Modriču????ma ljudi, bilo ko iz te grupe top proizvođaća sportske opreme(nike,adidas,puma,umbro,kappa pa čak i oni le coq i lotto)...šta mislite o onim portsmouth dresovima canterbury ,nekako su mi ludi,koriste ih uglavnom za rugby...
- campa_xxx
#916 Re: Errea nas novi sponzor za BH dress?????
Ako ce vec biti PUMA evo moj prijedlog ...

- Bosanski_kralj
#917 Re: Errea nas novi sponzor za BH dress?????
campa_xxx wrote:Ako ce vec biti PUMA evo moj prijedlog ...
ali neće ni PUMA biti, nastavljamo sa Legeom.
- mousstapha
#918 Re: Errea nas novi sponzor za BH dress?????
Veceras kod Mime na OBN-u bio gost Munib i izmedju ostalih, dotakao se i pitanja vezanog za opremu reprezentacije BIH.
Koliko sam dobro razumio stvari stoje ovako. Ugovor izmedju Legeae i Saveza je spreman, ovi iz saveza su bili i u Italiji u sjedistu te firme i Legea je potpisala onaj dio koji se tice njih. Dakle, jos treba nas zavez da stavi potpis i Legea je i dalje nas spozor, sto se tice opreme.
Ali, uvijek ima ali
, iz sveza nisu htjeli potpisuju ugovor jos, dakle zele sacekati i jos jednom provjeriti i neke druge ponude koje su imali, pa bi se tako vrlo lahko moglo desiti da u Afriku idemo i u nekoj drugoj opremi.
Dakle, trenutno nastupamo u Legeainoj opremi bez ugovora sa njima, sto njima i ne smeta, jedino smeta FIFI i UEFI jer oni traze da se ugovori potpisuju na vrijeme.
O kakvim se ponudama radi i koliko su zagrijani ostali ponudjaci, detaljnije nije govorio, ali ja nekako, licno, mislim da ukoliko se plasiramo na prvenstvo da ce interes jako porasti i Munibu i kompaniji nece biti problem odabrati nejpovoljnijeg medju ponudjacima.
Koliko sam dobro razumio stvari stoje ovako. Ugovor izmedju Legeae i Saveza je spreman, ovi iz saveza su bili i u Italiji u sjedistu te firme i Legea je potpisala onaj dio koji se tice njih. Dakle, jos treba nas zavez da stavi potpis i Legea je i dalje nas spozor, sto se tice opreme.
Ali, uvijek ima ali
Dakle, trenutno nastupamo u Legeainoj opremi bez ugovora sa njima, sto njima i ne smeta, jedino smeta FIFI i UEFI jer oni traze da se ugovori potpisuju na vrijeme.
O kakvim se ponudama radi i koliko su zagrijani ostali ponudjaci, detaljnije nije govorio, ali ja nekako, licno, mislim da ukoliko se plasiramo na prvenstvo da ce interes jako porasti i Munibu i kompaniji nece biti problem odabrati nejpovoljnijeg medju ponudjacima.
- A1fa
#919 Re: Errea nas novi sponzor za BH dress?????
Za nas ili za sebe??mousstapha wrote:Veceras kod Mime na OBN-u bio gost Munib i izmedju ostalih, dotakao se i pitanja vezanog za opremu reprezentacije BIH.
Koliko sam dobro razumio stvari stoje ovako. Ugovor izmedju Legeae i Saveza je spreman, ovi iz saveza su bili i u Italiji u sjedistu te firme i Legea je potpisala onaj dio koji se tice njih. Dakle, jos treba nas zavez da stavi potpis i Legea je i dalje nas spozor, sto se tice opreme.![]()
Ali, uvijek ima ali, iz sveza nisu htjeli potpisuju ugovor jos, dakle zele sacekati i jos jednom provjeriti i neke druge ponude koje su imali, pa bi se tako vrlo lahko moglo desiti da u Afriku idemo i u nekoj drugoj opremi.
-
sarajevsko_pivo
#920 Re: Errea nas novi sponzor za BH dress?????
Par novi dresova:
Tunesija:

Nambija(cak oni imaju Puma)

Mozambik

Ghana

Maroko:

Tunesija:

Nambija(cak oni imaju Puma)

Mozambik

Ghana

Maroko:

-
sarajevsko_pivo
#921 Re: Errea nas novi sponzor za BH dress?????
Slovacka:

Argentina:

Engelska:

Njemacka:

Argentina:

Engelska:

Njemacka:

- bijelo_dugme
#922 Re: Errea nas novi sponzor za BH dress?????
Davno sam ja reko, mi smo jedina drzava u Evropi ako ne i u svijetu bez dresa.
- Socijalista
#923 Re: Errea nas novi sponzor za BH dress?????
jesu ovi svabski dresovi mocni u PM 
- mousstapha
#924 Re: Errea nas novi sponzor za BH dress?????
Ne odlucuje samo Munib o tome. Sad je pitanje koliko ljudi zele vjerovati u to.A1fa wrote:Za nas ili za sebe??mousstapha wrote:Veceras kod Mime na OBN-u bio gost Munib i izmedju ostalih, dotakao se i pitanja vezanog za opremu reprezentacije BIH.
Koliko sam dobro razumio stvari stoje ovako. Ugovor izmedju Legeae i Saveza je spreman, ovi iz saveza su bili i u Italiji u sjedistu te firme i Legea je potpisala onaj dio koji se tice njih. Dakle, jos treba nas zavez da stavi potpis i Legea je i dalje nas spozor, sto se tice opreme.![]()
Ali, uvijek ima ali, iz sveza nisu htjeli potpisuju ugovor jos, dakle zele sacekati i jos jednom provjeriti i neke druge ponude koje su imali, pa bi se tako vrlo lahko moglo desiti da u Afriku idemo i u nekoj drugoj opremi.
O kakvim se ponudama radi i koliko su zagrijani ostali ponudjaci, detaljnije nije govorio, ali ja nekako, licno, mislim da ukoliko se plasiramo na prvenstvo da ce interes jako porasti i Munibu i kompaniji nece biti problem odabrati nejpovoljnijeg medju ponudjacima.mislim da i oni cekaju da vide sta ce nasi uraditi u Portugalu, ali ne zbog toga sto ce se onda Nike i Adidas otimati za nas, vec sto ce reusch i Legea i ta Errea poslati kofer para da Munib na pressici izjavi kako su oni bili ,,najkonkretniji''
Pa ljudi znate li sta bi za jednu Legeu znacilo da se jedna ekipa na svjetskom pojavi u njihovim dresovima?? To je njihov proboj iz anonimnosti. Nece oni tu sansu propustiti, jos kad Munib o tome odlucuje, njega mozes kupiti za dobru mezu i flasu polovke...ne nadajte se djaba
- A1fa
#925 Re: Errea nas novi sponzor za BH dress?????
Mozda ne, ali Munib je okupio godinama svitu oko sebe, nema tu postene osobe u tom NSBIH koja bi rekla NE svom dijelu mita i sa tim podacima izasla recimo u javnost. Svak ce tu dobiti svoj dio kolacamousstapha wrote:Ne odlucuje samo Munib o tome. Sad je pitanje koliko ljudi zele vjerovati u to.