Prije neki dan sam bila kod komšinice, Albanke i ona mi priča o dva tipa, nekakva dva brata blizanca, albanca iz crne gore valjda koja su toliko svojim izjavama i nastupom iziritirala Albance da ih se i rodbina odrekla.
Njen otac je onda javno pozvao albanske zajednice da se distanciraju od njih dvojice jer huškaju i zatiru netrepeljivost i mržnju izmedju Albanaca i ostalih naroda i nazvao ih izrodom.
Pokazla mi ih je na Youtube. Djeluju fakat ko nekakvi placeni huskarosi i imaju prilicno nepismenu pricu. Vise djeluju ko da su iz seseljeve stranke nego albanci.
Dakle ime svugdje svega, pa i kod njih.
sodom wrote:Sve je poznato o srpskim falsifikovanjima historije, i kosovu kao "kolijevski srpstva" i ugnjetavanju i napadanju drugih naroda kroz historiju i stalnim poturanjima o nepostojanju drugih narodnosti.Arber wrote:neznam zasto , i u cemo pricati narode Kosova nikad nije bila dijeo Srbije nit Jugosllavije mi smo bili ukupovani od srba to je istina ali na silom, a to ne znaci da mi smo hteli biti dijeo Jugosllavije , gledajte malo histroriju jer vidim da ovde ste malo se vratili u porslost onda evo vama : u Kosovo u 1982 u Kosovo populacija 90% Kosovara 7% Srba i 2% drugi nacija to je statistika kao sto su sami srbi dali kad su brojali narod u Kosovo ! i ja neznam sta hoce onij jos ?! a jos nesto cinimise da srbi hoce Kosova zato sto onij nemaju Historiju i ako imaju sve je laz pa hoce nesto realno a to jedino ako postane Kosovaricitajte narode imate sve fakte ako hocete znati za to mi Kosovari nismo dolsli iz Karpate nit Rusije mi smo bili tu jer pricamo mi u Kosovo Srpski ? ne naravno mi imamo nas jezik nasu kuluturu koja je vec davno ( Iliria,dardani,arberia) znaci nismo mi od juce nego smo bili i bicemo tu zauvjek .
nese deshironi te dini per kulutren time ateher ju lutem vizitone vendin tim ateher e mesoni realitetin e jo se cka ndegjoni ne lajme te pasdites( ako hocete znati za nasu kulutru molim vas dodjite na posetu pa videcete realitet kakav je a ne u TV ( dnevnik) ja nemam vise sta recit samo zelim vama sve najbolje!
Kosovari su zasluzili svoju slobodu, i to mnogo zahvaljujuci samim srbima, jer da ih srbi nisu toliko gnjavili, nerazjasnjena situacija bi ostala jos dugo vremena.
Doci cemo, srdacan pozdrav prijateljskom i slobodnom narodu kosova.