HS kablovska

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
Bourne

#901 Re: HS kablovska

Post by Bourne »

tacna wrote:Svi odmah pustili supertv-logosoft, elob (kablovska i digitalna) moja tv, bhct samo nas mamlaz nesto s..e.
Samo DA se zna ko je "GAZDA" :D moj haveru kad se opanak zaobuci neJma nista gore, a pritom' šljegne u "VELEGRAD" i otvori firmu UHUHUHUH :oops:
kakaljin

#902 Re: HS kablovska

Post by kakaljin »

hoggarr wrote:
  • Kompletno obavještenje sa HS info kanala:

Obavještenje za korisnike kablovskih televizija HS, HKB net i M&H company

Obavještavamo građane i cijenjene korisnike usluga Kablovske televizije HS d.o.o. Sarajevo, HKB net d.o.o. Sarajevo i M&H company d.o.o. Sarajevo da su usaglašeni stavovi predstavnika uprave Kablovske TV HS d.o.o. i uprave TV1, te da će kanal TV1 u programsku shemu triju sistema biti uvršten najkasnije do 25. septembra 2010. godine a moguće i ranije što zavisi od instaliranja neophodne opreme.

Molimo cijenjene korisnike da ne nasjedaju na razne bespotrebne konstrukcije i pokušaje manipuliranja javnošću, te pripisivanju Kablovskoj TV HS d.o.o. da ne želi imati TV1 u svom sistemu što ne predstavlja stavove Kablovske televizije HS d.o.o. kao što pojedinci i grupe pokušavaju iskoristiti u neke druge svrhe.

Kablovske televizije HS d.o.o., HKB net d.o.o. i M&H company do sada su na bezbroj primjera pokazale da su korisnici njihov prioritet, a što se vidi iz bogate ponude naših usluga koje drugi nemaju.

UPRAVA KTV HS d.o.o. Sarajevo
Po ovome boldiranom nikada korisnici nemaju zamjerke jer sve zelje korisnika ispune u rekordnom roku i imamo sve kanale kao druge kablovske cak i vise od ostalih :D :D :D :D :D :D :D
luccko

#903 Re: HS kablovska

Post by luccko »

kakaljin wrote:
hoggarr wrote:
  • Kompletno obavještenje sa HS info kanala:

Obavještenje za korisnike kablovskih televizija HS, HKB net i M&H company

Obavještavamo građane i cijenjene korisnike usluga Kablovske televizije HS d.o.o. Sarajevo, HKB net d.o.o. Sarajevo i M&H company d.o.o. Sarajevo da su usaglašeni stavovi predstavnika uprave Kablovske TV HS d.o.o. i uprave TV1, te da će kanal TV1 u programsku shemu triju sistema biti uvršten najkasnije do 25. septembra 2010. godine a moguće i ranije što zavisi od instaliranja neophodne opreme.

Molimo cijenjene korisnike da ne nasjedaju na razne bespotrebne konstrukcije i pokušaje manipuliranja javnošću, te pripisivanju Kablovskoj TV HS d.o.o. da ne želi imati TV1 u svom sistemu što ne predstavlja stavove Kablovske televizije HS d.o.o. kao što pojedinci i grupe pokušavaju iskoristiti u neke druge svrhe.

Kablovske televizije HS d.o.o., HKB net d.o.o. i M&H company do sada su na bezbroj primjera pokazale da su korisnici njihov prioritet, a što se vidi iz bogate ponude naših usluga koje drugi nemaju.

UPRAVA KTV HS d.o.o. Sarajevo
Po ovome boldiranom nikada korisnici nemaju zamjerke jer sve zelje korisnika ispune u rekordnom roku i imamo sve kanale kao druge kablovske cak i vise od ostalih :D :D :D :D :D :D :D
ma jasta radi!
mi smo zadnji dobili HBO, a evo izgleda da cemo zadnji dobiti i paket ARENA. :zzzz:
hoggarr

#904 Re: HS kablovska

Post by hoggarr »

• Jutros prelistavajući kanale vidim da "Behar TV" reemituje program "TV1". Ukoliko ovako ostane dobro će biti, barem da se ispravi nepravda korisnicima HS kablovske, zbog ne organizovanosti ove kompanije i ne mogućnosti da nam obezbjede na vrijeme kanal "TV1".
hoggarr

#905 Re: HS kablovska

Post by hoggarr »

• Preuzeto sa vijesti.ba:

Programski sadržaji TV1 dostupni i gledaocima TV BEHAR

Image

Prva news televizija u BiH, TV1, potpisala je ugovore sa svim kablovskim operaterima u BiH, osim sa "CATV HS" iz Sarajeva. Uprkos ovome, TV1 ćete ipak moći gledati u kablovskoj mreži "CATV HS" u Sarajevu kao i na zemaljskoj mreži u glavnom gradu BiH. Zahvaljujući Ugovoru o poslovnoj saradnji i zajedničkoj produkciji programskih sadržaja, programski sadržaji TV1 bit će dostupni i gledaocima televizije BEHAR.

Osim što će, na ovaj način, najvažniji programski sadržaji TV1 biti dostupni većem broju gledalaca, prošireni su i produkcijski i tehnički kapaciteti, te osigurano najkvalitetnije pokrivanje svih dnevnih događaja u Sarajevu.
tacna

#906 Re: HS kablovska

Post by tacna »

Dokle je bagra dosla jesu li pustili tv1 ili ide na Behartv.
los merengues
Location: Na obroncima brda Radogost sjeverozapadno od sela Radonići

#907 Re: HS kablovska

Post by los merengues »

:x :x :x :x :x
jesam ja lud ili ovaj behar ne prenosi tv1 :x :x :x :x :x
11,5 krvnih zrnaca :x :x :x :x :x
hoggarr

#908 Re: HS kablovska

Post by hoggarr »

los merengues wrote::x :x :x :x :x
jesam ja lud ili ovaj behar ne prenosi tv1 :x :x :x :x :x
11,5 krvnih zrnaca :x :x :x :x :x
Koliko sam upratio Behar TV prenosi TV1 samo kada su vijesti na tom kanalu, ostatak je njihova programska shema.
arapinho1

#909 Re: HS kablovska

Post by arapinho1 »

Ma ne pustaju ni sve vijesti"!!
kolko sam ja upratio samo su pustili u 12 one :x
valjda ce pustit CD i utakmicu :D
siki_sa

#910 Re: HS kablovska

Post by siki_sa »

:x ja cu izgleda promjeniti kablovsku, ovaj hs je sve gori i gori :x
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#911 Re: HS kablovska

Post by -LIBERO- »

Najavili su na Beharu da ce biti veceras i Sendova emisija i dnevnik,kao i emisija Pecanina. Vjesti ubodu tu i tamo,ne svake,i jos poneki film i emisiju. U sustini miksaju neki kao svoj program i program TV1,ali sve najbitnije stvari sa TV1 prenose.

Ovo je izvjestaj od druge osobe,nisam licno gledao...tako da ako sam nesto lose prenjeo oko seme programa halalite :D ,al' odprilike je to to.
cunga lunga

#912 Re: HS kablovska

Post by cunga lunga »

Ako ne bude Senad na Beharu veceras i te ostale emisije, otkazacu vas, selo vam seljacko!
Baron_Samedi

#913 Re: HS kablovska

Post by Baron_Samedi »

Koji mrljavci dziberski. Svima uveli osim nama :D :D... lijeeepi mokar konop
cunga lunga

#914 Re: HS kablovska

Post by cunga lunga »

Evo pocinje Senadov dnevnik na Behar tv :-D
cunga lunga

#915 Re: HS kablovska

Post by cunga lunga »

cunga lunga wrote:Evo pocinje Senadov dnevnik na Behar tv :-D

Ali nema tona...... :shock: :shock: :shock:

Jao, jao seljadijo!!!!
Karabaja

#916 Re: HS kablovska

Post by Karabaja »

evo ga opet, ovaj put s tonom
StupskaBitanga

#917 Re: HS kablovska

Post by StupskaBitanga »

cunga lunga wrote:
cunga lunga wrote:Evo pocinje Senadov dnevnik na Behar tv :-D

Ali nema tona...... :shock: :shock: :shock:

Jao, jao seljadijo!!!!
nije bila ni na TV1
johntra

#918 Re: HS kablovska

Post by johntra »

čudi me da možemo gledati tekmu Dinama, zasad :D
mora da su zaboravili ukinuti od silne pompe oko TV1....

EDIT: čitaju ovi sa HS-a forum, mamicu im jareću...ukinuše tekmu.... :lol: :lol: :lol:
tacna

#919 Re: HS kablovska

Post by tacna »

Ja odvratne gamadi majko moja ukinuse tekmu, il je pustite do kraja il nemojte nikako lopovi lopovski, bitno je da za vrijeme ramazana pustate rtrs sa svojom gucom i tipovima sa sajkacama i kokardama i tri prsta. Ukinuli vas dabogda.
xXBl0odXx

#920 Re: HS kablovska

Post by xXBl0odXx »

odron odrona :-? :-? ovolike kolicine neprofesionalnosti nema ni na salterima u posti :D :D
vendetta87

#921 Re: HS kablovska

Post by vendetta87 »

Meni ukinuše HBO, a nisam se izjasnio da ga ne želim :? :-)
Skyfox

#922 Re: HS kablovska

Post by Skyfox »

xXBl0odXx wrote:odron odrona :-? :-? ovolike kolicine neprofesionalnosti nema ni na salterima u posti :D :D
:D ipak ima

danas sam zvao HS jedno 30min... odustajem do daljnjeg.... :roll:
tacna

#923 Re: HS kablovska

Post by tacna »

vendetta87 wrote:Meni ukinuše HBO, a nisam se izjasnio da ga ne želim :? :-)
Ja kolko sesjecam ako se ne izjasnis ostaje ti HBO i ide dodatna naplata.
tacna

#924 Re: HS kablovska

Post by tacna »

Jesu li ovi nasi debili iz HS postavili-instalirali tu opremu da bi i mi mogli konacno gledati TV1, a ako ne zna li se do kada ce biti gotovo.
dottore

#925 Re: HS kablovska

Post by dottore »

tacna wrote:Jesu li ovi nasi debili iz HS postavili-instalirali tu opremu da bi i mi mogli konacno gledati TV1, a ako ne zna li se do kada ce biti gotovo.
najkasnije do 25. septembra, al ne zna se koje godine :mrgreen:
Locked