Samo DA se zna ko je "GAZDA"tacna wrote:Svi odmah pustili supertv-logosoft, elob (kablovska i digitalna) moja tv, bhct samo nas mamlaz nesto s..e.
HS kablovska
Moderator: anex
- Bourne
#901 Re: HS kablovska
-
kakaljin
#902 Re: HS kablovska
Po ovome boldiranom nikada korisnici nemaju zamjerke jer sve zelje korisnika ispune u rekordnom roku i imamo sve kanale kao druge kablovske cak i vise od ostalihhoggarr wrote:
- Kompletno obavještenje sa HS info kanala:
Obavještenje za korisnike kablovskih televizija HS, HKB net i M&H company
Obavještavamo građane i cijenjene korisnike usluga Kablovske televizije HS d.o.o. Sarajevo, HKB net d.o.o. Sarajevo i M&H company d.o.o. Sarajevo da su usaglašeni stavovi predstavnika uprave Kablovske TV HS d.o.o. i uprave TV1, te da će kanal TV1 u programsku shemu triju sistema biti uvršten najkasnije do 25. septembra 2010. godine a moguće i ranije što zavisi od instaliranja neophodne opreme.
Molimo cijenjene korisnike da ne nasjedaju na razne bespotrebne konstrukcije i pokušaje manipuliranja javnošću, te pripisivanju Kablovskoj TV HS d.o.o. da ne želi imati TV1 u svom sistemu što ne predstavlja stavove Kablovske televizije HS d.o.o. kao što pojedinci i grupe pokušavaju iskoristiti u neke druge svrhe.
Kablovske televizije HS d.o.o., HKB net d.o.o. i M&H company do sada su na bezbroj primjera pokazale da su korisnici njihov prioritet, a što se vidi iz bogate ponude naših usluga koje drugi nemaju.
UPRAVA KTV HS d.o.o. Sarajevo
-
luccko
#903 Re: HS kablovska
ma jasta radi!kakaljin wrote:Po ovome boldiranom nikada korisnici nemaju zamjerke jer sve zelje korisnika ispune u rekordnom roku i imamo sve kanale kao druge kablovske cak i vise od ostalihhoggarr wrote:
- Kompletno obavještenje sa HS info kanala:
Obavještenje za korisnike kablovskih televizija HS, HKB net i M&H company
Obavještavamo građane i cijenjene korisnike usluga Kablovske televizije HS d.o.o. Sarajevo, HKB net d.o.o. Sarajevo i M&H company d.o.o. Sarajevo da su usaglašeni stavovi predstavnika uprave Kablovske TV HS d.o.o. i uprave TV1, te da će kanal TV1 u programsku shemu triju sistema biti uvršten najkasnije do 25. septembra 2010. godine a moguće i ranije što zavisi od instaliranja neophodne opreme.
Molimo cijenjene korisnike da ne nasjedaju na razne bespotrebne konstrukcije i pokušaje manipuliranja javnošću, te pripisivanju Kablovskoj TV HS d.o.o. da ne želi imati TV1 u svom sistemu što ne predstavlja stavove Kablovske televizije HS d.o.o. kao što pojedinci i grupe pokušavaju iskoristiti u neke druge svrhe.
Kablovske televizije HS d.o.o., HKB net d.o.o. i M&H company do sada su na bezbroj primjera pokazale da su korisnici njihov prioritet, a što se vidi iz bogate ponude naših usluga koje drugi nemaju.
UPRAVA KTV HS d.o.o. Sarajevo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mi smo zadnji dobili HBO, a evo izgleda da cemo zadnji dobiti i paket ARENA.
-
hoggarr
#904 Re: HS kablovska
- Jutros prelistavajući kanale vidim da "Behar TV" reemituje program "TV1". Ukoliko ovako ostane dobro će biti, barem da se ispravi nepravda korisnicima HS kablovske, zbog ne organizovanosti ove kompanije i ne mogućnosti da nam obezbjede na vrijeme kanal "TV1".
-
hoggarr
#905 Re: HS kablovska
- Preuzeto sa vijesti.ba:
Programski sadržaji TV1 dostupni i gledaocima TV BEHAR

Prva news televizija u BiH, TV1, potpisala je ugovore sa svim kablovskim operaterima u BiH, osim sa "CATV HS" iz Sarajeva. Uprkos ovome, TV1 ćete ipak moći gledati u kablovskoj mreži "CATV HS" u Sarajevu kao i na zemaljskoj mreži u glavnom gradu BiH. Zahvaljujući Ugovoru o poslovnoj saradnji i zajedničkoj produkciji programskih sadržaja, programski sadržaji TV1 bit će dostupni i gledaocima televizije BEHAR.
Osim što će, na ovaj način, najvažniji programski sadržaji TV1 biti dostupni većem broju gledalaca, prošireni su i produkcijski i tehnički kapaciteti, te osigurano najkvalitetnije pokrivanje svih dnevnih događaja u Sarajevu.
-
tacna
#906 Re: HS kablovska
Dokle je bagra dosla jesu li pustili tv1 ili ide na Behartv.
- los merengues
- Location: Na obroncima brda Radogost sjeverozapadno od sela Radonići
#907 Re: HS kablovska
jesam ja lud ili ovaj behar ne prenosi tv1
11,5 krvnih zrnaca
-
hoggarr
#908 Re: HS kablovska
Koliko sam upratio Behar TV prenosi TV1 samo kada su vijesti na tom kanalu, ostatak je njihova programska shema.los merengues wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jesam ja lud ili ovaj behar ne prenosi tv1![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
11,5 krvnih zrnaca![]()
![]()
![]()
![]()
- arapinho1
#909 Re: HS kablovska
Ma ne pustaju ni sve vijesti"!!
kolko sam ja upratio samo su pustili u 12 one
valjda ce pustit CD i utakmicu
kolko sam ja upratio samo su pustili u 12 one
valjda ce pustit CD i utakmicu
- siki_sa
#910 Re: HS kablovska
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#911 Re: HS kablovska
Najavili su na Beharu da ce biti veceras i Sendova emisija i dnevnik,kao i emisija Pecanina. Vjesti ubodu tu i tamo,ne svake,i jos poneki film i emisiju. U sustini miksaju neki kao svoj program i program TV1,ali sve najbitnije stvari sa TV1 prenose.
Ovo je izvjestaj od druge osobe,nisam licno gledao...tako da ako sam nesto lose prenjeo oko seme programa halalite
,al' odprilike je to to.
Ovo je izvjestaj od druge osobe,nisam licno gledao...tako da ako sam nesto lose prenjeo oko seme programa halalite
-
cunga lunga
#912 Re: HS kablovska
Ako ne bude Senad na Beharu veceras i te ostale emisije, otkazacu vas, selo vam seljacko!
- Baron_Samedi
#913 Re: HS kablovska
Koji mrljavci dziberski. Svima uveli osim nama
... lijeeepi mokar konop
-
cunga lunga
#914 Re: HS kablovska
Evo pocinje Senadov dnevnik na Behar tv 
-
cunga lunga
#915 Re: HS kablovska
cunga lunga wrote:Evo pocinje Senadov dnevnik na Behar tv
Ali nema tona......
Jao, jao seljadijo!!!!
- Karabaja
#916 Re: HS kablovska
evo ga opet, ovaj put s tonom
-
StupskaBitanga
#917 Re: HS kablovska
nije bila ni na TV1cunga lunga wrote:cunga lunga wrote:Evo pocinje Senadov dnevnik na Behar tv
Ali nema tona......![]()
![]()
![]()
Jao, jao seljadijo!!!!
- johntra
#918 Re: HS kablovska
čudi me da možemo gledati tekmu Dinama, zasad
mora da su zaboravili ukinuti od silne pompe oko TV1....
EDIT: čitaju ovi sa HS-a forum, mamicu im jareću...ukinuše tekmu....

mora da su zaboravili ukinuti od silne pompe oko TV1....
EDIT: čitaju ovi sa HS-a forum, mamicu im jareću...ukinuše tekmu....
-
tacna
#919 Re: HS kablovska
Ja odvratne gamadi majko moja ukinuse tekmu, il je pustite do kraja il nemojte nikako lopovi lopovski, bitno je da za vrijeme ramazana pustate rtrs sa svojom gucom i tipovima sa sajkacama i kokardama i tri prsta. Ukinuli vas dabogda.
- xXBl0odXx
#920 Re: HS kablovska
odron odrona
ovolike kolicine neprofesionalnosti nema ni na salterima u posti

-
vendetta87
#921 Re: HS kablovska
Meni ukinuše HBO, a nisam se izjasnio da ga ne želim

- Skyfox
#922 Re: HS kablovska
xXBl0odXx wrote:odron odrona![]()
ovolike kolicine neprofesionalnosti nema ni na salterima u posti
![]()
danas sam zvao HS jedno 30min... odustajem do daljnjeg....
-
tacna
#923 Re: HS kablovska
Ja kolko sesjecam ako se ne izjasnis ostaje ti HBO i ide dodatna naplata.vendetta87 wrote:Meni ukinuše HBO, a nisam se izjasnio da ga ne želim![]()
-
tacna
#924 Re: HS kablovska
Jesu li ovi nasi debili iz HS postavili-instalirali tu opremu da bi i mi mogli konacno gledati TV1, a ako ne zna li se do kada ce biti gotovo.
- dottore
#925 Re: HS kablovska
najkasnije do 25. septembra, al ne zna se koje godinetacna wrote:Jesu li ovi nasi debili iz HS postavili-instalirali tu opremu da bi i mi mogli konacno gledati TV1, a ako ne zna li se do kada ce biti gotovo.