Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ne obracaj ti pzanju na mene, samo sam cinican ovih dana... misice
I ja sam, samo taj cinizam zvekam na sebe, umjesto na druge... A opet takva sam...
Šta izrod sam kako god da okrenem, to me ne vrijeđa..... Budala... Iskrena... Joj da mi je naučiti biti kučka, i to lažljiva sve bih dala...
I ja sam, samo taj cinizam zvekam na sebe, umjesto na druge... A opet takva sam...
Šta izrod sam kako god da okrenem, to me ne vrijeđa..... Budala... Iskrena... Joj da mi je naučiti biti kučka, i to lažljiva sve bih dala...
I da ti je znati slagati ko pravo žensko! Jel' de? Ih koliko mi to puta padne napametttttttttttttttttttttttttttt
Lorena28 wrote:
Lako je pametovati dok se nenađeš u toj koži.
Ja sam sve govorila i bila uvjerena da nikada neču ali to baš činim.
Ali to je patnja i muka nikom je nebi poželjela.
Kad ti se misli razbacaju na dvije strane:jedna govori ostani a druga idi ko ga hebe.
I sad neznam sam šta bi?
Bila sam u toj kozi. Kod mene nije bilo dileme, odlucila srcem. Onako kako i zivim - srcem.
Neke odluke moramo u zivotu donijeti sami. U tvojoj situaciji ne postoje tacni odgovori. Postoji samo odgovor s kojim ti mozes zivjeti i onaj s kojim ne mozes zivjeti - sta god da uradis gledaj da ne izgubis samopostovanje. Takva neces nikom valjati, ni djeci, ni sebi a najmanje njemu.
I da, ako se odlucis da oprostis - on apsolutno, i podvlacim opet apsoluttno - mora mjenjati posao. Situacija u kojoj ste sada ne nudi trajnije rjesenje.
Ne djeluje mi tesko, mislim, biti lazljiva kucka.
Samo nabacis osmijeh, i ne obazires se na kolateralne zrtve tvog stanja uma
Ne djeluje mi tesko, mislim, biti lazljiva kucka.
Samo nabacis osmijeh, i ne obazires se na kolateralne zrtve tvog stanja uma