Slažem se u potpunosti vezano za Begovića u odnosu za ovoga, samo sam htio odgovoriti u smislu da zato što je pozvao Brašnića koji, je dobar golman (ko ga pozna - zna) odmah se javljaju dežurni dušebriznici koji tvrde da ga je pozvao zato što je on nečiji igrač, bez da imaju dokaza za to. Ma daaj. Ja bih isto tako pozvao prije Begovića i Piplicu, ali i Stojkića.komeba wrote:36 godina,bas je mali.Gdje li se on proslavio pa da bude pozvan u reprezentaciju.Istovremeno,rezervni golman Portsmoutha Asmir Begovic uskoro gubi pravo da nastupi za BiH kada napuni 22 godine,ali izgleda on nije dovoljno dobar za reprezentaciju,jer bolji je prvi golman Zapresica,nego drugi golman Portsmoutha.Da ne govorim da je Tomislav Piplica milion puta bolji od tog Brasnica.tonyj wrote:Jesi slučajno pratio malog pa znaš ili to čisto govoriš da nešto kažeš? Pogledaj snimku Dinamo - Inter.jazzer wrote:
Goran Brasnic![]()
??? Na ciju li je 'preporuku' on pozvan?? Ni u snu ne bih pomislio da je to jedan od
Iljinih pulena. Ciro, Ciro, pederu stari.
Izbor novog selektora fudbalske/nogometne reprezentacije BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
tonyj
#901 Re: Izbor novog selektora fudbalske/nogometne reprezentacije BiH
-
tonyj
#902 Re: Izbor novog selektora fudbalske/nogometne reprezentacije BiH
Ma 'ta se ti javljašjazzer wrote: I na osnovu te utakmice cu zakljuciti da se radi o sjajnom golmanu??? Hvala ti sto
si me prosvijetlio znalče.
-
mavi
#903 Re: Izbor novog selektora fudbalske/nogometne reprezentacije BiH
Embel riva se nastavlja.
- jazzer
#904 Re: Izbor novog selektora fudbalske/nogometne reprezentacije BiH
Asmir Begovic je definitivno izgubljen. Nismo ga na vrijeme 'ovjerili'. Informacija
je potvrdjena od jarana koji je sportski novinar. Ali jebo njega, tu je Brasnic
u cvijetu mladosti pa na njega mozemo racunati i u sledecem ciklusu
.
u cvijetu mladosti pa na njega mozemo racunati i u sledecem ciklusu
-
tonyj
#905 Re: Izbor novog selektora fudbalske/nogometne reprezentacije BiH
HAHAHAHA...ova je do sad najbolja!!!DobroJutroKolumbo wrote: Ah da , branio je i za nas najtrofejniji klub Zepce!!!
-
klixober
#906 Re: Izbor novog selektora fudbalske/nogometne reprezentacije BiH
Ja u to ne zelim da vjerujem.Sve dok ima pravo nastupati za nas,nadacu se da ce ga nasi imbecili pozvati.jazzer wrote:Asmir Begovic je definitivno izgubljen. Nismo ga na vrijeme 'ovjerili'. Informacija
u cvijetu mladosti pa na njega mozemo racunati i u sledecem ciklusu.
- jazzer
#907 Re: Izbor novog selektora fudbalske/nogometne reprezentacije BiH
20. juna je napunio 21 godinu a posto je branio za Kanadu trebao je do tada odigrati barkomeba wrote:Ja u to ne zelim da vjerujem.Sve dok ima pravo nastupati za nas,nadacu se da ce ga nasi imbecili pozvati.jazzer wrote:Asmir Begovic je definitivno izgubljen. Nismo ga na vrijeme 'ovjerili'. Informacija
jednu utakmicu za nas u uefinim terminu i onda zatraziti promjenu reprezentacije. A obzirom
da cuvenom Piricu nije bilo ni na kraj pameti da ga pozove protiv Azerbejdzana momak je
za nas izgubljen. Na zalost.
-
klixober
#908 Re: Izbor novog selektora fudbalske/nogometne reprezentacije BiH
Zar nije da ima pravo do 21. godine da se odluci za koju ce reprezentaciju igrati,ukljucujuci i 21. godinu? Tj. da ima pravo dok ne napuni 22 godine?jazzer wrote:20. juna je napunio 21 godinu a posto je branio za Kanadu trebao je do tada odigrati barkomeba wrote:Ja u to ne zelim da vjerujem.Sve dok ima pravo nastupati za nas,nadacu se da ce ga nasi imbecili pozvati.jazzer wrote:Asmir Begovic je definitivno izgubljen. Nismo ga na vrijeme 'ovjerili'. Informacija
jednu utakmicu za nas u uefinim terminu i onda zatraziti promjenu reprezentacije. A obzirom
da cuvenom Piricu nije bilo ni na kraj pameti da ga pozove protiv Azerbejdzana momak je
za nas izgubljen. Na zalost.
- jazzer
#909 Re: Izbor novog selektora fudbalske/nogometne reprezentacije BiH
Ja u to ne zelim da vjerujem.Sve dok ima pravo nastupati za nas,nadacu se da ce ga nasi imbecili pozvati.[/quote]
20. juna je napunio 21 godinu a posto je branio za Kanadu trebao je do tada odigrati bar
za nas izgubljen. Na zalost.[/quote]
Zar nije da ima pravo do 21. godine da se odluci za koju ce reprezentaciju igrati,ukljucujuci i 21. godinu? Tj. da ima pravo dok ne napuni 22 godine?[/quote]
Nisam siguran da je tako, volio bih da grijesim, ali...
20. juna je napunio 21 godinu a posto je branio za Kanadu trebao je do tada odigrati bar
za nas izgubljen. Na zalost.[/quote]
Zar nije da ima pravo do 21. godine da se odluci za koju ce reprezentaciju igrati,ukljucujuci i 21. godinu? Tj. da ima pravo dok ne napuni 22 godine?[/quote]
Nisam siguran da je tako, volio bih da grijesim, ali...
- DobroJutroKolumbo
#910 Re: Izbor novog selektora fudbalske/nogometne reprezentacije BiH
Koliko ja znam Asmir Begovic je za nas , zauvijek izgubljen...Prekomandovan je vec u prvi tim Kanade!!!
- Cellcon
#911 Re: Izbor novog selektora fudbalske/nogometne reprezentacije BiH
Znaci Ciro Begovica nije ni mogao pozvati?
-
kamen
#912 Re: Izbor novog selektora fudbalske/nogometne reprezentacije BiH
-zassto pozivati rezervnog/ trecheg golmana (begovich), koji je zadnje vrijeme bio glavna "faca" u nekim bh. medijima --> occito su u pitanju bili narucceni tekstovi; zar nije trebalo dati priliku golmanima iz bih, recimo mladom burichu iz zenicckog ccelika?
-zassto u reprezentaciji nema mjesta recimo za senada lulicha, fudbalera cirisskog gc-a, ili zassto se prelazi ccinjenica da je najskuplji ovogodissnji transfer njemaccke borusije neven subotich voljan da nastupi za bh. repku, ali ga niko nije kontaktirao (neche me nimalo zaccuditi ako ga uskoro pozovu susjedi preko drine)?
...occito je da su chiri stari dussebrizznici sa strane skrojili spisak - dosta je vala visse ako je od ili je do chire
...dokle tako?
-zassto u reprezentaciji nema mjesta recimo za senada lulicha, fudbalera cirisskog gc-a, ili zassto se prelazi ccinjenica da je najskuplji ovogodissnji transfer njemaccke borusije neven subotich voljan da nastupi za bh. repku, ali ga niko nije kontaktirao (neche me nimalo zaccuditi ako ga uskoro pozovu susjedi preko drine)?
...occito je da su chiri stari dussebrizznici sa strane skrojili spisak - dosta je vala visse ako je od ili je do chire
...dokle tako?
- mire - ložač
#913 Re: Izbor novog selektora fudbalske/nogometne reprezentacije BiH
Ma nije ni bitno da li ga je Ćiro mogao ili nije pozvati, bitno je da taj momak nije nikada pozivan u redove reprezentacije BiH, a navršio je 21.godinu, i da mu je sa srećom u Kanadi.
Nego ne ide mi u glavu nikako ovo raspravljanje o sastavu pozvanih igrača a tema je izbor selektora, kako samo naivno prelazimo odjednom na problem kvalifikacija???!!!!
Pa ljudi moji, jel to neko misli da ćemo mi otići negdje, zato što je doš'o Ćiro ?!!! Taj frajer je došao isključivo zbog dobre dimne zavjese od strane iste gamadi o kojoj mi sada ne komentarišemo, jer došao je Ćiro!!!! Zar nije jasno zašto je došao čovjek koji je vodio Hrvatsku i stručnjak je ( neupitno), ali došao je bez obzira na sve trenere koje BiH izvozi godinama, znamo mi svi da je došao zato što niko ko vrijedi ičemu neće da se igra sa gov**ma u NS/FS BiH.
Meni nije bitan sastav uopšte, i ovi sada kao i oni prije će otići, žao mi je što sam pesimista ali ne mogu ne biti poslije ovolikih nadanja, podmićivanja, lafine, krađe, i sve to fino upakovano u Izvršni odbor - dok se krmci ne oćeraju u tor nemamo mi o čemu pričati.
I na kraju komentar na sastav, prije smo imali Jakirevića ( starog ko Biblija) debitanta
a sad imamo tog golmana ( kakav je da je star je i tačka), koji nešto k'o debituje??? Halo Ćiro pederu pa nismo mi majmuni ako živimo u Bosni, što nisi stare djedove u Hrvatskoj pozivao ?????
Ja bi volio da odu na prvenstvo al' to nije ni naučna fantastika, pa makar se morao izvinjavati javno !!!!
Teško nama sa nama ......
"Bože svega al' pameti najviše" - ovdje ne važi
Nego ne ide mi u glavu nikako ovo raspravljanje o sastavu pozvanih igrača a tema je izbor selektora, kako samo naivno prelazimo odjednom na problem kvalifikacija???!!!!
Pa ljudi moji, jel to neko misli da ćemo mi otići negdje, zato što je doš'o Ćiro ?!!! Taj frajer je došao isključivo zbog dobre dimne zavjese od strane iste gamadi o kojoj mi sada ne komentarišemo, jer došao je Ćiro!!!! Zar nije jasno zašto je došao čovjek koji je vodio Hrvatsku i stručnjak je ( neupitno), ali došao je bez obzira na sve trenere koje BiH izvozi godinama, znamo mi svi da je došao zato što niko ko vrijedi ičemu neće da se igra sa gov**ma u NS/FS BiH.
Meni nije bitan sastav uopšte, i ovi sada kao i oni prije će otići, žao mi je što sam pesimista ali ne mogu ne biti poslije ovolikih nadanja, podmićivanja, lafine, krađe, i sve to fino upakovano u Izvršni odbor - dok se krmci ne oćeraju u tor nemamo mi o čemu pričati.
I na kraju komentar na sastav, prije smo imali Jakirevića ( starog ko Biblija) debitanta
Ja bi volio da odu na prvenstvo al' to nije ni naučna fantastika, pa makar se morao izvinjavati javno !!!!
Teško nama sa nama ......
"Bože svega al' pameti najviše" - ovdje ne važi
-
hali gali halid
#914 Re: Izbor novog selektora fudbalske/nogometne reprezentacije BiH
Ovaj Denis Mujkic dobar golman...Alaime odlazi! (u Izrael) 
-
tazmaniaBAN
#915 Re: Izbor novog selektora fudbalske/nogometne reprezentacije BiH
ma necu nista da komentarisem osim:
BOJKOT
BOJKOT
-
tonyj
#916 Re: Izbor novog selektora fudbalske/nogometne reprezentacije BiH
A 'taš ti bojkotirat'?!?!?!?!tazmaniaBAN wrote:ma necu nista da komentarisem osim:
BOJKOT
-
sl@ven
#917 Re: Izbor novog selektora fudbalske/nogometne reprezentacije BiH
ko bi reko cuda da se dese.....
al dabogda primili osam....
al dabogda primili osam....
- Cellcon
#918 Re: Izbor novog selektora fudbalske/nogometne reprezentacije BiH
Goran Brasnic je vec igrao za BiH pod Sliskovicem!!!mire - ložač wrote:
a sad imamo tog
golmana ( kakav je da je star je i tačka), koji nešto k'o debituje???
Halo Ćiro pederu pa nismo mi majmuni ako živimo u Bosni, što nisi stare
djedove u Hrvatskoj pozivao ?????
Samo onako kazem,vidim da mnogi to neznaju a o njemu pricaju.
-
klixober
#919 Re: Izbor novog selektora fudbalske/nogometne reprezentacije BiH
Koliko je ukupno igrao? 1 minutu da bi se bolje prodao'(ni to mu nije uspjelo)Cellcon wrote:Goran Brasnic je vec igrao za BiH pod Sliskovicem!!!mire - ložač wrote:
a sad imamo tog
-
klixober
#920 Re: Izbor novog selektora fudbalske/nogometne reprezentacije BiH
I pitam se odakle pojedincima da Begovic vise nema pravo nastupa za BiH kada je on prije dvije sedmice izjavio da bi volio igrati za BiH i da bi se odazvao ukoliko dobije poziv? Koliko ja znam nogometno drzavljanstvo se mijenja do 21. godine,ukljucujuci 21. godinu dok ne napuni 22.
- Cellcon
#921 Re: Izbor novog selektora fudbalske/nogometne reprezentacije BiH
Pa samo kazem da ne debituje...
A vidis,ja bi naprimjer pozvao Gianluigi Buffona,ali me niko ne pita...
Last edited by Cellcon on 06/08/2008 15:23, edited 1 time in total.
-
Crvena Tifoza
#922 Re: Izbor novog selektora fudbalske/nogometne reprezentacije BiH
Igrali su Jakirevic i Bajano.Cellcon wrote:Goran Brasnic je vec igrao za BiH pod Sliskovicem!!!mire - ložač wrote:
a sad imamo tog
-
klixober
#923 Re: Izbor novog selektora fudbalske/nogometne reprezentacije BiH
Igrao je i Kerkez pod Sliskovicem,ali je k od igraca.Ovaj Brasnic ako je igrao,a ne znam da jeste jer prvi put cujem za njega i pratio sam svaku utakmicu,sigurno se nije proslavio.Ima 36 godina,brani u Zapresicu.Ako cemo vec nekog anonimusa bolje dati sansu mladim golmanima iz nase lige pred kojima je buducnost.Cellcon wrote:Pa samo kazem da ne debituje...
- Cellcon
#924 Re: Izbor novog selektora fudbalske/nogometne reprezentacije BiH
pa nisam to ni rekao?!Crvena Tifoza wrote:
Igrali su Jakirevic i Bajano.Jel' to sad neko mjerilo?
Nekazem ni da je taj Brasnic dobar.
Fakat je da Hasagic se nije odazvao. Boljih nemamo.Za Begovica neznam nista.Ali ako jos nema fudbalsko drzavljanstvo onda to neide tako brzo.Vidjeli smo procedure kod Pjanica.
- mire - ložač
#925 Re: Izbor novog selektora fudbalske/nogometne reprezentacije BiH
K'o je pročitao moj post jasno mu je šta sam mislio, a i Jakirevića sam pomenuo kao mladi talenat-debitant u "55-oj" zamalo...Crvena Tifoza wrote:Igrali su Jakirevic i Bajano.Cellcon wrote:Goran Brasnic je vec igrao za BiH pod Sliskovicem!!!mire - ložač wrote:
a sad imamo tog
Samo onako kazem,vidim da mnogi to neznaju a o njemu pricaju.Jel' to sad neko mjerilo?
Drugo, nije Ćiro ovo skont'o sam, pa ne može se tu bez ostalih pedera koji su ga doveli ( nije mu ovo trebalo stvarno), koji su strpali lovu u džep.
Još jednom ponavljam " Ćiro pederu skontaj koliki je prosjek godina igrača koji su u zadnjoj godini napustili ovu repku - oprostili se od nje a ti nam uvaljuješ - da ti nije školski drug možda u pitanju, samo fulaš adresu, dom staraca ti je malo niz Miljacku" ?