Real Madrid C.F.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#901 Re: Real Madrid C.F.
Pustite to, penal jes, nije, go jes, nije, idemo dalje, to je proslost, next stop... ATLETICO MADRID! Gradski derbi 
- ultima_palabra
#902 Re: Real Madrid C.F.
Nema prijenosa na Mreži plus, zbog boksa
Osim Ronalda i Albiola (suspendovan) svi spremni za derbi.
-
Danss
#903 Re: Real Madrid C.F.
aaaaaa.... hebo ih boksultima_palabra wrote:Nema prijenosa na Mreži plus, zbog boksa![]()
-
Danss
#904 Re: Real Madrid C.F.
Niko ne kometarise derbi
Pa ja, hoceti vi gledati Valuyeva
Inace, Real nokautirao Atletico, koji je svakako u knock down-u vec neko vrijeme, ali se nasao pametni RAmos
da dobije crveni i sve zakomplikuje.
Btw. javlja mi se stari iz Barcelone, kaze evo me na tekmi, rek'o, vidi mangupa, a ja TV i saltaj. Al' neka je covjek, bio sam i ja na Berbabeu, samo ako bude navijao za Barcelonu, odreci cu ga se preko novina
.
Pa ja, hoceti vi gledati Valuyeva
Inace, Real nokautirao Atletico, koji je svakako u knock down-u vec neko vrijeme, ali se nasao pametni RAmos
Btw. javlja mi se stari iz Barcelone, kaze evo me na tekmi, rek'o, vidi mangupa, a ja TV i saltaj. Al' neka je covjek, bio sam i ja na Berbabeu, samo ako bude navijao za Barcelonu, odreci cu ga se preko novina
- Globus
#905 Re: Real Madrid C.F.
Ne mislis valjda da je iso na Nou Camp da navija za MallorcuDanss wrote:Niko ne kometarise derbi![]()
Pa ja, hoceti vi gledati Valuyeva![]()
Inace, Real nokautirao Atletico, koji je svakako u knock down-u vec neko vrijeme, ali se nasao pametni RAmosda dobije crveni i sve zakomplikuje.
Btw. javlja mi se stari iz Barcelone, kaze evo me na tekmi, rek'o, vidi mangupa, a ja TV i saltaj. Al' neka je covjek, bio sam i ja na Berbabeu, samo ako bude navijao za Barcelonu, odreci cu ga se preko novina.
-
Danss
#906 Re: Real Madrid C.F.
Mog'o je bar biti neutralanGlobus wrote:Ne mislis valjda da je iso na Nou Camp da navija za MallorcuDanss wrote:Niko ne kometarise derbi![]()
Inace, Real nokautirao Atletico, koji je svakako u knock down-u vec neko vrijeme, ali se nasao pametni RAmosda dobije crveni i sve zakomplikuje.
Btw. javlja mi se stari iz Barcelone, kaze evo me na tekmi, rek'o, vidi mangupa, a ja TV i saltaj. Al' neka je covjek, bio sam i ja na Berbabeu, samo ako bude navijao za Barcelonu, odreci cu ga se preko novina.
- ultima_palabra
#907 Re: Real Madrid C.F.
Jebi ga, Ramos krenuo na loptu, zakasnio, dešava se. Ali Pepe, ono je kriminalno, dva gola su samo njegova krivica. Srećom tu je San IkerDanss wrote:Niko ne kometarise derbi![]()
U utorak se brani čast protiv Alcorcona
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#908 Re: Real Madrid C.F.
Mogu li 4 komada za Alcoron...ili mozda 5?! 
- ultima_palabra
#909 Re: Real Madrid C.F.
Casillas, Benzema, Guti, Drenthe, Xabi Alonso and Metzelder did not make the final cut due to a coaching decision.
SQUAD LIST:
Goalkeepers: Dudek, Adan.
Defenders: Arbeloa, Pepe, Marcelo, Albiol, Garay.
Midfielders: Gago, Diarra, Kaka, Lass, Van der Vaart, Granero.
Forwards: Raul, Van Nistelrooy, Higuain.

SQUAD LIST:
Goalkeepers: Dudek, Adan.
Defenders: Arbeloa, Pepe, Marcelo, Albiol, Garay.
Midfielders: Gago, Diarra, Kaka, Lass, Van der Vaart, Granero.
Forwards: Raul, Van Nistelrooy, Higuain.
bumo videli... Mislim da je moguće, ali da odbrana ne primi nijedan?Tomahawk11 wrote:Mogu li 4 komada za Alcoron...ili mozda 5?!
-
Danss
#910 Re: Real Madrid C.F.
hajd sto primaju golove u Primeri, LP, ali moze proci ova bez primljenog gola, pa treceligas dolazi na Berbabeu, i C sastav Reala bi ih trebao razvaliti. Mislim da je ovo prilka da se pokaze snaga, u smislu da stignu razliku od 4 gola. Ali, ako prime gol, e onda 
- burek_in_space
#911 Re: Real Madrid C.F.
Ako sam dobro vidio, vecheras bi trebao biti prenos Real Madrid - Alcoron na Sportklubu, pa eto Madridisti, da znate... 
- do_tokija
#912 Re: Real Madrid C.F.
prica se da ce taj alcotros izvesti drugi sastav jer se cuvaju za lige pa nema potrebe da se prvi tim zamara nakon sto su napravili nedostiznu razliku u prvom mecu!burek_in_space wrote:Ako sam dobro vidio, vecheras bi trebao biti prenos Real Madrid - Alcoron na Sportklubu, pa eto Madridisti, da znate...
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#913 Re: Real Madrid C.F.
ako je takoburek_in_space wrote:Ako sam dobro vidio, vecheras bi trebao biti prenos Real Madrid - Alcoron na Sportklubu, pa eto Madridisti, da znate...
-
Danss
#914 Re: Real Madrid C.F.
Ocekujem izvinjenje poslije utakmicedo_tokija wrote:prica se da ce taj alcotros izvesti drugi sastav jer se cuvaju za lige pa nema potrebe da se prvi tim zamara nakon sto su napravili nedostiznu razliku u prvom mecu!burek_in_space wrote:Ako sam dobro vidio, vecheras bi trebao biti prenos Real Madrid - Alcoron na Sportklubu, pa eto Madridisti, da znate...
- awekenings
#915 Re: Real Madrid C.F.
Poluvrijeme odgledao, nijedne sanse Real nije stvorio .. sramota ... pobjeda je daleko a kamoli prolaz ...
... ove likove treba prebaciti u prvu ligu odmah umjesto Xereza ... 
-
Danss
#916 Re: Real Madrid C.F.
-
flamethrower
#917 Re: Real Madrid C.F.
Cestitam na zasluzenoj pobjedi.
Moram priznati da se pocinjem pribojavati ovog Reala.
Nisu oni toliko naivna ekipa, koliko su na pocetku sezone izgledali.
- cute poison
#918 Re: Real Madrid C.F.
awekenings wrote:Poluvrijeme odgledao, nijedne sanse Real nije stvorio .. sramota ... pobjeda je daleko a kamoli prolaz ...![]()
![]()
Samo mi reci jel' ti dioptrija +12 pa nisi mogao boje raspoznati? Real u prvom poluvremenu imao loptu u posjedu 75%, napadali sa svih strana i ti se nasao pametan da prosipas suplju... Odigrali su fenomenalno cijeli mec, 90 minuta napada, pa ako si gledao onda si i vidio da se Real bukvalno branio na njihovoj polovici. 11 igraca Alcorona na 20 metara stoji, nisu 4 puta centar presli!
- Charuga
- Globalni moderator
#919 Re: Real Madrid C.F.
Pobjedi se ne gleda u zube! Kakva je takva je ali je barem zasluzena .. 
- do_tokija
#920 Re: Real Madrid C.F.
Izvini!Danss wrote:Ocekujem izvinjenje poslije utakmicedo_tokija wrote:prica se da ce taj alcotros izvesti drugi sastav jer se cuvaju za lige pa nema potrebe da se prvi tim zamara nakon sto su napravili nedostiznu razliku u prvom mecu!burek_in_space wrote:Ako sam dobro vidio, vecheras bi trebao biti prenos Real Madrid - Alcoron na Sportklubu, pa eto Madridisti, da znate...
- ultima_palabra
#921 Re: Real Madrid C.F.
Jbg, ovi su odradili što su trebali, odbranili se prvih 20tak minuta, nisu dali publici da se zapali, i onda su i Galacticosi odustali od ćorava posla. Nema veze, onaj poraz od 4-0 je imao pozitivan učinak na ekipu 
- do_tokija
#922 Re: Real Madrid C.F.
flamethrower wrote:Cestitam na zasluzenoj pobjedi.
- cute poison
#923 Re: Real Madrid C.F.
Sta bolan prvih 20 min, branili se k'o Bagdad 90 minuta, 10 igraca cijelu utakmicu bilo na 20 metara, ne znam da li su vise od 5 puta centar presli, i ako jesu to je bilo na srecu. Najveca greska Pellegrinija je sto izbaci Lassanu, a ostavi da igra Gago, taj lik za mene veze nema. Samo faulove pravi i fol se buni da nije nista uradio. Lassana odigrao za 10 kao i vecina igraca. Dudek 6/10, mozda i najgori pojedinac, pasovi kriticni, pregled igre isti...ultima_palabra wrote:Jbg, ovi su odradili što su trebali, odbranili se prvih 20tak minuta, nisu dali publici da se zapali, i onda su i Galacticosi odustali od ćorava posla. Nema veze, onaj poraz od 4-0 je imao pozitivan učinak na ekipu
-
krusty
#924 Re: Real Madrid C.F.
cute poison wrote:Sta bolan prvih 20 min, branili se k'o Bagdad 90 minuta, 10 igraca cijelu utakmicu bilo na 20 metara, ne znam da li su vise od 5 puta centar presli, i ako jesu to je bilo na srecu. Najveca greska Pellegrinija je sto izbaci Lassanu, a ostavi da igra Gago, taj lik za mene veze nema. Samo faulove pravi i fol se buni da nije nista uradio. Lassana odigrao za 10 kao i vecina igraca. Dudek 6/10, mozda i najgori pojedinac, pasovi kriticni, pregled igre isti...ultima_palabra wrote:Jbg, ovi su odradili što su trebali, odbranili se prvih 20tak minuta, nisu dali publici da se zapali, i onda su i Galacticosi odustali od ćorava posla. Nema veze, onaj poraz od 4-0 je imao pozitivan učinak na ekipu
a kako bi to ti igrao da si dobio prvu tekmu 4:0 ?
ti bi rekao ajmo svi u napad izgubite nema veze, napadi se pikaju hahahah
ajde budi realan i priznaj da real ne moze meda protiv trecerazrednih ekipa i to je to... sad ih nesto dizes u nebesa zato sto su napadali 90 minuta ... wow... sto nisu tako odigrali prvu utakmicu ?
- awekenings
#925 Re: Real Madrid C.F.
Druze pregledao citavu tekmu ... prvo poluvrijeme nijedna sansa, posjed jesu imali ali shta imaju od posjeda ... alcaron ili kako se vec zove odlicno se branio i odlicno postavio igru (naravno vise defanzivno) ... drugo poluvrijeme trebali su dati bar jedno 4-5 komada al' shta cesh kad u napadu imash ishabanog Raula i Ruuda ... Alcaron zasluzeno prolazi ...cute poison wrote:awekenings wrote:Poluvrijeme odgledao, nijedne sanse Real nije stvorio .. sramota ... pobjeda je daleko a kamoli prolaz ...![]()
![]()
Samo mi reci jel' ti dioptrija +12 pa nisi mogao boje raspoznati? Real u prvom poluvremenu imao loptu u posjedu 75%, napadali sa svih strana i ti se nasao pametan da prosipas suplju... Odigrali su fenomenalno cijeli mec, 90 minuta napada, pa ako si gledao onda si i vidio da se Real bukvalno branio na njihovoj polovici. 11 igraca Alcorona na 20 metara stoji, nisu 4 puta centar presli!