Real Madrid C.F.

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Tomahawk11
Globalni moderator

#901 Re: Real Madrid C.F.

Post by Tomahawk11 »

Pustite to, penal jes, nije, go jes, nije, idemo dalje, to je proslost, next stop... ATLETICO MADRID! Gradski derbi :D
ultima_palabra

#902 Re: Real Madrid C.F.

Post by ultima_palabra »

Nema prijenosa na Mreži plus, zbog boksa :x
Osim Ronalda i Albiola (suspendovan) svi spremni za derbi.
Danss

#903 Re: Real Madrid C.F.

Post by Danss »

ultima_palabra wrote:Nema prijenosa na Mreži plus, zbog boksa :x
Osim Ronalda i Albiola (suspendovan) svi spremni za derbi.
aaaaaa.... hebo ih boks :x
Danss

#904 Re: Real Madrid C.F.

Post by Danss »

Niko ne kometarise derbi :?:
Pa ja, hoceti vi gledati Valuyeva :D
Inace, Real nokautirao Atletico, koji je svakako u knock down-u vec neko vrijeme, ali se nasao pametni RAmos :x da dobije crveni i sve zakomplikuje.
Btw. javlja mi se stari iz Barcelone, kaze evo me na tekmi, rek'o, vidi mangupa, a ja TV i saltaj. Al' neka je covjek, bio sam i ja na Berbabeu, samo ako bude navijao za Barcelonu, odreci cu ga se preko novina :D .
Globus

#905 Re: Real Madrid C.F.

Post by Globus »

Danss wrote:Niko ne kometarise derbi :?:
Inace, Real nokautirao Atletico, koji je svakako u knock down-u vec neko vrijeme, ali se nasao pametni RAmos :x da dobije crveni i sve zakomplikuje.
Btw. javlja mi se stari iz Barcelone, kaze evo me na tekmi, rek'o, vidi mangupa, a ja TV i saltaj. Al' neka je covjek, bio sam i ja na Berbabeu, samo ako bude navijao za Barcelonu, odreci cu ga se preko novina :D .
Ne mislis valjda da je iso na Nou Camp da navija za Mallorcu :D
Danss

#906 Re: Real Madrid C.F.

Post by Danss »

Globus wrote:
Ne mislis valjda da je iso na Nou Camp da navija za Mallorcu :D
Mog'o je bar biti neutralan :D
ultima_palabra

#907 Re: Real Madrid C.F.

Post by ultima_palabra »

Jebi ga, Ramos krenuo na loptu, zakasnio, dešava se. Ali Pepe, ono je kriminalno, dva gola su samo njegova krivica. Srećom tu je San Iker 8-)
U utorak se brani čast protiv Alcorcona :skoljka:
Tomahawk11
Globalni moderator

#908 Re: Real Madrid C.F.

Post by Tomahawk11 »

Mogu li 4 komada za Alcoron...ili mozda 5?! :roll:
ultima_palabra

#909 Re: Real Madrid C.F.

Post by ultima_palabra »

Casillas, Benzema, Guti, Drenthe, Xabi Alonso and Metzelder did not make the final cut due to a coaching decision.

SQUAD LIST:
Goalkeepers: Dudek, Adan.
Defenders: Arbeloa, Pepe, Marcelo, Albiol, Garay.
Midfielders: Gago, Diarra, Kaka, Lass, Van der Vaart, Granero.
Forwards: Raul, Van Nistelrooy, Higuain.
Tomahawk11 wrote:Mogu li 4 komada za Alcoron...ili mozda 5?! :roll:
bumo videli... Mislim da je moguće, ali da odbrana ne primi nijedan? :run:
Danss

#910 Re: Real Madrid C.F.

Post by Danss »

hajd sto primaju golove u Primeri, LP, ali moze proci ova bez primljenog gola, pa treceligas dolazi na Berbabeu, i C sastav Reala bi ih trebao razvaliti. Mislim da je ovo prilka da se pokaze snaga, u smislu da stignu razliku od 4 gola. Ali, ako prime gol, e onda :skoljka:
burek_in_space

#911 Re: Real Madrid C.F.

Post by burek_in_space »

Ako sam dobro vidio, vecheras bi trebao biti prenos Real Madrid - Alcoron na Sportklubu, pa eto Madridisti, da znate... :D
do_tokija

#912 Re: Real Madrid C.F.

Post by do_tokija »

burek_in_space wrote:Ako sam dobro vidio, vecheras bi trebao biti prenos Real Madrid - Alcoron na Sportklubu, pa eto Madridisti, da znate... :D
prica se da ce taj alcotros izvesti drugi sastav jer se cuvaju za lige pa nema potrebe da se prvi tim zamara nakon sto su napravili nedostiznu razliku u prvom mecu!
Tomahawk11
Globalni moderator

#913 Re: Real Madrid C.F.

Post by Tomahawk11 »

burek_in_space wrote:Ako sam dobro vidio, vecheras bi trebao biti prenos Real Madrid - Alcoron na Sportklubu, pa eto Madridisti, da znate... :D
ako je tako :-D
Danss

#914 Re: Real Madrid C.F.

Post by Danss »

do_tokija wrote:
prica se da ce taj alcotros izvesti drugi sastav jer se cuvaju za lige pa nema potrebe da se prvi tim zamara nakon sto su napravili nedostiznu razliku u prvom mecu!
Ocekujem izvinjenje poslije utakmice :D
awekenings

#915 Re: Real Madrid C.F.

Post by awekenings »

Poluvrijeme odgledao, nijedne sanse Real nije stvorio .. sramota ... pobjeda je daleko a kamoli prolaz ... :lol: :lol: :lol: ... ove likove treba prebaciti u prvu ligu odmah umjesto Xereza ... :D
Danss

#916 Re: Real Madrid C.F.

Post by Danss »

:roll: :sad: :skoljka: sramota!!!!!!
flamethrower

#917 Re: Real Madrid C.F.

Post by flamethrower »

Cestitam na zasluzenoj pobjedi.

Moram priznati da se pocinjem pribojavati ovog Reala.
Nisu oni toliko naivna ekipa, koliko su na pocetku sezone izgledali.
cute poison

#918 Re: Real Madrid C.F.

Post by cute poison »

awekenings wrote:Poluvrijeme odgledao, nijedne sanse Real nije stvorio .. sramota ... pobjeda je daleko a kamoli prolaz ... :lol: :lol: :lol: ... ove likove treba prebaciti u prvu ligu odmah umjesto Xereza ... :D

Samo mi reci jel' ti dioptrija +12 pa nisi mogao boje raspoznati? Real u prvom poluvremenu imao loptu u posjedu 75%, napadali sa svih strana i ti se nasao pametan da prosipas suplju... Odigrali su fenomenalno cijeli mec, 90 minuta napada, pa ako si gledao onda si i vidio da se Real bukvalno branio na njihovoj polovici. 11 igraca Alcorona na 20 metara stoji, nisu 4 puta centar presli!
Charuga
Globalni moderator

#919 Re: Real Madrid C.F.

Post by Charuga »

Pobjedi se ne gleda u zube! Kakva je takva je ali je barem zasluzena .. 8-)
do_tokija

#920 Re: Real Madrid C.F.

Post by do_tokija »

Danss wrote:
do_tokija wrote:
Ocekujem izvinjenje poslije utakmice :D
Izvini!
ultima_palabra

#921 Re: Real Madrid C.F.

Post by ultima_palabra »

Jbg, ovi su odradili što su trebali, odbranili se prvih 20tak minuta, nisu dali publici da se zapali, i onda su i Galacticosi odustali od ćorava posla. Nema veze, onaj poraz od 4-0 je imao pozitivan učinak na ekipu 8-)
do_tokija

#922 Re: Real Madrid C.F.

Post by do_tokija »

flamethrower wrote:Cestitam na zasluzenoj pobjedi.

Moram priznati da se pocinjem pribojavati ovog Reala.
Nisu oni toliko naivna ekipa, koliko su na pocetku sezone izgledali.
:D
cute poison

#923 Re: Real Madrid C.F.

Post by cute poison »

ultima_palabra wrote:Jbg, ovi su odradili što su trebali, odbranili se prvih 20tak minuta, nisu dali publici da se zapali, i onda su i Galacticosi odustali od ćorava posla. Nema veze, onaj poraz od 4-0 je imao pozitivan učinak na ekipu 8-)
Sta bolan prvih 20 min, branili se k'o Bagdad 90 minuta, 10 igraca cijelu utakmicu bilo na 20 metara, ne znam da li su vise od 5 puta centar presli, i ako jesu to je bilo na srecu. Najveca greska Pellegrinija je sto izbaci Lassanu, a ostavi da igra Gago, taj lik za mene veze nema. Samo faulove pravi i fol se buni da nije nista uradio. Lassana odigrao za 10 kao i vecina igraca. Dudek 6/10, mozda i najgori pojedinac, pasovi kriticni, pregled igre isti...
krusty

#924 Re: Real Madrid C.F.

Post by krusty »

cute poison wrote:
ultima_palabra wrote:Jbg, ovi su odradili što su trebali, odbranili se prvih 20tak minuta, nisu dali publici da se zapali, i onda su i Galacticosi odustali od ćorava posla. Nema veze, onaj poraz od 4-0 je imao pozitivan učinak na ekipu 8-)
Sta bolan prvih 20 min, branili se k'o Bagdad 90 minuta, 10 igraca cijelu utakmicu bilo na 20 metara, ne znam da li su vise od 5 puta centar presli, i ako jesu to je bilo na srecu. Najveca greska Pellegrinija je sto izbaci Lassanu, a ostavi da igra Gago, taj lik za mene veze nema. Samo faulove pravi i fol se buni da nije nista uradio. Lassana odigrao za 10 kao i vecina igraca. Dudek 6/10, mozda i najgori pojedinac, pasovi kriticni, pregled igre isti...

a kako bi to ti igrao da si dobio prvu tekmu 4:0 ?

ti bi rekao ajmo svi u napad izgubite nema veze, napadi se pikaju hahahah

ajde budi realan i priznaj da real ne moze meda protiv trecerazrednih ekipa i to je to... sad ih nesto dizes u nebesa zato sto su napadali 90 minuta ... wow... sto nisu tako odigrali prvu utakmicu ? :D
awekenings

#925 Re: Real Madrid C.F.

Post by awekenings »

cute poison wrote:
awekenings wrote:Poluvrijeme odgledao, nijedne sanse Real nije stvorio .. sramota ... pobjeda je daleko a kamoli prolaz ... :lol: :lol: :lol: ... ove likove treba prebaciti u prvu ligu odmah umjesto Xereza ... :D

Samo mi reci jel' ti dioptrija +12 pa nisi mogao boje raspoznati? Real u prvom poluvremenu imao loptu u posjedu 75%, napadali sa svih strana i ti se nasao pametan da prosipas suplju... Odigrali su fenomenalno cijeli mec, 90 minuta napada, pa ako si gledao onda si i vidio da se Real bukvalno branio na njihovoj polovici. 11 igraca Alcorona na 20 metara stoji, nisu 4 puta centar presli!
Druze pregledao citavu tekmu ... prvo poluvrijeme nijedna sansa, posjed jesu imali ali shta imaju od posjeda ... alcaron ili kako se vec zove odlicno se branio i odlicno postavio igru (naravno vise defanzivno) ... drugo poluvrijeme trebali su dati bar jedno 4-5 komada al' shta cesh kad u napadu imash ishabanog Raula i Ruuda ... Alcaron zasluzeno prolazi ... :thumbup:
Post Reply