SVAKA CAST PRAVIM BORCIMA I HEROJIMA!!
OBILJEZAVANJE PROTESTOM 1.MARTA u 13h ispred Katedrale
- Šapat
POVODOM SAOPSTENJA KO BO KS, gosp. Dragan Vikic, kao i njegov zamjenik, a svi znamo ko su oni i koja je boracka organizacija "njihova", kazu da do jutros nisu imali pojma ni o kakvom sastanku BO KS, kao ni o bilo kakvom saopstenju, a pogotovo da oni ni u kojem slucaju ne stoje iza onakvog saopstenja i jos ga manje podrzavaju!

Last edited by Šapat on 28/02/2008 12:43, edited 2 times in total.
- uvjek dobar gost
...............
Svaka čast Vikiću.... svaka čast... nek se zna ko su pravi borci i heroji.. koji uvijek stoje uz svoje građane........
Svaka čast Vikiću.... svaka čast... nek se zna ko su pravi borci i heroji.. koji uvijek stoje uz svoje građane........
Last edited by uvjek dobar gost on 28/02/2008 12:55, edited 1 time in total.
-
damirm
Hajde objasni narodu! Bilo bi lijepo da D.Vikic sve ovo javno potvrdi. Njegova sutnja, kao i sutnja svih drugih organizacija koje nisu znale, samo potvrdjuje ovo sto su protiv nas naprkeljali.Šapat wrote:POVODOM SAOPSTENJA KO BO KS, gosp. Dragan Vikic, kao i njegov zamjenik, a svi znamo ko su oni i koja je boracka organizacija "njihova", kazu da do jutros nisu imali pojma ni o kakvom sastanku BO KS, kao ni o bilo kakvom saopstenju, a pogotovo da oni ni u kojem slucaju ne stoje iza onakvog saopstenja i jos ga manje podrzavaju!
Po njihovim rijecima, to saopstenje je klasicni naruceni politicarski pamlfet koji nema blage veze sa vecinom pobrojanih BO KS, i oni se zestoko ogradjuje od takvih izjava jer, kako kazu, oni se nisu borili protiv ovog naroda ni u ratu, pa nece ni sada!!
- Šapat
Koliko je meni poznato, on i zamjenik se u ovom momentu zestoko obracunavaju sa raznoraznim "vodjama" BO preko telefona, ali sumnjam da ce sve ovo proci bez njegovog javnog istupa. Polako...covjek je sada maximalno iznerviran...pustite ga da se malo smiri, pa cemo vidjeti sta ce biti.
-
Vingo
Pa meni ovo gore i zvuci kao javno saopcenje koje je (ili ce) biti objavlejno. Jel tako shapat?damirm wrote:Hajde objasni narodu! Bilo bi lijepo da D.Vikic sve ovo javno potvrdi. Njegova sutnja, kao i sutnja svih drugih organizacija koje nisu znale, samo potvrdjuje ovo sto su protiv nas naprkeljali.Šapat wrote:POVODOM SAOPSTENJA KO BO KS, gosp. Dragan Vikic, kao i njegov zamjenik, a svi znamo ko su oni i koja je boracka organizacija "njihova", kazu da do jutros nisu imali pojma ni o kakvom sastanku BO KS, kao ni o bilo kakvom saopstenju, a pogotovo da oni ni u kojem slucaju ne stoje iza onakvog saopstenja i jos ga manje podrzavaju!
Po njihovim rijecima, to saopstenje je klasicni naruceni politicarski pamlfet koji nema blage veze sa vecinom pobrojanih BO KS, i oni se zestoko ogradjuje od takvih izjava jer, kako kazu, oni se nisu borili protiv ovog naroda ni u ratu, pa nece ni sada!!
-
Nevidljiva Pilotkinja
dragi i drage, pozdrav svima
leci i plakati su gotovi, pa bi bilo dobro da se organiziramo danas za podjelu istih...
leci i plakati su gotovi, pa bi bilo dobro da se organiziramo danas za podjelu istih...
-
damirm
Razumijem. Ako je kao sto kazes, a vjerujem da jeste, covjek se mora javno ograditi jer je u njegovo ime nesto javno receno.Šapat wrote:koliko je meni poznato, on i zamjenik se u ovom momentu zestoko obracunavaju sa raznoraznim "vodjam" BO preko telefona, ali sumnjam da ce sve ovo proci bez njegovog javnog istupa. Polako...covjek je sada maximalno iznerviran...pustite ga da se malo smiri pa cemo vidjeti sta ce biti.
- vjesticanametli
DRAGANE TEBI I TVOJIM BORCIMA SVAKA CAST

- johnnykola
dje je ovo izletilo?Šapat wrote:POVODOM SAOPSTENJA KO BO KS, gosp. Dragan Vikic, kao i njegov zamjenik, a svi znamo ko su oni i koja je boracka organizacija "njihova", kazu da do jutros nisu imali pojma ni o kakvom sastanku BO KS, kao ni o bilo kakvom saopstenju, a pogotovo da oni ni u kojem slucaju ne stoje iza onakvog saopstenja i jos ga manje podrzavaju!
SVAKA CAST PRAVIM BORCIMA I HEROJIMA!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Last edited by johnnykola on 28/02/2008 12:56, edited 1 time in total.
- Soul_Sista
..izgleda da se ovom Celi dobro stolica zaljuljala.. 
- vjesticanametli
VIKICU DODI U SUBOTU I POVEDU RULJU 
- suncica24
- O'zone
- Globalni moderator
Gospođa Bahra Kituša utvrdi da mi nismo Sarajlije nego iz drugih gradova te da smo došli ovdje da podrivamo kantonalni sistem i demokratski izabranu vlast.
E gospođo Bahro volio bih da ti pošaljem svoj rodni list
- Šapat
- vjesticanametli
BAHRO SUNCE LI TI
JA SAM RODZENA a i da nisam boli te.
VLADOOOOOOO PADAJ
STOKO JEDNA
VLADOOOOOOO PADAJ
- alica.k
sad to hocu da kazem :s pa jel ona zdrava u mozak.O'zone wrote:Gospođa Bahra Kituša utvrdi da mi nismo Sarajlije nego iz drugih gradova te da smo došli ovdje da podrivamo kantonalni sistem i demokratski izabranu vlast.
pa niko ovdje nije normalan.
cuj sto oni ne protestuju u svom gradu? oooooooooooj
-
neoxxx
Ma sramota! Ko li ce se samo oglasiti u ime onih silnih momaka koji leze po grobljima sirom zemlje... Tugo moja, nikakvog postovanja ni prema mrtvima nemaju ti skorojevici, lazljivci i prevrtljivci. Oni nesto osudjuju
Gdje li se borio taj Begovic da mi je samo znat'
A ako Vikic sam sebe ne iznevjeri (sto je stvarno malo vjerovatno) cut ce svog Boga BO KS!
A ako Vikic sam sebe ne iznevjeri (sto je stvarno malo vjerovatno) cut ce svog Boga BO KS!
- uvjek dobar gost
Mafijaško, familijarni sistem zasnovan na stranačkoj pripadnosti i podobnosti... to mi hoćemo da rušimo a ne da podrivamo...
Ja sam se rodio u Sarajevu gospođo Bahro, a šta i da nisam...
Kojim se argumentima samo služi ova banda....
Ja sam se rodio u Sarajevu gospođo Bahro, a šta i da nisam...
Kojim se argumentima samo služi ova banda....
Last edited by uvjek dobar gost on 28/02/2008 12:16, edited 1 time in total.
-
superjunak