Ljubav je....

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
callmethebreeeze

#901 Re: Ljubav je....

Post by callmethebreeeze »

zapadjeboljiodnas wrote:ja sam jednoj curi nekad proslog decembra kupio 120km cvijece i ona uz to prekide nam vezu hahaha, ja fino otisao i rekao, haj vracaj to cvijece, ko je j'ebe, al upravu ste, to te nauci lekciju kao nista..

uz to bi rekao da se ne slazem sa udaranjem zena ali na balkanu zene su iskvarene isto kao i muskarci zato shvatam muskarce koji udaraju zene, i sve ima vrlo dobar razlog, tako da razumijem sto ima nasilja nad zenama u bosni ali se ne slazem ni sa muskarcima koji samaraju zene niti sa iskvarenim zenama
doktore, sta cemo s ovim?
:D :D :D
burek_in_space

#902 Re: Ljubav je....

Post by burek_in_space »

callmethebreeeze wrote:
zapadjeboljiodnas wrote:ja sam jednoj curi nekad proslog decembra kupio 120km cvijece i ona uz to prekide nam vezu hahaha, ja fino otisao i rekao, haj vracaj to cvijece, ko je j'ebe, al upravu ste, to te nauci lekciju kao nista..

uz to bi rekao da se ne slazem sa udaranjem zena ali na balkanu zene su iskvarene isto kao i muskarci zato shvatam muskarce koji udaraju zene, i sve ima vrlo dobar razlog, tako da razumijem sto ima nasilja nad zenama u bosni ali se ne slazem ni sa muskarcima koji samaraju zene niti sa iskvarenim zenama
doktore, sta cemo s ovim?
:D :D :D
Joj breeze,evo kontam i ja shta cemo. :-)

Nije da ne shvatam ono shto zheli da kazhe,ali moramo ga nauchiti da se zhene smiju "udarati" samo i jedino kada one to zhele,i na posebno predvidjenim mjestima! :oops:
tuberan_1

#903 Re: Ljubav je....

Post by tuberan_1 »

.
Last edited by tuberan_1 on 29/02/2012 12:27, edited 1 time in total.
callmethebreeeze

#904 Re: Ljubav je....

Post by callmethebreeeze »

tuberan_1 wrote:ma to je meni drugi put bio,ne treba ni hvala ali takvi komentari zaista nisu potrebni.govorio sam joj da cu je pljunuti,ali ko sto ti rece nema smisla,nego furaj dalje,a ona ce dobiti sto je zasluzila ali od jednog drugog,koji nece imati milosti...
nista s tim ne bi postigao. ne valja se tuci, samo goni od sebe...
:oops:
PalaSa Marsa

#905 Re: Ljubav je....

Post by PalaSa Marsa »

tuberan_1 wrote:ljubav je kad joj poklonis onoliko ruza kolko ona ima godina(29)a ona kaze da iste smrde kao govno...:(
:shock: Auh..sta je ovo, :roll: nikad prije nisam cula nesto ovako, ma ni slicno :roll: :-) za npovjerovat' :zoka:
[Matrix]

#906 Re: Ljubav je....

Post by [Matrix] »

Ljubav je odgovornost za drugog.
zelenashica

#907 Re: Ljubav je....

Post by zelenashica »

ljubav je kad i budan sanjaš
HAVANA

#908 Re: Ljubav je....

Post by HAVANA »

PalaSa Marsa wrote:
tuberan_1 wrote:ljubav je kad joj poklonis onoliko ruza kolko ona ima godina(29)a ona kaze da iste smrde kao govno...:(
:shock: Auh..sta je ovo, :roll: nikad prije nisam cula nesto ovako, ma ni slicno :roll: :-) za npovjerovat' :zoka:

Zajeba se ti haveru,kuš godine spominjat. :lol:
PalaSa Marsa

#909 Re: Ljubav je....

Post by PalaSa Marsa »

Ne kontam, kako nekom moze cvijece "smrdit' na hm"..fakat.. :roll:
zelenashica

#910 Re: Ljubav je....

Post by zelenashica »

zoom66 wrote:
PalaSa Marsa wrote:Ne kontam, kako nekom moze cvijece "smrdit' na hm"..fakat.. :roll:
jedino ako jo buket nije urucio u nekoj venecijanskoj gondoli :D a kanal u veneciji fakat velicanstveno dismr. :D no, bez obzira sto dismr, romantika je samo taka :thumbup: :D :D
samo nemeRem vjerovat da ima žena koje ne vole romantiku :sad: ukaljaše obraz nama ostalima :oops:
lolita_xx

#911 Re: Ljubav je....

Post by lolita_xx »

zelenashica wrote: samo nemeRem vjerovat da ima žena koje ne vole romantiku :sad: ukaljaše obraz nama ostalima :oops:
za nekog je romantika to, za nekog nesto drugo. ne mozemo svi isto voljeti, kontas?
zelenashica

#912 Re: Ljubav je....

Post by zelenashica »

zoom66 wrote:
zelenashica wrote:
zoom66 wrote: jedino ako jo buket nije urucio u nekoj venecijanskoj gondoli :D a kanal u veneciji fakat velicanstveno dismr. :D no, bez obzira sto dismr, romantika je samo taka :thumbup: :D :D
samo nemeRem vjerovat da ima žena koje ne vole romantiku :sad: ukaljaše obraz nama ostalima :oops:
hajd ba, bed tajming imo momak. cura mu mozda imala pms, ovo ono...:D nemoj odmah tako :) :D
ma i da je u klimaksu vala ne treba romantiku zanemarit :D a ni taktiku :oops:
zelenashica

#913 Re: Ljubav je....

Post by zelenashica »

zoom66 wrote:
zelenashica wrote: a ni taktiku :oops:
jer se karijera zavrshi tamo shto se rimuje sa gornjim :D
:lol: :lol: :lol: i meni to nampalo pa krenuh u rime :D
seln

#914 Re: Ljubav je....

Post by seln »

Ljubav je kopile seksualnog nagona i potrebe za sigurnoscu.
PalaSa Marsa

#915 Re: Ljubav je....

Post by PalaSa Marsa »

seln wrote:Ljubav je kopile seksualnog nagona i potrebe za sigurnoscu.
Jeste vjerovatno, ako silujes ljubav :-) :D
Daphna

#916 Re: Ljubav je....

Post by Daphna »

Image
Latina
Location: I'd ratha' be hated 4 who I am, than loved 4 who I'm not.

#917 Re: Ljubav je....

Post by Latina »

Ljubav je...

tuberan_1

#918 Re: Ljubav je....

Post by tuberan_1 »

.
Last edited by tuberan_1 on 29/02/2012 12:29, edited 1 time in total.
Latina
Location: I'd ratha' be hated 4 who I am, than loved 4 who I'm not.

#919 Re: Ljubav je....

Post by Latina »

kolega

#920 Re: Ljubav je....

Post by kolega »

Daphna wrote:Image
joj, želim ove ptičice da ih pazim i mazim, i njegujem njihova perca :D
Lucie

#921 Re: Ljubav je....

Post by Lucie »

samo nemeRem vjerovat da ima žena koje ne vole romantiku ukaljaše obraz nama ostalima
u poklanjanju cveca nevidim nista bas romanticno, to je sasvim normalna stvar. ljuti me ako neko kupuje ruze jer je to neko klise. bas i pokloniti cvece treba mastu. I romantika ... licno neznam ni jednu zenu oko mene koja se trga na komade od neke romantike. mozda je to zbog godina. mozda u sa 2O godina smo citali knige i patile od romantike ali sa trideset godina UFFF suvisna stvar. kosta vremena i jos to pretrpiti.

Prije mjesec sam Isla za ZG gledati izlozbu pasa, isao sa mnom jedan veoma sexi "prijatelj" nekih 28 godina. Bio je super vikend napokon se na autu mogao sklopiti krov i uzivati, mogli smo ici sa prijateljima na veceru,na pice ali kada sam ga pitala sta zeli. On bi u prirodu, falilo malo da se srusim na pod i kada sam u stiklama se borila sa travom na jarunu i kada sam morala pratiti zalazak sunca nad rjekom. Rekla sam da mladi momci nisu nista za mene :lol: :lol: :lol:
kolega

#922 Re: Ljubav je....

Post by kolega »

pretpostavljam, ti si čehinja? :)
Ady_2007

#923 Re: Ljubav je....

Post by Ady_2007 »

ma ljubav je bezzzze stvar :) ja sam odlucio da probam i et kao bio 6 mjeseci u vezi i skonto da je ljubav bezveze stvar ... samo sex sex i sex nista vise ebo ljubav :P
zelenashica

#924 Re: Ljubav je....

Post by zelenashica »

Lucie wrote:
samo nemeRem vjerovat da ima žena koje ne vole romantiku ukaljaše obraz nama ostalima
u poklanjanju cveca nevidim nista bas romanticno, to je sasvim normalna stvar. ljuti me ako neko kupuje ruze jer je to neko klise. bas i pokloniti cvece treba mastu. I romantika ... licno neznam ni jednu zenu oko mene koja se trga na komade od neke romantike. mozda je to zbog godina. mozda u sa 2O godina smo citali knige i patile od romantike ali sa trideset godina UFFF suvisna stvar. kosta vremena i jos to pretrpiti.

Prije mjesec sam Isla za ZG gledati izlozbu pasa, isao sa mnom jedan veoma sexi "prijatelj" nekih 28 godina. Bio je super vikend napokon se na autu mogao sklopiti krov i uzivati, mogli smo ici sa prijateljima na veceru,na pice ali kada sam ga pitala sta zeli. On bi u prirodu, falilo malo da se srusim na pod i kada sam u stiklama se borila sa travom na jarunu i kada sam morala pratiti zalazak sunca nad rjekom. Rekla sam da mladi momci nisu nista za mene :lol: :lol: :lol:
meni ni sa 30 romantika nije suvišna..........samo ne doživljavamo je očito svi isto.......
tuberan_1

#925 Re: Ljubav je....

Post by tuberan_1 »

.
Last edited by tuberan_1 on 29/02/2012 12:29, edited 1 time in total.
Post Reply