Sa-x liga, komentari

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
vjecnobordo

Post by vjecnobordo »

elSaik wrote:
vjecnobordo wrote: haj evo sad gledam sve parove koje je Neelix igro, pa skontam da je ipak sve regularno, jbg čovjek nije imao sreće: Da znaš, elSaik da pratim ova sva desavanja, pa ako bude sta sumljivo......... :D
Ne sumnjam da pratiš. :D
Samo pripazi, osjetim li kakvog puštanja međedu u vašoj tekmi, letiš iz Lige. :lol:
Ma i ovako i onako nemam ja nafake u gostima, a da pustim tebe??? :D :D Ja mislimda bi ti to obezbjedilo titulu
elSaik

Post by elSaik »

vjecnobordo wrote:
elSaik wrote:
vjecnobordo wrote: haj evo sad gledam sve parove koje je Neelix igro, pa skontam da je ipak sve regularno, jbg čovjek nije imao sreće: Da znaš, elSaik da pratim ova sva desavanja, pa ako bude sta sumljivo......... :D
Ne sumnjam da pratiš. :D
Samo pripazi, osjetim li kakvog puštanja međedu u vašoj tekmi, letiš iz Lige. :lol:
Ma i ovako i onako nemam ja nafake u gostima, a da pustim tebe??? :D :D Ja mislimda bi ti to obezbjedilo titulu
Pustiš? Pa zar ne viđaš u ka'koj sam formi? :lol:
cyprus

Post by cyprus »

Joooooooooo, zabio sam petobu. :D :D I to lideru. :D

Nevjerovatno efikasno kolo, borba za prvaka se zahuhtava, kao i borba sa opstanak, s tim što je Neelix sad u jako jako teško poziciji. Trenutno sam u nekoj žurbi pa tabelu neću moć postavit prije ponoći najvjerovatnije, ali budite sigurni da sutrašnja zora neće osvanut bez tabele i parova sljedećeg kola. :D
elSaik

Post by elSaik »

Nego, de ljudi vidite ima li ko zainteresovan za iduću sezonu. Fale nam još 3 igrača da napravimo jednu ligu od 16 klubova i onda se podijelimo u dvije po 8. :D
vjecnobordo

Post by vjecnobordo »

@cyprus zar ja nisam izgubio 4-3, a ne 3-2, haj prebroj jos jednom :D :D , a naći će se ovi kandidati, samo nebi bio fazon ostaviti 11. i 12. ekipu iz ovog prvenstav da i sljedece godine igra u najelitnijem takmicenju :D
darius_maximus

Post by darius_maximus »

vjecnobordo wrote:darius, jes bilo gutavo :) i zabijem tri gola u goszima i ostanem bez bodova i nek se sad nađe onaj pametni cyprus da kaže da imam sreće. Uz ova 3 gola sam pogodio i mislim 3-4 stative :D , ali se one ne broje. Izgleda da je ovo bilo jako atraktivno kolo sa puno golova.
CESTITKE darius na pobjedi, a ja nastavljam po starom: KUĆA 3 boda, u GOSTIMA krompir.
@ vjecnobordo

Mora se reci da je ova nasa tekma bila fenomenalna... Ja vodio 2:0 na poluvremenu, ali jos sam sinoc rekao da ne podcjenjujem protivnika i da treba i u drugom poluvremenu odrzati tempo... Odbrana je napravila nekoliko gresaka u nastavku, ali na svu srecu, napadaci su bili raspolozeni... ;) :-) :D
Svaka cast na pruzenom zalaganju, malo je falilo da iscupas bod...

@cyprus, vidio sam da je darius_maximus-vjecnobordo 3:2 zapisana, a ustvari je zavrseno 4:3, cisto ako bude trebalo za gol razliku... ;) :D
elSaik

Post by elSaik »

vjecnobordo wrote:a naći će se ovi kandidati, samo nebi bio fazon ostaviti 11. i 12. ekipu iz ovog prvenstav da i sljedece godine igra u najelitnijem takmicenju :D
Pa kako ćeš?
Ili izbaciti zadnja 4 (nenajavljeno) iz Lige i igrati dvije sa 8 ili fino sve skupiti odigrati jednu epsku sezonu (baš nešto kao i kad se premijer liga igrala prvi put) i onda poslije nje fino 8 dolje, 8 gore (najavljeno). ;)
elSaik

Post by elSaik »

Image

Kod mene je u bazi podataka upisano Darius_maximus - vjecnobordo 4:3.
vjecnobordo

Post by vjecnobordo »

elSaik wrote:
vjecnobordo wrote:a naći će se ovi kandidati, samo nebi bio fazon ostaviti 11. i 12. ekipu iz ovog prvenstav da i sljedece godine igra u najelitnijem takmicenju :D
Pa kako ćeš?
Ili izbaciti zadnja 4 (nenajavljeno) iz Lige i igrati dvije sa 8 ili fino sve skupiti odigrati jednu epsku sezonu (baš nešto kao i kad se premijer liga igrala prvi put) i onda poslije nje fino 8 dolje, 8 gore (najavljeno). ;)
A nije nevrijeme ni sad najavtit da 4 ispadaju :D , iako bih ja tad dosao u tešku situaciju, ali eto. Zasto onda ne igrati premier ligu sa 10, a 2.ligu sa 6 klubova, samo prvu sezonu, a onda reducirati, jer jebes onda ovu ligu, ako nema nikakav značaj ili bio 2. ili 12. :D
elSaik

Post by elSaik »

vjecnobordo wrote:
elSaik wrote:
Pa kako ćeš?
A nije nevrijeme ni sad najavtit da 4 ispadaju :D , iako bih ja tad dosao u tešku situaciju, ali eto. Zasto onda ne igrati premier ligu sa 10, a 2.ligu sa 6 klubova, samo prvu sezonu, a onda reducirati, jer jebes onda ovu ligu, ako nema nikakav značaj ili bio 2. ili 12. :D
Ne znam. Glupo mi je pravo da nenajavljeno raja igra drugu ligu, jer je ovo ipak prva sezona u kojoj je, ruku na srce, bilo dosta nepravilnosti, nepojavljivanja igrača i tako dalje... Ma vidjet ćemo, šta većina bude predlagala... :D
Neelix

Post by Neelix »

ja necu igrat sljedecu sezonu :D zivciram se samo beze, odustao bih davno al eto reko da ne ispadnem supak, odigracu do kraja :D
vjecnobordo

Post by vjecnobordo »

SAD NESTO KONTAM I VIDIM DA elSaik IGRA POTPUNO PROTIV MENE. U GOL-RAZLICI MI PISE 22-22, A AKO POGLEDAMO STATISTIKU PRIJE OVOG KOLA VIDIMO DA SAM IMAO 20 POSTIGNUTIH GOLOVA + SAD OVA 3 TO JE elSaik 23. DALJE, NISAM SIGURAN DA LI PREDNOST U PRAVILNIKU IMA MEĐUSOBNI DUEL ILI GOL-RAZLIKA. AKO ME PAMĆENJE DOBRO SLUŽI TREBALO BI DA JE MEĐUSOBNI OMJER GLAVNI, PA PREMA TOME NA TABELI BIH TREBAO BITI PLASIRAN 2 MJESTA VIŠE( NEMOJTE SAMO ONE GLUPOSTI DA JE SAD VAKO, A KAD BUDE KRAJ DA SE GLEDA MEĐUSOBNI)
vjecnobordo

Post by vjecnobordo »

Neelix wrote:ja necu igrat sljedecu sezonu :D zivciram se samo beze, odustao bih davno al eto reko da ne ispadnem supak, odigracu do kraja :D
e sad, zbog ovog se ja brinem jel elSaik regularno dobio u posljednjem kolu??? :D :D :D Ali, Neelixe nisi valjda "izdajnik roda svoga", nisi valjda ovog manijaka pustio da pobjedi??? :D :D :D
Neelix

Post by Neelix »

vjecnobordo wrote:
Neelix wrote:ja necu igrat sljedecu sezonu :D zivciram se samo beze, odustao bih davno al eto reko da ne ispadnem supak, odigracu do kraja :D
e sad, zbog ovog se ja brinem jel elSaik regularno dobio u posljednjem kolu??? :D :D :D Ali, Neelixe nisi valjda "izdajnik roda svoga", nisi valjda ovog manijaka pustio da pobjedi??? :D :D :D
nikad :shock:
elSaik

Post by elSaik »

vjecnobordo wrote:SAD NESTO KONTAM I VIDIM DA elSaik IGRA POTPUNO PROTIV MENE. U GOL-RAZLICI MI PISE 22-22, A AKO POGLEDAMO STATISTIKU PRIJE OVOG KOLA VIDIMO DA SAM IMAO 20 POSTIGNUTIH GOLOVA + SAD OVA 3 TO JE elSaik 23. DALJE, NISAM SIGURAN DA LI PREDNOST U PRAVILNIKU IMA MEĐUSOBNI DUEL ILI GOL-RAZLIKA. AKO ME PAMĆENJE DOBRO SLUŽI TREBALO BI DA JE MEĐUSOBNI OMJER GLAVNI, PA PREMA TOME NA TABELI BIH TREBAO BITI PLASIRAN 2 MJESTA VIŠE( NEMOJTE SAMO ONE GLUPOSTI DA JE SAD VAKO, A KAD BUDE KRAJ DA SE GLEDA MEĐUSOBNI)
Jarane, nađi grešku i ispravit ću je. Meni je mrsko u ova doba...

Image

Što se tabele tiče, napisao sam bio odavno da je moja tabela nezvanična i u njoj prednost ima gol-razlika da ne bih stalno morao provjeravati međusobne. ;)
cyprus

Post by cyprus »

vjecnobordo wrote:@cyprus zar ja nisam izgubio 4-3, a ne 3-2, haj prebroj jos jednom :D :D , a naći će se ovi kandidati, samo nebi bio fazon ostaviti 11. i 12. ekipu iz ovog prvenstav da i sljedece godine igra u najelitnijem takmicenju :D
Jah upravu si, prebrojo sam ja dobro bio, al nešto me prenese pa prepisah rezultat iznad. Eto, sad je valjda OK. :D
cyprus

Post by cyprus »

Sljedeće kolo donosi nam direktni duel međeda i elSaika, kao i fenjeraša Edoxxxa i avenged_sevenfila. Biće interesantno. :D
Hantraga

Post by Hantraga »

cyprus wrote:Sljedeće kolo donosi nam direktni duel međeda i elSaika, kao i fenjeraša Edoxxxa i avenged_sevenfila. Biće interesantno. :D
17 kolo:

Jaguar84 - Neelix
avenged_sevenfil - Edoxxx
Patron of Formello - darius_maximus
vjecnobordo - van Basten
Hantraga - Hantraga :lol:
and1medjed - elSaik
I naravno ja igram protiv samog sebe...ccccc
Sta je sad ovo, jel ja treba da izvedem juniorsku ekipu da igra protiv seniora... :lol:
De ba ljudi uzobiljite se, ako hocete da ova liga lici na nesto...Pa nemozemo vako u evropu... :D
elSaik

Post by elSaik »

Hantraga wrote: I naravno ja igram protiv samog sebe...ccccc
Sta je sad ovo, jel ja treba da izvedem juniorsku ekipu da igra protiv seniora... :lol:
De ba ljudi uzobiljite se, ako hocete da ova liga lici na nesto...Pa nemozemo vako u evropu... :D
Ma to cyprusa strah da ti se suprostavi. Vidiš da bi on najradije preskočio iduće kolo. :lol:

Igraš protiv njega. ;)
cyprus

Post by cyprus »

Hantraga wrote:
cyprus wrote:Sljedeće kolo donosi nam direktni duel međeda i elSaika, kao i fenjeraša Edoxxxa i avenged_sevenfila. Biće interesantno. :D
17 kolo:

Jaguar84 - Neelix
avenged_sevenfil - Edoxxx
Patron of Formello - darius_maximus
vjecnobordo - van Basten
Hantraga - Hantraga :lol:
and1medjed - elSaik
I naravno ja igram protiv samog sebe...ccccc
Ma joj, ko radi taj griješi. :lol:
cyprus

Post by cyprus »

Šta ono samo troje postavilo prognoze a sutra se igra. De ba ljudi angažujte se :-) :D .
elSaik

Post by elSaik »

Poslije tekmi Bundeslige...

and1medjed - elSaik 0:1

Međed pao na bonus paru... :D
Jest' da ne volim unaprijed ništa da govorim, ali bit će gusto, bit će 0:2. :lol:
Last edited by elSaik on 08/12/2007 17:31, edited 1 time in total.
vjecnobordo

Post by vjecnobordo »

elSaik wrote:Poslije tekmi Bundeslige...

and1medjed - elSaik 0:1

Međed pao na bonus tipu... :D
Jest' da ne volim unaprijed ništa da govorim, ali bit će gusto, bit će 0:2. :lol:
joj međeda, ko da sa svemira daje prognoze :roll: :roll: :roll: zna da je Bayern sigran 2% i igra, e vala međede........
elSaik

Post by elSaik »

Pogled na statistike mi je otkrio da je Patron of Formello napravio seriju od 3 neriješena rezultata, što je novi rekord. Također, već 6 tekmi nije poražen. :thumbup:
darius_maximus

Post by darius_maximus »

elSaik wrote:Pogled na statistike mi je otkrio da je Patron of Formello napravio seriju od 3 neriješena rezultata, što je novi rekord. Također, već 6 tekmi nije poražen. :thumbup:
Polako, jos nije nista gotovo, kod nas ce izgleda biti napeto do zadnjih sekundi... ;) :-) :D
Post Reply