Ma i ovako i onako nemam ja nafake u gostima, a da pustim tebe???elSaik wrote:Ne sumnjam da pratiš.vjecnobordo wrote: haj evo sad gledam sve parove koje je Neelix igro, pa skontam da je ipak sve regularno, jbg čovjek nije imao sreće: Da znaš, elSaik da pratim ova sva desavanja, pa ako bude sta sumljivo.........![]()
Samo pripazi, osjetim li kakvog puštanja međedu u vašoj tekmi, letiš iz Lige.
Sa-x liga, komentari
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
-
vjecnobordo
-
elSaik
Pustiš? Pa zar ne viđaš u ka'koj sam formi?vjecnobordo wrote:Ma i ovako i onako nemam ja nafake u gostima, a da pustim tebe???elSaik wrote:Ne sumnjam da pratiš.vjecnobordo wrote: haj evo sad gledam sve parove koje je Neelix igro, pa skontam da je ipak sve regularno, jbg čovjek nije imao sreće: Da znaš, elSaik da pratim ova sva desavanja, pa ako bude sta sumljivo.........![]()
Samo pripazi, osjetim li kakvog puštanja međedu u vašoj tekmi, letiš iz Lige.![]()
Ja mislimda bi ti to obezbjedilo titulu
- cyprus
Joooooooooo, zabio sam petobu.
I to lideru.
Nevjerovatno efikasno kolo, borba za prvaka se zahuhtava, kao i borba sa opstanak, s tim što je Neelix sad u jako jako teško poziciji. Trenutno sam u nekoj žurbi pa tabelu neću moć postavit prije ponoći najvjerovatnije, ali budite sigurni da sutrašnja zora neće osvanut bez tabele i parova sljedećeg kola.
Nevjerovatno efikasno kolo, borba za prvaka se zahuhtava, kao i borba sa opstanak, s tim što je Neelix sad u jako jako teško poziciji. Trenutno sam u nekoj žurbi pa tabelu neću moć postavit prije ponoći najvjerovatnije, ali budite sigurni da sutrašnja zora neće osvanut bez tabele i parova sljedećeg kola.
-
vjecnobordo
@cyprus zar ja nisam izgubio 4-3, a ne 3-2, haj prebroj jos jednom
, a naći će se ovi kandidati, samo nebi bio fazon ostaviti 11. i 12. ekipu iz ovog prvenstav da i sljedece godine igra u najelitnijem takmicenju 
- darius_maximus
@ vjecnobordovjecnobordo wrote:darius, jes bilo gutavoi zabijem tri gola u goszima i ostanem bez bodova i nek se sad nađe onaj pametni cyprus da kaže da imam sreće. Uz ova 3 gola sam pogodio i mislim 3-4 stative
, ali se one ne broje. Izgleda da je ovo bilo jako atraktivno kolo sa puno golova.
CESTITKE darius na pobjedi, a ja nastavljam po starom: KUĆA 3 boda, u GOSTIMA krompir.
Mora se reci da je ova nasa tekma bila fenomenalna... Ja vodio 2:0 na poluvremenu, ali jos sam sinoc rekao da ne podcjenjujem protivnika i da treba i u drugom poluvremenu odrzati tempo... Odbrana je napravila nekoliko gresaka u nastavku, ali na svu srecu, napadaci su bili raspolozeni...
Svaka cast na pruzenom zalaganju, malo je falilo da iscupas bod...
@cyprus, vidio sam da je darius_maximus-vjecnobordo 3:2 zapisana, a ustvari je zavrseno 4:3, cisto ako bude trebalo za gol razliku...
-
elSaik
Pa kako ćeš?vjecnobordo wrote:a naći će se ovi kandidati, samo nebi bio fazon ostaviti 11. i 12. ekipu iz ovog prvenstav da i sljedece godine igra u najelitnijem takmicenju
Ili izbaciti zadnja 4 (nenajavljeno) iz Lige i igrati dvije sa 8 ili fino sve skupiti odigrati jednu epsku sezonu (baš nešto kao i kad se premijer liga igrala prvi put) i onda poslije nje fino 8 dolje, 8 gore (najavljeno).
-
vjecnobordo
A nije nevrijeme ni sad najavtit da 4 ispadajuelSaik wrote:Pa kako ćeš?vjecnobordo wrote:a naći će se ovi kandidati, samo nebi bio fazon ostaviti 11. i 12. ekipu iz ovog prvenstav da i sljedece godine igra u najelitnijem takmicenju
Ili izbaciti zadnja 4 (nenajavljeno) iz Lige i igrati dvije sa 8 ili fino sve skupiti odigrati jednu epsku sezonu (baš nešto kao i kad se premijer liga igrala prvi put) i onda poslije nje fino 8 dolje, 8 gore (najavljeno).
-
elSaik
Ne znam. Glupo mi je pravo da nenajavljeno raja igra drugu ligu, jer je ovo ipak prva sezona u kojoj je, ruku na srce, bilo dosta nepravilnosti, nepojavljivanja igrača i tako dalje... Ma vidjet ćemo, šta većina bude predlagala...vjecnobordo wrote:A nije nevrijeme ni sad najavtit da 4 ispadajuelSaik wrote:Pa kako ćeš?vjecnobordo wrote:a naći će se ovi kandidati, samo nebi bio fazon ostaviti 11. i 12. ekipu iz ovog prvenstav da i sljedece godine igra u najelitnijem takmicenju
Ili izbaciti zadnja 4 (nenajavljeno) iz Lige i igrati dvije sa 8 ili fino sve skupiti odigrati jednu epsku sezonu (baš nešto kao i kad se premijer liga igrala prvi put) i onda poslije nje fino 8 dolje, 8 gore (najavljeno)., iako bih ja tad dosao u tešku situaciju, ali eto. Zasto onda ne igrati premier ligu sa 10, a 2.ligu sa 6 klubova, samo prvu sezonu, a onda reducirati, jer jebes onda ovu ligu, ako nema nikakav značaj ili bio 2. ili 12.
-
vjecnobordo
SAD NESTO KONTAM I VIDIM DA elSaik IGRA POTPUNO PROTIV MENE. U GOL-RAZLICI MI PISE 22-22, A AKO POGLEDAMO STATISTIKU PRIJE OVOG KOLA VIDIMO DA SAM IMAO 20 POSTIGNUTIH GOLOVA + SAD OVA 3 TO JE elSaik 23. DALJE, NISAM SIGURAN DA LI PREDNOST U PRAVILNIKU IMA MEĐUSOBNI DUEL ILI GOL-RAZLIKA. AKO ME PAMĆENJE DOBRO SLUŽI TREBALO BI DA JE MEĐUSOBNI OMJER GLAVNI, PA PREMA TOME NA TABELI BIH TREBAO BITI PLASIRAN 2 MJESTA VIŠE( NEMOJTE SAMO ONE GLUPOSTI DA JE SAD VAKO, A KAD BUDE KRAJ DA SE GLEDA MEĐUSOBNI)
-
vjecnobordo
e sad, zbog ovog se ja brinem jel elSaik regularno dobio u posljednjem kolu???Neelix wrote:ja necu igrat sljedecu sezonuzivciram se samo beze, odustao bih davno al eto reko da ne ispadnem supak, odigracu do kraja
- Neelix
nikadvjecnobordo wrote:e sad, zbog ovog se ja brinem jel elSaik regularno dobio u posljednjem kolu???Neelix wrote:ja necu igrat sljedecu sezonuzivciram se samo beze, odustao bih davno al eto reko da ne ispadnem supak, odigracu do kraja
![]()
![]()
Ali, Neelixe nisi valjda "izdajnik roda svoga", nisi valjda ovog manijaka pustio da pobjedi???
![]()
![]()
-
elSaik
Jarane, nađi grešku i ispravit ću je. Meni je mrsko u ova doba...vjecnobordo wrote:SAD NESTO KONTAM I VIDIM DA elSaik IGRA POTPUNO PROTIV MENE. U GOL-RAZLICI MI PISE 22-22, A AKO POGLEDAMO STATISTIKU PRIJE OVOG KOLA VIDIMO DA SAM IMAO 20 POSTIGNUTIH GOLOVA + SAD OVA 3 TO JE elSaik 23. DALJE, NISAM SIGURAN DA LI PREDNOST U PRAVILNIKU IMA MEĐUSOBNI DUEL ILI GOL-RAZLIKA. AKO ME PAMĆENJE DOBRO SLUŽI TREBALO BI DA JE MEĐUSOBNI OMJER GLAVNI, PA PREMA TOME NA TABELI BIH TREBAO BITI PLASIRAN 2 MJESTA VIŠE( NEMOJTE SAMO ONE GLUPOSTI DA JE SAD VAKO, A KAD BUDE KRAJ DA SE GLEDA MEĐUSOBNI)

Što se tabele tiče, napisao sam bio odavno da je moja tabela nezvanična i u njoj prednost ima gol-razlika da ne bih stalno morao provjeravati međusobne.
- cyprus
Jah upravu si, prebrojo sam ja dobro bio, al nešto me prenese pa prepisah rezultat iznad. Eto, sad je valjda OK.vjecnobordo wrote:@cyprus zar ja nisam izgubio 4-3, a ne 3-2, haj prebroj jos jednom![]()
, a naći će se ovi kandidati, samo nebi bio fazon ostaviti 11. i 12. ekipu iz ovog prvenstav da i sljedece godine igra u najelitnijem takmicenju
- Hantraga
cyprus wrote:Sljedeće kolo donosi nam direktni duel međeda i elSaika, kao i fenjeraša Edoxxxa i avenged_sevenfila. Biće interesantno.
I naravno ja igram protiv samog sebe...ccccc17 kolo:
Jaguar84 - Neelix
avenged_sevenfil - Edoxxx
Patron of Formello - darius_maximus
vjecnobordo - van Basten
Hantraga - Hantraga![]()
and1medjed - elSaik
Sta je sad ovo, jel ja treba da izvedem juniorsku ekipu da igra protiv seniora...
De ba ljudi uzobiljite se, ako hocete da ova liga lici na nesto...Pa nemozemo vako u evropu...
-
elSaik
Ma to cyprusa strah da ti se suprostavi. Vidiš da bi on najradije preskočio iduće kolo.Hantraga wrote: I naravno ja igram protiv samog sebe...ccccc
Sta je sad ovo, jel ja treba da izvedem juniorsku ekipu da igra protiv seniora...![]()
De ba ljudi uzobiljite se, ako hocete da ova liga lici na nesto...Pa nemozemo vako u evropu...
Igraš protiv njega.
- cyprus
Ma joj, ko radi taj griješi.Hantraga wrote:cyprus wrote:Sljedeće kolo donosi nam direktni duel međeda i elSaika, kao i fenjeraša Edoxxxa i avenged_sevenfila. Biće interesantno.I naravno ja igram protiv samog sebe...ccccc17 kolo:
Jaguar84 - Neelix
avenged_sevenfil - Edoxxx
Patron of Formello - darius_maximus
vjecnobordo - van Basten
Hantraga - Hantraga![]()
and1medjed - elSaik
Sta je sad ovo, jel ja treba da izvedem juniorsku ekipu da igra protiv seniora...![]()
-
vjecnobordo
joj međeda, ko da sa svemira daje prognozeelSaik wrote:Poslije tekmi Bundeslige...
and1medjed - elSaik 0:1
Međed pao na bonus tipu...![]()
Jest' da ne volim unaprijed ništa da govorim, ali bit će gusto, bit će 0:2.
- darius_maximus
Polako, jos nije nista gotovo, kod nas ce izgleda biti napeto do zadnjih sekundi...elSaik wrote:Pogled na statistike mi je otkrio da je Patron of Formello napravio seriju od 3 neriješena rezultata, što je novi rekord. Također, već 6 tekmi nije poražen.