F.C. Internazionale

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
extraordinary

#901 Re: Inter

Post by extraordinary »

Otkud Balotelli na tribinama ? :-) Inače, malo me nervira Sneijderovo odigravanje nekih futurističkih pasova. Nije ni sjena onog Sneijdera iz prošle sezone.
extraordinary

#902 Re: Inter

Post by extraordinary »

Moćni Giampaolo :D
extraordinary

#903 Re: Inter

Post by extraordinary »

Spamam, al je fakat moćno u dvije minute vidjeti preokret. Eto'o :D
ratata

#904 Re: Inter

Post by ratata »

extraordinary wrote:Moćni Giampaolo :D
Il Pazzo Pazzini :D :dance:
Charuga
Globalni moderator

#905 Re: Inter

Post by Charuga »

Pazzini - Eto'o - Pandev ... :thumbup:
extraordinary

#906 Re: Inter

Post by extraordinary »

Plavih_11 wrote:Pazzini - Eto'o - Pandev ... :thumbup:
Morat će nešto slično postaviti protiv Bayerna. Stanković je institucija, ali njegovo je fakat prošlo. Ne može, napad Intera je prespor kad je on u igri. Dakle, po mom nekom mišljenju, pošto Pazzini ne može igrati Ligu prvaka Eto'o, Pandev i Coutinho. Ili Eto'o i Pandev a iza njih Sneijder i Kharja. Može se Bayern proći, ali ako se od početka krene maksimalno napadački.
pOZz

#907 Re: Inter

Post by pOZz »

Neko je uzeo fine pare na kladionici.
Language

#908 Re: Inter

Post by Language »

ma uzima inter glat 0:2.....necu uopste da razmisljam da nece....kakav badštuber
ratata

#909 Re: Inter

Post by ratata »

Language wrote:ma uzima inter glat 0:2.....necu uopste da razmisljam da nece....kakav badštuber
:thumbup:
hannibal

#910 Re: Inter

Post by hannibal »

evo postave protiv bayerna koju bi ja izveo :D :
j.cesar
maicon lucio ranocchia chivu
cambiasso
motta zanetti
sneijder
pandev eto'o

mislim da smo dosta stabilniji kad cambiasso igra zadnjeg veznog umjesto motta-e, a ne obratno kao sto to koristi leonardo..iznerviram se kad vidim kako se motta lagano setka dok ljudi prave kontru..zato mislim da tu treba cambiasso da razbija napade müllera i schweinsteigera kroz sredinu..lijevo je tu zanetti da pomogne chivu-u oko robena jer mislim da je on veca prijetnja od ribery-a kojeg maicon moze cuvat..a tu su visoki i jaki lucio i ranocchia da cuvaju gomeza i onda samo ostane da sneijder uputi koju smrtnu loptu eto'o-u i da to ovaj zabije kako samo on to zna :-D
FORZA INTER!!!!!!!!
Language

#911 Re: Inter

Post by Language »

ja bi umjesto mote stankovica mislim da je opasniji po gol...nema sad u drugoj kalkulisanja
hau jes no

#912 Re: Inter

Post by hau jes no »

ništa bez krila! samo kroz sredinu ne ide, vidjelo se protiv genoe, sa 4-2-3-1 su digli pehar lp-a..

-------------cezar
maicon-lucio--ranokia-zanetti/chivu
---------cambiasso-motta/zanetti
pandev-----sneijder----??????/coutinho? možda čak i yuto samuraj na krilo :D
--------------eto'o
C'è solo l'Inter

#913 Re: Inter

Post by C'è solo l'Inter »

hau jes no wrote:ništa bez krila! samo kroz sredinu ne ide, vidjelo se protiv genoe, sa 4-2-3-1 su digli pehar lp-a..

-------------cezar
maicon-lucio--ranokia-zanetti/chivu
---------cambiasso-motta/zanetti
pandev-----sneijder----??????/coutinho? možda čak i yuto samuraj na krilo :D
--------------eto'o
slazem se nista bez krila, i nadam se da ce se milito oporaviti za revans :dance:

cesar

maicon--lucio-ranocchia--zanetti

-------cambiasso-----motta

--------------sneijder
pandev----------------------eto'o
---------------milito
Language

#914 Re: Inter

Post by Language »

nema sredine ...utakmice se dobija na sredini sine moj ...veli jedan nogometni "strucnjak" :mrgreen:
C'è solo l'Inter

#915 Re: Inter

Language wrote:nema sredine ...utakmice se dobija na sredini sine moj ...veli jedan nogometni "strucnjak" :mrgreen:
ima itekako sredine sa formacijom 4 2 3 1 to se vrlo lahko transformise u 4 5 1 ili 4 3 3 ovisno o potrebama :mrgreen:
Language

#916 Re: Inter

Post by Language »

zvucis ko sasa vugdalic sa promjenom formacija....ma znam ali i pandev je po vokaciji :mrgreen: ovo nekoga citiram a ne znam koga napadac dakle u krvi mu je da je blize golu.....tako da mislim da ga nece ubaciti od prve minute...jedina opasnost vreba od robbena i mislim da znam ko ce ga staviti u mali dzep....
C'è solo l'Inter

#917 Re: Inter

Language wrote:zvucis ko sasa vugdalic sa promjenom formacija....ma znam ali i pandev je po vokaciji :mrgreen: ovo nekoga citiram a ne znam koga napadac dakle u krvi mu je da je blize golu.....tako da mislim da ga nece ubaciti od prve minute...jedina opasnost vreba od robbena i mislim da znam ko ce ga staviti u mali dzep....
mah nek Leonardo ubaci koga hoce, ali mora igrati ofanzivnije nego u prvoj utakmici, po meni 2 napadaca su neki minimum, mada bi ja volio vidjeti sastav koji napisah od prve, pa sta bude, a ako Leonardo zna kako da prodjemo bez napadaca ne mora vala ni jednog ubacit samo da izbacimo ove uhljupe...
extraordinary

#918 Re: Inter

Post by extraordinary »

Language wrote:nema sredine ...utakmice se dobija na sredini sine moj ...veli jedan nogometni "strucnjak" :mrgreen:

Pa kako je Mourinho utakmice dobio na napadu, čak je i većinu protivnika nadigrao? Ekipa koja je igrala, a neću brojati zadnju liniju već od veznog reda prema naprijed: Cambiasso, Zanetti/Motta/Stanković, Sneijder, Milito, Eto'o, Pandev.

Cambiasso i Zanetti na sredini, ispred njih Sneijder, po krilima ili bolje reći kao krilni napadači Eto'o i Pandev, špic Milito. To je perfektno funkcionisalo cijelu proljetnu sezonu.
ratata

#919 Re: Inter

Post by ratata »

extraordinary wrote:
Pa kako je Mourinho utakmice dobio na napadu,
al to je Mourinho :D
hannibal

#920 Re: Inter

Post by hannibal »

ako se milito oporavi onda definitivno ic sa formacijom 4-2-1-3 sa cambiassom i zanettijem kao zadjim veznim, za sneijdera se zna gdje igra :) ,eto'o i pandev kao krila i milito u spicu..kolko god da nije u formi milito je milito i on jednim sutem moze odlucit utakmicu
Language

#921 Re: Inter

Post by Language »

ratata wrote:
extraordinary wrote:
mislim da murino od cetvrfinala prosle sezone nije dobio napadom nego kontrama i odbranom....moje misljenje
extraordinary

#922 Re: Inter

Post by extraordinary »

Language wrote:
ratata wrote:
extraordinary wrote:
mislim da murino od cetvrfinala prosle sezone nije dobio napadom nego kontrama i odbranom....moje misljenje
Da, ali igrao je to u formaciji 4-2-1-3.
hannibal

#923 Re: Inter

Post by hannibal »

nadam se da cemo veceras vidjet i coutinha..mislim da bi mu trebo pocet davat sansu, jer sezona je na odmaku a mislim da mali ima potencijala, samo mu treba utakmica..sjecam se dobro utakmice protiv werdera, momak je stvarno dobar bio..al nikako da mu daju nekoliko utakmica zaredom..ako se ne varam samo je jednu utakmicu odigro od kako je leonardo preuzeo(protiv palerma, i opet nije bio los) i to je jedino sto zamjerujem leonardu od kako je doso :)

ako nam veceras krene dobro mogo bi poslije malo i ubacit momka..grehota je :)
extraordinary

#924 Re: Inter

Post by extraordinary »

Inter je izgubio Scudetto i definitivno večeras.
Charuga
Globalni moderator

#925 Re: Inter

Post by Charuga »

extraordinary wrote:Inter je izgubio Scudetto i definitivno večeras.
Idioti. Sve su prosuli u posljednjih 5 minuta. Arena nije prenosila utakmicu mada su najavili. Jeli Brescia fulila penal u 90-oj?
Post Reply