Ne ne prijatelju jebo mu Jazvin mater usta kakav kreten...ma nek se gone svi u pm radi kakvih picki se ja nerviramVaso wrote:JEBO TI BREMER MATER![]()
![]()
Kosarkaska reprezentacija BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
MELBOURNE_SARAJEVO
#901 Re: reprezentacija
-
mahta-hz
#902 Re: reprezentacija
Prvi put da vidim otkad pratim kosarku da vidim da jedan igrac napusta igru zbog pet prekrsaja,a da pri tome nije postigao niti jedan poen.E to je slucaj sa Jazvinom.

-
LSD
#903 Re: reprezentacija
13 ofanzivnih skokova Izraela na 2 minuta prije kraja...preloše 
- Vaso
#904 Re: reprezentacija
ja mislim ipak da nije sve ni do mense( osim zbog forsiranja raya charlesa
nikakvog autorieta, znanja).. a da je najveci uzrok:
GUBITNIČKI MENTALITET!
GUBITNIČKI MENTALITET!
-
svako_dobro_bih
#905 Re: reprezentacija
et, utakmica je skoro zavrsila, bicemo sretni ako izgubimo sa 10 koseva razlike
-
elSaik
#906 Re: reprezentacija
HAHAHAHAHAHAHAHA LOOOOOOOOOOOOL
- shalla
#907 Re: reprezentacija
Kako bi ovo pravi trener/autoritet ustrojio, grizli bi oni parket i skakali bi i više nego što inače mogu...
I onda tamo neko nešto protiv Ćire (govorim o Ćiri treneru, ne osobi), pa da imaš pandan Ćiri u košarci vidio bih koliko bi izrael imao skokova u napadu, 2 ili 3.
A ovako ih boli guzica, znaju da nemaju sankcija ili alternativa, Bajramović je zadnji put igrao odbranu dok je bio u Zenici, Teletović kao da je sišao ispred zgrade na basket, o Jazvinu i Bremeru da ne pričamo. Jedino Ikonić i Opačak prolazne ocjene...
I onda tamo neko nešto protiv Ćire (govorim o Ćiri treneru, ne osobi), pa da imaš pandan Ćiri u košarci vidio bih koliko bi izrael imao skokova u napadu, 2 ili 3.
A ovako ih boli guzica, znaju da nemaju sankcija ili alternativa, Bajramović je zadnji put igrao odbranu dok je bio u Zenici, Teletović kao da je sišao ispred zgrade na basket, o Jazvinu i Bremeru da ne pričamo. Jedino Ikonić i Opačak prolazne ocjene...
-
svako_dobro_bih
#908 Re: reprezentacija
ovo je stvarno pretjeralo, bukvalno su se zezali zadnju minutu, kad su nam izraelci uvalili seriju od 6:0
konacno 88:74
konacno 88:74
-
MELBOURNE_SARAJEVO
#909 Re: reprezentacija
Izgubili smo 88-74 a ja cu samo da kazem Menso jebem ti sve usta koji kreten niko ga ne jebe 1 posto
a Jazvinu i ostalim pickicama za mene ste kurcine od igraca... 
-
nikad_izvini
#910 Re: reprezentacija
Drugo poluvrijeme smo izgubili sa 19 razlike;
47-27 za Izraelce u skokovima.
Bravo majstori.Doduše, ništa bolje nisam ni očekivao
47-27 za Izraelce u skokovima.
Bravo majstori.Doduše, ništa bolje nisam ni očekivao
-
LSD
#911 Re: reprezentacija
Nismo mogli (znali)pobjediti polumrtvi Izrael koji je igrao bez volje prvo poluvrijeme,kasnije kad su vidjeli kakvi smo mi balvani ljudi zaigrali malo angažovanije i na kraju nas poderali...bravo Teletovicu majstore,nek si se ispucavao danas boli te kost i nek raja psuje Bremeru umjesto Mensi.
Nismo mi ni zaslužili neki plasman sa ovom igrom.
20 skokova više je Izrael imao
...to je to,nema dalje.
Nismo mi ni zaslužili neki plasman sa ovom igrom.
20 skokova više je Izrael imao
-
dlfo
#912 Re: reprezentacija
Podhino smijeniti ovu ispriku od trenera. Ja ne mogu da shvatim da Teletovic moze da grije klupu Kenanu. OK, Mirza je odigrao ovu utakmicu lose, ali sigurno je da je za dvije klase bolji od Kenana. A za Mensura nemam rijeci. Neka bilo ko dodje, samo da ovog vise ne gledam.
- olduser
#913 Re: reprezentacija
mater im svima redom..posebno mensi mamlazu...
ozbiljna reprezentacija bi ovaj izrael u prvom pol. natrpala barem 20 razlike..ku*ac bi se vratili..
ozbiljna reprezentacija bi ovaj izrael u prvom pol. natrpala barem 20 razlike..ku*ac bi se vratili..
- DOBOJLIJA
#914 Re: reprezentacija
Treba nam 2 solidna igraca u odbrani sto sa srcem igraju i onda bi sve bolje bilo.
Samo mi je zao nase fenomenalne publike sto zapale salu kad kuci igramo, neznam ko drugi ima ovakvu podrsku.
Samo mi je zao nase fenomenalne publike sto zapale salu kad kuci igramo, neznam ko drugi ima ovakvu podrsku.
- BHG
#916 Re: reprezentacija
pustite momke na miru. manite se psovanja majki njima, oni igraju sa onim sto im se servira. nisu oni krivi sto imaju klosara za selektora i kitu od uprave koju boli qraz postizu li se ikakvi rezultati.
menso ostavi se kosarke ziv bio
menso ostavi se kosarke ziv bio
- sesalmir
#917 Re: reprezentacija
Ima da izgube englezi veceras, utakmica je u toku, vode englezi 2 razlike. I onda da te iste engleze pobijedimo kuci jedno 20 razlike uz uslov da izrael ne nabije cehe vise od jedno 4-5 razlike. Uglavnom naucna fantastikaGate 7 wrote:kako sad stvari stoje sa kombinatorikom?Ima li BiH kakve šanse?
Menso ....
- jasko_ba
#918 Re: reprezentacija
uffff...jesam ljut ljudi...psovao sam ko lud koliko me je iznervirala ona igra
totalna nezainteresovanost naših košarkaša..onog jazvina pod hitno iz repke izbaciti...teletoviću neki dobar psiholog jer nemoguće je da onako loše šuta, ubaci svakih 5 lopti, ostalo sve nešto ide pa ne ide...lošeeee
totalna nezainteresovanost naših košarkaša..onog jazvina pod hitno iz repke izbaciti...teletoviću neki dobar psiholog jer nemoguće je da onako loše šuta, ubaci svakih 5 lopti, ostalo sve nešto ide pa ne ide...lošeeee
- Mahalac
#919 Re: reprezentacija
Imamo sansu i to bi nam najbolje bilo da Memsi jebemo sve po spisku i zabranimo mu povratak u BIH ..onolikog kosarkaskog IDIOTA jos nisam vidio
-
Zux
#920 Re: reprezentacija
I onda neko kaze nije do trenera. A u svakoj utakmici (bez iznimke) smo satrani u trecoj cetvrtini. Kako objasniti da u svih 5 utakmica dosad smo ili vodili ili bili u egalu na poluvremenu, a onda potop u nastavku (s tim da smo se vratili tricama u Cazinu i Tuzli)? Vrlo jednostavno objasniti, imamo nesposobnjakovica od trenera koji nije u stanju prilagoditi se trenutnoj situaciji nego igra od prve do zadnje minute ono sto je kod kuce zamislio. Dok za razliku od njega strucnjak na drugoj strani vidi gdje je mana nase ekipe (reket) i naravno unistava nas skokom i sutem za 2. Pa covjece 20 skokova manje k'o da su u pancericama igrali. Nas bi i reprezentacija Hobita nadskakala. Izrael je u prvom poluvremenu bio zreo za -15 samo da smo korektno defanzivni skok zatvarali, ali to se nasim "borbenim" centrima nije dalo.
- sesalmir
#921 Re: reprezentacija
Teoretski ima da francuzi izgube zadnja dva kola sto je isto jos jedan SF filmGate 7 wrote:A kao drugoplasirani?sesalmir wrote:Ima da izgube englezi veceras, utakmica je u toku, vode englezi 2 razlike. I onda da te iste engleze pobijedimo kuci jedno 20 razlike uz uslov da izrael ne nabije cehe vise od jedno 4-5 razlike. Uglavnom naucna fantastikaGate 7 wrote:kako sad stvari stoje sa kombinatorikom?Ima li BiH kakve šanse?![]()
Menso ....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
Rambo-Amadeus
#922 Re: reprezentacija
na znam da li bi hse smijao
ili bih plakao
žalosno je ono, mi bi u prvom poluvremenu dobili i dream team a u drugom bi ovi mogli komotno pionirsku selekciju izvest...
ili bih plakao
žalosno je ono, mi bi u prvom poluvremenu dobili i dream team a u drugom bi ovi mogli komotno pionirsku selekciju izvest...
-
mileS
#923 Re: reprezentacija
Zar je trener kriv ako mi nemamo centra i Izraelci i maju 20 skokova u napadu?sesalmir wrote:Ima da izgube englezi veceras, utakmica je u toku, vode englezi 2 razlike. I onda da te iste engleze pobijedimo kuci jedno 20 razlike uz uslov da izrael ne nabije cehe vise od jedno 4-5 razlike. Uglavnom naucna fantastikaGate 7 wrote:kako sad stvari stoje sa kombinatorikom?Ima li BiH kakve šanse?![]()
Menso ....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
skokovi 51:29
- sesalmir
#924 Re: reprezentacija
Vidite samo kakve statse ima u kvalifikacijama amerikanac play kojeg bugari naturalizuju a vidite ''naseg'' bremera:
http://www.fibaeurope.com/cid_KNce8jInH ... 66628.html
http://www.fibaeurope.com/cid_KNce8jInH ... _2602.html
http://www.fibaeurope.com/cid_KNce8jInH ... 66628.html
http://www.fibaeurope.com/cid_KNce8jInH ... _2602.html
-
nikad_izvini
#925 Re: reprezentacija
Kriv je što se ne igra odbrana
Kriv je što je izabrao te igrače.
Jok, ja sam kriv
Kriv je što je izabrao te igrače.
Jok, ja sam kriv
Last edited by nikad_izvini on 17/09/2008 19:05, edited 1 time in total.