Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
karanana wrote:Kako se zvala ona lopta sa plasticnim prstenom okolo na koji si mogao stati i skakutati s loptom izmedju stopala?
A sjetio sam se kengurko kengurko, drug je moj, drug je tvoj
hahaha. Kengurko, kengurko, drug je moj, skace, igra, plese, cupka - sve to moze kengurko.........
Da. Ko ce se svega sjetiti.... Je li se neko sjeca ove reklame.
Blu je plavo, blu je okruglo, blu je svjeze, blu je ime. vodu plavo oboji, skoljku dezinficira i ocisti - vas pravi prijatelj BLU. to je miris koji traje i traje.
Ne mogu da se sjetim kako je to cudo BLU izgledalo.
Last edited by Hierarchia on 19/12/2006 13:12, edited 1 time in total.
Kraš expres vam hitro spravlja
napitak s mlijekom prepun zdravlja
ujutro za dobar dan dobar dan
uvecer za dobar san dobar san
Za sve dobro kriva je Krivaja...
Čiča Gliša, čiča Gliša - čudo od slatkiša (nemam pojma kako je izgledalo)
Natren u vasoj kavi, il bolje jos za caj, s natrenom sve je sladje bez kalorija je znaj, salate, vocne kreme, kolaci i desert, uzivaj slatki zivot lakse uz natreeeen. Natren, dijetetsko sladilo bez kalorija. (hvala Marini sto se sjetila )
Sve rijeke teku od izvora prema uscu, samo Sana tece prema vama.. za sta je ovo bilo?
Kraš expres vam hitro spravlja
napitak s mlijekom prepun zdravlja
ujutro za dobar dan dobar dan
uvecer za dobar san dobar san
Za sve dobro kriva je Krivaja...
Čiča Gliša, čiča Gliša - čudo od slatkiša (nemam pojma kako je izgledalo)
Natren u vasoj kavi, il bolje jos za caj, s natrenom sve je sladje bez kalorija je znaj, salate, vocne kreme, kolaci i desert, uzivaj slatki zivot lakse uz natreeeen. Natren, dijetetsko sladilo bez kalorija. (hvala Marini sto se sjetila )
Sve rijeke teku od izvora prema uscu, samo Sana tece prema vama.. za sta je ovo bilo?
Sana Bosanski novi. Mislim da je to bila tvornica gaca, potkosulja i tekstilnih proizvoda
auuu kenijada je super bila. a i sprint i yuppy, meni se cini da su se tako zvali. Ustvari ima fanta mango koja je vrlo slicna kenijadi (nema je jos u bosni, u sloveniji ima).