pa vjerovatno play off ekipu koja je u stanju dobit milwaukee 39 razlike i koja dallasa ogranici na 23 poena u 2. poluvremenu...Neelix wrote:eto bas imas sta vidjet u sixersima
NBA - National Basketball Association
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Neelix
i dalje, moj ti...i daljeLSD wrote:A nebi me cudilo ni da lakersi odu do finala,posebno sad sa gasolombogami cu ja na proteste sutra ponijet transparent
HOCEMO LAKERSE SVAKE SEDMICE NA OBN
...imaju starog lisca jacksona na klupi to je njihovo najjace oruzje.
-
shadow
senilko, predlazem da se vratis samo 3 stranice nazad i procitas sta sam ti napisao na istu ovakvu, da je nazovem opasku. Imas 20 postova i u tih 20 vec si nekoliko puta isto ponovio. Odjebaus!arze wrote:another "so called" Celtics fan.shadow wrote:Bez KG-a uzesmo San Antonio rezultatom 98-90. Omjer sa zapadnom konferencijom nam je 16:0, oboren rekord NBA. Dajte taj Phoenix da se igramo![]()
-
LSD
Ocekujem i nadam se finalu Phoenix-Boston,to bi bio rat na terenu samo takav.Mada ce Phoenixu biti itekako tesko na zapadu doci do finala.Boston,osim Detroita i nema neku tezu konkurenciju na istoku (ipak su cleveland i orlando slabiji timovi trenutno).
Zna li se dokad ce KG biti odsutan?
-
shadow
KG je na tzv. "day to day" od pocetka odsustva ali izgleda da je situacija malo ozbiljnija nego sto su doktori mislili.LSD wrote:Ocekujem i nadam se finalu Phoenix-Boston,to bi bio rat na terenu samo takav.Mada ce Phoenixu biti itekako tesko na zapadu doci do finala.Boston,osim Detroita i nema neku tezu konkurenciju na istoku (ipak su cleveland i orlando slabiji timovi trenutno).
Slazem se za ostatak teksta, Detroit je Bostonu jedina prava prepreka, nadam se da nece biti prevelik zalogaj.
- boston_c
KG se vraća poslije all-star pauze, vjerovatno za utakmicu protiv Denvera...shadow wrote:KG je na tzv. "day to day" od pocetka odsustva ali izgleda da je situacija malo ozbiljnija nego sto su doktori mislili.LSD wrote:Ocekujem i nadam se finalu Phoenix-Boston,to bi bio rat na terenu samo takav.Mada ce Phoenixu biti itekako tesko na zapadu doci do finala.Boston,osim Detroita i nema neku tezu konkurenciju na istoku (ipak su cleveland i orlando slabiji timovi trenutno).
Slazem se za ostatak teksta, Detroit je Bostonu jedina prava prepreka, nadam se da nece biti prevelik zalogaj.
- sesalmir
George blokirao trade kidd-a, jer on kao nece da igra za netse, ipak on ima 3 pprstena sa lakersima i to bi bilo ispod njegovog nivoa. Kakav debil. Haj valjda ce ga otjerat nekako, na kraju krajeva cuban ce mu zaprijetit da ce ga upucat ako ne ode. Iskreno volio bih da i ovaj trade prodje zapad bi bas bio ludilo totalno iako je i sad prejak.
Nova petorka Dallasa bi bila: kidd,terry,howard,nowitzki,dampier
S obzirom kako hornetsi dobro igraju, ako ovako nastave to bi prakticno znacilo da ce vec u prvoj rundi biti 1 derbi, odnosno par ekipa koje imaju aspiracije za sampionski prsten, sto se ne desava tako cesto.
Definitivno je na mjestu izreka: wild,wild west.
Nova petorka Dallasa bi bila: kidd,terry,howard,nowitzki,dampier
S obzirom kako hornetsi dobro igraju, ako ovako nastave to bi prakticno znacilo da ce vec u prvoj rundi biti 1 derbi, odnosno par ekipa koje imaju aspiracije za sampionski prsten, sto se ne desava tako cesto.
Definitivno je na mjestu izreka: wild,wild west.
- alphonse kauders
Je li ko vidio ona zakucavanja od D.Howarda??? Ima na youtube, ali frajer nije normalan, ono nikad nisam vidio u životu - isto k'o na igrici zakucava:)
- Neelix
- Comrad
Za mene je Carter bio i ostao kralj zakucavanja, barem sto se tice atletike i izvodjenja istih, pa on je radio zakucavanja u igri koja ovi izvode na ovim takmicenja.Neelix wrote:evo upravo gledam...nidje veze, uopste nije zakucao nego bacio loptunije me odusevilo nimalo, vidio sam i boljih
![]()
jest da ga ko igraca nimalo ne cijenim, ali ovakvu fotografiju jos nisam vidio
Iverson MVP ceveras.
-
LSD
Barry je to bio sto se tice Dunk contest-a na All-staru (tamo negdje sredinom 90 tih),a to je Stack radio na utakmicama u par navrata,manijak zakucavao sa slobodnih... veliki potencijal ali nikad nista ostvario nije (doduse jest nekoliko puta bio All-star i to je to)jedan od "novih" Jordanacini mi se (mozda grijesim) da je to bio Jerry Stackhouse
-
b@tto
barry je to uradio 95. na all star vikendu,i pokazao i da bijelci imaju odraz.LSD wrote:Barry je to bio sto se tice Dunk contest-a na All-staru (tamo negdje sredinom 90 tih),a to je Stack radio na utakmicama u par navrata,manijak zakucavao sa slobodnih... veliki potencijal ali nikad nista ostvario nije (doduse jest nekoliko puta bio All-star i to je to)jedan od "novih" Jordanacini mi se (mozda grijesim) da je to bio Jerry Stackhousekako su zvali takve igrace (carter,stackhouse,T-mac,kobe itd...
a i kukoč je zakucao odrazivši se sa s. bacanja na all star tekmi 90. ili 91. u sarajevu
-
LSD
I to sto kazes...kukoc u skenderiji kad je zakucao sa slobodnih...samir avdic isto bio u konkurenciji dunkera na ex-Yu all-starubarry je to uradio 95. na all star vikendu,i pokazao i da bijelci imaju odraz.
a i kukoč je zakucao odrazivši se sa s. bacanja na all star tekmi 90. ili 91. u sarajevu