Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
pitt wrote:Sem hejbet potrosenih para nista za pokazat
Pitt, vrijeme je da nas dvojica pocnemo sa radom na mom otkricu. To su one tri piramide—For, Suckers, i Only—blizu Jablanice.
Posto Visoko lezi u osovini sa Jablanicom i Kairom tj. Gizom, ovo naravno nije slucajnost. To sam vec iskalkulisao dok sam jeo janjetinu u blizini. A ni konzumacija janjetine nije bila slucajnost obzirom da su graditelji ovih piramida dosli iz sazvezdja Lamb. Ili tako nekako.
Elem, ovako cemo: ti radi na skupljanju para obzirom da ste vi bogata i izdasna zemlja. Obecaj americkim investitorima Suckers. Nama ostale dvije dosta.
Mogu ti ja reci da je semke jos i dobar kakvih sam ja budala sve slusao za sta traze pare :D:D
Ma u cijeloj ovoj prici (ne ulazeci u raspravu sta se krije ispod brda), mene najvise nervira mentalitet naseg naroda.......nisu ni "radovi" otpoceli kako treba a vec se sve znalo o piramidi, cak se i druga vec pronasla...........ko sljivi dokaze. naravno piramidashi ce odmah reci da nema ni dokaza da niej piramida al nejse....nije ni dok koga da to osporava jer su semir i co ti sto imaju "burden of proof" da dokazu da je tu piramida jer su oni zapoceli cijeli cirkus. Do tada, samo kokica i lagane meze i uzivat...
pitt wrote:Mogu ti ja reci da je semke jos i dobar kakvih sam ja budala sve slusao za sta traze pare :D:D
Ma u cijeloj ovoj prici (ne ulazeci u raspravu sta se krije ispod brda), mene najvise nervira mentalitet naseg naroda.......nisu ni "radovi" otpoceli kako treba a vec se sve znalo o piramidi, cak se i druga vec pronasla...........ko sljivi dokaze. naravno piramidashi ce odmah reci da nema ni dokaza da niej piramida al nejse....nije ni dok koga da to osporava jer su semir i co ti sto imaju "burden of proof" da dokazu da je tu piramida jer su oni zapoceli cijeli cirkus. Do tada, samo kokica i lagane meze i uzivat...
pitt wrote:...ko sljivi dokaze. naravno piramidashi ce odmah reci da nema ni dokaza da niej piramida al nejse....nije ni dok koga da to osporava jer su semir i co ti sto imaju "burden of proof" da dokazu da je tu piramida jer su oni zapoceli cijeli cirkus. Do tada, samo kokica i lagane meze i uzivat...
Jedini problem za Osmanagica je sto on mora kad-tad nesto opipljivo da pokaze. Jer piramida je... piramida.
A sto se tice cina "dokazivanja," istom se moze prici subjektivno. Kao, da li ili ne vjerovati u gospu iz Medjugorja.
bc_chupo wrote:imal ko od vas antipiramidasa kakav argument za te sveje prazne price????? sve sto radite je blebetanje u prazno treba malo vise dokaza....
Eh, ova ti je zlatna. Kako rece..." treba malo vise dokaza"...
Nego majstore, pored vec nadjenih rusevina naselja i puteva oko Visokog, daj ti nama pokazi piramidu, a ne palamudu.
Nit sam piramidas niti antipiramidas.....puca mi neka stvar sta Indijana Sem kopa tamo. Samim tim nemam sta dokazivati....on je poceo orat po brdu i do njega je da dokaze da je nasao piramidu. Ja do sad nista konkretno ne vidjeh da covjek moze eci eh piramida je i nema druge.Nasao zidine ....big fucking deal......to su svi i znali da tamo ima. Vidjet cemo......ima jos fore.......sad ce to kise sprat sve dole u visoko :D
imal ko od vas antipiramidasa kakav argument za te sveje prazne price????? sve sto radite je blebetanje u prazno treba malo vise dokaza....
.....
kakvih dokaza i argumenata, mi i ne trazimo piramidu.,zar za nesto sto se kaze da nema treba i argumenat, argumentovano tvrdim da nema i tacka.
Eto uzmi tacku kao dokaz i vjezbaj SH jezik.
ma mora biti da su vanzemaljci gradli, u pravu je semir, nijedna civilizacija, osim atlantide, naravno, nije posjedovala znanje da izgradi ovako nesto u ta doba
kaldrma nekad i sad, novo djelo poznatog piramidologa semira osmanagica
jel iko ikad provjerio starost ovog kamenja? neceg ima, ali 12 000 godina stara piramida? dajteeee :D:D