Kutak za fanove Rizze Ruze

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
klixober

#901 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by klixober »

ladyada wrote::? :? :? jes ovaj rizzo ruzan .............. a pjesme mu nisu nesto ...........
Zasluzila si 19 banova :x
ladyada

#902 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by ladyada »

izvinjavam se ...............skontala sam da nema ovdje demokratije ........... :skoljka: :run:
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#903 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by ladyblue18 »

ladyada wrote:izvinjavam se ...............skontala sam da nema ovdje demokratije ........... :skoljka: :run:
jesi to ti ozbiljna majketi? :lol: :lol: :lol:
klixober

#904 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by klixober »

ladyada wrote:izvinjavam se ...............skontala sam da nema ovdje demokratije ........... :skoljka: :run:
Oprosticemo ako se 19 puta izvines :x
ladyada

#905 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by ladyada »

ladyblue18 wrote:
jesi to ti ozbiljna majketi? :lol: :lol: :lol:
ma jesam ...kontam napali na mene evo citava strana puna ...........jos cu ban zaraditi ............. :roll:
jaza_HZSA

#906 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by jaza_HZSA »

i treba kad vrijedjas njegovu uzvisenost :x :x :x :x :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
eterno

#907 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by eterno »

Ma neces, nije ovo tema za ban, za razliku od drugih :D

Zna Rizzo da ti ono nisi mislila od srca :D :lol:

http://www.rizzoruza.com/
mesha

#908 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by mesha »

ladyada wrote::? :? :? jes ovaj rizzo ruzan .............. a pjesme mu nisu nesto ...........
dragi fanovi, nedajte da nas obeshrabre ovi zlojedi komentari!

rizo ruzo, volimo te svi !

:)
jaza_HZSA

#909 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by jaza_HZSA »

dokaz da na mladima svijet ostaje http://www.rizzoruza.com/druzenje.html :D :D :D :D :D :D i slicice NJEGOVIH najmladjih obozavatelja i obozavateljkih http://www.rizzoruza.com/galerija4.html, uzivajte, ja sam zamalo zaplakao, smrc
klixober

#910 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by klixober »

jaza_HZSA wrote:dokaz da na mladima svijet ostaje http://www.rizzoruza.com/druzenje.html :D :D :D :D :D :D i slicice NJEGOVIH najmladjih obozavatelja i obozavateljkih http://www.rizzoruza.com/galerija4.html, uzivajte, ja sam zamalo zaplakao, smrc
Od Tokija do Milvokija djeca formiraju "19"

Image
Last edited by klixober on 12/06/2008 01:16, edited 1 time in total.
the Kralj

#911 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by the Kralj »

mesha wrote:
dragi fanovi, nedajte da nas obeshrabre ovi zlojedi komentari!

rizo ruzo, volimo te svi !

:)
ko svi? ti ga prvi ne volis... jer ga tolikohvalis, mi smo pravi fanovi kRizze Ruznog... :lol: :lol: :lol: :lol:
@ladyada cekamo 19 puta se moras okrenuti na stolici i zamoliti sve fanove rizze da ti oproste, isto 19 puta... :music2: :faraon1: :faraon: :sax:
jaza_HZSA

#912 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by jaza_HZSA »

Znaci tacno 19 ni manje ni vise..... inace :!: :!: :!: :!: :!: ;-) ;-) ;-)
jaza_HZSA

#913 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by jaza_HZSA »

Tokom svog govora prilikom obilježavanja 19. godišnjice od smrti iranskog revolucionarnog lidera Ayatollaha Homeinija, iranski predsjednik Mahmud Ahmedinedžad izjavio je kako će Izrael i satanička moć Sjedinjenih Američkih država uskoro nestati, prenosi Reuters.

Ama ima nest u tom broju 19, ljudi kazem vam ja :run: :run:
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#914 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by pici »

Uskoro pocinje turneja RIZZE RUZE po zemljama centralne azije......turkmestan,azerbejdan,kazahstan,mongolija i sjeverno istocni dio najrazvijenijih kineskih provincija ,cao me,tu ti i ga ca ja.Nas novi sarajevski duh krece u pohod da zauvjek promjeni sliku srednjo azijske kulturne bastine.Hramovi su okiceni RIZZI-nim ikonama i pale se posebne svijece od masti sibirskoga vola.Njemu u cast pravi se u kazahstanu posebna tunika od jarece dlake koju ce nas RIZZO da nosi sa ponosom na bini kada bude ocaravao fanove tih zemalja.
Ovi nasi zlonamjernici pokusavaju na svaki nacin da sabotiraju legendu umjetnosti koja nije rodjena od vremena,Mocarta,Sopena i Bahe.GO RIZZI,GO :thumbup:
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#915 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by ladyblue18 »

bogami ladyada ce nas jos ozbiljno shvatit :lol: :lol: :lol:
Meshtar

#916 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by Meshtar »

Sramota je da pojedini dolaze na ovaj podforum i vrijeđaju našeg omiljenog umjetnika. Poštujem svačije mišljenje, ali ovo je pretjerivanje, pa ni najgori neprijatelji nisu govorili tako o Rizzi. Kako ne shvatate da čovjek slušajući njegove divne melodije dostigne zen mir. ne dirajte u Rizzu! :D
pici

#917 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by pici »

ladyblue18 wrote:bogami ladyada ce nas jos ozbiljno shvatit :lol: :lol: :lol:
morat ce mo da zrtvujemo protivnike RIZZE kako u zemlji tako i van zemlje,radi istinske umjetnicke epohe jedne GRAND STAR velicine. :D :thumbup:
zaphodia

#918 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by zaphodia »

Meshtar wrote:Sramota je da pojedini dolaze na ovaj podforum i vrijeđaju našeg omiljenog umjetnika.

Ja se njih malo i bojim... :shock:
the Kralj

#919 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by the Kralj »

zaphodia wrote:
Meshtar wrote:Sramota je da pojedini dolaze na ovaj podforum i vrijeđaju našeg omiljenog umjetnika.

Ja se njih malo i bojim... :shock:
i ja se njih bojim, ne daj Boze da nam zbog njih zatvore temu, ja se ne sjecam kada sam se nasmijao ovoliku, stvarno odakle vam inspiracija? :-D :-)
jaza_HZSA

#920 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by jaza_HZSA »

Pa Rizzo nam je jedina inspiracija :-) :-) :-) :-) :-)
letim

#921 Re:

Post by letim »

UBL wrote:Oho,Sarajevo-x bijednici,ah ne,ne,pardon Sarajevo-x forumasi,jos ste tu???

Tuzno,tuzno. :)

Nakon toliko vremena cak su i vase glupe "originalne" dosjetke presle u puko ponavljanje i nadri humor,koji je ,cini mi se,i vama samima postao degutantan i jadan.
Mozete vi to bolje.Ili,mozda ipak ne mozete...

Jadnici...

Dok ste se vi ovdje izivljavali i lijecili komplekse svojih jadnih,bezvrijednih i anonimnih zivota,korespondencija nas koji smo prepoznali vrijednost lika i izraza Rize Lukacevica se nastavila putem privatnih poruka,i vjerujte da smo vam se siti ismijali,gledajuci vase jadne i bijedne pokusaje da ispadnete zabavni i smijesni.
Smijesni jeste ispali,ali ne na nacin kako ste to pokusali da izvedete,nego ste ispali smijesno jadni,tako mali i nebitni,a opet zeljni da budete u centru paznje.
Tuzno!!

Umjesto sto ste trosili sate u ovim jadnim pokusajima da ispadnete zanimljivi i simpaticni,bolje bi vam bilo da ste pokusali da napravite nesto od tih svojih malih i jadnih zivota.

Medjutim vjerujem da bi vam i sam Rizzo sve ovo oprostio jer bi i on shvatio o kakvim se ovdje ljudima radi.Svaki da ste u prosijeku 10 sati na forumu.Jeli to sve sto znate o zivotu??!!
Jadnici...

A sad za normalne ljude (kojih je na ovom forumu, izgleda, sve manje):

Rizzo je u jednom od intervjua koje je dao u zadnje vrijeme, porucio : "Bosanski lonac se vec odavno pojeo" :),pa prema tome, mozemo da se nadamo da ce i novi materijal uskoro da krene u proces,a ja dajem sebi za pravo da kazem da vjerujem da ce slijedeci materijal da nadmasi sve prethodne.

PS Pozdrav za sve one koji su se javljali preko PP-a i molba za administratore da malo obrate paznju sta se sve pise po ovom forumu... :wink:

EH VALA SAD GA I TI PRETJERA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DicaTM

#922 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by DicaTM »

Image

Dok ga ljudi u BiH smatraju samo muzičarom, a djeca dobričkom, Rizzo odlučuje pokazati pravo lice. Snimljen je dokumentarni film pod nazivom "That's my life" u kojem je glavni lik naš junak Rizzo. Malo je poznato da je Rizzo nekada bio veliki huligan i da je pravio nerede diljem svijeta. Zato vam preporučujem da pogledate ovaj prekrasni i vrlo poučni film.

P.S. Rizzo je podijelio filmove djeci što se jasno vidi iz priloženog.

Image
klixober

#923 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by klixober »

Rizzo i 19 odabranih
Image
Last edited by klixober on 12/06/2008 14:39, edited 1 time in total.
halloweenedo

#924 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by halloweenedo »

jaoo jaooo..kakve gluposti citam na ovom forumu.... sve sam mogao da zamislim, ali rizu nikako...

ovo je fuj tema
uzas

pozdrav rizi ruzi(koji je pokrenuo ovu temu)!!
uz poruku: prestani uznemiravati raju sa tvojim horror pjesmama!
pici

#925 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by pici »

Ja bih zamolio forumase koji ne prepoznaju istinsko lik i djelo jednog umjetnickog kova kosto je nas velikan RIZZO RUZA,da se uzdrze od blacenja jednog MEGA STARA a fanove moli posto imam sve RIZZI-ne pjesme u svim formatima osim "Pile Moje" u OGG formatu da mi solidarnom razmjenom pripomognu u kompletiranju velikih pjesnickih djela.HVALA.
Post Reply