Ljubav kad predjes tridesetu

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Zviz
Location: Sarejevo / Gvineja-Bisau / Tokijo / Brisel / Kopenhagen / Guam

#901 Re: Ljubav kad predjes tridesetu

Post by Zviz »

sherbett wrote:
Zviz wrote:Nekopcate (neki od vas) meni nije bitno hocel biti musko ili zensko (djete) nego hocel sa skijama ili sa snowbordom izaci... tj. sta ce od to dvoje izabrati ... ja navijam vise za skije.
nije ni nama na Balkanu bitno više da je muško...zaista dugo nisi bio ovdje, a?
Procita neki dan da u CG je ipak pozeljnije musko... da od dugo me nije bilo... mada bio mogao nrvrnut radi reda... hos se bar potruditi pa napraviti palacinke docekusa ..
Ramzess Veliki

#902 Re: Ljubav kad predjes tridesetu

Post by Ramzess Veliki »

De ba gdje vi živite?
Da je meni ovakvu mladu dovest' da mi pitu kuha ...
Image

Kažu da ih ima iznad 2000 nadmorske ... :oops:
dobar osjecaj

#903 Re: Ljubav kad predjes tridesetu

Post by dobar osjecaj »

Ramzess Veliki wrote:De ba gdje vi živite?
Ja se vise pitam, kada pojedini strastveni pisci ovog foruma zive pa stignu biti u svim rasomonijadama kapetana plavog mede. Vid o:l dju rispekt :run:
dječak sa šibicama

#904 Re: Ljubav kad predjes tridesetu

Post by dječak sa šibicama »

sherbett wrote:meni uz nju pita nikako ne ide..al idu neka sirova krvava jela :zoka:
Ramzes a la King?
Red Wolf

#905 Re: Ljubav kad predjes tridesetu

Post by Red Wolf »

sherbett wrote:meni uz nju pita nikako ne ide..al idu neka sirova krvava jela :zoka:
uz nju ide samo pribor za jelo,ne's se od nje ni pite ni supe nakusati to ti garantujem
bang and blame

#906 Re: Ljubav kad predjes tridesetu

Post by bang and blame »

Red Wolf wrote:
uz nju ide samo pribor za jelo,ne's se od nje ni pite ni supe nakusati to ti garantujem
Kak'e su to predrasude?? :mrgreen: Desavaju se cuda, vjerov'o ti ili ne :mrgreen:
Ramzess Veliki

#907 Re: Ljubav kad predjes tridesetu

Post by Ramzess Veliki »

Red Wolf wrote:
Ona bi meni i bamiju filovala. :D
Red Wolf

#908 Re: Ljubav kad predjes tridesetu

Post by Red Wolf »

Ramzess Veliki wrote:
Red Wolf wrote:
Ona bi meni i bamiju filovala. :D
sto jest jest,tu su ne'dje ona i sefika,moglo bi ti i uspjeti to sa "filovanjem" :D
arslanbey

#909 Re: Ljubav kad predjes tridesetu

Post by arslanbey »

Prava ljubav se i dešava tamo negdje oko tridesete i dalje. Dovoljno zreli i iskusni da znamo/te šta je ljubav i bol. Dovoljno zreli da partneru date da diše, da ima vremena za sebe, hobije, porodicu, prijatelje. Zrela i zdrava ljubav je poslije 30. Bar ja tako smatram i vidim. E sad, druga stvar što naši muškarci i žene misle da nikada neće ostariti... Pa sad 30 k'o sa 17.
Ajde mora da se salis? ovo je tipicna utjeha

Ima i onih zena koje se tjese pa govore 40-e su nove 30-e,jesu ali djavola :oops:
Red Wolf

#910 Re: Ljubav kad predjes tridesetu

Post by Red Wolf »

arslanbey wrote:
Prava ljubav se i dešava tamo negdje oko tridesete i dalje. Dovoljno zreli i iskusni da znamo/te šta je ljubav i bol. Dovoljno zreli da partneru date da diše, da ima vremena za sebe, hobije, porodicu, prijatelje. Zrela i zdrava ljubav je poslije 30. Bar ja tako smatram i vidim. E sad, druga stvar što naši muškarci i žene misle da nikada neće ostariti... Pa sad 30 k'o sa 17.
Ajde mora da se salis? ovo je tipicna utjeha

Ima i onih zena koje se tjese pa govore 40-e su nove 30-e,jesu ali djavola :oops:
stara koka masna supa :D :cry:
dječak sa šibicama

#911 Re: Ljubav kad predjes tridesetu

Post by dječak sa šibicama »

Ma ja, najbolje skociti sa mosta kad napunis 40.

Joj price.

Niko ne moze vjecno biti mlad, vjerovali ili ne.
Jokericious

#912 Re: Ljubav kad predjes tridesetu

Post by Jokericious »

Ne moze. Ali ne treba se lagati.
Bluemore

#913 Re: Ljubav kad predjes tridesetu

Post by Bluemore »

Jokericious wrote:Ne moze. Ali ne treba se lagati.
lagati o cemu?
mah, neko nema ljubavi ni u dvadesetim, nema pravila :-)
bang and blame

#914 Re: Ljubav kad predjes tridesetu

Post by bang and blame »

[quote="dječak sa šibicama"]Ma ja, najbolje skociti sa mosta kad napunis 40.

Joj price.

Niko ne moze vjecno biti mlad, vjerovali ili ne.[/
Ma, sve nas, preko triest vec- u gasnu komoru.. Majko moja! Jbt! Ne smijes ni stariti.. Ccc..
arslanbey

#915 Re: Ljubav kad predjes tridesetu

Post by arslanbey »

bang and blame wrote:
dječak sa šibicama wrote:Ma ja, najbolje skociti sa mosta kad napunis 40.

Joj price.

Niko ne moze vjecno biti mlad, vjerovali ili ne.[/
Ma, sve nas, preko triest vec- u gasnu komoru.. Majko moja! Jbt! Ne smijes ni stariti.. Ccc..
Smijes stariti ali ne ubjedjvaj sebe i nas da si jos mlad :D
bang and blame

#916 Re: Ljubav kad predjes tridesetu

Post by bang and blame »

Ma, ko ubjeđuje i KOGA ubjeđuje? Hoces ti , za sebe reci, da si sa 40 i nesto godina star?
ema_

#917 Re: Ljubav kad predjes tridesetu

Post by ema_ »

Jest malo poglupo reći da čovjek može i zna voljeti tek sa 30+ godina, ispada da oni koji su našli ljubav u ranijim godinama da veze nemaju sa životom :-? .
arslanbey

#918 Re: Ljubav kad predjes tridesetu

Post by arslanbey »

bang and blame wrote:Ma, ko ubjeđuje i KOGA ubjeđuje? Hoces ti , za sebe reci, da si sa 40 i nesto godina star?

Pa hocu,kad bude 40+ normalno da nisam vise mlad
arslanbey

#919 Re: Ljubav kad predjes tridesetu

Post by arslanbey »

ema_ wrote:Jest malo poglupo reći da čovjek može i zna voljeti tek sa 30+ godina, ispada da oni koji su našli ljubav u ranijim godinama da veze nemaju sa životom :-? .
Ja ne znam nikoga da je uspio upoznati nekoga nakon 30,i da mu je to to,bas ono sto je sanjao..uvijek je daj sta das u tim godinama
Big Ang

#920 Re: Ljubav kad predjes tridesetu

Post by Big Ang »

arslanbey wrote:
ema_ wrote:Jest malo poglupo reći da čovjek može i zna voljeti tek sa 30+ godina, ispada da oni koji su našli ljubav u ranijim godinama da veze nemaju sa životom :-? .
Ja ne znam nikoga da je uspio upoznati nekoga nakon 30,i da mu je to to,bas ono sto je sanjao..uvijek je daj sta das u tim godinama
:facepalm:
bang and blame

#921 Re: Ljubav kad predjes tridesetu

Post by bang and blame »

arslanbey wrote:
bang and blame wrote:Ma, ko ubjeđuje i KOGA ubjeđuje? Hoces ti , za sebe reci, da si sa 40 i nesto godina star?

Cudno pojmis termin "star/a"..
Sta bi rek'o Ahmed Nurudin? Ni star, ni mlad.
ema_

#922 Re: Ljubav kad predjes tridesetu

Post by ema_ »

arslanbey wrote:

Ima svakakvih slučajeva, ali čini mi se da među svojim prijateljicama da što su starije, da više se zadaju u karijeru i da više i ne traže upoznavanja ni nešto slično tome. Ne znam do čega je vala, valjda nova vremena.
Big Ang

#923 Re: Ljubav kad predjes tridesetu

Post by Big Ang »

Ih. Ahmed. Dje ti on naumpade? :D
arslanbey

#924 Re: Ljubav kad predjes tridesetu

Post by arslanbey »

bang and blame wrote:
arslanbey wrote:

Cudno pojmis termin "star/a"..
Sta bi rek'o Ahmed Nurudin? Ni star, ni mlad.
Pa dobro,od 30 i neke pocinju srednje godine,koje traju do krajem 40-ih,mozda 45,46 ,,nakon toga si star
_mufljuz_

#925 Re: Ljubav kad predjes tridesetu

Post by _mufljuz_ »

arslanbey wrote:

bravo - kratko i jasno - zena sto sam ja upoznao sa 30 godina su obicno bile duboko proracunate i u dubokoj racunici sta sa sobom u tridesetim i uvijek se radi o tome kako se skupo i maksimalno prodat tj uvalit nekom rogonji staticki ne mrdajuci od price kako zeli nekog finog, postenog, vjernog i SITUIRANOG muskarca (koji je l naravno situirani, ganjaju uglavnom piletinu).... i obicno je ova stavka (situiranog, aka solventnog aka parali) uvijek nekako redovno pomenuta zadnja - i ako te nema u SITUIRANOSTI poj'o si govno....

...a da ne pricam sto je "mlada" mindzu zacijenila k'o da joj je zlatna pa te voda pretvarajuci se da je nevina k'o Marija Magdalena....
Post Reply