Procita neki dan da u CG je ipak pozeljnije musko... da od dugo me nije bilo... mada bio mogao nrvrnut radi reda... hos se bar potruditi pa napraviti palacinke docekusa ..sherbett wrote:nije ni nama na Balkanu bitno više da je muško...zaista dugo nisi bio ovdje, a?Zviz wrote:Nekopcate (neki od vas) meni nije bitno hocel biti musko ili zensko (djete) nego hocel sa skijama ili sa snowbordom izaci... tj. sta ce od to dvoje izabrati ... ja navijam vise za skije.
Ljubav kad predjes tridesetu
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Zviz
- Location: Sarejevo / Gvineja-Bisau / Tokijo / Brisel / Kopenhagen / Guam
#901 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
- Ramzess Veliki
#902 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
De ba gdje vi živite?
Da je meni ovakvu mladu dovest' da mi pitu kuha ...

Kažu da ih ima iznad 2000 nadmorske ...
Da je meni ovakvu mladu dovest' da mi pitu kuha ...

Kažu da ih ima iznad 2000 nadmorske ...
- dobar osjecaj
#903 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
Ja se vise pitam, kada pojedini strastveni pisci ovog foruma zive pa stignu biti u svim rasomonijadama kapetana plavog mede. Vid o:l dju rispektRamzess Veliki wrote:De ba gdje vi živite?
- dječak sa šibicama
#904 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
Ramzes a la King?sherbett wrote:meni uz nju pita nikako ne ide..al idu neka sirova krvava jela
- Red Wolf
#905 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
uz nju ide samo pribor za jelo,ne's se od nje ni pite ni supe nakusati to ti garantujemsherbett wrote:meni uz nju pita nikako ne ide..al idu neka sirova krvava jela
-
bang and blame
#906 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
Kak'e su to predrasude??Red Wolf wrote:uz nju ide samo pribor za jelo,ne's se od nje ni pite ni supe nakusati to ti garantujemsherbett wrote:meni uz nju pita nikako ne ide..al idu neka sirova krvava jela
- Ramzess Veliki
#907 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
Ona bi meni i bamiju filovala.Red Wolf wrote:uz nju ide samo pribor za jelo,ne's se od nje ni pite ni supe nakusati to ti garantujemsherbett wrote:meni uz nju pita nikako ne ide..al idu neka sirova krvava jela
- Red Wolf
#908 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
sto jest jest,tu su ne'dje ona i sefika,moglo bi ti i uspjeti to sa "filovanjem"Ramzess Veliki wrote:Ona bi meni i bamiju filovala.Red Wolf wrote:uz nju ide samo pribor za jelo,ne's se od nje ni pite ni supe nakusati to ti garantujemsherbett wrote:meni uz nju pita nikako ne ide..al idu neka sirova krvava jela
-
arslanbey
#909 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
Ajde mora da se salis? ovo je tipicna utjehaPrava ljubav se i dešava tamo negdje oko tridesete i dalje. Dovoljno zreli i iskusni da znamo/te šta je ljubav i bol. Dovoljno zreli da partneru date da diše, da ima vremena za sebe, hobije, porodicu, prijatelje. Zrela i zdrava ljubav je poslije 30. Bar ja tako smatram i vidim. E sad, druga stvar što naši muškarci i žene misle da nikada neće ostariti... Pa sad 30 k'o sa 17.
Ima i onih zena koje se tjese pa govore 40-e su nove 30-e,jesu ali djavola
- Red Wolf
#910 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
stara koka masna supaarslanbey wrote:Ajde mora da se salis? ovo je tipicna utjehaPrava ljubav se i dešava tamo negdje oko tridesete i dalje. Dovoljno zreli i iskusni da znamo/te šta je ljubav i bol. Dovoljno zreli da partneru date da diše, da ima vremena za sebe, hobije, porodicu, prijatelje. Zrela i zdrava ljubav je poslije 30. Bar ja tako smatram i vidim. E sad, druga stvar što naši muškarci i žene misle da nikada neće ostariti... Pa sad 30 k'o sa 17.
Ima i onih zena koje se tjese pa govore 40-e su nove 30-e,jesu ali djavola
- dječak sa šibicama
#911 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
Ma ja, najbolje skociti sa mosta kad napunis 40.
Joj price.
Niko ne moze vjecno biti mlad, vjerovali ili ne.
Joj price.
Niko ne moze vjecno biti mlad, vjerovali ili ne.
-
Jokericious
#912 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
Ne moze. Ali ne treba se lagati.
- Bluemore
#913 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
lagati o cemu?Jokericious wrote:Ne moze. Ali ne treba se lagati.
mah, neko nema ljubavi ni u dvadesetim, nema pravila
-
bang and blame
#914 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
[quote="dječak sa šibicama"]Ma ja, najbolje skociti sa mosta kad napunis 40.
Joj price.
Niko ne moze vjecno biti mlad, vjerovali ili ne.[/
Ma, sve nas, preko triest vec- u gasnu komoru.. Majko moja! Jbt! Ne smijes ni stariti.. Ccc..
Joj price.
Ma, sve nas, preko triest vec- u gasnu komoru.. Majko moja! Jbt! Ne smijes ni stariti.. Ccc..
-
arslanbey
#915 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
Smijes stariti ali ne ubjedjvaj sebe i nas da si jos mladbang and blame wrote:dječak sa šibicama wrote:Ma ja, najbolje skociti sa mosta kad napunis 40.
Joj price.
-
bang and blame
#916 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
Ma, ko ubjeđuje i KOGA ubjeđuje? Hoces ti , za sebe reci, da si sa 40 i nesto godina star?
- ema_
#917 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
Jest malo poglupo reći da čovjek može i zna voljeti tek sa 30+ godina, ispada da oni koji su našli ljubav u ranijim godinama da veze nemaju sa životom
.
-
arslanbey
#918 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
bang and blame wrote:Ma, ko ubjeđuje i KOGA ubjeđuje? Hoces ti , za sebe reci, da si sa 40 i nesto godina star?
Pa hocu,kad bude 40+ normalno da nisam vise mlad
-
arslanbey
#919 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
Ja ne znam nikoga da je uspio upoznati nekoga nakon 30,i da mu je to to,bas ono sto je sanjao..uvijek je daj sta das u tim godinamaema_ wrote:Jest malo poglupo reći da čovjek može i zna voljeti tek sa 30+ godina, ispada da oni koji su našli ljubav u ranijim godinama da veze nemaju sa životom.
- Big Ang
#920 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
arslanbey wrote:Ja ne znam nikoga da je uspio upoznati nekoga nakon 30,i da mu je to to,bas ono sto je sanjao..uvijek je daj sta das u tim godinamaema_ wrote:Jest malo poglupo reći da čovjek može i zna voljeti tek sa 30+ godina, ispada da oni koji su našli ljubav u ranijim godinama da veze nemaju sa životom.
-
bang and blame
#921 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
Cudno pojmis termin "star/a"..arslanbey wrote:bang and blame wrote:Ma, ko ubjeđuje i KOGA ubjeđuje? Hoces ti , za sebe reci, da si sa 40 i nesto godina star?
Sta bi rek'o Ahmed Nurudin? Ni star, ni mlad.
- ema_
#922 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
arslanbey wrote:Ja ne znam nikoga da je uspio upoznati nekoga nakon 30,i da mu je to to,bas ono sto je sanjao..uvijek je daj sta das u tim godinamaema_ wrote:Jest malo poglupo reći da čovjek može i zna voljeti tek sa 30+ godina, ispada da oni koji su našli ljubav u ranijim godinama da veze nemaju sa životom.
Ima svakakvih slučajeva, ali čini mi se da među svojim prijateljicama da što su starije, da više se zadaju u karijeru i da više i ne traže upoznavanja ni nešto slično tome. Ne znam do čega je vala, valjda nova vremena.
- Big Ang
#923 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
Ih. Ahmed. Dje ti on naumpade? 
-
arslanbey
#924 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
Pa dobro,od 30 i neke pocinju srednje godine,koje traju do krajem 40-ih,mozda 45,46 ,,nakon toga si starbang and blame wrote:Cudno pojmis termin "star/a"..arslanbey wrote:bang and blame wrote:Ma, ko ubjeđuje i KOGA ubjeđuje? Hoces ti , za sebe reci, da si sa 40 i nesto godina star?
Sta bi rek'o Ahmed Nurudin? Ni star, ni mlad.
- _mufljuz_
#925 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
bravo - kratko i jasno - zena sto sam ja upoznao sa 30 godina su obicno bile duboko proracunate i u dubokoj racunici sta sa sobom u tridesetim i uvijek se radi o tome kako se skupo i maksimalno prodat tj uvalit nekom rogonji staticki ne mrdajuci od price kako zeli nekog finog, postenog, vjernog i SITUIRANOG muskarca (koji je l naravno situirani, ganjaju uglavnom piletinu).... i obicno je ova stavka (situiranog, aka solventnog aka parali) uvijek nekako redovno pomenuta zadnja - i ako te nema u SITUIRANOSTI poj'o si govno....
...a da ne pricam sto je "mlada" mindzu zacijenila k'o da joj je zlatna pa te voda pretvarajuci se da je nevina k'o Marija Magdalena....