Bosanska piramida Sunca vol.2
Moderator: Chloe
-
El-bosniaco

ko kaze da nije piramida, nek se ispita sta mu je sa vidom, mozda trebaju naocale ko dn od galona ???
- Murat Sabanovic
znal ko, gdje se moze skinuti semirovo gostovanje na radio televiziji republike mrske?
ili ako je imo ko skinutu ,neka je postavi...
ili ako je imo ko skinutu ,neka je postavi...
- wels
la mela wrote:Pa ima ih jos koji bi se seksualno svetili i polno opstili na Semirovoj piramidi, dizali muzeje u zrak, prijetili (wells, el-bosniaco, hrasno38). Visokobrazovani i tolerantni rodoljubi.
Ja razumijem da je u Bosni vrlo nezgodno,ponekad cak i opasno otkrivati seksualna opredjeljenja.
Mogao si na PP zatrazit to sto zelis.
Samo da znas da popust vishe ne vazi.
-
ludost
Pa s obzirom da u kontekstu Bosanske Piramide sve više nestaje granice između patriotizma i spolnog čina, predlažem da se termin rodoljub preinači u rodoguz.wels wrote:la mela wrote:Pa ima ih jos koji bi se seksualno svetili i polno opstili na Semirovoj piramidi, dizali muzeje u zrak, prijetili (wells, el-bosniaco, hrasno38). Visokobrazovani i tolerantni rodoljubi.
Ja razumijem da je u Bosni vrlo nezgodno,ponekad cak i opasno otkrivati seksualna opredjeljenja.
- wels
ludost wrote:Pa s obzirom da u kontekstu Bosanske Piramide sve više nestaje granice između patriotizma i spolnog čina, predlažem da se termin rodoljub preinači u rodoguz.wels wrote:la mela wrote:Pa ima ih jos koji bi se seksualno svetili i polno opstili na Semirovoj piramidi, dizali muzeje u zrak, prijetili (wells, el-bosniaco, hrasno38). Visokobrazovani i tolerantni rodoljubi.
Prava ludost bi bila radoguz.
-
artzy
ludost wrote:Pa s obzirom da u kontekstu Bosanske Piramide sve više nestaje granice između patriotizma i spolnog čina, predlažem da se termin rodoljub preinači u rodoguz.wels wrote:la mela wrote:Pa ima ih jos koji bi se seksualno svetili i polno opstili na Semirovoj piramidi, dizali muzeje u zrak, prijetili (wells, el-bosniaco, hrasno38). Visokobrazovani i tolerantni rodoljubi.
U ovom slucaju guzoljub...?
-
UBL
Ja sam vjerovatno jedini koji je ispocetka vjerovao da stvarno postoji ta jebena piramida, a sad bas vise i nisam tako siguran. Mislim, definitivno je to neko vazno otkrice u pitanju, a da li je bas piramida, moguce ali nisam vise 100% ubijedjen. Znam da je to pozitivna stvar za nasu zemju i sve to, ali kad vidim ove neke slike iskopina malo se obeshrabrim. Otkrije se hrpa kamenja na prostoru dimenzije 5 sa 5, a nidje kamenja van tog prostora. Kad covjek vidi piramide u juznoj americi i egiptu, tamo sve kameni blokovi iste velicine, a ovdje nesto nidje veze, cas ravno, cas stepenasto, blokovi svih velicina i oblika. Ovo je ono cisto laicki jer nemam pojma o piramidama, nikad nisam vidio uzivo ni jedne, ali mi ovdje nesto ne stima sasvim. Naravno, volio bih da se varam.
-
ludvig
Za ovo podlo i primitivno podmetanje trazim od moderatora da forumasa Piramidos, ocitog spamera i trola, maknete sa ovog foruma, a sve u cilju zadrzavanja zdrave diskusije.Piramidos wrote: p.s. ludvig ti je malo pretjerao kod onog malog na blogu sa onim spermatozoidnim zadovoljavanjem.[/b]
Hvala
- wels
ludost wrote:pa baš smo ga pripazili - pošli da ga proširimo..black wrote:zamolio bih pojedince da malo pripaze na rijecnik!
vidim da se moderator ovdje pali tek na moj francuski..
quel surprise..
A ovaj ludost se vec pohabao podmecuc.Podmetac koji ni pod pivu nije za poturit.Za ovo podlo i primitivno podmetanje trazim od moderatora da forumasa Piramidos, ocitog spamera i trola, maknete sa ovog foruma, a sve u cilju zadrzavanja zdrave diskusije.
Hvala
-
Hadzi-Murat
UBL wrote:Ja sam vjerovatno jedini koji je ispocetka vjerovao da stvarno postoji ta jebena piramida, a sad bas vise i nisam tako siguran...
...Bosna je zemlja apsurda...
Ova tema je stvarno relaksirajuca...
Ma nek se kopa...nek se nesto desava u ovoj zemlji...pa cemo da vidmo na sta ce izaci...
-
ludost
OK, evo jedno ozbiljno pitanje u kontekstu teme..
Evo već treći dan se poziva na demonstracije ispred Zemaljskog muzeja. Zašto se Semir Osmanagić i njegova Fondacija još nisu službeno izjasnili (prihvatili ili ogradili) o tome?
Nije da ih se baš nikako ne tiče..
Evo već treći dan se poziva na demonstracije ispred Zemaljskog muzeja. Zašto se Semir Osmanagić i njegova Fondacija još nisu službeno izjasnili (prihvatili ili ogradili) o tome?
Nije da ih se baš nikako ne tiče..
- Vodenjak
Dobio si najvise sto si mogao da dobijes takvim stavom:UBL wrote:Ja sam vjerovatno jedini koji je ispocetka vjerovao da stvarno postoji ta jebena piramida, a sad bas vise i nisam tako siguran. Mislim, definitivno je to neko vazno otkrice u pitanju, a da li je bas piramida, moguce ali nisam vise 100% ubijedjen. Znam da je to pozitivna stvar za nasu zemju i sve to, ali kad vidim ove neke slike iskopina malo se obeshrabrim. Otkrije se hrpa kamenja na prostoru dimenzije 5 sa 5, a nidje kamenja van tog prostora. Kad covjek vidi piramide u juznoj americi i egiptu, tamo sve kameni blokovi iste velicine, a ovdje nesto nidje veze, cas ravno, cas stepenasto, blokovi svih velicina i oblika. Ovo je ono cisto laicki jer nemam pojma o piramidama, nikad nisam vidio uzivo ni jedne, ali mi ovdje nesto ne stima sasvim. Naravno, volio bih da se varam.
Poceo si da mislis svojom glavom i potpuno je nebitno sta ce na kraju od svega ispasti! Bitno je da si postao kritican prema onome sto vidis i onome sto cujes.
Razlika izmedju kritike i kritizerstva je ogromna i ti samo zelis vidljive dokaze.
Nista lose u tome!
Naprotiv!
Sve u svemu, svaka cast @UBL!
-
forUMASH
....jedno pitanje.......ako Visocica nije brdo, nego je piramida, kakva je sila navukla onoliku zemlju na nju i kako....
....do sada, koliko sam ja skole zavrsio, uvijek sam ucio da prirodni procesi zemlju vuku odozgo prema dole.......kod nas vazda nesto naopako......jel' ona silna zemlja sto, ko biva, prekriva piramidu s neba pala ili je neko dovukao.....
....do sada, koliko sam ja skole zavrsio, uvijek sam ucio da prirodni procesi zemlju vuku odozgo prema dole.......kod nas vazda nesto naopako......jel' ona silna zemlja sto, ko biva, prekriva piramidu s neba pala ili je neko dovukao.....