Premier Liga BiH 2006/2007
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Salko sto je u vodu skako
jel to u mostaru prodaju fenjere?????cico x wrote:Po sta ide Zeljo u Mostar?
Odgovor: po fenjer
treba napraviti one dvije hidrocentrale na neretvi pod hitno....
- Krigla_Sa
Eh,kako ti zavidim.Zbog ovih danasnjih svu kosu izgubi,evo me sa 24 god manje kose imam nego mi otacpape wrote:@Krigla, .... ja sam bio mali kada je mene moj tata vodio da gledam Haseta, bio je klasa. Onda sam odrastao i imao sam privilegiju gledati Papeta. To je stvarno bila rapsodija. Bio je mag, carobnjak. Taj uzitak posmatranja utakmice sa Susicem u glavnoj ulozi se ne moze rijecima opisati. To se samo moglo dozivjeti.Krigla_Sa wrote:To jeste ali evo npr ja sam bio mali kada me je tata vodio da gledam susica i nazalost ne sjecam se, ono sto sam vidio na tv-u i sto mi tata prica o njemu to jedino i znam,ja bih sve dao da danas ima npr jedan susic zbog kojeg ce doci 20 000 ljudi ili jedan osim,da ne bude da samo o svojima pricam
Treba se pogledati (link) kako je to majstor radio. Ovo sto imamo danas je kao nekada Pofalicki - Vrbanjusa, sa napomenom da je i Pofalicki imao jednog Kilketa. Ovi danasnji nemaju nista i nikoga.![]()
http://www.youtube.com/watch?v=g07i3txneQ8&NR
Hvala na linku,koji genije s loptom.
Nego da mi je makar u skorije vrijeme gledati nekog ala skoro ja bi bio sretan,ovi ostali se samo nesto valjaju.Gledam jucer onog repuha i duru,pa svaki kontakt oni se valjaju ko da ih je geler nedaj boze pogodio.
- Krigla_Sa
Ja mislim da je ono ipak bio ofsajd.SHOCK wrote:Mislim da nisi u pravu za to što se tiče ofsajda, koji jeste bio pasivan jer ako se igrač ne nalazi tamo gdje je lopta upućena, mislim da i ne mora biti u kretanju prema nazad, bitan je trenutak kad je lopta upućena Turkoviću da postigne gol, i tu je sve jako čisto.mostarac wrote:Onaj igrac nije bio u pasivnom offside-u i nemoj nam svima govoriti da smo slijepi kod ociju i onaj igrac je isao prema naprijed a ne prema nazad tj. tako je uticao na igru jer nije izlazio iz offside-a nego isao naprijed i na kraju je dao gol. Sve sudije svijeta ukoliko taj igrac postigne pogodak sviraju offside, osim u nas naravno.SHOCK wrote: Ono je bio pasivni ofsajd koji i ne treba nigdje da se svira. Turković nije uticao na igru, a bilo je jasno ko dan da je lopta upućena na desnu stranu a ne njemu. Ono ni najbolje sudije ne bi svirale kao ofsajd.
Toliko
Na kraju jedno pitanje za pitare:
da li bi vise volili gledati iduce godine Zepce ili Zelju?
Neka Zeljo nikad ne bude gost tamo gdje je Velez bio i neka se Zelji a ni Sarajevu nikad ne dogodi ono sto se nama desilo. Ja se nadam da ce Velez dati u Mostaru Zelji bodove spasa, iako su nas Sarajevo i Zeljo mogli ostaviti u ligi, pa su nas dobili, ali nema veze. Ja se nadam da ni Sarajevo ni Zeljo u ovoj cobanskoj ligi nikada nece doziviti ono sto smo mi dozivili, a to je da dodju divlji (seljacki klubovi) i otjeraju pitome.
Mislim da znaš odgovor na to pitanje za pitare. Sa ostalim se slažem.
Druga bi stvar bila da on nije ucestvovao u akciji kod gola pa bi se moglo reci da je pasivan,znaci on je u trenutku kada je obuca primio loptu bio u velikom ofsajdu,znaci bio je najblizi golmanu,tu se zadrzao ,sacekao da se obuca namjesti,doda mu i on je dao gol.Po meni je to cisti ofsajd ali eto,to je moje misljenje.
Evo da kao pitar odgovorim na pitanje mostarcu
Ja bi iskreno volio da zeljo ispadne
mislim da se ne lazemo
- GandalfSivi
Ofsajd se svira ako se igrac kome je upucena lopta nalazi iza zadnjeg igraca odbrane, ili ako isti igrac smeta golmanu u trenutku kada se upucuje lopta nekome drugom.
Te gluposti u kojem se smjeru krece (ili sta je sinoc jeo) igrac ostavite za prve federalne lige, ovo NIJE bio ofsajd.
Te gluposti u kojem se smjeru krece (ili sta je sinoc jeo) igrac ostavite za prve federalne lige, ovo NIJE bio ofsajd.
-
ero_sa_onog_svijeta
Slijedeća subota
Derbi nad derbijima.
Utakmica od koje ovisi mnogo čega......
Nadam se da neće biti nereda, iako dobro u sebi znam da će ih biti.
Velež-Zrinjski 2:3
Derbi nad derbijima.
- GandalfSivi
Presmijesan siero_sa_onog_svijeta wrote:Slijedeća subota![]()
![]()
![]()
![]()
Derbi nad derbijima.
-
ero_sa_onog_svijeta
Živi bili pa vidjeli!shadow wrote:mi cemo klepiti uljare a vama ce rodjeni guzove oderati, odosmo mi na +7, tu je kraj price za "plemice"![]()
p.s. nadam se da ce biti nereda
Iako je moguća ta opcija koju navodiš, jer ada sam gledao tekmu Sarajevo-Velež na TV-u i onaj dosuđeni penal, pa zatim pobjeduu Orašju, čovjek izvuće zaključak da NSBiH ove godine očajnički želi pomoći jadnom Sarajevu da uzme titulu, iako je čitavoj nogometnoj javnosti jasno da Zrinjski ima za dvi kalse jaču ekipu od Sarajeva.
Razumijem Vaše frustracije što titulu ne možete donijeti u Bosnu, pa su Vam svi krivi, a najmanje nesposobnost Vaše uprave.
Mogu se samo nadati da će ove godine titulu uzeti najbolji tim u BiH A TO JE :
HŠK ZRINJSKI.
A protiv Veleža se nadam da će Zrinjski uzeti bodove jer ima z aklasu jaču ekipu.
Želio bih da prođe sve bez nereda, i da to bude pravi gradski derbi, nešto poput Željo-Sarajevo, s tim da nebi volio da Velež pušta Zrinjskom, već da bolji pobijedi
- Krigla_Sa
Koji ste na tabeli ???ero_sa_onog_svijeta wrote:Živi bili pa vidjeli!shadow wrote:mi cemo klepiti uljare a vama ce rodjeni guzove oderati, odosmo mi na +7, tu je kraj price za "plemice"![]()
p.s. nadam se da ce biti nereda![]()
Iako je moguća ta opcija koju navodiš, jer ada sam gledao tekmu Sarajevo-Velež na TV-u i onaj dosuđeni penal, pa zatim pobjeduu Orašju, čovjek izvuće zaključak da NSBiH ove godine očajnički želi pomoći jadnom Sarajevu da uzme titulu, iako je čitavoj nogometnoj javnosti jasno da Zrinjski ima za dvi kalse jaču ekipu od Sarajeva.
Razumijem Vaše frustracije što titulu ne možete donijeti u Bosnu, pa su Vam svi krivi, a najmanje nesposobnost Vaše uprave.
HŠK ZRINJSKI.
A protiv Veleža se nadam da će Zrinjski uzeti bodove jer ima z aklasu jaču ekipu.
Želio bih da prođe sve bez nereda, i da to bude pravi gradski derbi, nešto poput Željo-Sarajevo, s tim da nebi volio da Velež pušta Zrinjskom, već da bolji pobijedi
Za tvoj info ste ispod nas .
Ima li vas na svjetskoj klupskoj rang listi ???
Za tvoj info nema!!!
Sarajevo je jedini klub iz nase lige na toj listi i nalazi se na 315 mjestu (zajedno sa dinamom iz zagreba)
Prema tome psssssssssst !!!
Kada budete prvi na tabeli i kada bude vas klub na svjetskog rang listi ispred sarajeva slobodno se javi i reci da ste bolji,znaci samo argumenti!!!
A do tada nas postedi prica kako nam savez pomaze jer znamo ko u savezu sjedi,kome taj savez pomaze godinama i slijepo gleda dogovorene meceve sirokog ,zrinjskog ,orasja i posusja pricom kako oni nemaju dokaza.
Nesto se ne sjecam da se vasa uprava sukobila sa ns !!!
Nesto se ne sjecam da su vasi navijaci protestovali ispred ns trazeci ostavke!!!
Sto li boze ?? Vjerovatno vam odgovaraju,druge logike nema.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
Hehehe tako je u pravu si Sarajevo je evropski klub za Zrinjski isto kao i Zeljo za SarajevoKrigla_Sa wrote:Koji ste na tabeli ???ero_sa_onog_svijeta wrote:Živi bili pa vidjeli!shadow wrote:mi cemo klepiti uljare a vama ce rodjeni guzove oderati, odosmo mi na +7, tu je kraj price za "plemice"![]()
HŠK ZRINJSKI.
Za tvoj info ste ispod nas .
Ima li vas na svjetskoj klupskoj rang listi ???
Za tvoj info nema!!!
Sarajevo je jedini klub iz nase lige na toj listi i nalazi se na 315 mjestu (zajedno sa dinamom iz zagreba)
Prema tome psssssssssst !!!
Kada budete prvi na tabeli i kada bude vas klub na svjetskog rang listi ispred sarajeva slobodno se javi i reci da ste bolji,znaci samo argumenti!!!
A do tada nas postedi prica kako nam savez pomaze jer znamo ko u savezu sjedi,kome taj savez pomaze godinama i slijepo gleda dogovorene meceve sirokog ,zrinjskog ,orasja i posusja pricom kako oni nemaju dokaza.
Nesto se ne sjecam da se vasa uprava sukobila sa ns !!!
Nesto se ne sjecam da su vasi navijaci protestovali ispred ns trazeci ostavke!!!
Sto li boze ?? Vjerovatno vam odgovaraju,druge logike nema.
UEFA Team Ranking 2005
http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uef ... k2005.html
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
A evo i jos za 2006:
http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uef ... k2006.html
2007:
http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uef ... k2007.html
itd itd kako god saberes Zeljo ispred
)
2007:
itd itd kako god saberes Zeljo ispred
- GandalfSivi
1. Derbi ce biti u Mostaru kad Velez bude domacin pod bijelim brijegom.ero_sa_onog_svijeta wrote:Živi bili pa vidjeli!shadow wrote:mi cemo klepiti uljare a vama ce rodjeni guzove oderati, odosmo mi na +7, tu je kraj price za "plemice"![]()
HŠK ZRINJSKI.
2. Citam gore komentare da Zrinjski nije nista postigao u Evropi. Ja se potpuno slazem sa tobom da je Zrinjski jedna jaka moderna ekipa, koja je u mogucnosti ravnopravno se nositi sa svim evropskim ekipama, samo ne mogu nikako da se sjetim one jos jace ekipe iz Luksemburga ili Linhestajna, sto vam pokazase koga mozete pobijediti kad ne kupujete bodove od brace hrvata. Samo prati proljetnu sezonu, kad cete uzimati po tri boda od svih vasih hsk-ova. Ali djaba, nece vam to biti dovoljno.
- Krigla_Sa
Jest jesthrasno38 wrote:A evo i jos za 2006:
2007:
itd itd kako god saberes Zeljo ispred)
A evo i tabele nase lige
1. Sarajevo 10 8 2 0 16:6 26
2. Zrinjski 10 7 1 2 28:10 22
3. Žepče 10 5 1 4 11:12 16
4. Modriča 10 4 3 3 15:11 15
5. Čelik 10 4 2 4 9:7 14
6. Velež 10 4 2 4 12:11 14
7. Orašje 10 4 2 4 10:12 14
8. Široki Brijeg 10 4 1 5 12:12 13
9. Sloboda 10 4 1 5 11:17 13
10. Jedinstvo 10 4 1 5 11:17 13
11. Slavija 10 4 0 6 13:14 12
12. Borac 10 4 0 6 12:15 12
13.Radnik 10 4 0 6 8:12 12
14. Leotar 10 4 0 6 11:17 12
15. Željeznicar 10 3 2 5 14:15 11
16. Posušje 10 3 2 5 8:13 11
Kad ispadnete ove sezone,sljedece vas nece ni biti na toj uefinoj listi
- manijak1
Nadajte se
- Isabell
Ha ha ha samo se vi kostrijesite .... ne kontam vas majke mi sto smo vam trn u oku????Šandor wrote:Nakostriješim se svaki put kad čujem riječ Žepče.mostarac wrote:Na kraju jedno pitanje za pitare:
da li bi vise volili gledati iduce godine Zepce ili Zelju?![]()
![]()
Evo danas sam navijao za Posušje protiv Žepča.![]()
Mali grad, sa malim klubom koji se bori za svoje mjesto pod zvjezdama.... I sta sada? Mi treci i vi imate problema sa shvacanjem cijele situacije?????
Smjesno, al ne brinite necemo mi dugo tu boraviti
Borba za ostanak, nasa realnost....