500 mg
Nisam ranije kupovala, i ne znam cijenu inače, zato me iznenadilo... naredni put ću produžiti do druge apoteke
Moderator: O'zone
Ma kad cu pretjerati, tek pocela.NediM17 wrote: ↑30/03/2020 20:17Samo ne treba pretjerivati ni sa tim.
https://poliklinika-analiza.hr/vitamin- ... revencije/
Where exactly?plain vanilla wrote: ↑30/03/2020 20:03Ibn SinaLaertes wrote: ↑30/03/2020 20:01Koja apoteka, Vanilla?plain vanilla wrote: ↑30/03/2020 19:01
Da, jedan je 100 kom oko 11 KM, drugi 23 KM. Pitam u cemu je razlika, kaze cura ni u cemu, i mi pijemo taj od 11.
Fala na brizi ...

Pretpostavljala sam... Dobro je, dobro si prošao, sve u svemu, kako je moglo biti. Sad se treba čuvati, da ne zaraziš ženu i dijete. Nositelj si 28 dana od prvog simptoma, čuvajte se.
Lalena wrote: ↑31/03/2020 13:28 Danas me uhvati panika u prodavnici![]()
Spetljala sam se s maskom, rukavicama, ključevi od auta, žurim, unutra puno ljudi, ne možeš vrećicu uzeti kako treba u rukavicama... I onda se posječem, po ruci, nemam pojma kako?! Ključevima od auta, ili kopčom na torbi, ne znam... Mala posjekotina na koju inače ne bih obratila pažnju...
Kako su me kasirka i drugi kupci pogledali, svi su ono![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Malo je falilo da se ugušim ispod one maske do stana![]()
Sada kada sam se zalila sredstvom za dezinfekciju, i zatvorila u poznato okruženje svog dnevnog boravka, bolje je![]()
Dođe mi da prestanem uopšte izlaziti![]()
Aman ko da ste u Černobiluplain vanilla wrote: ↑31/03/2020 13:31Lalena wrote: ↑31/03/2020 13:28 Danas me uhvati panika u prodavnici![]()
Spetljala sam se s maskom, rukavicama, ključevi od auta, žurim, unutra puno ljudi, ne možeš vrećicu uzeti kako treba u rukavicama... I onda se posječem, po ruci, nemam pojma kako?! Ključevima od auta, ili kopčom na torbi, ne znam... Mala posjekotina na koju inače ne bih obratila pažnju...
Kako su me kasirka i drugi kupci pogledali, svi su ono![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Malo je falilo da se ugušim ispod one maske do stana![]()
Sada kada sam se zalila sredstvom za dezinfekciju, i zatvorila u poznato okruženje svog dnevnog boravka, bolje je![]()
Dođe mi da prestanem uopšte izlaziti![]()
![]()
Nije to nista. Ja kad dodjem kuci, odnesem cipele i jaknu na balkon, pa u kupatilo da operem ruke, skinem masku i umijem se. Onda nastavim sa detinfekcijom.
E neki dan sam usla u kupatilo, prvo se umila pa onda prala ruke![]()
Joj kad sam onda pocela prati ruke, umivat se, pa sve u krug, htjela sam se napit sapuna![]()
Ne vjeruješ veš mašinama?konektovan wrote: ↑31/03/2020 13:38 Ja svaki put ako negdje izlazim, po povratku u stan odmah skinem sa sebe odjecu i bacim je u smece. Jedino cipele dezinfikujem, one su poskupe pa mi se ne bacaju....
Čitao sam da se u nekim državama već daje uz klorokin.