Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Herr Flick wrote:PROSJECNA smo repka i sto shvatite prije to bolje, bezveze se nervirate, jednostavno nemamo kvalitetnih igraca i to je to, u buducnosti ce biti jos gore, savez nema strategiju, klupski fudbal katastrofa ne proizvode se igraci, tesko nama kad se Džeko povuce...
TESLA_EDISON wrote:Šta očekivati od reprezentacije čiji igrači okupljanja smatraju odmorom i dolaze na pripreme reprezentacije samo kako bi se provodili?
Herr Flick wrote:PROSJECNA smo repka i sto shvatite prije to bolje, bezveze se nervirate, jednostavno nemamo kvalitetnih igraca i to je to, u buducnosti ce biti jos gore, savez nema strategiju, klupski fudbal katastrofa ne proizvode se igraci, tesko nama kad se Džeko povuce...
A, s njim nam je med i mlijeko?
Sve ima svoj nivo, imali smo reprezentaciju za Svjetsko prvenstvo do ovoga danas, nekoliko ozbiljnih igraca, ostalo poluamateri.
TESLA_EDISON wrote:Šta očekivati od reprezentacije čiji igrači okupljanja smatraju odmorom i dolaze na pripreme reprezentacije samo kako bi se provodili?
Ozbiljniji pristup ima San Marino nego mi.
Ma to je Lulić izmišljao
Kad se sjetim paljibe po Luliću nakon one izjave.
Jašta je. Baš znao da ga audio snimaju i eto neka Lulićeva urota protiv repke. Kako da ne.
Dovoljno je Pjanića pogledati i sve je jasno. Lik ima dvije lijeve noge kad je repka u pitanju.
Ma hebo baraz, toliko mi se povraca od te rijeci da ne mogu opisati...pa jedini put u zivotu kada sam gledao utakmicu, stvori se magla toliko da samo vidis bijel ekran ispred sebe...i Irska nam zabije gol...fuj, ukleti baraz sa igracima koji pate od kurcobolje necemo nikad proci.
Ali realno, vec iduce sedmice mi moramo imati selektora koji ce ostatak kvalifikacija pripremati ekipu za to, koga sta...pa majku mu neka i u savezu zarade bar jedan mjesec tu platu sto uzimaju.
Velkoski wrote:Ne postoji šansa da idemo direktno, ko god kaže da postoji nema pojma
Mozemo Ako sve ekipe iz lige a prodju oslobadja se jedno mjesto za najbolju ekipu iz druge lige a to smo mi. Tako rece ovaj na SK. A vjerovatno se vodi time da ako npr. 3 ekipe iz lige se ne kvalifikuju njima se dodaje ekipa iz donjeg ranga da bi bile 4 ekipe za taj baraz. Tako da vjerovatno covjek misli ako se sve plasiraju mi cemo automatski uzeti to mjesto za play off iz prve lige odnosno kvalifikovati se direktno jer nemamo sa kime igrati
Velkoski wrote:Ne postoji šansa da idemo direktno, ko god kaže da postoji nema pojma
Mozemo Ako sve ekipe iz lige a prodju oslobadja se jedno mjesto za najbolju ekipu iz druge lige a to smo mi. Tako rece ovaj na SK. A vjerovatno se vodi time da ako npr. 3 ekipe iz lige se ne kvalifikuju njima se dodaje ekipa iz donjeg ranga da bi bile 4 ekipe za taj baraz. Tako da vjerovatno covjek misli ako se sve plasiraju mi cemo automatski uzeti to mjesto za play off iz prve lige odnosno kvalifikovati se direktno jer nemamo sa kime igrati