Fulas - zbog ovih, a ne Irana, dobili smo i entitete, i "zasticene zone"General War wrote: Ti nemoras nista, da su takvu ulogu imali nebi Aljo i svita oko njega pod pomeli sa njima i poslali ih odakle su dosli...vec bi ih cuvali ko zjenicu oka, a amerikancima rekli dovidjento![]()
I opet kazem, nisu oni nigdje pritekli u pomoc, vec su bili tu...ostavi se suplje...cuvali Sarajevski pasaluk...a radi njihove pomoci sad imamo qurceve entitete...Niste (VI-TI) Bosna, halo
Kolinda Grabar-Kitarović
- LBVIEW
#901 Re: Kolinda Grabar-Kitanović
-
baglama
#902 Re: Kolinda Grabar-Kitarović
A sto se to posra junacino brzo I ukratko Pa I Nas mostarce je alija prodao Pa smo gladovali logorovali puno vise od tvojih 9 mjeseci sto tebe nije mensecini zakacilo.
Ove sto je zakacilo a ne bi reko da ti je mrsko mi je strasno zao.Ne trci pred Rudu mladac.
Nabijem ja Franji govno u usta I tri puta zakucam petom.Smijes li ti Bakiru ili Aliji samo jednom
Ove sto je zakacilo a ne bi reko da ti je mrsko mi je strasno zao.Ne trci pred Rudu mladac.
Nabijem ja Franji govno u usta I tri puta zakucam petom.Smijes li ti Bakiru ili Aliji samo jednom
-
Benjo34
#903 Re: Kolinda Grabar-Kitarović
Kurac vas je moj Alija prodao, sve što vam se desilo zahvalite vašem krivoustom Franji, on je bio Slobin jaran, on je s njim kaVenisao po Karađorđevu, ne Alija. Mene je itekako zakačilo, sa 19 godina sam bio bez hrane, a grad pretrpan izbjeglicama iz Doboja, Teslića. Kakve veze ima Bakir sa ovim svim? Po mojim postovima se da zaključit koliko sam nastrojen zelenim tj koliko nisam nastrojen i koliko prezirem njih. Dođi fino u Sivšu tj Općina Usora pa pitaj svoje Hrvate kako im je bilo sa " MUDŽAHEDINIMA" u tih 9 mjeseci dok je HVO Žepče sa Četnicima držao taj kraj u okruženju i pitaj jel im ikakvo zlo nanešeno, a mogli su biti iskorijenjeni sa ovim prostora, ali nisu, čitav rat su proveli u dobrim odnosima sa Bošnjacima jer su imali normalne ljude na čelu lokalno, a ne zatucane Ustaše, kao neki što su imali, pa ruše Stari most, simbol..baglama wrote:A sto se to posra junacino brzo I ukratko Pa I Nas mostarce je alija prodao Pa smo gladovali logorovali puno vise od tvojih 9 mjeseci sto tebe nije mensecini zakacilo.
- Point.
#904 Re: Kolinda Grabar-Kitarović
Molim te, nemoj da mu odgovaraš išta, lik je naporan do bola, priča gluposti i minira svaku temu. Traži pažnje, neće trebati puno za put u središte rudnika Kreka-Banovići sa onim epitetima gore. Goni ga.Benjo34 wrote:Kurac vas je moj Alija prodao, sve što vam se desilo zahvalite vašem krivoustom Franji, on je bio Slobin jaran, on je s njim kaVenisao po Karađorđevu, ne Alija. Mene je itekako zakačilo, sa 19 godina sam bio bez hrane, a grad pretrpan izbjeglicama iz Doboja, Teslića. Kakve veze ima Bakir sa ovim svim? Po mojim postovima se da zaključit koliko sam nastrojen zelenim tj koliko nisam nastrojen i koliko prezirem njih. Dođi fino u Sivšu tj Općina Usora pa pitaj svoje Hrvate kako im je bilo sa " MUDŽAHEDINIMA" u tih 9 mjeseci dok je HVO Žepče sa Četnicima držao taj kraj u okruženju i pitaj jel im ikakvo zlo nanešeno, a mogli su biti iskorijenjeni sa ovim prostora, ali nisu, čitav rat su proveli u dobrim odnosima sa Bošnjacima jer su imali normalne ljude na čelu lokalno, a ne zatucane Ustaše, kao neki što su imali, pa ruše Stari most, simbol..baglama wrote:A sto se to posra junacino brzo I ukratko Pa I Nas mostarce je alija prodao Pa smo gladovali logorovali puno vise od tvojih 9 mjeseci sto tebe nije mensecini zakacilo.
-
Benjo34
#905 Re: Kolinda Grabar-Kitarović
Vidim al me nervira, tako da, od sad samo kuliranjePoint. wrote:Molim te, nemoj da mu odgovaraš išta, lik je naporan do bola, priča gluposti i minira svaku temu. Traži pažnje, neće trebati puno za put u središte rudnika Kreka-Banovići sa onim epitetima gore. Goni ga.Benjo34 wrote:Kurac vas je moj Alija prodao, sve što vam se desilo zahvalite vašem krivoustom Franji, on je bio Slobin jaran, on je s njim kaVenisao po Karađorđevu, ne Alija. Mene je itekako zakačilo, sa 19 godina sam bio bez hrane, a grad pretrpan izbjeglicama iz Doboja, Teslića. Kakve veze ima Bakir sa ovim svim? Po mojim postovima se da zaključit koliko sam nastrojen zelenim tj koliko nisam nastrojen i koliko prezirem njih. Dođi fino u Sivšu tj Općina Usora pa pitaj svoje Hrvate kako im je bilo sa " MUDŽAHEDINIMA" u tih 9 mjeseci dok je HVO Žepče sa Četnicima držao taj kraj u okruženju i pitaj jel im ikakvo zlo nanešeno, a mogli su biti iskorijenjeni sa ovim prostora, ali nisu, čitav rat su proveli u dobrim odnosima sa Bošnjacima jer su imali normalne ljude na čelu lokalno, a ne zatucane Ustaše, kao neki što su imali, pa ruše Stari most, simbol..baglama wrote:A sto se to posra junacino brzo I ukratko Pa I Nas mostarce je alija prodao Pa smo gladovali logorovali puno vise od tvojih 9 mjeseci sto tebe nije mensecini zakacilo.
-
baglama
#906 Re: Kolinda Grabar-Kitarović
Dooobro jutro mladi nervozni kurca dignuti mladi momci
Sabur
Stavite me jednostavno na foe listu
Ali to nece Tako lako promjeniti istinu ,ne Moju jer ono sto se deslo prije 25 godina moze da se objasnit na vise nacina
Mir s vama I svako dobro
Sabur
Stavite me jednostavno na foe listu
Ali to nece Tako lako promjeniti istinu ,ne Moju jer ono sto se deslo prije 25 godina moze da se objasnit na vise nacina
Mir s vama I svako dobro
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#907 Re: Kolinda Grabar-Kitarović
a dze posavina... posavci na foe, imal milfaČa na to odgovor ko je dao naredbu da se izda posavina...
a) Bog
b) Islamisti
c) raHmetli krivousti
a) Bog
b) Islamisti
c) raHmetli krivousti
-
baglama
#908 Re: Kolinda Grabar-Kitarović
Mali sitni cohones
To je bilo u ono vrijeme nije to Nas rat
Tek kad je poceo rat za zivotni prostor
Usput najbolji srpski potez zadnjih sto godina e onda su Hrvati I Bosnjaci najebali za sva vrenena
Od tada postoji rahat patnjs
To je bilo u ono vrijeme nije to Nas rat
Tek kad je poceo rat za zivotni prostor
Usput najbolji srpski potez zadnjih sto godina e onda su Hrvati I Bosnjaci najebali za sva vrenena
Od tada postoji rahat patnjs
- pici
#909 Re: Kolinda Grabar-Kitarović
samo raHat patnja... selam 
-
Benjo34
#910 Re: Kolinda Grabar-Kitarović
Za mene najvažnije je, da tokom nesretnih 90tih godina, moj narod nije učestvovao u UZP, nije počinio genocid i ne štiti osuđene ratne zločince i u za mene sva rasprava prestaje što se tiče prošlosti i poštenja naroda na ovim prostorima 
-
mali jomu
#911 Re: Kolinda Grabar-Kitarović
LBVIEW wrote:Svaga cast Tigru - krajnje je vrijeme da im neko saspe istinu u lice. S njihove teritorije je 3 godine napadana BiH, bez da su kurcom mrdnuli, a kao oni nekoga spasavali.mali jomu wrote:
"NISMO IM DUŽNI": Hamdija Abdić odgovorio Kolindi: Peti korpus je oslobodio dio Hrvatske, vi biste nas trebali odlikovati!
"Molim vas napišite da sam ja već sa 4. na 5. august 1995. godine bio duboko u Hrvatskoj, na njihovoj teritoriji. Vraga su oni nas spašavali".
Hamdija Abdić Tigar i general Atif Dudaković, Ličko Petrovo selo, Republika Hrvatska
Kako iz Hrvatske često spominju "Oluju" u kontekstu "spašavanja" Krajine, a sada i cijele BiH, komentar smo zatražili od pukovnika Armije RBiH Hamdije Abdića Tigra, komandanta proslavljene 502. viteške brigade iz sastava Petog korpusa. I direktnog učesnika borbi koje hrvatska predsjednica spominje...
https://faktor.ba/vijest/hamdija-abdic- ... vati/46403
PORUKA KOLINDI: "Kamen na kamenu ne bi ostao u Hrvatskoj da BiH nije krenula putem samostalnosti"

Ahatović je u razgovoru sa Faktor prokomentirao jučerašnju izjavu hrvatske predsjednice "da je Oluja spasila BiH, te kako bi voljela da naši susjedi nikada ne zaborave ko im je pružio ruku u najtežim danima", te prijetnje ratom koje je uputio predsjednik stranke Desno Ante Đapić.
Peti korpus Armije RBiH je za 1.420 dana neprestanih borbi u okruženju, za sebe sa fronta vezao 25.000 srpskih vojnika, 60 do 80 tenkova i 200 teških artiljerijskih oruđa
-Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović mora znati da s obzirom na divljačko razaranje Vukovara, pitanje je da li bi kamen na kamenu ostao od svih hrvatskih gradova na putu tadašnje JNA koja bi, da BiH nije krenula putem samostalnosti, umjesto sa 100.000 do 120.000 vojnika bila formacijski ustrojena sa najmanje pola miliona ljudi, te bi zajedno sa silnom tehnikom koja im je stajala na raspolaganju mogla neometano da dejstvuje i sa cijele teritorije BiH - poručuje vojni analitičar Nedžad Ahatović, dodajući "hvala Bogu i rukovodstvu Bošnjaka i Hrvata u tadašnjoj RBiH pa se to nije desilo"...
https://faktor.ba/vijest/kamen-na-kamen ... sti-/46459
- pici
#912 Re: Kolinda Grabar-Kitarović
trebate spomenike, trgove i ulice davati nazive po aliji a ne po nekim bobanima, antima itd iz proteklog i ww2 koji su dali dalmaciju talijanima a ovi posavinu srBima... selam spremni 
-
megaman4
#913 Re: Kolinda Grabar-Kitarović
mali jomu wrote:LBVIEW wrote:Svaga cast Tigru - krajnje je vrijeme da im neko saspe istinu u lice. S njihove teritorije je 3 godine napadana BiH, bez da su kurcom mrdnuli, a kao oni nekoga spasavali.mali jomu wrote:
"NISMO IM DUŽNI": Hamdija Abdić odgovorio Kolindi: Peti korpus je oslobodio dio Hrvatske, vi biste nas trebali odlikovati!
"Molim vas napišite da sam ja već sa 4. na 5. august 1995. godine bio duboko u Hrvatskoj, na njihovoj teritoriji. Vraga su oni nas spašavali".
Hamdija Abdić Tigar i general Atif Dudaković, Ličko Petrovo selo, Republika Hrvatska
Kako iz Hrvatske često spominju "Oluju" u kontekstu "spašavanja" Krajine, a sada i cijele BiH, komentar smo zatražili od pukovnika Armije RBiH Hamdije Abdića Tigra, komandanta proslavljene 502. viteške brigade iz sastava Petog korpusa. I direktnog učesnika borbi koje hrvatska predsjednica spominje...
https://faktor.ba/vijest/hamdija-abdic- ... vati/46403
PORUKA KOLINDI: "Kamen na kamenu ne bi ostao u Hrvatskoj da BiH nije krenula putem samostalnosti"
Ahatović je u razgovoru sa Faktor prokomentirao jučerašnju izjavu hrvatske predsjednice "da je Oluja spasila BiH, te kako bi voljela da naši susjedi nikada ne zaborave ko im je pružio ruku u najtežim danima", te prijetnje ratom koje je uputio predsjednik stranke Desno Ante Đapić.
Peti korpus Armije RBiH je za 1.420 dana neprestanih borbi u okruženju, za sebe sa fronta vezao 25.000 srpskih vojnika, 60 do 80 tenkova i 200 teških artiljerijskih oruđa
-Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović mora znati da s obzirom na divljačko razaranje Vukovara, pitanje je da li bi kamen na kamenu ostao od svih hrvatskih gradova na putu tadašnje JNA koja bi, da BiH nije krenula putem samostalnosti, umjesto sa 100.000 do 120.000 vojnika bila formacijski ustrojena sa najmanje pola miliona ljudi, te bi zajedno sa silnom tehnikom koja im je stajala na raspolaganju mogla neometano da dejstvuje i sa cijele teritorije BiH - poručuje vojni analitičar Nedžad Ahatović, dodajući "hvala Bogu i rukovodstvu Bošnjaka i Hrvata u tadašnjoj RBiH pa se to nije desilo"...
https://faktor.ba/vijest/kamen-na-kamen ... sti-/46459
Nisu dzaba ovu plavusu docekali ispred kapija Bijele kuce u Washingtonu.
- Ramzess Veliki
#914 Re: Kolinda Grabar-Kitarović
Pa ti ni osnovne stvari ne znas, a upustat se u diskusije.baglama wrote:Pa zabili ste noz u ledja pobjedniku prvih slobodnih izbora Fikretu Abdicu. Alija je bio prvi samo u svojoj kuci.
Upravo je Abdic bio marioneta koja je trebala da pripoji BiH tzv. krnjoj Jugoslaviji. Da se to desilo Hrvatska bi nestala za mjesec dana, pa se iskreno trebate zahvaliti ljudima kao sto je Bogoc Bogicevic, Nijaz Durakovic i drugi iz tog vremena.
Alija je bitan tu samo kao budala koja je pristala na Dejtonski sporazum.
-
Hafis
#915 Re: Kolinda Grabar-Kitarović
Što jest, jest. Do kraja rata uspjeli osloboditi 23% države i spasiti hrvatsku kapitulacije.
Tito, Peko, Koča, Sava i ostala raja iz Vrhovnog štaba se u grobu okreću od zavisti.
Stvarno, u koje vi bajke vjerujete. 'Nekakav im lokalnhi pajdo Tigar' povjesni izvor. Da nije navodno odradio Šantića ne bi ga ni znali od kojih je kuća. Stvarno ste legende
Vego, pustimo bosansku mitologiju i bajke, šta je ovo sa slučajem ''Kolinda''. Nešto mi se sve ušutilo. Gdje je Želja, ima li kakvih novih bisera. Šefko je vjerojatno na konsultacijama u Bakira. A stvarno interesantno...jeste li primijetili d se Bake nije izravno miješao u fight.
Je li to da bi pustio malo svoje kerove da se izlaju i ubodu koji poen u raje, ili to ima ipak neku dublju konotaciju... K'o veli, ako zagusti, reći će: Ma slušajte Plenki i Kolinda, to su se malo maksumčad razigrala, ostavio ih same... ja nešto bio zauzet oko kuće...radio kupatilo i ugrađivalo mi nove klime, a inače dobro ću obojici izvući uši kada dođem kući
Tito, Peko, Koča, Sava i ostala raja iz Vrhovnog štaba se u grobu okreću od zavisti.
Stvarno, u koje vi bajke vjerujete. 'Nekakav im lokalnhi pajdo Tigar' povjesni izvor. Da nije navodno odradio Šantića ne bi ga ni znali od kojih je kuća. Stvarno ste legende
Vego, pustimo bosansku mitologiju i bajke, šta je ovo sa slučajem ''Kolinda''. Nešto mi se sve ušutilo. Gdje je Želja, ima li kakvih novih bisera. Šefko je vjerojatno na konsultacijama u Bakira. A stvarno interesantno...jeste li primijetili d se Bake nije izravno miješao u fight.
Je li to da bi pustio malo svoje kerove da se izlaju i ubodu koji poen u raje, ili to ima ipak neku dublju konotaciju... K'o veli, ako zagusti, reći će: Ma slušajte Plenki i Kolinda, to su se malo maksumčad razigrala, ostavio ih same... ja nešto bio zauzet oko kuće...radio kupatilo i ugrađivalo mi nove klime, a inače dobro ću obojici izvući uši kada dođem kući
-
mali jomu
#916 Re: Kolinda Grabar-Kitarović
Ramzess Veliki wrote:Pa ti ni osnovne stvari ne znas, a upustat se u diskusije.baglama wrote: Pa zabili ste noz u ledja pobjedniku prvih slobodnih izbora Fikretu Abdicu. Alija je bio prvi samo u svojoj kuci.
Upravo je Abdic bio marioneta koja je trebala da pripoji BiH tzv. krnjoj Jugoslaviji. Da se to desilo Hrvatska bi nestala za mjesec dana, pa se iskreno trebate zahvaliti ljudima kao sto je Bogoc Bogicevic, Nijaz Durakovic i drugi iz tog vremena.
Alija je bitan tu samo kao budala koja je pristala na Dejtonski sporazum.
Hafis wrote: Što jest, jest. Do kraja rata uspjeli osloboditi 23% države i spasiti hrvatsku kapitulacije.
Stvarno, u koje vi bajke vjerujete. 'Nekakav im lokalnhi pajdo Tigar' povjesni izvor. Da nije navodno odradio Šantića ne bi ga ni znali od kojih je kuća. Stvarno ste legende![]()
Je li to da bi pustio malo svoje kerove da se izlaju i ubodu koji poen u raje, ili to ima ipak neku dublju konotaciju... K'o veli, ako zagusti, reći će: Ma slušajte Plenki i Kolinda, to su se malo maksumčad razigrala, ostavio ih same... ja nešto bio zauzet oko kuće...radio kupatilo i ugrađivalo mi nove klime, a inače dobro ću obojici izvući uši kada dođem kući![]()
Uh razumijem vas, znam kako je kad nesto zapne pa se nikako ne moze odpet...
- Ramzess Veliki
#917 Re: Kolinda Grabar-Kitarović
... a sto mene citiras?mali jomu wrote:
-
Benjo34
#918 Re: Kolinda Grabar-Kitarović
Pusti ti Kobilindu, šta bi sa planom B? Šta bi sa onim što dolaze, jesu došli? A da da, što se oslobađanja tiče, neko UZP, rame uz rame sa Srbijom, Naci Njemačkom, a neko čist obraz i opet državu ima, btw kako si izračuno to 23%?Hafis wrote:Što jest, jest. Do kraja rata uspjeli osloboditi 23% države i spasiti hrvatsku kapitulacije.
Stvarno, u koje vi bajke vjerujete. 'Nekakav im lokalnhi pajdo Tigar' povjesni izvor. Da nije navodno odradio Šantića ne bi ga ni znali od kojih je kuća. Stvarno ste legende![]()
-
mali jomu
#919 Re: Kolinda Grabar-Kitarović
Ramzess Veliki wrote:... a sto mene citiras?mali jomu wrote:
... jel' to ne mozes odpet?
- Ramzess Veliki
#920 Re: Kolinda Grabar-Kitarović
O cemu ti pricas?mali jomu wrote:Ramzess Veliki wrote:... a sto mene citiras?mali jomu wrote:
... jel' to ne mozes odpet?
-
mali jomu
#921 Re: Kolinda Grabar-Kitarović
Ramzess Veliki wrote: O cemu ti pricas?
... dobro si zapeo, pokusaj se odkoprcat
- exliberal-ex
#922 Re: Kolinda Grabar-Kitarović
Meni nije jasno sto je doslo do usijanja u ovoj raspravi.
Kolinda od pocetka pravi gafove sa svojim ponasanjem, ocito je da koketira sa desnicom, sto je izgleda.prihvatljivo u EU....nije joj prvi put da govori nesto protiv Bosne ( bosnjaka)...zasto sad odjednom ovakva rasprava?....zato sto je receno u Izraelu ili sto je upetljala Iran...nekontam?!
Kolinda od pocetka pravi gafove sa svojim ponasanjem, ocito je da koketira sa desnicom, sto je izgleda.prihvatljivo u EU....nije joj prvi put da govori nesto protiv Bosne ( bosnjaka)...zasto sad odjednom ovakva rasprava?....zato sto je receno u Izraelu ili sto je upetljala Iran...nekontam?!
-
Hafis
#923 Re: Kolinda Grabar-Kitarović
Eh, kako tek ja vas razumijem. Odrastao sam među vamamali jomu wrote:
P.S.
''odpet'' - prosvijetli me, stvarno nikad čuo za izraz. Da pokušam pogoditi - Istočna bosna ili tuzlanska nahija?
Last edited by Hafis on 02/08/2019 13:59, edited 1 time in total.
- Styling
#924 Re: Kolinda Grabar-Kitarović
Vidi se da pojma nemas o ratnim desavanjima u Krajini. Drzi se Hercegovine, tamo si svoj na svome.Hafis wrote:Što jest, jest. Do kraja rata uspjeli osloboditi 23% države i spasiti hrvatsku kapitulacije.
- bingov buraz
#925 Re: Kolinda Grabar-Kitarović
Malo li je kad imaš "saveznike" koji ti otmu dvije od tri puške koje su ti neophodne da bi oslobodio više od 23%,kojih imaš duplo više na punktovima nego prema neprijatelju,pa onda malo saborce strpaju u logore,pa malo se liječe u agresorskim bolnicama pa im postane malo da otimaju samo oružje pa otimaju i hranu i medicinu pa ih ponese pa pobiju i nedužne vozače,pa ih moraš malo pogurati na Kupresu gdje se aktiviraju samo da "saveznici ne bi ušli prvi" pa tako dalje pa tako dalje.Hafis wrote:Što jest, jest. Do kraja rata uspjeli osloboditi 23% države i spasiti hrvatsku kapitulacije.
)