Kaže nema posla u BiH??? - Posao.ba.....

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
edo_79

#901 Re: Kaže nema posla u BiH??? - Posao.ba.....

Post by edo_79 »

Fudo387 wrote:Ti mozda i mislis, al slabo te ide.
Haj sad lijepo se izvini, ako hoces da te nesto naucim.
Ako neces, nista onda, nastavi tarlahat nepovezano i sanjati.
Za razliku od tebe GOVNO JEDNO UMIŠLJENO ja itekako mislim, a to što ti misliš da mene slabo ide .... booo hooo .... tvoj problem
Ne pada mi na pamet da se tebi izvinjavam IDIOTE JEDAN UMIŠLJENI .... a ti nemaš ništa vrijedno što bi mogao mene da naučiš ;)
NARAVNO DA NEĆU .... i zamolio bih te da mi se više ne obraćaš ....

Uh ..... umalo da zaboravim ...... MRŠ!!!!!
Fudo387

#902 Re: Kaže nema posla u BiH??? - Posao.ba.....

Post by Fudo387 »

Al vi’s ti, to je sve nesto k’o biva agresivno, zajebano...
zposao

#903 Re: Kaže nema posla u BiH??? - Posao.ba.....

Post by zposao »

Joooj ode sve u k***c opet...

Ovog Fudu je tačno sevap svako malo na mjesec dana poslat na hlađenje u Banoviće. Osililo se to u AmeriKi. 8)
mirsek

#904 Re: Kaže nema posla u BiH??? - Posao.ba.....

Post by mirsek »

Nazalost dosta forumasa vecinu tema na forumu koristi za podjebavanje, lijecenje kompleksa, trolanje, mozda cak i vecina.
Skuzite koje se osobe mogu dozvati tobe, koje ne mogu, i onda ili ignore/ add foe ili prijavljivati administraciji ili se podjebavati sa njima, moze i kombinacija.
Ovo pisem jer sam se i sam nervirao sto se neke teme tako kvare ali sam lagano oguglao, jos nisam skroz, ali na dobrom sam putu.
Last edited by mirsek on 19/06/2019 11:43, edited 1 time in total.
Fudo387

#905 Re: Kaže nema posla u BiH??? - Posao.ba.....

Post by Fudo387 »

zposao wrote:Joooj ode sve u k***c opet...

Ovog Fudu je tačno sevap svako malo na mjesec dana poslat na hlađenje u Banoviće. Osililo se to u AmeriKi. 8)
A sto?
Jel ja to vrijedjam nekog, tersam, saljem mars pozdrave, prijetim, zelim mu dugu bolest i sl, k’o sto to ovi pokusaji od zajebanih reformatora pio bih rade?
DaffyDuck

#906 Re: Kaže nema posla u BiH??? - Posao.ba.....

Post by DaffyDuck »

Maraschino wrote:Ima li kakve pouke iz sve te penzionerske muke?

Ako za zivota ne steknes nesto, ne obezbijedis se sa druge strane, ne cekaj penziju jer ne znas na sta ce da lici.

Na zapadu, zasto omladina uzima kucu ili stan? Nije zato sto se njima kupuje nesto nego zato sto je to vid stednje. Taman kada otplacuje zadnje rate polako ulazi u penzionerske dane. Prodaje kucu seli se negdje pod kiriju i laganice pored penzije trosi i ove pare od kuce.

Kod nas, roditelji zadnje pare odvajali od usta da naprave sto vecu kucu jer imaju DVA sina. Sinovi odrasli nikoga ne interesuje ta kuca(jedino ako mora), roditelji ne mogu prodavati jer je to na toboze djedovini i tako se pate umjesto da su pravili onoliko koliko njima treba a ostatak stedili za crne dane.
E, al ovdje ce prije crknut od gladi nego da proda stan od 150 kvadrata il vikendicu pa da uziva u starosti. Mentalitet jbg. I pritisak da djeci ostavis.
geralt

#907 Re: Kaže nema posla u BiH??? - Posao.ba.....

Post by geralt »

Fudo387 wrote:Ja jebote, reko bi cojek da nas ne zna vid’ ih sto su kulturni, nacitani...a ulaz u muzej godinama stoji daskama okovan, ko da je 93.
Dokaz koliko si upoznat sa stanjem u BiH i kompetentan sagovornik o toj temi.
Tesnjak91

#908 Re: Kaže nema posla u BiH??? - Posao.ba.....

Post by Tesnjak91 »

mirsek wrote:Nazalost dosta forumasa vecinu tema na forumu koristi za podjebavanje, lijecenje kompleksa, trolanje, mozda cak i vecina.
Skuzite koje se osobe mogu dozvati tobe, koje ne mogu, i onda ili ignore/ add foe ili prijavljivati administraciji ili se podjebavati sa njima, moze i kombinacija.
On će meni iz obećane zemlje da komentariše kako se može, samo se ne zna. Majmunče retardirano. Da nije Fadilov sin, ista im retorika. Jebem ih u usta obojicu.
vjesticanametli

#909 Re: Kaže nema posla u BiH??? - Posao.ba.....

Post by vjesticanametli »

Ko proljev fakat...ovde neke zamolis da te zaobiDZu pa kreteni ne kontaju e onda ti ostaje da h posljes u 3 p materine i ono opet :lol: jeb ga stas budali
Misle ufatili boga za muda :lol: :lol: blate i seru a tam rade na strugu i nekoj posti pa misle svi ko oni.....futavci obicni koje su i zene nogirale pa sad osim posla imaju zanimaciju da kuhaju umjesto da putuju citaju idu i na balet :evil: al nije ono ni naucilo na to

Elem ko pravi danas ribu s avokadom :lol:
sumirprimus

#910 Re: Kaže nema posla u BiH??? - Posao.ba.....

Post by sumirprimus »

DaffyDuck wrote:
Maraschino wrote:Ima li kakve pouke iz sve te penzionerske muke?

Ako za zivota ne steknes nesto, ne obezbijedis se sa druge strane, ne cekaj penziju jer ne znas na sta ce da lici.

Na zapadu, zasto omladina uzima kucu ili stan? Nije zato sto se njima kupuje nesto nego zato sto je to vid stednje. Taman kada otplacuje zadnje rate polako ulazi u penzionerske dane. Prodaje kucu seli se negdje pod kiriju i laganice pored penzije trosi i ove pare od kuce.

Kod nas, roditelji zadnje pare odvajali od usta da naprave sto vecu kucu jer imaju DVA sina. Sinovi odrasli nikoga ne interesuje ta kuca(jedino ako mora), roditelji ne mogu prodavati jer je to na toboze djedovini i tako se pate umjesto da su pravili onoliko koliko njima treba a ostatak stedili za crne dane.
E, al ovdje ce prije crknut od gladi nego da proda stan od 150 kvadrata il vikendicu pa da uziva u starosti. Mentalitet jbg. I pritisak da djeci ostavis.
e ovo je fakat :D
zforumas

#911 Re: Kaže nema posla u BiH??? - Posao.ba.....

Post by zforumas »

Nemojte jos kljucati, cekamo muhu da se osupne :lol:
mirsek

#912 Re: Kaže nema posla u BiH??? - Posao.ba.....

Post by mirsek »

vjesticanametli wrote:Ko proljev fakat...ovde neke zamolis da te zaobiDZu pa kreteni ne kontaju e onda ti ostaje da h posljes u 3 p materine i ono opet :lol: jeb ga stas budali
Misle ufatili boga za muda :lol: :lol: blate i seru a tam rade na strugu i nekoj posti pa misle svi ko oni.....futavci obicni koje su i zene nogirale pa sad osim posla imaju zanimaciju da kuhaju umjesto da putuju citaju idu i na balet :evil: al nije ono ni naucilo na to

Probao avokada na suho, umalo ne povratih, kad se miksa sa drugim namirnicama moze proci, mada generalno nisam previse fasciniran.
sumirprimus

#913 Re: Kaže nema posla u BiH??? - Posao.ba.....

Post by sumirprimus »

ma jasta kljucaj, otislo je predaleko od bezazlene zajebancije...
negativna energija, aummmmmm
Fudo387

#914 Re: Kaže nema posla u BiH??? - Posao.ba.....

Post by Fudo387 »

Joj evo ove i baleta na ledu.
Majko mila.
mirsek

#915 Re: Kaže nema posla u BiH??? - Posao.ba.....

Post by mirsek »

zforumas wrote:Nemojte jos kljucati, cekamo muhu da se osupne :lol:
Prvo da pocne da prati, onda da se osupne i na kraju da pita jel ko otisao ili u ovom slucaju jel ko nasao posao. :D
vjesticanametli

#916 Re: Kaže nema posla u BiH??? - Posao.ba.....

Fudo387 wrote:Joj evo ove i baleta na ledu.
Majko mila.
haj ti svoj poso i odjebi u troskoku
Na sta li ti ides ili kuhas ko guzni ti haver :lol:
edo_79

#917 Re: Kaže nema posla u BiH??? - Posao.ba.....

Post by edo_79 »

vjesticanametli wrote:Ko proljev fakat...ovde neke zamolis da te zaobiDZu pa kreteni ne kontaju e onda ti ostaje da h posljes u 3 p materine i ono opet :lol: jeb ga stas budali

Ne pominji ribu wewa će nas ODSTOJATI :lol:
mirsek

#918 Re: Kaže nema posla u BiH??? - Posao.ba.....

Post by mirsek »

sumirprimus wrote:ma jasta kljucaj, otislo je predaleko od bezazlene zajebancije...
Ne moze se stalno kljucati neka tema ako je negativna energija. Imaju opomene, banovi na heftu, dvije, mjesec, trajni.
Ima ljudi koji zele da citaju i pisu na nekoj temi, zamisli da se neko namjerno ponasa tako da unistava teme da bi se zakljucavale, njemu dobro, ostali sjebani, tema zakljucana.
Fudo387

#919 Re: Kaže nema posla u BiH??? - Posao.ba.....

Post by Fudo387 »

sumirprimus wrote:ma jasta kljucaj, otislo je predaleko od bezazlene zajebancije...
Bloo ceka da adekvatno reagujem, pa ce onda. :lol:
sumirprimus

#920 Re: Kaže nema posla u BiH??? - Posao.ba.....

Post by sumirprimus »

mirsek wrote:
Ne moze se stalno kljucati neka tema ako je negativna energija. Imaju opomene, banovi na heftu, dvije, mjesec, trajni.
Ima ljudi koji zele da citaju i pisu na nekoj temi, zamisli da se neko namjerno ponasa tako da unistava teme da bi se zakljucavale, njemu dobro, ostali sjebani, tema zakljucana.
evo i to se slazem...
:D :thumbup: :run:
The 51st State

#921 Re: Kaže nema posla u BiH??? - Posao.ba.....

Post by The 51st State »

fudara izdrzi, nisu culi za perspektivu iz daleka, neke stvari se jasnije vide, a i naletio sa na elitu forumskih proljevasa, nije to lako.
Fudo387

#922 Re: Kaže nema posla u BiH??? - Posao.ba.....

Post by Fudo387 »

vjesticanametli wrote:
Fudo387 wrote:Joj evo ove i baleta na ledu.
Majko mila.
haj ti svoj poso i odjebi u troskoku
Na sta li ti ides ili kuhas ko guzni ti haver :lol:
Vidim ja primio ti se taj Cajkovski, nikad neB reko cojek da si nasa zena. :lol:
DzordzHodzic

#923 Re: Kaže nema posla u BiH??? - Posao.ba.....

Post by DzordzHodzic »

Fudo387 wrote:

A sto?
Jel ja to vrijedjam nekog, tersam, saljem mars pozdrave, prijetim, zelim mu dugu bolest i sl, k’o sto to ovi pokusaji od zajebanih reformatora pio bih rade?
Provociras. Mali ste ljudi i ti francuz.
vjesticanametli

#924 Re: Kaže nema posla u BiH??? - Posao.ba.....

Pa stalno to rade jebote .....dosta vise isto debili ha hu buuu cc ono sto kmeci ....idi ba vise u vrazju mater sve teme sjebu i isto zavrse
Fudo ODJEBI i haj kuhaj
Fudo387

#925 Re: Kaže nema posla u BiH??? - Posao.ba.....

Post by Fudo387 »

DzordzHodzic wrote:
Fudo387 wrote:

A sto?
Provociras. Mali ste ljudi i ti francuz.
Sta te konkretno provocira?
Locked