Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- sinuhe
#901 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH
Kao najvecu pobjedu u istoriji da zabiljezi najslabija reprezentacija ikad koja jos i lako prima golove. Cudo da se desi 
-
high_volume
#902 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH
Ne znaš prognozirati.... 3 : 1 za ItalijuTipicoti wrote:Moja prognoza za sutra: 0:0
- p206
#903 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH
Ako budemo imali šut u okvir gola biće dobro
-
Anno Domini
#904 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH
dobro je ako ne bude 6:0 za žabare s obzirom na kurcobolju fudbalera i željom da što prije ovo završe da se mogu posvetit familiji i rodbini, kao i odmori na egzotičnim destinacijama.
-
90minut
#905 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH
Zapitajte se dobro da li je repka ikad izgubila utakmicu kad ih svi otpišu.
Što se tice moje prognoze ko zna razum govori hendikep minimum
-
Anno Domini
#906 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH
i baho kaže ko i ti, proradiće silan inat bosanski, ima da im se najebemo majke90minut wrote:Zapitajte se dobro da li je repka ikad izgubila utakmicu kad ih svi otpišu.
-
90minut
#907 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH
šta je rekao nisam gledao utakmicu kad sam premotovao na tvu da vidim rezultat na kraju kuka kako nema pjanicaAnno Domini wrote:i baho kaže ko i ti, proradiće silan inat bosanski, ima da im se najebemo majke90minut wrote:Zapitajte se dobro da li je repka ikad izgubila utakmicu kad ih svi otpišu.
Što se tice moje prognoze ko zna razum govori hendikep minimumal u kurcu
-
incognito071
#908 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH
4-1.
valja se opet vaditi protiv Finske kuci i s grcima u gostima
realno nemamo sta traziti na EP ako nam je nivo onaj ko protiv Finske
vece su nam sanse da se plasiramo kroz play-off lige nacija ali i to tesko bogami
valja se opet vaditi protiv Finske kuci i s grcima u gostima
vece su nam sanse da se plasiramo kroz play-off lige nacija ali i to tesko bogami
-
90minut
#909 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH
Ja sam to zaboravio skroz kako god okreneš mi imamo play off jel tako?incognito071 wrote:4-1.
valja se opet vaditi protiv Finske kuci i s grcima u gostima![]()
- Logovan
#910 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH
Jos malo...
Jebi male Italijaneeee....

Jebi male Italijaneeee....
-
Gandra_1
#911 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH
jeste ali nas u tom playoffu ceka Ukrajina, Švedska i Danska koje su puno jace od jedne Finske..90minut wrote:Ja sam to zaboravio skroz kako god okreneš mi imamo play off jel tako?incognito071 wrote:4-1.
Jedino ako neka od ovih ekipa izbori plasman kod kvalifikacije, onda idu drugi iz njihovih grupa u playoff a to su češka, rusija i wels
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
#912 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH
Da bi se to dogodilo moras ih i ti otpisati. Jer uslov je "svi" a ti ih ne otpisujes eto.90minut wrote:Zapitajte se dobro da li je repka ikad izgubila utakmicu kad ih svi otpišu.
Ako izgubimo ti si kriv
-
Anno Domini
#913 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH
onom debeleom masnom govnaru bahi treba zabranit zakonom da komentariše bilo kakva sportska takmičenja, stavite ga u vremensku prognozu da najavljuje biće sve kontra nego što kaže 
-
90minut
#914 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH
Ti kontaš da je ona igra naš realni domet?Gandra_1 wrote:jeste ali nas u tom playoffu ceka Ukrajina, Švedska i Danska koje su puno jace od jedne Finske..90minut wrote:Ja sam to zaboravio skroz kako god okreneš mi imamo play off jel tako?incognito071 wrote:4-1.
Jedino ako neka od ovih ekipa izbori plasman kod kvalifikacije, onda idu drugi iz njihovih grupa u playoff a to su češka, rusija i wels
- Romanista 101%
#915 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH
Sve te 3 zemlje proci ce preko ovih kvala.Gandra_1 wrote:jeste ali nas u tom playoffu ceka Ukrajina, Švedska i Danska koje su puno jace od jedne Finske..90minut wrote:Ja sam to zaboravio skroz kako god okreneš mi imamo play off jel tako?incognito071 wrote:4-1.
-
incognito071
#916 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH
češka, rusija i vels su jace ekipe od nas
posebno rusija
posebno rusija
-
90minut
#917 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH
A prije Finske su isto bili jaci?incognito071 wrote:češka, rusija i vels su jace ekipe od nas
posebno rusija
-
high_volume
#918 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH
incognito071 wrote:češka, rusija i vels su jace ekipe od nas
posebno rusija
Ma BiH reprezentacija je u rangu sa Farskim Otocima, Maltom, Gibraltarom i sl. ekipama.
Da je Prosinečki u Finsku poveo cijeli sastav FK Sarajeva, rasturili bi Fince na dijelove
-
incognito071
#919 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH
da90minut wrote:A prije Finske su isto bili jaci?incognito071 wrote:češka, rusija i vels su jace ekipe od nas
posebno rusija
jedino bi s češkom mozda mogli kad bi nam se kockice poslozile
- Point.
#920 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH
A jebo majku negative. Nismo toliko grohnuli koji vam je klinac. Ako se Decembarski opameti i krene zvati najbolje igrače i upotrebljavati ih a posebno ove iz EPL, možda i bude nešto od nas. Posebno ako se otarasi talenata iz češke rezervne lige, njemačke 2 lige i južne koreje.
-
Tipicoti
#921 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH
Joj, koja smo mi luzer-nacija.
Do juce ih dizali u nebesa, poslije osvojenog 1. mjesta u grupi Lige nacija, vec bili na Euru samo bilo pitanje hocemo li mi ili Talijani biti 1. u grupi J.
Onda poraz u gostima kod Finske i pocinje kolektivno kukanje i pljuvanje....Boze, Boze.
Sad nista ne valja, sve sranje.
Sada ce i uspjeh kvalifikacija za Brazil biti upitan:
Mozda je Hajrovic slucajno dao gol protiv Slovacke, a Ibisevic u Kaunasu bio u ofsajdu ili igrao rukom.
Po nekim komentarima bi i Luksemburg protiv nas bio favorit, da igramo protiv njih veceras.
Do juce ih dizali u nebesa, poslije osvojenog 1. mjesta u grupi Lige nacija, vec bili na Euru samo bilo pitanje hocemo li mi ili Talijani biti 1. u grupi J.
Onda poraz u gostima kod Finske i pocinje kolektivno kukanje i pljuvanje....Boze, Boze.
Mozda je Hajrovic slucajno dao gol protiv Slovacke, a Ibisevic u Kaunasu bio u ofsajdu ili igrao rukom.
Po nekim komentarima bi i Luksemburg protiv nas bio favorit, da igramo protiv njih veceras.
-
todd_smith
#922 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH
Mislim da smo gori nego sto mislimo. Mi smo prestali da igramo fudbal jos od one utakmice protiv Izraela sa Papetom, ovo ostalo je sve povuci potegni.
Grupu Lige Nacija uzeli na guzove protiv Iraca, tromo i nezainteresovano protiv Austrije..
Ali jebi ga nije to mentalitet, to je fudbal. Ide gore, pa dole. Prije par godina smo bili gore, samo idemo ka dolje. Sve je to normalno.
I Svabo trenutno pada, dok se recimo Holandija dize.
Fazon je pripremiti za sljedeci ciklus generacija da se pobrine da se ide prema gore opet.
Grupu Lige Nacija uzeli na guzove protiv Iraca, tromo i nezainteresovano protiv Austrije..
Ali jebi ga nije to mentalitet, to je fudbal. Ide gore, pa dole. Prije par godina smo bili gore, samo idemo ka dolje. Sve je to normalno.
I Svabo trenutno pada, dok se recimo Holandija dize.
Fazon je pripremiti za sljedeci ciklus generacija da se pobrine da se ide prema gore opet.
- Blixen
#923 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH
sex kako god okrenesGandra_1 wrote:jeste ali nas u tom playoffu ceka Ukrajina, Švedska i Danska koje su puno jace od jedne Finske..90minut wrote:Ja sam to zaboravio skroz kako god okreneš mi imamo play off jel tako?incognito071 wrote:4-1.
-
incognito071
#924 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH
ko je bolan koga dizao u nebesa??Tipicoti wrote:Joj, koja smo mi luzer-nacija.
sto prije shvatis da je BiH jedna prosjecna ekipa, lakse ce ti biti
hvala Bogu pa igraju Dzeko i Pjanic jos, zamisli sta nas ceka kad se obojica oproste
-
dječak sa šibicama
#925 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH
Nije veceras toliko bitna utakmica, puno ce vaznije biti dobiti Finsku kod kuce i nekako Grke u gostima, sto je ipak laksi zadatak nego dobiti Italiju.
Kiks u Finskoj je jos uvijek popravljiv, meni iskreno ni Finska ni Grcka ne djeluju kao ekipe koje nece negdje prosuti bodove.
Na zalost, i BiH djeluje kao ekipa koja ce prosuti jos bodova, ali ako se u septembru uzme 6 bodova sa Licht i Armenijom u gostima, to bi vec bilo nesto. Oktobar je Finska kod kuce i Grcka u gostima, tu bi se ja mislim trebalo rjesavati pitanje putnika na EURO.
Kalkulacije ne volim ali realno jos nista nije izgubljeno, pa i sa porazom veceras. Koji je ionako unaprijed upisan.
Italija je u velikom naletu, zele oprati sramotu od ranijih godina, imaju jaku ekipu i zelju da nesto naprave. Sve osim poraza veceras bilo bi top, a poraz nije katastrofa samo bi dosao u gadnom trenutku jer vec su krenule defetisticke price kako je sve izgubljeno. Dojam ocaja bi bio samo pojacan.
Kiks u Finskoj je jos uvijek popravljiv, meni iskreno ni Finska ni Grcka ne djeluju kao ekipe koje nece negdje prosuti bodove.
Na zalost, i BiH djeluje kao ekipa koja ce prosuti jos bodova, ali ako se u septembru uzme 6 bodova sa Licht i Armenijom u gostima, to bi vec bilo nesto. Oktobar je Finska kod kuce i Grcka u gostima, tu bi se ja mislim trebalo rjesavati pitanje putnika na EURO.
Kalkulacije ne volim ali realno jos nista nije izgubljeno, pa i sa porazom veceras. Koji je ionako unaprijed upisan.
Italija je u velikom naletu, zele oprati sramotu od ranijih godina, imaju jaku ekipu i zelju da nesto naprave. Sve osim poraza veceras bilo bi top, a poraz nije katastrofa samo bi dosao u gadnom trenutku jer vec su krenule defetisticke price kako je sve izgubljeno. Dojam ocaja bi bio samo pojacan.