A kako mi to finansiramo to? Ukljucis adblock i cao djaci
Ma ukljucen i AdBlock i Avast Online Security i Safe Price, i jos ponesto. Sve redom
ja od tebe nikad nista jos pametno...osim kad mene citirasbeni-bu-man wrote:i od tebe nesto pametno da procitamHardcoreMX wrote:moj Johnsone vidis li ti to..siti ljudi bojkotuju hranu...![]()
a djeca u africi nemaju sta jesti
Einbildung ist auch eine BildungHardcoreMX wrote:ja od tebe nikad nista jos pametno...osim kad mene citirasbeni-bu-man wrote:i od tebe nesto pametno da procitamHardcoreMX wrote:moj Johnsone vidis li ti to..siti ljudi bojkotuju hranu...![]()
a djeca u africi nemaju sta jesti
I Privacy Badger i No Script i Disconnect i Ligtbeam i HTTPS Everywhere i Mailvelope za eMail.Dozer wrote:Ma ukljucen i AdBlock i Avast Online Security i Safe Price, i jos ponesto. Sve redomtriconja wrote: A kako mi to finansiramo to? Ukljucis adblock i cao djaci
I Privacy Badger i No Script i Disconnect i Ligtbeam i HTTPS Everywhere i Mailvelope za eMail.Hakiz wrote:Ma ukljucen i AdBlock i Avast Online Security i Safe Price, i jos ponesto. Sve redomDozer wrote:[quote="triconja"
A kako mi to finansiramo to? Ukljucis adblock i cao djaci
I krekovan windows, tajradDozer wrote:Ma ukljucen i AdBlock i Avast Online Security i Safe Price, i jos ponesto. Sve redomtriconja wrote: A kako mi to finansiramo to? Ukljucis adblock i cao djaci
Kako ba i Meggle? Kupujem njihov jogurt, mlijeko, sve a pise -Bihac?pici wrote:
Jok. Linux uglavnom. Windows ponekad, i to legalan.triconja wrote:I krekovan windows, tajradDozer wrote:Ma ukljucen i AdBlock i Avast Online Security i Safe Price, i jos ponesto. Sve redomtriconja wrote: A kako mi to finansiramo to? Ukljucis adblock i cao djaci![]()
shake69 wrote:Kako ba i Meggle? Kupujem njihov jogurt, mlijeko, sve a pise -Bihac?pici wrote:
POVIJEST TVRTKE MEGGLE
U Hrvatskoj priča naše tvrtke započinje s 1996. godinom, a u Njemačkoj, točnije u Bavarskoj nedaleko od Münchena, još daleke 1889. Tada je Josef Anton Meggle, djed današnjeg vlasnika Tonija Megglea, osnovao malu siranu a kako se kasnije ispostavilo, s velikim potencijalom.
Od 1996. Meggle ulazi na hrvatsko tržište putem distribucijskog centra s uredom u Matuljima podno Učke. Tri godine kasnije kreće i proizvodnja naših proizvoda, zahvaljujući suradnji s osječkom mljekarom IPK Mia iz koje nastaje Meggle Mia d.o.o. U tome trenutku možemo reći da Meggle postaje dio hrvatske proizvodne snage.
U rujnu 2004. Meggle Mia d.o.o. se pripojila mljekari IPK Mia d.d. te su poslovanje nastavile kao jedno poduzeće s novim nazivom Meggle Osijek d.d. Krajem sljedeće godine proizvodni se pogon Meggle Osijek d.d. pripojio trgovačkom poduzeću Meggle Adria d.o.o., čime dolazimo do trenutka osnivanja današnje tvrtke Meggle Hrvatska d.o.o sa sjedištem u Osijeku.
Još jedna sjajna činjenica čini 2004. godinu prijelomnom za našu tvrtku. Tada je Meggle kao jedna od rijetkih mljekara u Hrvatskoj dobila EU veterinarski kontrolni broj objekta, a u 2008. je uspješno certificirana za sustav upravljanja kvalitetom i na EU tržištima jačajući time izvozni kapacitet Hrvatske.
Meggle Hrvatska danas je treća mljekara u Hrvatskoj s prepoznatljivom tradicijom proizvodnje visokovrijednih proizvoda od najkvalitetnijeg slavonskog mlijeka, zapošljava 208 zaposlenika i prerađuje cca 130.000 litara mlijeka na dan.
Ma vidio sam na dosta kompjutera taj sistem krekovanja i bojazni za privatne podatke, pa eto da kazemHakiz wrote:Jok. Linux uglavnom. Windows ponekad, i to legalan.triconja wrote: I krekovan windows, tajrad![]()
Ali kakve to ima veze sa bojkotim
De bolan... kad bih to bojkotovao osušio bih se.pici wrote:shake69 wrote:Kako ba i Meggle? Kupujem njihov jogurt, mlijeko, sve a pise -Bihac?pici wrote:
samo ti sisaj rvaCku kavu
POVIJEST TVRTKE MEGGLE
U Hrvatskoj priča naše tvrtke započinje s 1996. godinom, a u Njemačkoj, točnije u Bavarskoj nedaleko od Münchena, još daleke 1889. Tada je Josef Anton Meggle, djed današnjeg vlasnika Tonija Megglea, osnovao malu siranu a kako se kasnije ispostavilo, s velikim potencijalom.
Od 1996. Meggle ulazi na hrvatsko tržište putem distribucijskog centra s uredom u Matuljima podno Učke. Tri godine kasnije kreće i proizvodnja naših proizvoda, zahvaljujući suradnji s osječkom mljekarom IPK Mia iz koje nastaje Meggle Mia d.o.o. U tome trenutku možemo reći da Meggle postaje dio hrvatske proizvodne snage.
U rujnu 2004. Meggle Mia d.o.o. se pripojila mljekari IPK Mia d.d. te su poslovanje nastavile kao jedno poduzeće s novim nazivom Meggle Osijek d.d. Krajem sljedeće godine proizvodni se pogon Meggle Osijek d.d. pripojio trgovačkom poduzeću Meggle Adria d.o.o., čime dolazimo do trenutka osnivanja današnje tvrtke Meggle Hrvatska d.o.o sa sjedištem u Osijeku.
Još jedna sjajna činjenica čini 2004. godinu prijelomnom za našu tvrtku. Tada je Meggle kao jedna od rijetkih mljekara u Hrvatskoj dobila EU veterinarski kontrolni broj objekta, a u 2008. je uspješno certificirana za sustav upravljanja kvalitetom i na EU tržištima jačajući time izvozni kapacitet Hrvatske.
Meggle Hrvatska danas je treća mljekara u Hrvatskoj s prepoznatljivom tradicijom proizvodnje visokovrijednih proizvoda od najkvalitetnijeg slavonskog mlijeka, zapošljava 208 zaposlenika i prerađuje cca 130.000 litara mlijeka na dan.
Po potrebi i TORtriconja wrote:Ma vidio sam na dosta kompjutera taj sistem krekovanja i bojazni za privatne podatke, pa eto da kazemHakiz wrote:Jok. Linux uglavnom. Windows ponekad, i to legalan.triconja wrote: I krekovan windows, tajrad![]()
Ali kakve to ima veze sa bojkotim
Cim? (ZIM)MarlboroGold wrote: De bolan... kad bih to bojkotovao osušio bih se.
MarlboroGold wrote: De bolan... kad bih to bojkotovao osušio bih se.
Ko vam je kriv, sto ste ucili ruski u ckolama, eee. Sad je sve na engleskom bolanpici wrote:evo ja sve na TV, TV box, Mobitel, kompjutor itd prebaČio na serBskije i Bosanski... nema visHe Hr titlovanja
pici wrote:evo ja sve na TV, TV box, Mobitel, kompjutor itd prebaČio na serBskije i Bosanski... nema visHe Hr titlovanja
Dijaspora dovodi temu do apsurdaSaraFina wrote:
Temu dovodite do apsurdnosti... Oprosti jer nisi samo ti... Jasno je valjda bit i suština tema... Čemu ubacivanje stvari koje apsolutno nemaju veze?
Može makar malo koncentracije?