Da,ali nije to uradila Hrvatska kao država,a tema je Oluja i Hrvatska,a ne Hrvati iz Bosne.Arsenal Royal wrote: Etničko čišćenje itekako ima veze i sa Bošnjacima.
http://en.wikipedia.org/wiki/La%C5%A1va ... _cleansing
Kao i činjenica da ste za dan protjerali skoro sve Bošnjake sa desne obale na ljevu,jer bi vam oni kvarili ljepotu čistohrvatske HZHB,isti recept ko bratija iz PC-a.Nigdje nisam spominjao nikakav Hrvatski narod ne izvrći mi riječi.Ne mrzim nikoga,ali također ne oslobađam nikoga ni krivnje ako je kriv.Prepostavka ili ne to ne mjenja činjenicu da bi se 80 000 vojnika vezanih za rat sa HVO-om moglo iskoristiti negdje drugdje te da bi se armija mogla već početkom 93 opremiti onako kakva je bila početkom 95.A svim čitaocima zdravog razuma prepuštam da sami iz ovog zadnjeg napisanog zaključe kakva bi onda bila ratna situacija glede opsade Sarajeva i Srebrenice.
Generliziraš i to loše,zna se tko je protjerao i tko je izdao naređenje,te osobe su osuđene.
Spominjao si itekako:
To da nije bilo sukoba,možda,a možda bi i Srbi da su imali pametnije vodstvo za jednu godinu riješili "problem".Pretpostavke,tako možemo dovijeka.Arsenal Royal wrote:Samo ne znam kako se možete simpatisati sa Hrvatskom koja je pokušala da podjeli našu zemlju sa Srbijom fifty fifty samo što je to radila hinjski i iza leđa.Za mene se oni nimalo razlikuju od ovih preko drine.
Uostalom zašto bi Hrvatska slala to oružije kad se između ostalog koristilo i za ubijanje Hrvata u Bosni...Armija BiH je ratovala protiv HVO-a,a valjda je jasno za koga je bila Hrvatska,a jedini način da ABiH dobije naoružanje je preko Hrvatske i šta sad Hrvatska do zuba treba naoružat protivnike svoga naroda?Kakva ti je to logika?