Velkoski wrote:brt, ovo ti je k'o ona zajednička prostorija u haustorimainsomnia78 wrote:Al pazi ovo je zajednicko dobro.![]()
![]()
![]()
Boris Dežulović više ne piše za Oslobođenje.
- arzuhal
#901 Re: Boris Dežulović više ne piše za Oslobođenje.
- Edin H.
#902 Re: Boris Dežulović više ne piše za Oslobođenje.
Nisam uvjeren da bi tebi i Goli otok pomogao.insomnia78 wrote:Pa upravo vi to radite. No nejse. Cekamo sud partije
- piupiu
#903 Re: Boris Dežulović više ne piše za Oslobođenje.
Ko smo mi? Mi Bosanci koji smo ujedno i četnici, jer pišemo na temi o Dežuloviću, ali nismo otvorili temu o bijelim trakama? Je l' ti mi?insomnia78 wrote:Pa upravo vi to radite. No nejse. Cekamo sud partije
- piupiu
#904 Re: Boris Dežulović više ne piše za Oslobođenje.
Šta je pisac htio da kaže?internazionale wrote:Evo je, progledalapiupiu wrote:
Sloboda govora prestaje s vrijedjanjem, govorom mržnje, podmetanjem, iniciranjem javnog progona, manipulacijom, i tako tim nekim sitnicama. Što prije naučimo, to će nam svima biti bolje. Niko ovdje ne dolazi da ga neko svakodnevno kljuca, da mu udara naljepnice, da mu ismijava identitet, da mu ustanovljava moralno-političku podobnost... samo zato što misli da može i da ima pravo. Ne može i nema pravo.
- BHCluster
#905 Re: Boris Dežulović više ne piše za Oslobođenje.
To ono nakon sto mu mamu spomenes.piupiu wrote:Sloboda govora prestaje s vrijedjanjem, govorom mržnje, podmetanjem, iniciranjem javnog progona, manipulacijom, i tako tim nekim sitnicama. Što prije naučimo, to će nam svima biti bolje. Niko ovdje ne dolazi da ga neko svakodnevno kljuca, da mu udara naljepnice, da mu ismijava identitet, da mu ustanovljava moralno-političku podobnost... samo zato što misli da može i da ima pravo. Ne može i nema pravo.BHCluster wrote:A kolega @hAZNADAR je ovo predvidio prije stranicu ili dvije.basicm wrote:Manevar stoljeca, prijavljivati postove![]()
A pravo na misljenje, sloboda govora...to nema?
- piupiu
#906 Re: Boris Dežulović više ne piše za Oslobođenje.
Kako misliš 'mamu spomeneš'? To da može svojoj mami držati pridike, a meni nema pravo i neće? To?BHCluster wrote:To ono nakon sto mu mamu spomenes.piupiu wrote:
Sloboda govora prestaje s vrijedjanjem, govorom mržnje, podmetanjem, iniciranjem javnog progona, manipulacijom, i tako tim nekim sitnicama. Što prije naučimo, to će nam svima biti bolje. Niko ovdje ne dolazi da ga neko svakodnevno kljuca, da mu udara naljepnice, da mu ismijava identitet, da mu ustanovljava moralno-političku podobnost... samo zato što misli da može i da ima pravo. Ne može i nema pravo.
- General War
#907 Re: Boris Dežulović više ne piše za Oslobođenje.
Eh drustvo, uvjek stare fazone upotrebljava...prvo provociraju i isprovociraju pa onda ko eto ko uvrijedili sepiupiu wrote:
Kako misliš 'mamu spomeneš'? To da može svojoj mami držati pridike, a meni nema pravo i neće? To?
saces vidit tri cetiri lika kako se pocnu smjenjivat
- JThomas
#908 Re: Boris Dežulović više ne piše za Oslobođenje.
vrlo različite pojave, svjetonazori i ideje, kojima je jedino zajedničko što nisu u skladu sa vladajućim sda-akp-iz narativom danas sve đuture i nepodnošljivo lako idu pod četništvo. čuvena skraćenica fgr je možda i najbolji primjer. praznoglavi mlađi punoljetnik iz bolje stojeće familije kojeg vjera i politika ne zanimaju, već gleda samo šta će zguziti, popiti i pošmrkati danas ima vrlo dobre šanse da haman bude proglašen za četnika
u četiri-pet logičkih skokova koje stalno viđamo ovdje - fgr - ko nas bre zavadi - srbofil - četnik.
a on samo hoće da ga pristavi, i ne glumi da je vjernik.
- piupiu
#909 Re: Boris Dežulović više ne piše za Oslobođenje.
Sjaj i bijeda infantilne narcisoidnosti kompletnog društva.General War wrote:Eh drustvo, uvjek stare fazone upotrebljava...prvo provociraju i isprovociraju pa onda ko eto ko uvrijedili sepiupiu wrote:
Kako misliš 'mamu spomeneš'? To da može svojoj mami držati pridike, a meni nema pravo i neće? To?![]()
- arzuhal
#910 Re: Boris Dežulović više ne piše za Oslobođenje.
Ovaj vašar ispraznosti iscrpljuje pripadnike svih strana podjednako, haman 
-
internazionale
#911 Re: Boris Dežulović više ne piše za Oslobođenje.
Slijedeci tvoju logiku insomnia = sda-akp-iz narativJThomas wrote:vrlo različite pojave, svjetonazori i ideje, kojima je jedino zajedničko što nisu u skladu sa vladajućim sda-akp-iz narativom danas sve đuture i nepodnošljivo lako idu pod četništvo. čuvena skraćenica fgr je možda i najbolji primjer. praznoglavi mlađi punoljetnik iz bolje stojeće familije kojeg vjera i politika ne zanimaju, već gleda samo šta će zguziti, popiti i pošmrkati danas ima vrlo dobre šanse da haman bude proglašen za četnikau četiri-pet logičkih skokova koje stalno viđamo ovdje - fgr - ko nas bre zavadi - srbofil - četnik.
Zanimljivo
- BHCluster
#912 Re: Boris Dežulović više ne piše za Oslobođenje.
General War wrote:Eh drustvo, uvjek stare fazone upotrebljava...prvo provociraju i isprovociraju pa onda ko eto ko uvrijedili sepiupiu wrote:
Kako misliš 'mamu spomeneš'? To da može svojoj mami držati pridike, a meni nema pravo i neće? To?![]()
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#913 Re: Boris Dežulović više ne piše za Oslobođenje.
Nema niže stepenice od spominjanja porodice, pa ti vidi 
- LBVIEW
#914 Re: Boris Dežulović više ne piše za Oslobođenje.
Sta pomisliti za nekog kome je zao sto Bogic Bogicevic nije glasao za vojni udar, ko se ismijava srpskom suzavanju zivotnog prostora za Bosnjake, insinuirajuci kako im "je dosta rezervoar goriva da obidju teritorije koje kontroliraju" , shvata srpsku "reakciju" na Referendum "jer su bili pritisnuti uz zid" i sl.
E taj isti glumata najveceg Bosanca na forumu i proziva svakog ko ukaze na "bosanstvo" istog.
E taj isti glumata najveceg Bosanca na forumu i proziva svakog ko ukaze na "bosanstvo" istog.
Last edited by LBVIEW on 13/06/2018 22:00, edited 1 time in total.
- LBVIEW
#915 Re: Boris Dežulović više ne piše za Oslobođenje.
Slusali Indexe.Velkoski wrote:Nema niže stepenice od spominjanja porodice, pa ti vidi
- LBVIEW
#916 Re: Boris Dežulović više ne piše za Oslobođenje.
Ljudi ovog iz Dubajicevog kamiona ispreskakali bezbroj puta, a on o kmecanju.BHCluster wrote:General War wrote:Eh drustvo, uvjek stare fazone upotrebljava...prvo provociraju i isprovociraju pa onda ko eto ko uvrijedili sepiupiu wrote:
saces vidit tri cetiri lika kako se pocnu smjenjivatKmece a krive druge, hrkljus!
- JThomas
#917 Re: Boris Dežulović više ne piše za Oslobođenje.
ja mislim da on kontrira i trola s tom pričom, ali od evo 47 hiljada postova jedno dvije hiljade mu sadrže "ko nas bre zavadi". a nećemo se praviti ludi šta to znači i šta se time govori sagovorniku. a onda se nadovežu i oni koji sigurno ne trolaju i ne zajebaju se...
- Banksy
#918 Re: Boris Dežulović više ne piše za Oslobođenje.
Šta, 'slušali Indexe'?LBVIEW wrote:Slusali Indexe.Velkoski wrote:Nema niže stepenice od spominjanja porodice, pa ti vidi
- Banksy
#919 Re: Boris Dežulović više ne piše za Oslobođenje.
Ko je to i gdje napisao?Maraschino wrote:
nije da imam nesto protiv istog ali tolike suze, cemu? naci cu ga gdje bude pisao i dovidjenja prijatno...ali bosnjaci su zlo koji ne prepoznaju takvu dobrotu.
- General War
#920 Re: Boris Dežulović više ne piše za Oslobođenje.
haman ti neprocita neg nako ofrlje...arzuhal wrote:Ovaj vašar ispraznosti iscrpljuje pripadnike svih strana podjednako, haman
- Banksy
#921 Re: Boris Dežulović više ne piše za Oslobođenje.
Gdje se to provodi i ko ga provodi?Rampage wrote:
To se ovdje provodi u djelo zahtjev SNSD-a da se sankcioniše spominjanje Dana bijelih traka?
Neka, neka, lijepo je biti korak ispred ostalih
- GeeTnT
#922 Re: Boris Dežulović više ne piše za Oslobođenje.
Cijenim tvoja zapazanja i citam tvoje postove, ali ovde si fulio zicer...kad budes ponovo dobio sansu bojim se da ce sudija vec svirati kraj.JThomas wrote:ja mislim da on kontrira i trola s tom pričom, ali od evo 47 hiljada postova jedno dvije hiljade mu sadrže "ko nas bre zavadi". a nećemo se praviti ludi šta to znači i šta se time govori sagovorniku. a onda se nadovežu i oni koji sigurno ne trolaju i ne zajebaju se...
- Edin H.
#923 Re: Boris Dežulović više ne piše za Oslobođenje.
To je slusala fina gradska raja.LBVIEW wrote: Slusali Indexe.
Zla gradska raja je slusala Disciplinu - "Nemoj da bacas betonske table sa vrha svoje zgrade"
- Maraschino
#924 Re: Boris Dežulović više ne piše za Oslobođenje.
stranice ovdje ispisane i rijeke suza...samo ne znam odakle ja ovdje?Banksy wrote:Ko je to i gdje napisao?Maraschino wrote:
nije da imam nesto protiv istog ali tolike suze, cemu? naci cu ga gdje bude pisao i dovidjenja prijatno...ali bosnjaci su zlo koji ne prepoznaju takvu dobrotu.
- General War
#925 Re: Boris Dežulović više ne piše za Oslobođenje.
jesam reko, tacno znam redosljed kad ce kojipiupiu wrote:Sjaj i bijeda infantilne narcisoidnosti kompletnog društva.General War wrote:Eh drustvo, uvjek stare fazone upotrebljava...prvo provociraju i isprovociraju pa onda ko eto ko uvrijedili sepiupiu wrote: