Pogledaj videoinsomnia78 wrote:Sta je pravo u metu?
Zelis li reći da je BiH jedna od baza Isila?
Ilegalni migranti u BiH
-
sandra01
#901 Re: Migranti
-
sandra01
#903 Re: Migranti
Pogledaj video!!!insomnia78 wrote:Odgovori na pitanje
-
sandra01
#905 Re: Migranti
I ja mislim da im je ovo plan, da maznu lovu isto kako su u ratu pokrali.Na sve je gamad spremna.4L0n3 wrote:Ako ce stvarno evropa davat pare za to, onda se morebit mogne sta i ukrastTipicoti wrote:Pa i ako ostanu u BiH to ce Europa financirati.
Jeftinije im je dati 10 miliona Eura pomoci za migrante u BiH, nego milijarde Eura socijalne pomoci u EU do kraja zivota.![]()
Ko zna, mozda neko i racuna na to
-
ujkasam
#906 Re: Migranti
Nije samo gamad i obican narod .. ovi migranti su realno puni ko brod a nije da mi ne znamo izvuc lovu od levatina
- animals
#907 Re: Migranti
Ima na You Toube, onaj dokumentarac ..
sedam svjetski sestara..
pogledajte, pa ce vam stvari biti jasnije..
sedam svjetski sestara..
pogledajte, pa ce vam stvari biti jasnije..
- Streptokok
#908 Re: Migranti
strpaš ga u zatvor,ok, al do kada i imamo li uopće mjest au zatvorima?sandra01 wrote:Pa ako nece da kaze odakle je nabij ga nogom ili ga strpaj u zatvor.Streptokok wrote:Vidjet ces malo sutra. Oni nemaju nikakve papire niti ce reci odakle su.pirmin wrote:Je li toliki problem ovu fildzan-fleku precesljati uzduz i poprijeko i vidjeti ko je stvarno medju tih 30k+ ljudi?
Kao da se radi o Kanadi ili Kini.![]()
Ili i policija stoji u redu za vizu za Sloveniju?
Zamisli tebe zaustavi milicija i ti kazes necu da ti kazem kako se zovem ni odakle sam.Neka imigrantima urade potpuno isto sto i tebi u toj situaciji.
nabij ga nogom, ali gdje, kome ćeš ga prebaciti?
- animals
#909 Re: Migranti
Moras ga samo jako nabiti nogom
i eto ga i Italiji..
samo moras sutati iz Neuma
i eto ga i Italiji..
samo moras sutati iz Neuma
-
Dino79
#910 Re: Migranti
https://www.klix.ba/vijesti/bih/vlada-r ... /180513059
Logično razmišljanje.
U RS nema mjesta migrantima.
Logično razmišljanje.
-
Dino79
#911 Re: Migranti
Ovi migranti nisu ni svjesni da su dosli u zemlju gdje su veci divljaci nego tamo odakle su pobijegli.
Pa zamisli samo sta smo ovdje jedni drugima radili prije dvadesetak godina .
Zlocini protjerivanja silovynja masovna ubistva blokade opsade.......snajperisanje granatiranja ....svi sa svima ratovali.....
Nek ovi migrant naprave jedan incident moze se desiti da ih nebude preko noci ali stvarno da nestanu .
Biće im isto kao sa cukama .
Ono lafo azil za kerove.
A uzimaju se sredstva peru se pare i tako to za zbrinjavanje napustenih pasa a u stvari ih samo pomlate ili ono zađu sa kombijem pa pofataju.
Isto bi se tako mogla koristiti ova evropska sredstva a migrante ce zatvoriti u neki azil neku kasarnu JNa iz pedeset neke.
Pa zamisli samo sta smo ovdje jedni drugima radili prije dvadesetak godina .
Zlocini protjerivanja silovynja masovna ubistva blokade opsade.......snajperisanje granatiranja ....svi sa svima ratovali.....
Nek ovi migrant naprave jedan incident moze se desiti da ih nebude preko noci ali stvarno da nestanu .
Biće im isto kao sa cukama .
Ono lafo azil za kerove.
A uzimaju se sredstva peru se pare i tako to za zbrinjavanje napustenih pasa a u stvari ih samo pomlate ili ono zađu sa kombijem pa pofataju.
Isto bi se tako mogla koristiti ova evropska sredstva a migrante ce zatvoriti u neki azil neku kasarnu JNa iz pedeset neke.
-
asker
#912 Re: Migranti
Granice se cuvaju s obje strane, trebalo bi da je zahebano i izaci nelegalno iz neke zemlje.....................ovo nas "dragi Aco" malo disciplinuje.
Tesko je predvidjeti na sta ce ovo izaci. Ukoliko je taj broj od 30 - 50 hiljada priblizno tacan imamo ogroman problem.
Tesko je predvidjeti na sta ce ovo izaci. Ukoliko je taj broj od 30 - 50 hiljada priblizno tacan imamo ogroman problem.
- Edin H.
- It_is_a_Leclerc
#914 Re: Migranti
Salkić se, kao i obično, sramoti.
Usporediti izbjeglice iz zemlje u kojoj se vrši genocid sa hiljadama i hiljadama ekonomskih migranata koji hrljaju po Evropi u potrazi za što boljim sistemom socijalne pomoći je umobolno i bezobrazno. Nijedna izbjeglica iz BiH nije mogla "birati" gdje će (osim ako nije imala nekog u nekoj od zemalja koje su primale izbjeglice).
Ovi ljudi dolaze iz zemalja u kojima se ne ratuje, nema nikakve prijetnje po egzistenciju, te prema tome nema nikakvog osnova za azil. Znaju to ovih bjelosvjetski hohštaplerii vrlo dobro. Zato i bacaju dokumente u more.
Ako je brojka od 30000 ljudi koji će, bez ikakve sigurnosne ili neke druge provjere, nahrupiti u neuređeni, politički i sigurnosno vrlo delikatan prostor Bosne i Hercegovine, onda neka nam je svima Bog na pomoći.
Usporediti izbjeglice iz zemlje u kojoj se vrši genocid sa hiljadama i hiljadama ekonomskih migranata koji hrljaju po Evropi u potrazi za što boljim sistemom socijalne pomoći je umobolno i bezobrazno. Nijedna izbjeglica iz BiH nije mogla "birati" gdje će (osim ako nije imala nekog u nekoj od zemalja koje su primale izbjeglice).
Ovi ljudi dolaze iz zemalja u kojima se ne ratuje, nema nikakve prijetnje po egzistenciju, te prema tome nema nikakvog osnova za azil. Znaju to ovih bjelosvjetski hohštaplerii vrlo dobro. Zato i bacaju dokumente u more.
Ako je brojka od 30000 ljudi koji će, bez ikakve sigurnosne ili neke druge provjere, nahrupiti u neuređeni, politički i sigurnosno vrlo delikatan prostor Bosne i Hercegovine, onda neka nam je svima Bog na pomoći.
- sadie_forever
#915 Re: Migranti
Masa je nasih koji su otisli i nakon rata,pocetak 2000-ih posebno..It_is_a_Leclerc wrote:Salkić se, kao i obično, sramoti.
-
Messier
#916 Re: Migranti
ovo je drzava u kojoj ima milion misljenja,a nema reakcije.
mi smo iz unproforske faze,mi nismo nadlezni,ratne,odgojne za vecinu ovdje..dosli u sklop da ne djelujemo,kako god,zapalili migrante il im pomogli satorima il cim vec.
mi samo seremo,a stvari se odvijaju pored nas.
nije uopste bitno sta ce biti sa njima,bitan je odnos prema ovakvim stvarima.
hocemo li im pomoci,il ih posutati?
mi smo iz unproforske faze,mi nismo nadlezni,ratne,odgojne za vecinu ovdje..dosli u sklop da ne djelujemo,kako god,zapalili migrante il im pomogli satorima il cim vec.
mi samo seremo,a stvari se odvijaju pored nas.
nije uopste bitno sta ce biti sa njima,bitan je odnos prema ovakvim stvarima.
hocemo li im pomoci,il ih posutati?
- triconja
#917 Re: Migranti
Kakvo sutanje, radni kampovi su bog otac 
- Šunj
#918 Re: Migranti
16500 godina su Bosanci u Bosni
Irfan Mirza: Indijac, bosanski zet, zlatni čovjek Microsofta
- triconja
#919 Re: Migranti
Nesto mi imamo negativno misljenje o propagandi u srbiji a bogami imamo i mi konja za trku koliko hocesŠunj wrote: 16500 godina su Bosanci u Bosni
Irfan Mirza: Indijac, bosanski zet, zlatni čovjek Microsofta
- Maraschino
#920 Re: Migranti
Kako nema, hiljade hektara nesrpske zemlje zjapi prazno.Dino79 wrote:https://www.klix.ba/vijesti/bih/vlada-r ... /180513059
Logično razmišljanje.
- Thorgerson
#921 Re: Migranti
Upravo tako. Ja da sam bjezao 92' cisto sumnjam da bi me zanimalo gdje bjezim i da bih imao neki plan gdje cu i sta cu. Uzeo bih sto mi se nudi. Samo da ne roka.It_is_a_Leclerc wrote:Salkić se, kao i obično, sramoti.
Ovi biraju. Ono imaju cilj - Njemačka, ili sta ja znam.
Shvatam ja sve, ali zasto? Zasto ne bjeze bilo gdje ako im je lose. BIlo gdje samo da ne puca i da mogu stvoriti kakav takav zivot. Radit sta bilo, prehranit porodicu. Qrac, ovi hoce odmah na socijalu i da zavrse.
Jebo to. To za mene nije izbjeglica. Ne treba ih sad ni tretirati kao kerove, ali treba se znati sta je i kako je.
- insomnia78
#922 Re: Migranti
Pa ne puca ni u Maroku, Alziru...
- Tito_i_Partija
#923 Re: Migranti
Ekonomski migranti. Zanima me sta ce ova nova desnicarska vlada Italije uradit', njih tamo dolazi na stotine svaki dan.
- Tito_i_Partija
#925 Re: Migranti
Hoces li se ti to pobrinut' za njih?