Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Joj mogli bi tako do prekosutra sa teorijama. Eto konkretno te dvije situacije. Ovome je slucajno Wong slucajno "odsjekao" ruku, kad je krenuo prema onom portalu. Thanos nikada nije bio u takvoj situaciji. Sto se tice ovog putovanja kroz vrijeme to je uvijek zajebano. Kako bi strange znao za thanosa da ovaj jednom nije ovo sve uradio? Jednostavno su morali izabrati jedan način kako ce se to sve odviti.
todd_smith wrote:Chris Evans potvrdio ono sto smo vec znali
Cpt America nece prezivjeti Endgame
Mislim da ce citavu pricu oko Quantum Realma, i putem AntMana povezati da uvedu XMen i ostale likove sada nakon sto je Disney kupio Fox
Prvo, ko je ba znao? Drugo, ako ćeš već ići spojlati radnju za film koji se još nije pojavio, budi malo obziran pa stavi spojlere u drugu
boju i upozori nas. Treće, sumnjam da bi Evans potvrdio ili opovrgnuo tako nešto.
Mislim da ce citavu pricu oko Quantum Realma, i putem AntMana povezati da uvedu XMen i ostale likove sada nakon sto je Disney kupio Fox
Prvo, ko je ba znao? Drugo, ako ćeš već ići spojlati radnju za film koji se još nije pojavio, budi malo obziran pa stavi spojlere u drugu
boju i upozori nas. Treće, sumnjam da bi Evans potvrdio ili opovrgnuo tako nešto.
umm vec od Civil Wara se zna koliko mu je filmova ostalo da odradi i vec godinama se prica o tome sto nece da obnovi ugovor za vise filmova
To ako ne pratis, nije spojler nikakav. Niko nije rekao da li ce se "penzionisati" ili ce umrijeti ili deseto. TO bi bio spoiler.
Novi clanak u GQu bio o njemu. I sam je rekao "what are they gonna do...fire me?"
umm vec od Civil Wara se zna koliko mu je filmova ostalo da odradi i vec godinama se prica o tome sto nece da obnovi ugovor za vise filmova
To ako ne pratis, nije spojler nikakav. Niko nije rekao da li ce se "penzionisati" ili ce umrijeti ili deseto. TO bi bio spoiler.
Novi clanak u GQu bio o njemu. I sam je rekao "what are they gonna do...fire me?"
Dobro, onda si se pogrešno izrazio, jer mi je ovo gore zvučalo kao potvrda da će zaginuti u Endgameu.
Pa kako god, zadnji je film u kojem ce Cpt America biti. Sto mi je malo steta jer su tek poslije Civil Wara poceli da rade na njemu kao liku iz stripova.
Nesto slicno kao sto su tek u Infinity Waru poceli sa Thorom.
Ali eto, Cpt Marvel ce ga valjda zamijeniti kao vodja Avengersa.
U nekom momentu će Marvel morati biti spreman da uradi recasting glumaca, jer se osjeti zasićenje i umor kod dobrog dijela sadašnje glumačke postave. Evans, Hemsworth i Downey Jr. prednjače u tome.
Thor ostaje sigurno, jer je negdje i najavljen thor4. Evansu i rdju ističu ugovori, a i bilo je nekih hintova ih nece vise biti, medjutim marvel cesto iznenadi i ja sam uvjeren da ce barem jedan od njih prezivjeti, ako ne i obojica + para vrti gdje burgija nece, a marvelu toga ne nedostaje.
Ma davno se znalo da sljedeca faza Avengersa ce biti
Cpt Marvel kao vodja, Spiderman, Panter, AntMan i Wasp (wasp je svakako glavni clan u stripovima), Thor, Strange itd
Bice zanimljivo vidjeti kraj Endgamea i sta ce pripremiti za nastavak tj koga ce ubaciti kao sljedeceg zlikovca. Mislim da ce biti ili Galactus ili nesto u vezi XMena
Guardians of the Galaxy ce svakako nastaviti pricu oko Adam Worlocka koja je pocela na kraju drugog filma.