Meni ovo izgleda kao da je bmw stigao skodu odozada. Na skodi prednji kraj citav, a gepek otvoren. Materijal po cesti kao sadrzaj gepeka.... moguce je da fali treci... ili se skoda izvrtila pa bio bocni udar u zadnji lijevi kraj.
Crna hronika BH cesta
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- drug_profi
#901 Re: Crna hronika BH cesta
- Bakir1
#902 Re: Crna hronika BH cesta
po tom sadrzaju skodilak je krenuo na more, ta lijeva okuka iz pravca sarajeva je zajebana, mislim da je skodilak prestizao, jer ako me sjecanje sluzi tu je isprekidana, ugledao bmw-a kako gazi, panika, i bmw je docekao skodu u bocnom udaru.
ovo apsolutno ne mora biti istina, moje misljenje
ovo apsolutno ne mora biti istina, moje misljenje
- vješalica
- Bullet Tooth Tony
#904 Re: Crna hronika BH cesta
A niko ne spominje nos Porschea
? ... da nije ovo neko tackanje bilo sa BMW-om , koje je nazalost lose zavrsilo
- Dope_Man
#905 Re: Crna hronika BH cesta
Kad smo kod motorista jucer u Jablanici, na onoj krivini cim se izadje iz grada i krene uspon ka jaganjcima, neki mali autic pokupio motor. Izgleda nije bilo tezih povreda, samo su stvorili guzvu gdje je policija naizmjenicno propustala.Ž
Koji sat kasnije nakon Bradine vidim nekog bajkera i trebicu sa strane, na prosirenju prije uspona uz Ivan. Stajali su il sta vec. Negdje izmedju Tarcina i Pazarica su me stigli (a nisam sporo vozio) i prestigli mene i pofinu kolonu koja se ipak kretala normalica 70-80 vozeci svo vrijeme u suprotnoj traci.
I onda kao da mi ga bude zao.. 100%.
Koji sat kasnije nakon Bradine vidim nekog bajkera i trebicu sa strane, na prosirenju prije uspona uz Ivan. Stajali su il sta vec. Negdje izmedju Tarcina i Pazarica su me stigli (a nisam sporo vozio) i prestigli mene i pofinu kolonu koja se ipak kretala normalica 70-80 vozeci svo vrijeme u suprotnoj traci.
I onda kao da mi ga bude zao.. 100%.
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#906 Re: Crna hronika BH cesta
to je mirzet s panameromBullet Tooth Tony wrote:A niko ne spominje nos Porschea
- liaar
- Grijem se na: na suze
- Vozim: francusku nakazu
#907 Re: Crna hronika BH cesta
bitanga_sa_otesa wrote:to je mirzet s panameromBullet Tooth Tony wrote:A niko ne spominje nos Porschea
- choxnox
#908 Re: Crna hronika BH cesta
Kome spasiti zivot? Ovom debilu na motoru? Danas mu ti spasis zivot, on sutra posto nista ne nauci iz danasnje lekcije pokosi neko dijete svojom divljom voznjom. Ili neciju majku. Ili bilo koga drugog. Ako je poginuo kao sto neko rece, odlicno, jedna budala manje na cesti i srecom u svojoj gluposti i objesu nije nikoga drugog poveo sa sobom. Za ovakve pacijente nemam ni sekunde sazaljenja.Maraschino wrote:I ovo je primjer da nas sve treba nesto sravniti jer smo sljam na ovoj planeti.
Ako nekome mozes spasiti zivot a nista te ne kosta osim da se malo sklonis da on prodje, i ti izaberes opciju da si pred zakonom ''prav'' a ovaj ide pod zemlju.
Fujjjjj, jebem te zivote.
-
lavic
#909 Re: Crna hronika BH cesta
Slazem se, treba mu i starog spremiti u muriju zajedno sa njim.Mlad vozac, jako auto, divljak po rodjenju i odgoju a i upitna je ispravnost vozila,gume.semirsar wrote:ma ne znam ni mere li ta mrcina razvit' toliko... i dalje u clanku pise da je vec dobro bio poznat po divljanju za volanom... i jopet mu kupit i dati da vozi tak'o sto... ovo je puna odgovornost onog ko mu je kupio i dozvolio da sjedne za volan i treba ga gonit pod punu krivicnu odgovornost za ubistva i pokusaj ubistva.
Losi su i zakoni, najlakse je staviti pojas 100 KM, radar vozacka mjesec, to nije rjesenje vec samo punjenje budzeta.
Kazna je, ubio si tri cure sad ti i stari dozivotno svaki mjesec materijalna nadoknada do kraja zivota 300-1000 KM po glavi kad izadjete iz zatvora.
- un1ted
- Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676
#910 Re: Crna hronika BH cesta
Dzabe rasrpavljate o crvenom autu, jer evo kako ubica izgleda
https://www.facebook.com/CrnaHronikaBiH ... 804288091/
- vješalica
#911 Re: Crna hronika BH cesta
Kako lola pijana fata krivine jerbo ne moze drzati uz desnu ivicu hahahah
- Maraschino
#912 Re: Crna hronika BH cesta
sreca pa nismo svi isti.choxnox wrote:Kome spasiti zivot? Ovom debilu na motoru? Danas mu ti spasis zivot, on sutra posto nista ne nauci iz danasnje lekcije pokosi neko dijete svojom divljom voznjom. Ili neciju majku. Ili bilo koga drugog. Ako je poginuo kao sto neko rece, odlicno, jedna budala manje na cesti i srecom u svojoj gluposti i objesu nije nikoga drugog poveo sa sobom. Za ovakve pacijente nemam ni sekunde sazaljenja.Maraschino wrote:I ovo je primjer da nas sve treba nesto sravniti jer smo sljam na ovoj planeti.
Ako nekome mozes spasiti zivot a nista te ne kosta osim da se malo sklonis da on prodje, i ti izaberes opciju da si pred zakonom ''prav'' a ovaj ide pod zemlju.
koliko sam takvih ''budala'' spasio pomjerajuci se lijevo ili desno ne ugrozavajuci svoj zivot sto na ovim nasim cestama sto na auto putevima tako da mi je savjest cista.
U EU prilikom polaganja uvijek prate ponasanje vozaca i ocjenjuju njegov mentalitet. Znam covjeka koji je pao i dosao mene pitati ''zasto me oborio i kaze zbog mentaliteta''. Prvo sto mi je palo na pamet da ga pitam, ''jesi li mogao nekoga propustiti a da nisi morao''. Kaze, a to. Pa ne moram ga pustiti kada imam prednost(a stojali u koloni a covjek se htio prikljuciti iz sporedne ulice).
- dadoka84
#913 Re: Crna hronika BH cesta
Ovog treba preventivno izgurati sa ceste dok nije koga ubio.un1ted wrote:Dzabe rasrpavljate o crvenom autu, jer evo kako ubica izgleda
-
condy
#914 Re: Crna hronika BH cesta
Vozač Fabie, primjer divljaka za volanom. Nema on pojma.
- choxnox
#915 Re: Crna hronika BH cesta
Dobro je da nismo svi isti. Navedi mi jedan jedini razlog zasto bih spasio potencijalnog ubicu u saobracaju? Neko ko je spreman preticati na punoj liniji ili proci kroz semafor na crvenom i tako ugroziti ljude oko sebe spreman je na sve. Niko ga ne tjera da krsi pravila u saobracaju i to radi iskljucivo zato sto misli da je iznad drugih ljudi i iznad zakona. Zao mi bude samo nevinih koje takve budale ubiju, a cesto oni sami prezive.Maraschino wrote:sreca pa nismo svi isti.choxnox wrote:Kome spasiti zivot? Ovom debilu na motoru? Danas mu ti spasis zivot, on sutra posto nista ne nauci iz danasnje lekcije pokosi neko dijete svojom divljom voznjom. Ili neciju majku. Ili bilo koga drugog. Ako je poginuo kao sto neko rece, odlicno, jedna budala manje na cesti i srecom u svojoj gluposti i objesu nije nikoga drugog poveo sa sobom. Za ovakve pacijente nemam ni sekunde sazaljenja.Maraschino wrote:I ovo je primjer da nas sve treba nesto sravniti jer smo sljam na ovoj planeti.
koliko sam takvih ''budala'' spasio pomjerajuci se lijevo ili desno ne ugrozavajuci svoj zivot sto na ovim nasim cestama sto na auto putevima tako da mi je savjest cista.
U EU prilikom polaganja uvijek prate ponasanje vozaca i ocjenjuju njegov mentalitet. Znam covjeka koji je pao i dosao mene pitati ''zasto me oborio i kaze zbog mentaliteta''. Prvo sto mi je palo na pamet da ga pitam, ''jesi li mogao nekoga propustiti a da nisi morao''. Kaze, a to. Pa ne moram ga pustiti kada imam prednost(a stojali u koloni a covjek se htio prikljuciti iz sporedne ulice).
Na mjestu vozaca crvenog auta iz videa od prije par stranica naravno da bih uradio sve da izbjegnem udes iz jednog jedinog prostog razloga - samo da se steta ne napravi na mom vozilu. Isto tako propustio bih budalu ispred sebe koja me pretice iz samo jednog razloga - da ne ubije nekog nevinog iz suprotne trake.
Za sve ostalo sto se mene tice takvi su vozajuci mrtvaci po svojoj volji. Ako se ja mogu strogo pridrzavati pravila saobracaja, moze i onaj drugi. Nema opravdanja.
I meni je savjest potpuno cista.
- SpecialOffer
#916 Re: Crna hronika BH cesta
Poginuo bi prije ili kasnije. Nije mu ovo sigurno prvo preticanje na punoj liniji. Sreca pa nije nikog ubio.un1ted wrote:Čisto da umanjite tenzije u raspravi, motorista je poginuo.
- vješalica
#917 Re: Crna hronika BH cesta
Analogno tvom malodusnom mentalitetu bilo bi logicno i kaznu ukinuti jer ce svako za svoje prekrsaje placati da li materijalno ili glavom. 
Doduse ukoliko ne budes uvijek defanzivno vozio noze ti se vrlo lako desiti kao sa onim skuteristom i Kadetom ili sta je vec
Doduse ukoliko ne budes uvijek defanzivno vozio noze ti se vrlo lako desiti kao sa onim skuteristom i Kadetom ili sta je vec
- commendatore
#918 Re: Crna hronika BH cesta
ovakvi divljaci za mene predstavljaju genetski otpad i oko mene gledam kako se samo genetski otpad mnozii rasplodjava u vidu kriminalaca,gmazova koji nekad nisu imali nista jer u normalnom svijetu vrijednosti nisu kapacitetni da imaju ista pa su raznim velikim i sitnim mahinacijama dosli do bogatstva jos vise ispoljavajuci taj smetljarski gen ...
taj otpad spreman na sve nevaspitan, bezobziran,bezrazlozno samouvjeren,beskrupulozan,bezosjecajan,glup, bescutan i beskritican jer ko ce njemu ista zabranit njemu "kojem samo bog sudi", jedino nestaje na ovakve nacine i zaista al zaista mi nije zao ovakvog sljama..... i samo kazem fala ti boze sto barem nekako taj otpad nestaje nesrecama pucanjem obracunima itd...zajedno sa svim svojim degenerickim osobenostima
taj otpad spreman na sve nevaspitan, bezobziran,bezrazlozno samouvjeren,beskrupulozan,bezosjecajan,glup, bescutan i beskritican jer ko ce njemu ista zabranit njemu "kojem samo bog sudi", jedino nestaje na ovakve nacine i zaista al zaista mi nije zao ovakvog sljama..... i samo kazem fala ti boze sto barem nekako taj otpad nestaje nesrecama pucanjem obracunima itd...zajedno sa svim svojim degenerickim osobenostima
- commendatore
#919 Re: Crna hronika BH cesta
tako je... sa svakim slicnim dozivljajem svako sebi drsasticno smanjuje kvotu srece koju ispucaSpecialOffer wrote:Poginuo bi prije ili kasnije. Nije mu ovo sigurno prvo preticanje na punoj liniji. Sreca pa nije nikog ubio.un1ted wrote:Čisto da umanjite tenzije u raspravi, motorista je poginuo.
i ako ti je sansa 1:100000 da ce ti se slicno desit a desi ti se 5x recimo drug moj tad vise nije 1:100000 nego 1:cca 2500 gdje vec vlada velika vjerovatnoca.....
-
deny_s
#920 Re: Crna hronika BH cesta
commendatore wrote:ovakvi divljaci za mene predstavljaju genetski otpad i oko mene gledam kako se samo genetski otpad mnozii rasplodjava u vidu kriminalaca,gmazova koji nekad nisu imali nista jer u normalnom svijetu vrijednosti nisu kapacitetni da imaju ista pa su raznim velikim i sitnim mahinacijama dosli do bogatstva jos vise ispoljavajuci taj smetljarski gen ...
- SpecialOffer
#921 Re: Crna hronika BH cesta
Pa nece ni biti kriv nista za smrt motocikliste ali ja bih mu svakako oduzeo raspalo auto, novcano kaznio i istukao zbog toga sto nije drzao odstojanje, koji se q zalijepio za auto ispred i kazna zbog voznje blizu lijevoj traci.sheilak wrote:Lik vozi motor pola metra u tudjoj traci na punoj liniji
Sta tu ima uopste desna ivica i clan 39
Cisto ko suza ko je kriv 100%
Da li je ovaj crveni mogao ako nista ublaziti sudar vjerovatno je mogao al on ne treba biti kriv ni 0,00000000001 % (r)
Vozaca cisterne isto kazniti zbog prekoracenja brzine (ako je prekoracio).
- SpecialOffer
#922 Re: Crna hronika BH cesta
Vjerovatno vozqc cisterene nije ni duzan da se drzi uz desnu ivicu kolovoza.Norm wrote:...ma nema razloga da se nesto ljutis i palis ko kutnjakbitanga_sa_otesa wrote: pogledao sam i video,a pogledao sam vise tih situacija uzivo i izbjegao hiljade ovakvih i slicnih degenerika.uvijek sam spreman na ovakve situacije i uvijek gledam sta se desava ispred mene ,ne blejim okolo i ne drkam po mobitelu.nemam reflekse ko mrtav konj.o idealnim putanjama za trke ti mogu pricati ali vjerujem da te to ne zanima.moja idealna putanja u saobracaju je da se sto vise sklonim i udaljim od degenerika,bili to oni sto gamizu 20 ili sto nisko lete 200. poyyy i hvala i tebi., hvala Bogu i ja vozim isto tako i zato nisam ni imao udesa, ali nismo svi 100% koncentrisani na voznju...nije uredu kriviti vozaca golfa III pozivajuci se na pojam 'uz desnu ivicu kolovoza'...po toj logici najvise je kriv vozac cisterne...jer se nije drzao 'uz desnu ivicu kolovoza' pa makar to masinu od 30 tona odvelo u jarak...
a hvala je bilo upuceno strucnjakinji za ZOBS, forumasici @vjesalica...
21god. iskustva sa 100 do 250 KM predjenih dnevno...osim vikenda...
![]()
ako trebaju putni nalozi na uvid
(4) Odredba stava (3) ovog člana ne odnosi se na vozača
autobusa, vozača teretnog vozila čija je najveća dozvoljena masa
veća od 3.500 kg, vozača vozila koje na ravnom putu ne može da
razvije brzinu kretanja veću od 40 km na čas i na vozača vozila
koje se ne smatra motornim vozilom, osim na dijelu puta ispred
raskrsnice ili drugog mjesta na kojem vozilo skreće ulijevo.
- sheilak
#923 Re: Crna hronika BH cesta
Gdje ti vidis da nije drzao odstojanje?SpecialOffer wrote:Pa nece ni biti kriv nista za smrt motocikliste ali ja bih mu svakako oduzeo raspalo auto, novcano kaznio i istukao zbog toga sto nije drzao odstojanje, koji se q zalijepio za auto ispred i kazna zbog voznje blizu lijevoj traci.sheilak wrote:Lik vozi motor pola metra u tudjoj traci na punoj liniji
Da li je ovaj crveni mogao ako nista ublaziti sudar vjerovatno je mogao al on ne treba biti kriv ni 0,00000000001 % (r)
Pa nije udario u auto ispred nego je ovaj kreten na niega naletio
Kazna zbog voznje blizu lijevoj traci? Reci da se zajebavas molim te (r)
- Norm
#924 Re: Crna hronika BH cesta
...ma dzaba ti to meni nesta iz zakona citiras, nist' ja to ne razumim, ja to samo pausalno,SpecialOffer wrote: Vjerovatno vozqc cisterene nije ni duzan da se drzi uz desnu ivicu kolovoza.
(4) Odredba stava (3) ovog člana ne odnosi se na vozača
autobusa, vozača teretnog vozila čija je najveća dozvoljena masa
veća od 3.500 kg, vozača vozila koje na ravnom putu ne može da
razvije brzinu kretanja veću od 40 km na čas i na vozača vozila
koje se ne smatra motornim vozilom, osim na dijelu puta ispred
raskrsnice ili drugog mjesta na kojem vozilo skreće ulijevo.
- SpecialOffer
#925 Re: Crna hronika BH cesta
Ako vidis i ako tvoj mozak moze da razmislja i da analizira to sta je vidio onda ces da pogledas snimak i da vidis i da prije udesa da crveno auto ne drzi rastojanje vec se zalijepio sa svojim automobilom za ovaj ispred.sheilak wrote:Gdje ti vidis da nije drzao odstojanje?SpecialOffer wrote:Pa nece ni biti kriv nista za smrt motocikliste ali ja bih mu svakako oduzeo raspalo auto, novcano kaznio i istukao zbog toga sto nije drzao odstojanje, koji se q zalijepio za auto ispred i kazna zbog voznje blizu lijevoj traci.sheilak wrote:Lik vozi motor pola metra u tudjoj traci na punoj liniji
Pa nije udario u auto ispred nego je ovaj kreten na niega naletio
Kazna zbog voznje blizu lijevoj traci? Reci da se zajebavas molim te (r)
Zatim ovaj u crvenom automobilu "sijece" krivinu, jeste da nije presao u suprotnu traku ali pogledajte kod samog udesa on umjesto da bjezi od motoriste on cak malo skrece na njega, sto govori da ga nije vidio ali sam nacin izlaska iz blage krivine je kriminalan pa zamislite kako lola izlazi iz "zajebanijih" krivina.
Njegova voznja moze dovesti i dovodi u opasnost druge ucesnike u saobracaju i ovoj situaciji kad imas snimak apsolutno kazna za sve navedeno, rastojanje, desna ivica kolovoza...za sve osim za smrt ovog debila sto je poginuo.