SP 2018 BiH - Belgija

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#901 Re: SP 2018 BiH - Belgija

Post by hrasno38 »

channel10 wrote:Zar vi stvarno mislite da mi mozemo pobjediti bilo koga sa ovom ekipom?
a sto ne bi mogli???? i koju to mi mozemo znacajno bolju ekipu sastaviti u ovom trenutku!!!
hrasno38

#902 Re: SP 2018 BiH - Belgija

Post by hrasno38 »

al sto su se Pitari zadali da ocren Mesu to je cudo jedno....malo postaje i degutantno....pardon odvratno!!!
leškarenje

#903 Re: SP 2018 BiH - Belgija

Post by leškarenje »

Obavezno mu produziti ugovor....to sam pisao davno :thumbup: Meske je to,zemljak,krtola moja :thumbup:
Frankyee

#904 Re: SP 2018 BiH - Belgija

Post by Frankyee »

Vrsajevic je sada otkrio da ima povredu ,,, sve mi se cini da od igraca is zadnjeg reda svi se iznenada takmice da nisu spremni da se postede blamaze.

Mesa da ima hrabrosti bi napravio promjene kao sto je u Japan poveo drugu ekipu pa pokazao da imamo potencijal.

Ali mozda je bolje jedan totalni poraz da se sve raspadne i pocne graditi nova ekipa jer od manekena nema vise nista. Sve je to izvakano i samo misli na svoje klubove i karijere. Besic nema kapacited da dobaci do klupe Evertona i jos nesto pametuje.

Mesa pozovi najboljeg desnog beka is Premijer lige , Ciro imao muda pa je izvadio "no name" Supica na gol pa je on bio heroj utakmice !! a nas Begovic koji je branio za Chelsea isto minuta kao i prosjecni forumas :D ,,, nije spasio ni jedne utakmice u dvije godine .

Nikada nisam manje postovao i vjerovao u nasu ekipu. I sad se sjecam napamet imena desetak igraca koje je Ciro izvodio kada nije imao Francuza da mu daje savjete. Mozda pretjerujem ali sad bi zamjenio Kolasinca, Vranjesa , Sunjica i Bicakcica za trojicu koju je Ciro drzao u neki utakmicama , mislim da su bili Jahic - Spahic - Nadarevic , kada smo igrali 3-5-2
channel10

#905 Re: SP 2018 BiH - Belgija

Post by channel10 »

hrasno38 wrote:
channel10 wrote:Zar vi stvarno mislite da mi mozemo pobjediti bilo koga sa ovom ekipom?
a sto ne bi mogli???? i koju to mi mozemo znacajno bolju ekipu sastaviti u ovom trenutku!!!
Pa ekipu sa Pjanicem,Prcicem,Vrancicem, Bicakcicem pa eto kažu Simunovicem. Ima li jos ko da fali od jačih igrača?
SmokingMan

#906 Re: SP 2018 BiH - Belgija

Post by SmokingMan »

Meša pustio suzu na svojoj Grbavici,proradile emocije. :D
hrasno38

#907 Re: SP 2018 BiH - Belgija

Post by hrasno38 »

channel10 wrote:
hrasno38 wrote:
Pa ekipu sa Pjanicem,Prcicem,Vrancicem, Bicakcicem pa eto kažu Simunovicem. Ima li jos ko da fali od jačih igrača?
halo drug njih nema....oni su povrijedjeni i nije im Mesa polomio noge!!!!
hrasno38

#908 Re: SP 2018 BiH - Belgija

Post by hrasno38 »

Frankyee wrote:Vrsajevic je sada otkrio da ima povredu ,,, sve mi se cini da od igraca is zadnjeg reda svi se iznenada takmice da nisu spremni da se postede blamaze.

Mesa da ima hrabrosti bi napravio promjene kao sto je u Japan poveo drugu ekipu pa pokazao da imamo potencijal.

Ali mozda je bolje jedan totalni poraz da se sve raspadne i pocne graditi nova ekipa jer od manekena nema vise nista. Sve je to izvakano i samo misli na svoje klubove i karijere. Besic nema kapacited da dobaci do klupe Evertona i jos nesto pametuje.

Mesa pozovi najboljeg desnog beka is Premijer lige , Ciro imao muda pa je izvadio "no name" Supica na gol pa je on bio heroj utakmice !! a nas Begovic koji je branio za Chelsea isto minuta kao i prosjecni forumas :D ,,, nije spasio ni jedne utakmice u dvije godine .

Nikada nisam manje postovao i vjerovao u nasu ekipu. I sad se sjecam napamet imena desetak igraca koje je Ciro izvodio kada nije imao Francuza da mu daje savjete. Mozda pretjerujem ali sad bi zamjenio Kolasinca, Vranjesa , Sunjica i Bicakcica za trojicu koju je Ciro drzao u neki utakmicama , mislim da su bili Jahic - Spahic - Nadarevic , kada smo igrali 3-5-2
Ne bi Ciro nikada u zivotu izvukao Supica da su mogli braniti standardni golmani....pusti supljiranja. Ciro je izvlacio jer nije imao koga da mu igra. E sad mozemo pricati o tome kakav je Cirin nos za igraca a da nije dobra ne bi bio treci na svijetu.
AmiĐa_Idriz

#909 Re: SP 2018 BiH - Belgija

Post by AmiĐa_Idriz »

Treba Belegiju fino ugostiti mozda se ljudi i sazale
channel10

#910 Re: SP 2018 BiH - Belgija

Post by channel10 »

Nisam Mešu ni spomenuo. Rekao sam da ne možemo nikoga pobijediti sa ovom ekipom. Sad da nam dodje Kosovo, ne bi ih dobili. Jedino da recimo poludi Lulic, Dzeko ili neko od ovih standardnih reprezentativaca i odigra utakmicu života i da usput imamo nenormalno sreće.
AmiĐa_Idriz

#911 Re: SP 2018 BiH - Belgija

Post by AmiĐa_Idriz »

Treba Mumeta samog izvest na teren da im jebe nanu nanulicu
SmokingMan

#912 Re: SP 2018 BiH - Belgija

Post by SmokingMan »

Mume mi je izuzetno drag,ali da sam ja na mešinom mjestu ja ga ne bi uvrstio na spisak uoči utakmice sa Belgijom.Razlog i ne treba tražiti,jednostavno nema dovoljnu minutažu u Evertonu,i to je ono oko čega se mume trenutno i jedino trebao pozabaviti.Na njega se ozbiljno treba računati u budućnosti,ali za spisak se svako mora ponaosob dokazati.Potrebno je malo više ozbiljnije pristupiti kada je u pitanju selekcija igrača.Čini mi se kako Meša i nije toliko autoritativan,i da previše dopušta igračima da koketiraju sa medijima,a o tom kolektivnom "opuštanju" igrača pred jedan ozbiljan meč sa Belgijom da i ne govorim.
Idemedosumom

#913 Re: SP 2018 BiH - Belgija

Post by Idemedosumom »

Ako Bešić može 45 minuta odigrati ja bih ga volio vidjeti na terenu, bar u drugom poluvremenu. Treba nam neko ko se neće prepasti Belgije.

Dobit ćemo ih aBd :bih:
Laertes

#914 Re: SP 2018 BiH - Belgija

Post by Laertes »

SmokingMan wrote:Mume mi je izuzetno drag,ali da sam ja na mešinom mjestu ja ga ne bi uvrstio na spisak uoči utakmice sa Belgijom.Razlog i ne treba tražiti,jednostavno nema dovoljnu minutažu u Evertonu,i to je ono oko čega se mume trenutno i jedino trebao pozabaviti.Na njega se ozbiljno treba računati u budućnosti,ali za spisak se svako mora ponaosob dokazati.Potrebno je malo više ozbiljnije pristupiti kada je u pitanju selekcija igrača.Čini mi se kako Meša i nije toliko autoritativan,i da previše dopušta igračima da koketiraju sa medijima,a o tom kolektivnom "opuštanju" igrača pred jedan ozbiljan meč sa Belgijom da i ne govorim.
Treba njima Magatha dovesti, išli bi oni u Sunnyland, ali šprintom... I to iz Zenice...
salik79

#915 Re: SP 2018 BiH - Belgija

Post by salik79 »

ako nista, dobicemo ih na taktiku
DaysleepeR

#916 Re: SP 2018 BiH - Belgija

Post by DaysleepeR »

slijedi nam grozno vrijeme i još gori teren

ne znam kakvu utakmicu da očekujemo
AmiĐa_Idriz

#917 Re: SP 2018 BiH - Belgija

Post by AmiĐa_Idriz »

Samo da vam javim da je ova kisa iznenadila Mesu i poremetila njegove takticke zamisli.
Fudo387

#918 Re: SP 2018 BiH - Belgija

Post by Fudo387 »

DaysleepeR wrote:slijedi nam grozno vrijeme i još gori teren

ne znam kakvu utakmicu da očekujemo
Idealni uslovi za nasu izbij je na Edina taktiku.
Jedna ce proc’, a Belgijanci ce jedva cekati kraj da idu kuci. :D
bersK

#919 Re: SP 2018 BiH - Belgija

Post by bersK »

Kad se sjetim kakve je Ciro igrace izvlacio iz rukava covjece. Muratovic, Supic, Mravac, Nadarevic, Berberovic, Damjanovic, Vladavic, Pandza.

Ti ljudi cinili okosnicu reprezentacije koja je derala Belgijance na njihovom terenu, Estonce sazvakala na nasem. Svi igrali u nekim poluprosjecnim ekipama.

A ovo danas...
condy

#920 Re: SP 2018 BiH - Belgija

Post by condy »

Ko bude išao nek se dobro obuče. Ja sam tri puta kisno na stadionu, biti na stadionu četri pet sati na kiši je samo takva gnjavaža...zapitaš se što će mi ovo :(

Kabanice za kišu su najbolje, sve drugo ne pomaže kad si toliko dugo na kiši. Bez kabanice ići je glupost totalna. Kišobran su dali u zadnje vrijeme unosit, al nekad prije nisu.
Bazinga1234

#921 Re: SP 2018 BiH - Belgija

Post by Bazinga1234 »

Evo i Avdo se povrijedio, možemo komotno predati utakmicu :|
Fudo387

#922 Re: SP 2018 BiH - Belgija

Post by Fudo387 »

bersK wrote:Kad se sjetim kakve je Ciro igrace izvlacio iz rukava covjece. Muratovic, Supic, Mravac, Nadarevic, Berberovic, Damjanovic, Vladavic, Pandza.

Ti ljudi cinili okosnicu reprezentacije koja je derala Belgijance na njihovom terenu, Estonce sazvakala na nasem. Svi igrali u nekim poluprosjecnim ekipama.

A ovo danas...
Okosnicu je cinio tandem Misimovic-Dzeko, ovi pobrojani su formalno popunjavali ekipu.
Mravac je nabio cir svakom drugom navijacu BiH, ono je bio poseban talenat, do tad nevidjena pojava.
AmiĐa_Idriz

#923 Re: SP 2018 BiH - Belgija

Post by AmiĐa_Idriz »

Jel to vcrs Koke u Bosni pjeva auu bice ludilo
Altsa

#924 Re: SP 2018 BiH - Belgija

Post by Altsa »

hrasno38 wrote:
zato sto nemamo igru, viziju i taktiku. a za to je sve kriv tvoj Mesa. Sto se tice igrackog kadra mogli bi sve pobjediti ekipe ali sa ovakvim selektorom NE. opet ce ti liciti ni nasta tj. bezidejno, tromo i lose.
DaysleepeR

#925 Re: SP 2018 BiH - Belgija

Post by DaysleepeR »

condy wrote:Ko bude išao nek se dobro obuče. Ja sam tri puta kisno na stadionu, biti na stadionu četri pet sati na kiši je samo takva gnjavaža...zapitaš se što će mi ovo :(

Kabanice za kišu su najbolje, sve drugo ne pomaže kad si toliko dugo na kiši. Bez kabanice ići je glupost totalna. Kišobran su dali u zadnje vrijeme unosit, al nekad prije nisu.
Meni je još hladno kad se sjetim susnježice na Koševu protiv Grčke 02. 04. 1997.
Mislim prva zvanična utakmica repke u BiH. Tada glavna grupa bile Gazije, bio ih pun sjever, goli do pasa.
Mi svi mokri do gaća, još zijanimo.

Locked