Večeras tek igramo.
SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Logovan
#901 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Ono sinoć je bio ružan san.
Večeras tek igramo.
Večeras tek igramo.
-
Mustang1
#902 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Pa meni je ok sto su ispusili i sto sada sami sebe pljuju. Jbg desi se, nama cesto ali eto. Bar su stisnuli momacki i rekli da su zajebali maximalno..
- commendatore
#903 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Nek sad mami stiscu i pljuju se sad ce na kurac a ne na prvenstvoMustang1 wrote:Pa meni je ok sto su ispusili i sto sada sami sebe pljuju. Jbg desi se, nama cesto ali eto. Bar su stisnuli momacki i rekli da su zajebali maximalno..
- ultima_palabra
#904 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Mi kao upiremo da se plasiramo u baraz, a tamo
bi se samo osramotili.
bi se samo osramotili.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
-
Bazinga1234
#906 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Vedo hvala ti za sve historijske golove, ali ne ide vise.
Nadam se da više nikad nećeš zaigrat, odsad striktno Dzeko u spic, mada mi i on pada u očima zbog (ne)zalaganja. Uvoditi Bajića, Kodru postupno u igru...
Nadam se da više nikad nećeš zaigrat, odsad striktno Dzeko u spic, mada mi i on pada u očima zbog (ne)zalaganja. Uvoditi Bajića, Kodru postupno u igru...
- mO k3
#907 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
od soka sinocnjeg zaboravio sam bajram mubarek olsun drugari ... 
-
palermo
#908 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Mislim da je došlo vrijeme da ovu generaciju igrača pustimo. Edina, Vedu, Pjanu, Begu, Lulića, većina njih je pri kraju karijere neka se posvete fudbalu u svojim kljubovima, zarade još koji euro....zaslužili su. Što se mene tiče, oni nikada ne mogu biti krivi, ne mogu zbobg ovih deset godina u kojima smo bili neko i nešto, ne mogu zbog Kaunasa, zbog one atmosfere u noći sa 15 i 16 oktobra 2013 na ulicama Sarajeva, zbog one atmosfere na ulicama Mostara u predvečerje svjetskog oprvenstva, zbog one utakmice u Žilini na kojoj sam bio i za koju i sada mislim da je po emotivnom naboju jedan od vrhunaca moga života. Imali smo generaciju koja se rađa jednom u trideset ili koliko već godina.....dovoljno su nam dali, neka idu sada...zbog sebe i zbog sjećanja koje su nam ostavili.
Imali su nesreću (ne znam je li dobar izraz nesreća, možda je to jednostavno usud ovih prostora) da ih vode dva multifunkcionalna šarlatana, jedan je nešto i znao o fudbalu (Pape) ali je zbog sitnog familijarnog ćara bio spreman prodati i državu i obraz, ne samo svoj nego i naš, i drugog koji je pokazao elemntarno nepoznavanje fudbalske igre, toliko elementarno da se čovjek mora zapitati koga i zbog čega je on trenirao u Francuskoj.
Sada bi kao trebala ići ona čuvena smjena generacija. Ne znam koliko je ovdje uopšte taj izraz adekvatan. Smjena podrazumjeva da imaš nešto ili nekog ko može zamijeniti.....mi nemamo ništa, naši najtalentovaniji mladi igrači su rezerve rezervi u prosječnim evropskim klubovima. Mi u fudbalu nemamo Džanana Musu oko kojeg se nešto može graditi, mi u ovom trenutku nemamo baš ništa za što biu se zakačili i rekli...eno svjetla u tunelu.....
Al eto, opet nam je navijati.....barem meni.....
Imali su nesreću (ne znam je li dobar izraz nesreća, možda je to jednostavno usud ovih prostora) da ih vode dva multifunkcionalna šarlatana, jedan je nešto i znao o fudbalu (Pape) ali je zbog sitnog familijarnog ćara bio spreman prodati i državu i obraz, ne samo svoj nego i naš, i drugog koji je pokazao elemntarno nepoznavanje fudbalske igre, toliko elementarno da se čovjek mora zapitati koga i zbog čega je on trenirao u Francuskoj.
Sada bi kao trebala ići ona čuvena smjena generacija. Ne znam koliko je ovdje uopšte taj izraz adekvatan. Smjena podrazumjeva da imaš nešto ili nekog ko može zamijeniti.....mi nemamo ništa, naši najtalentovaniji mladi igrači su rezerve rezervi u prosječnim evropskim klubovima. Mi u fudbalu nemamo Džanana Musu oko kojeg se nešto može graditi, mi u ovom trenutku nemamo baš ništa za što biu se zakačili i rekli...eno svjetla u tunelu.....
Al eto, opet nam je navijati.....barem meni.....
-
Melbourne_Australia
#909 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Odveo Japan u grupi u kojoj mu je konkurencija Saudijska Arabija i Emirati...To bi ti isto bilo ko kad bi preuzeo Spaniju i bio u grupi sa Madzarima i Estonijom...Sto ne uzme neku repku u evropi???mO k3 wrote:sta mislis kada bi vaha dosao sta bi uradio?? ma pola setaca ne bi naslo u repki mjestadenimb wrote:Vaha trecu drzavu odvede na SP al ko nas jebe ba, ne odgovara nam...
-
Melbourne_Australia
#910 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Melbourne_Australia wrote:Odveo Japan u grupi u kojoj mu je konkurencija Saudijska Arabija i Emirati i moji nikad losiji kenguri..A i u toj grupi se strepilo, kiksali su bruku puta.To bi ti isto bilo ko kad bi preuzeo Spaniju i bio u grupi sa Madzarima i Estonijom...Sto ne uzme neku repku u evropi??? pa njih odvede na svj??mO k3 wrote:sta mislis kada bi vaha dosao sta bi uradio?? ma pola setaca ne bi naslo u repki mjestadenimb wrote:Vaha trecu drzavu odvede na SP al ko nas jebe ba, ne odgovara nam...
- AmiĐa_Idriz
#911 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Imal ko da ce gledat one slagirane retarde protiv Gibraltara
A tek Belgija?
A tek Belgija?
-
Bazinga1234
#912 Re: SP 2018: Kipar r- BiH / Gibraltar - BiH
A računali smo da ćemo izvući bod BelgijiAmiĐa_Idriz wrote:Imal ko da ce gledat one slagirane retarde protiv Gibraltara
A tek Belgija?
Kako igramo I Gibraltar je upitan
I Pjanic neće igrati protiv Gibraltara
Last edited by Bazinga1234 on 01/09/2017 09:09, edited 1 time in total.
- mO k3
#913 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
imam boljeg posla .... necu da se nerviram vise....AmiĐa_Idriz wrote:Imal ko da ce gledat one slagirane retarde protiv Gibraltara![]()
A tek Belgija?
gubimo sa 5:0
- Logovan
#914 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Tek sam sada vidio da protiv Gibraltara neće biti Pjanića zbog žutih kartona.

- AmiĐa_Idriz
#915 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Reko da vidim, jel vakat da Charuga kljuca temu 
- mO k3
#916 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
neka treba da se ispovracamo na ovoj temi ... da ne bi neko kod kuce fasovoAmiĐa_Idriz wrote:Reko da vidim, jel vakat da Charuga kljuca temu
- Grean
#917 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Mozda za Japan i nije iznenadjenje ali Halilhodzic je sa Alzirom pokazao sta znaci biti takticki genije, tri utakmice, jedna selekcija, tri dijametralno suprotna lica iste ekipe a sve po potrebi.Melbourne_Australia wrote:Odveo Japan u grupi u kojoj mu je konkurencija Saudijska Arabija i Emirati...To bi ti isto bilo ko kad bi preuzeo Spaniju i bio u grupi sa Madzarima i Estonijom...Sto ne uzme neku repku u evropi???mO k3 wrote:sta mislis kada bi vaha dosao sta bi uradio?? ma pola setaca ne bi naslo u repki mjestadenimb wrote:Vaha trecu drzavu odvede na SP al ko nas jebe ba, ne odgovara nam...
Nakon Njemacke gledao sam na youtube izjavu trenera tad u ulozi sportskog komentatora na Sky da je utakmica Alzira protiv Njemacke takticki najbolje pripremljena i provedena utakmica cijelog prvenstva.
Ali jebo' to sve kad covjek nije zainteresovan da nas vodi. On koji je otisao 90' u intervju za HRT govori "kako se ono kaze na nasem" a svaka druga mu je "kod nas u Francuskoj".
Ko' Ivo Andric, niko mu ne moze osporiti genijalnost ali to ne znaci da ne moze biti supak, sto Halilhodzic i jeste u mojim ocima.
Btw, citam cijeli Japan se ibretio izboru prvih 11 medju kojima su se nasli mladi neprovjereni igraci. Na kraju ta dvojica, jedan 21 godina a drugi 23 su dali golove i odveli ih na SP.
-
golman
#918 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Pa zar ne pobjedi juče baš Australiju 2:0?Melbourne_Australia wrote:Odveo Japan u grupi u kojoj mu je konkurencija Saudijska Arabija i Emirati...To bi ti isto bilo ko kad bi preuzeo Spaniju i bio u grupi sa Madzarima i Estonijom...Sto ne uzme neku repku u evropi???mO k3 wrote:sta mislis kada bi vaha dosao sta bi uradio?? ma pola setaca ne bi naslo u repki mjestadenimb wrote:Vaha trecu drzavu odvede na SP al ko nas jebe ba, ne odgovara nam...
-
Stari
#919 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Ljudi moji ...ja još sebi nemogu doći. Evo od jutros ... sve nešto pokušavam ...relativizirati (a to inče mrzim) , spinovati ili jednostavno nonšalirati , zaboraviti....ono što se sinoć desilo nama svima pred očima.
U današnjem svijetu ...društvu...svakodnevnici...privatnom i javnom životu...je dovoljno da nekome ko tvrdi nešto što nije uobičajeno mišljenje, nešto subverzivno... nešto, što bi se u mom sokaku reklo, "mimo sav svijet"
Dovoljno je samo da ti sugovornik nalijepi etiketu onog koji se bavi ... "teorijama urote" ..."zavjere" ...konspiracije ili tako toga....i začepio ti je usta iste sekunde.
I nema tu veze koliko si vješt, obrazovan ili inteligentan .... ako recimo tvrdiš da čelična zgrada od 40 spratova - ne može - pasti brzinom slobodnog pada i pritom se u 6 sekundi pretvoriti u prah i pepeo...samo zato što je u susjednu zgradu preko puta udario putnički avion ...a da pri tom sve ostale susjedne zgrade ..."niti trepnu" - ....
...ako takvo nešto primjetiš....mimo svih 5 milijardi koji su također to isto gledali .... i kažeš ...e ljudi stanite malo : neće biti da je sve to baš na svom mjestu.
Postaćes...konspirator...komunista...terorista...ili te u najboljem slučaju niko neće uzimati za ozbiljno.
Tako valahi & bilahi sinoć uoči hadžili bajrama hidžretseke 1438 ... svi mi gledasmo ...i vidjesmo ... ono sinoć je bilo haman isto kao u SFRJ 1986 ... kad je cijelo kolo nogometne lie bilo prodano. Isto tako je OFK Beograd ostvario rezultat protiv mostarkog Veleza … ili Dinamo zabio 7 komada u Novom Sadu….Sutjeska i Buducnost igraju 5:5 da bi Milos Bursac postigao 5 golova i time posta prvi strijelac lige….i jos puno toga se tad desilo. I kako onomad tako i sad . Kad nesto nije normalno….kad nesto nije moguce….pa taman da se odigrava pred ocima cijelog svemira ….to i dalje nije normalno i nije moguce…. Pa nek me nazivaju konspiratorom hiljadu puta.
A ako su namjestili tu vrstu mucke….treba ih prodati u bijelo roblje kao prostitutke…neka se na njima izredaju svi homosexualci iz svih kupleraja Amsterdama, Hamburga i Brisela …. Svakako i jest bajram …treba se osevapiti prema homicima i oni su bozji robovi ko svi mi
U današnjem svijetu ...društvu...svakodnevnici...privatnom i javnom životu...je dovoljno da nekome ko tvrdi nešto što nije uobičajeno mišljenje, nešto subverzivno... nešto, što bi se u mom sokaku reklo, "mimo sav svijet"
Dovoljno je samo da ti sugovornik nalijepi etiketu onog koji se bavi ... "teorijama urote" ..."zavjere" ...konspiracije ili tako toga....i začepio ti je usta iste sekunde.
I nema tu veze koliko si vješt, obrazovan ili inteligentan .... ako recimo tvrdiš da čelična zgrada od 40 spratova - ne može - pasti brzinom slobodnog pada i pritom se u 6 sekundi pretvoriti u prah i pepeo...samo zato što je u susjednu zgradu preko puta udario putnički avion ...a da pri tom sve ostale susjedne zgrade ..."niti trepnu" - ....
...ako takvo nešto primjetiš....mimo svih 5 milijardi koji su također to isto gledali .... i kažeš ...e ljudi stanite malo : neće biti da je sve to baš na svom mjestu.
Postaćes...konspirator...komunista...terorista...ili te u najboljem slučaju niko neće uzimati za ozbiljno.
Tako valahi & bilahi sinoć uoči hadžili bajrama hidžretseke 1438 ... svi mi gledasmo ...i vidjesmo ... ono sinoć je bilo haman isto kao u SFRJ 1986 ... kad je cijelo kolo nogometne lie bilo prodano. Isto tako je OFK Beograd ostvario rezultat protiv mostarkog Veleza … ili Dinamo zabio 7 komada u Novom Sadu….Sutjeska i Buducnost igraju 5:5 da bi Milos Bursac postigao 5 golova i time posta prvi strijelac lige….i jos puno toga se tad desilo. I kako onomad tako i sad . Kad nesto nije normalno….kad nesto nije moguce….pa taman da se odigrava pred ocima cijelog svemira ….to i dalje nije normalno i nije moguce…. Pa nek me nazivaju konspiratorom hiljadu puta.
A ako su namjestili tu vrstu mucke….treba ih prodati u bijelo roblje kao prostitutke…neka se na njima izredaju svi homosexualci iz svih kupleraja Amsterdama, Hamburga i Brisela …. Svakako i jest bajram …treba se osevapiti prema homicima i oni su bozji robovi ko svi mi
- jazzer
#920 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
[*]
Rahat je sada, ne mora se muciti protiv Gibraltara.
Pjanic je sinoc tri, cetiri nepotrebna faula pravio asicare trazeci karton. I uspio je.Logovan wrote:Tek sam sada vidio da protiv Gibraltara neće biti Pjanića zbog žutih kartona.![]()
Rahat je sada, ne mora se muciti protiv Gibraltara.
-
Melbourne_Australia
#921 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Odveo Japan u grupi u kojoj mu je konkurencija Saudijska Arabija i Emirati...To bi ti isto bilo ko kad bi preuzeo Spaniju i bio u grupi sa Madzarima i Estonijom...Sto ne uzme neku repku u evropi???[/quote]
Pa zar ne pobjedi juče baš Australiju 2:0?[/quote]
Ta Australija u zadnjih 6 utakmica igrala je nerjeseno i sa Tajlandom i sa Irakom i sa Emiratima i Saudijom....Znaci Tajland im je dao 3 gola....Nikad losija Australija nazalost nije...Inace su oni najbolji u Aziji ali evo ih bore se za 3 mjesto i dodatne kvalifikacije..
Pa zar ne pobjedi juče baš Australiju 2:0?[/quote]
Ta Australija u zadnjih 6 utakmica igrala je nerjeseno i sa Tajlandom i sa Irakom i sa Emiratima i Saudijom....Znaci Tajland im je dao 3 gola....Nikad losija Australija nazalost nije...Inace su oni najbolji u Aziji ali evo ih bore se za 3 mjesto i dodatne kvalifikacije..
- AmiĐa_Idriz
#922 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Kakav ba Vaha ovdje da Luis Aragones ustane iz groba i dodje qrac ce ista uraditi 
-
Bazinga1234
#923 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Ja nikako ne mogu shvatiti zašto nije bilo nimalo volje ni zelje, Pjanic i Dzeko kao da ih je neko prisilio da igraju.
Mozda su namjerno ovo radili da Mesa dobije otkaz, mada ne vjerujem.

Mozda su namjerno ovo radili da Mesa dobije otkaz, mada ne vjerujem.
- spreca
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#925 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
ja sam čuo da su prodaliBazinga1234 wrote:Ja nikako ne mogu shvatiti zašto nije bilo nimalo volje ni zelje, Pjanic i Dzeko kao da ih je neko prisilio da igraju.
Mozda su namjerno ovo radili da Mesa dobije otkaz, mada ne vjerujem.![]()