A bili bi taman oko juga. Pa kad mi se počne prikazivati.Slo Burner wrote:Samo nemoj da bude na mezarlucima da se poslije sta prikazuje
Duhovi krivi za poraz. Možda dovedu Torabija prije svake tekme da posipa vodicom.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
A bili bi taman oko juga. Pa kad mi se počne prikazivati.Slo Burner wrote:Samo nemoj da bude na mezarlucima da se poslije sta prikazuje
hrasno38 wrote:heheheheh ako bude restitucija mogli bi vi ostati bez kluba jer ste ljudskom otimacinom stvoreni od tadasnjih vlasti
cpu_fan wrote:Kažem ja ranije, mali plavi risto đogo !
Ako hočeš možemo vam ih vratiti ?hrasno38 wrote:hrasno38 wrote:heheheheh ako bude restitucija mogli bi vi ostati bez kluba jer ste ljudskom otimacinom stvoreni od tadasnjih vlasticpu_fan wrote:Kažem ja ranije, mali plavi risto đogo !

jel u ovoj drzavi šahtovi bas moraju vazda po po ceste bit, nebitno o kakvoj se radi,pa kad se vec radi sto se to ne skloni u stranu???Logovan wrote:
forum skyscrapercity
Ranije ti prešutim, a ti opet.cpu_fan wrote:Kažem ja ranije, mali plavi risto đogo ! Ako hočeš možemo vam ih vratiti ?
Valjda nisu toliko neodgovorni da ulaze u projekat da grade stadion gdje ne može stati. Prema dosadašnjoj priči, u projekat su uključeni stručni ljudi kojima je ova situacija specijalnost. Lično ne mogu znati može li stati stadion, jer nisam od struke, a mrsko mi je da proučavam slike gdje opet ne mogu sa sigurnošću reći. Ne bih imao ništa protiv da naprave stadion, a ako ostvare ovaj projekat imaju kapu do poda.Haris.ba wrote:Možda prave najveći stadion za mali fudbal?avetinja wrote:Pustite ljude nek' grade gdje hoće. Valjda su već provjerili može li stadion stati ili ne.![]()
Ili su kupili metar na autopijaci.
Bas me interesuje da se naslanja na mezarje bil se razmatrala gradnja!!!avetinja wrote:Valjda nisu toliko neodgovorni da ulaze u projekat da grade stadion gdje ne može stati. Prema dosadašnjoj priči, u projekat su uključeni stručni ljudi kojima je ova situacija specijalnost. Lično ne mogu znati može li stati stadion, jer nisam od struke, a mrsko mi je da proučavam slike gdje opet ne mogu sa sigurnošću reći. Ne bih imao ništa protiv da naprave stadion, a ako ostvare ovaj projekat imaju kapu do poda.Haris.ba wrote:Možda prave najveći stadion za mali fudbal?avetinja wrote:Pustite ljude nek' grade gdje hoće. Valjda su već provjerili može li stadion stati ili ne.![]()
Ili su kupili metar na autopijaci.
Naravno da bi, samo tada mezarje ne bi bilo uključeno u raspravu. Koljemo se oko svake sitnice, tako da se ne sekiram.hrasno38 wrote:Bas me interesuje da se naslanja na mezarje bil se razmatrala gradnja!!!
Stvarno ne kontam sta je ovdje vrijedjanje ali hajde. Kakvo je vrijedjanje poredjenje sa Ristom?Charuga wrote:Ranije ti prešutim, a ti opet.cpu_fan wrote:Kažem ja ranije, mali plavi risto đogo ! Ako hočeš možemo vam ih vratiti ?
Banned user for reason “Kršenje pravila foruma, vrijeđanje”
» cpu_fan
14 dana
Ajde citiraj mi tacno gdje sam te nazvao cukom i gdje sam te nazvao gay-om i ja cu zamoliti @charugu da me banira 14 dana!!!!!leškarenje wrote:Deduka mene uporedjuje s cukomgovori da sam gej,dzaba prijave
@charuga se drzi pravila i ja sam popio ban kad sam samo spomenuo ko je bio doktor u Sarajevu prije rata i to postujem a odlicno se zna ko je bio Risto Djogo i svakoga tko je proveo rat u ovom gradu a pogotovo u rovovima ti strasno vrijedja.Grean wrote:Stvarno ne kontam sta je ovdje vrijedjanje ali hajde. Kakvo je vrijedjanje poredjenje sa Ristom?Charuga wrote:Ranije ti prešutim, a ti opet.cpu_fan wrote:Kažem ja ranije, mali plavi risto đogo ! Ako hočeš možemo vam ih vratiti ?
Banned user for reason “Kršenje pravila foruma, vrijeđanje”
» cpu_fan
14 dana
Sa druge strane @cvrcak pise ljudima da su sline bez sankcija.
Pored rizika za ban bas pred derbi ne mogu da sutim kad nesto nije u redu.
Mozda je i do mene i mog rasudjivanja sta je u redu a sta nije.
Ako ja tebe zatjeram gdje ne treba,ali upakujem to važi li pravilo da to nije vrijedjanje?hrasno38 wrote:Ajde citiraj mi tacno gdje sam te nazvao cukom i gdje sam te nazvao gay-om i ja cu zamoliti @charugu da me banira 14 dana!!!!!leškarenje wrote:Deduka mene uporedjuje s cukomgovori da sam gej,dzaba prijave
Naravno da NEBI!!! jer bi u startu dobili po usima od IZ-a itd itd. Da nije malo morbidno da dodjes na groblje da obidjes svoje pokojnike a 10 metera od tebe se navija, jebe mater nekome itd itd!!!!!avetinja wrote:Naravno da bi, samo tada mezarje ne bi bilo uključeno u raspravu. Koljemo se oko svake sitnice, tako da se ne sekiram.hrasno38 wrote:Bas me interesuje da se naslanja na mezarje bil se razmatrala gradnja!!!
Pa velika je mogucnost da hrvati zakukumacu majorizacija,konstitutivnost naroda i slhrasno38 wrote:Naravno da NEBI!!! jer bi u stratu dobili po usima od IZ-a itd itd.avetinja wrote:Naravno da bi, samo tada mezarje ne bi bilo uključeno u raspravu. Koljemo se oko svake sitnice, tako da se ne sekiram.hrasno38 wrote:Bas me interesuje da se naslanja na mezarje bil se razmatrala gradnja!!!
Bi, vjeruj mi. Vodimo rasprave nekoliko stranica oko toga je li bio faul na sredini terena, a da ne vodimo oko izgradnje stadiona. Ako dobiju sve dozvole, mogu graditi stadion. Da li on može stati je pitanje na koje forumaši ne mogu dati siguran odgovor.hrasno38 wrote:Naravno da NEBI!!! jer bi u stratu dobili po usima od IZ-a itd itd.avetinja wrote:Naravno da bi, samo tada mezarje ne bi bilo uključeno u raspravu. Koljemo se oko svake sitnice, tako da se ne sekiram.hrasno38 wrote:Bas me interesuje da se naslanja na mezarje bil se razmatrala gradnja!!!
Uradio si to danas vec dva puta samo sto si ili ti obrisao ili @charuga da ne popijes ban.....ali nema veze ja i ne zelim da ti popijes ban ti mi dodjes ko relaksacijaleškarenje wrote:Ako ja tebe zatjeram gdje ne treba,ali upakujem to važi li pravilo da to nije vrijedjanje?hrasno38 wrote:Ajde citiraj mi tacno gdje sam te nazvao cukom i gdje sam te nazvao gay-om i ja cu zamoliti @charugu da me banira 14 dana!!!!!leškarenje wrote:Deduka mene uporedjuje s cukomgovori da sam gej,dzaba prijave
opaaaaa nisam znao da si mu ti advokatsumirprimus wrote:lesko navlaci te u banovice,zipa djale...![]()